- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti
üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.