Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti
üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Arc Raiders
- Gigabyte alaplap topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.