- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2978 üzenetére
Én sem szeretem a TT-t. Bár tegnapig ki sem próbáltam, de az infók alapján sem tetszett. Tegnap kénytelen voltam menni rajta, mert gp-ben egyszerűen képtelen voltam két beállítást összehasonlítani Istanbulban, ezért ki kellett venni a gumi+üzemanyag hatásokat.
Mentem 5 kört az egyik, 5 kört a másik beállítással, nagyon szépen kijött a különbség. Másra nem, de erre jó a TT. Pályát ott jó megtanulni??? A török pályán a 8-as kanyart TT-ben simán padlóval nyomtam át, és szinte az is mind1 volt, hogy melyik íven megyek, míg gp-ben bőven el kell venni a gázt és nagyon jól el kell találni az ívet, hogy a végén jól gyorsíts ki.Persze jó érzés TT-ben menni: miközben gp-ben nehezen raktam össze egy tiszta kört, addig TT-ben mindegyik körben javítottam az előző időhöz képest.
Ennek ellenére szerintem nagyon elbutít (engem biztos) ez a játékmód. Egy idő után nem figyelnék a gumikra és mivel határon autóznék, olyan íveket és féktávokat használnék, amitől karrierben vagy multiban a sóderben kötnék ki.Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy jólesik.
-
zuchy
őstag
válasz
Nekem sem volt semmi assist, meg manuál váltó, azt valóban elfelejtettem odaírni.
-
D@ni88
addikt
válasz
amúgy a nehézségi fokozatokat szarul csinálták meg.
Prof szinten szarrá verek mindenkit, Legendnél meg lehetetlen küldetés sokszor az időmérő/verseny.amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest