- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2978 üzenetére
Én sem szeretem a TT-t. Bár tegnapig ki sem próbáltam, de az infók alapján sem tetszett. Tegnap kénytelen voltam menni rajta, mert gp-ben egyszerűen képtelen voltam két beállítást összehasonlítani Istanbulban, ezért ki kellett venni a gumi+üzemanyag hatásokat.
Mentem 5 kört az egyik, 5 kört a másik beállítással, nagyon szépen kijött a különbség. Másra nem, de erre jó a TT. Pályát ott jó megtanulni??? A török pályán a 8-as kanyart TT-ben simán padlóval nyomtam át, és szinte az is mind1 volt, hogy melyik íven megyek, míg gp-ben bőven el kell venni a gázt és nagyon jól el kell találni az ívet, hogy a végén jól gyorsíts ki.Persze jó érzés TT-ben menni: miközben gp-ben nehezen raktam össze egy tiszta kört, addig TT-ben mindegyik körben javítottam az előző időhöz képest.
Ennek ellenére szerintem nagyon elbutít (engem biztos) ez a játékmód. Egy idő után nem figyelnék a gumikra és mivel határon autóznék, olyan íveket és féktávokat használnék, amitől karrierben vagy multiban a sóderben kötnék ki.Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy jólesik.
-
zuchy
őstag
válasz
Nekem sem volt semmi assist, meg manuál váltó, azt valóban elfelejtettem odaírni.
-
D@ni88
addikt
válasz
amúgy a nehézségi fokozatokat szarul csinálták meg.
Prof szinten szarrá verek mindenkit, Legendnél meg lehetetlen küldetés sokszor az időmérő/verseny.amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest