Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Mostmár komolyan elegem van az Atiból, Murphy-ből, és ebből a ki***ott gépből, hogy semmi sem jó neki! Újabb próba DIREKT AGP-s driverrel, 7.10-el, Sapphire kiadásúval, és kékhalál. Persze hogy pont az a tetü játék nem megy amivel pont játszanék.
-
WD40
aktív tag
Nem lesz ez így jó. Feltettem a 7.12-t. Próba Stalker, majd néhány perc és kilépett, mintha mi sem történt volna, 640*480 és 4bit. Semmi hibaüzenet, semmi hiba az eseménynaplóban. Szánalmasan szarok az Ati driverei... agp-s vonalon legalábbis.
-
WD40
aktív tag
Szerintetek miért van az, hogy befagy a Stalker, nagy nehezen (a mágikus Windows billentyű segítségével) kilépek Windózba, és egy ilyen kép fogad:
[link]
7.11-es catalyst, és nincs húzva a vidkártya. -
WD40
aktív tag
Üdv!
Furcsa dolgok történtek manapság, miközben a Stalkerrel játszottam. Egészen tegnap estig nem volt semmi gond, aztán lefagyott. Reset után megpróbálkoztam újra vele, ugyanaz. Aztán levettem minimumra meg static lightingre, és szaggatott mint a diavetítés. Aztán befagyott.
Azóta 3x tettem újra, próbáltam patchelni, azzal sem oldódott meg, és akármilyen grafikán játszom, veszettül akad, majd fagy.
De eddig tökéletes volt, tán nem tetszik a gépnek a Red Forest? -
WD40
aktív tag
Nekem végre megoldódott. A gyári cd-n lévő driver először is szar. Ezt gondoltam, de hogy a 7.10 és a 11 is szar azt már nem. Végül kiderült, hogy a 7.11-el működik (bár csak az eszközkezelőből lehet agp-re föltenni), kizárólag akkor, ha a .NET 3-at teszem fel a 2 helyett. Hurrá. Jah és külön tettem még fel a CCC-t a 7.11 mappájából. Lehet, hogy másnak is segít ez a módszer, próbáljátok ki.
-
WD40
aktív tag
Affene... Játszok a Stalkerrer pl., egyszer csak megáll a játék, monitor ki készenlétibe, keresi a jelet, a kártya ventije meg leáll. Ez meg mia vasporos jóélet már megint? Help! Catalystet visszatettem a gyári CDről.
-
WD40
aktív tag
Nah raktam szép új XP-t, meg athomi módszeréhez hasonlóan a 7.11-es catalyst-et. Nade, már bootoláskor is pörög a venti maxon, nem úgy, mint a 7.10-el... Most már xp-ben pörög-leáll-pörög-leáll logika szerint rövidíti a ventillátor élettartamát
Én egy hülye kártyát fogtam ki úgy látszik, vagy csak a driver efféle telepítése nem volt jó neki? -
WD40
aktív tag
Szerintetek az normális, hogy ha pl Wordben, vagy a böngészőben elkezdek kijelölni egy mondatot, rákapcsol a 2600xt ventije? Amikor befejezem a kijelölést, akkor lehalkul, visszaveszi a fordulatot. De van, amikor csak úgy magától kicsit gyorsabban, pár mp múlva megint lassan forog. Ugyanez van, mikor görgetek egy oldalt, de csak a görgetés idejére.
Aztán, ha egyszer elindítom a Control Centert, felpörgeti az Everest szerint 71%-ra a ventit. És ha egyszer elindítottam a CC-t, akkor hiába zárom be utána, csinálok bármit, marad 71%-on. Újabb elndításkor marad csak megint halkan. Van ebben valami logika?A driver a gyári CD-ről telepített, a CC szerint 8.401.00-es, ez nemtom hányas Catalyst akar lenni....
-
WD40
aktív tag
Nah, végre sikerült szereznem egy Sapphire 2600xt-t 256mega ddr3-mal. Röhej volt ez a hét. Mászkáltam vagy 6 boltba. Ebből kettőben biztosítottak róla, hogy ezt AGP-ben még nem gyártják, nem lehet kapni.
Jó. Persze. Viszlát.
A következő boltban mikor ugyanezt mondták, elmeséltem, hogy létezik ilyen, sőt, már láttam is. Nagyot nézett az eladó, hogy biztos 2600? Nem 1600? Mondom nem. HD2600. XT. És AGP-s.
Majd tegnap végre megvettem, és ha nem lennék lusta, elvinném, és a hitetlen eladó arcába nyomnám, hogy nem gyártják? Akkor ez mi? Prototípus? Akkor eladom magának 50eért. Nekem jó üzlet lenne.Namindegy. Ilyenek vannak. Hát...
9600Pro után valahogy nagyon más, furcsa 1680*1050-ben maxon HL2-zni akadásmentesenDe nem kaptam hozzá Black Boxot, pedig láttam képen olyan dobozt
Szerk: a "hitetlen" szót nehéz leírni : )
-
WD40
aktív tag
Szerintem van AGP-s fullos csomag is, [katt]
Sőt már láttam egy üzletben, csak ott kifogytak belőle, megpróbálok szerezni a világ végéről is, kell az EP2 ...
-
WD40
aktív tag
Egyébként lehet kapni valahol itthon AGP-s 2600xt-t GDDR3-mal, ami fullos? Vagy ebből csak lite van?
-
WD40
aktív tag
Heló! Szerintetek az AGP-s hd2600xt-hez is adnak Black Box kupont? (Sapphire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged