- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
megkérdezem újból, hátha valakinek van valami ötlete:
2600xt device id 9580-ra váltottKöszi
-
dudi
senior tag
válasz
Zolee11 #12853 üzenetére
logikus, de teszteltem a kártyát és teljesen hibátlanul működik, elég sokat nyúztam rtdribl-lel.
Az viszont elég hihetetlen, hogy csak a device id változott meg, semmi más szoftveresen "látható" eredménye nincs, még órajelek se változtak, gpu-z ugyanazt mondja, mint eddig, csak más dev.id-vel -
dudi
senior tag
válasz
barnam_ #12849 üzenetére
ez Zolee11-nek is szól, nehogy félreértés legyen a tetteimből
újonnan vettem, amíg nem tettem rá az új hűtőt semmi gond nem volt, felismerte sapphire-nak, gyári biost tettem fel (ugyanazt, ami rajta volt, csak netről szedettként).
hú ez a progi faszán néz kiés azért frissítettem bios-t, mert nem ismerte fel normálisan, nem fordítva.
-
dudi
senior tag
szóval csak annyi, hogy rv630-nak ismeri fel, ami így nincs benne a driver listában (9580 a device id), míg az eredetinek sapphire hd 2600xt-nek kéne lennie (9588-as device id-vel).
De ha az eszközkezelőben mondom meg neki, hogy melyik drivert telepítse (kézzel), akkor működik rendesen, csak kicsit zavar, hogy nem ismeri fel automatikusan. -
dudi
senior tag
hello!
egy kis segítségre lenne szükségem. Megvettem, beszereltem az accelero s1-et, de a gép a vga-t nem ismeri fel mostmár. Arra sikerült rájönnöm, hogy valószínüleg a PCI\VEN_1002&DEV_9588 megváltozott PCI\VEN_1002&DEV_9580 -ra, de ezt már nem engedi feltelepíteni a display driver, mondván nem ati kártya. Kézzel ráerőltettem egy 2600xt-s drivert, de ez nem a legszebb megoldás, ezért segítséget kérnék, mit tegyek.
-
-
dudi
senior tag
hello!
tudnátok nekem olyan vga hűtőt mondani, ami rámegy egy sapphire 2600xt-re és nagyon csendes? Tudom, hogy halknak kéne lennie a gyárinak, de az enyém az valahogy berezonál, és a hűtése se top, mert terhelve 70-72fok a kártya.
VF700 meg nem ment rá...
Egy coolermaster cool viva pro hűtőt, ami 20dBA-ra van írva, ami nekem kicsit sok, esetleg glacialtech norhpole 1100? az 15-re van írva, melyik hatékonyabb?
Megér egyáltalán ennyit egy új hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest