Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
De lassan haladnak ATI-ék driver ügyben.

Aggregator:
Nem tudom, hogy hoztam össze 5 hónappal később a 2600XT-t 24K-ért. De már nem érdekel. Most is van talán még 25-26K környékén nagykerben is. Képzeld el, lehet valaki azt vesz 3870, vagy 9600GT helyett, mert olyan jól hangzik az XT.
Utána kicsit utánanéz, és az égtől a földig pattoghat..... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy hoztam össze 5 hónappal később a 2600XT-t 24K-ért. De már nem érdekel. Most is van talán még 25-26K környékén nagykerben is. Képzeld el, lehet valaki azt vesz 3870, vagy 9600GT helyett, mert olyan jól hangzik az XT.
Utána kicsit utánanéz, és az égtől a földig pattoghat..... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)