Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12440 üzenetére
Nagyobb moncsi, és nagyobb proci az megdobja. Mennyi ramod van? 1 Gb legalább elkél azért.
A 8.8-at leszeded az AMD oldaláról, és maradhat is az míg jól mennek a játékok. A gyárit meg pucold le szépen, mert már az öreg, és volt egy csomó javítás az azt követő driverek-ben, éppen a 2000-es sorozatot is érintően.
Mégvalami, nehogy bemenj egy boltba és vegyél egy P4-es procit, mert azt viszont már nem szabad. Ha használtan tudsz szerválni pár kilóért akkor jó, de többet ne szánj rá 4-5K-nál.
Sokat segítene ha kitöltenéd az adatlapodat. Milyen az alaplapod pontos típusa, proci, ram, vinyó, stb...
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?Nem mondtam olyat hogy a 2600XT nem szereti a 800x600 felbontást, csak éppen nagy lámaság azon a grafon játszani, pláne meg egy cerka mellett. Azt is nehezen képzelem el, hogy azóta számottevő teljesítmény növekedésed lenne a játékokban.
Egyébként nekem is 9550-em volt ezelőtt, jó kis kari volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Sorozatok
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest