- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12523 üzenetére
no elolvastam a cikket...
4670? háát... majd meglátjuk eggyenlőre a azt kell kideríteni milyen minőségű táp van a gépben. Meg az kompatibilitás is... abba az alaplapba amibe belement a HD2600 abba belemennek a malyi karik is?? azaza PCI csatlakozós a hd vagy nem is tom miket kell nézni
?
-
Blood Mage
senior tag
válasz
CPT.Pirk #12521 üzenetére
óó igen igen ezt a cikat el akartam már régebben olvasni csak nem volt rá időm, azóta meg elfelejtettem...
meg tudom tudom HD4850 és 70est kell venni de én itt 30.000Ft-ig bezátólag gondolkozok... ergó maradnak az eddigi kártyák esetleg ha ati akkor 3870 de az meg túl sokat fogyaszt. de 88GT-nél nem kell jobb kari. HD2600pro után meg pláne... azon Gears of war tökre akad és messze nem mex grafikán. nekem emg 88GT-m van és igen csak kiakad a 62fps limitnél. ergó hova több erő?? UT3 detó ez a helyzet. COD4 még jobban fut -> a most kijövő cod5 el sem lesz gond. Minden játék megy rajta maxon a Crysis meg külön kategória. (Vannak a PC játékok meg a Crysis
) (nem az enyim lesz a kari, haveré) 10.1 is hova? még a 10er sem használom XP lévén, és mindjárt itt a DX11...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
tzsolesz #12505 üzenetére
OFF 990Ft ért meg lehet venni DVD-n már nagyon rég óta szinte bárhol... (amúgy nem ingyenes a Far Cry, de asszem az USA-ban igen mert telipakolták az egész game-t mindenféle hírdetésekkel, ami Európában persze semmit nem ér. Itt meg kell venni, ennyi pént meg ne sajnálj már egy eredeti játékért és tegyük hozzá hogy ennyi pénzért csak ilyen 10éves űbergagyi játékokat lehet kapni)
PL. itt beszerezheted: [link] -
Blood Mage
senior tag
-
Blood Mage
senior tag
őőőő... nem ez nem az én konfigom, mármintnem az enyimről van szó....
ASUS P5K C
E6600 (2,6Ghz)
2Gb RAM
250GB winyó
HD2600 ---> csere 88GT/96GT - és ez kevesebbet fogyaszt picivel mint a 88GT nem, mert akkor inkább 96GT?
és nem tom mekkora táp és milyen minőség, biztos hogy a táp a házba beépítve volt alapból ergó nem lehet túl minőségi....ezért is fontos hogy mennyivel több a fogyasztás, és semmi tuning nincs.
-
Blood Mage
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sűrgős lenne: valaki nem tudja menyit fogyaszt egy HD2600pro egy nV 8800GT-hez mérten?? vagy bármi adat megteszi ami eszetekbe jut!! köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest