- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
válasz
-AD4M-
üzenetére
Mivel nem codec, hanem egy erősen CPU-optimalizált alkalmazás, ezért a VirtualDub-ban nem is fog megjelenni. A VGA-t gyakorlatilag nem használja, így a sebesség a procitól függ - viszont még így is sokkal gyorsabb a hagyományos xvid/divx tömörítőknél. A minősége nem nyűgözött le, de van, akinek megfelel...
Így indítható: Catalyst Control Center -> Alap nézet -> Avivo videó átalakító -> Ugrás!
Kicsit szegényes, az ATT X-Coder sokkal jobban paraméterezhető - lásd itt (az írás vége felé). -
éN79
addikt
Természetesen rá lehet kötni analóg csatis monitort, de asszem a dobozban én nem találtam ilyen dvi-analog átalakítót, bár szerintem ha volt korábbi nem túl régi ilyen kártyád, ahhoz adtak valószínüleg.
Balus: nem kizárt hogy van 512-es, de semmi jelentősége nincs, hogy 256 v 512, és ha a Sapphire is "csak" 256-os, akkor is azt venném, szvsz. nem ér többet a másik kari sem.
-
sosperecek18
őstag
Igen a pro és az xt(persze ha mindkettő gddr3) akkor csak órajelben különböznek, de a legtöbb pro viszi az xt órajeleit, viszont az xt-t is lehet rendesen ráncigálni...
Én a helyedben ha nem sok árban közöttük lévő hely, akkor xt-t vennék, mert az overclock mindig alanyfüggő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi