Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
MasTer
üzenetére
Engedélyezni kell a Launcher beállításai között, jobb alsó sarok, fogaskerék, Offline Server Cheats.
Másik lehetőség, hogy steamapps\common\The Crew\server.ini fileba beírod ezt a két sort, nemtom már melyik segített:
[Client]
UnlockLockedGameContent = 1
AddCar = "0x0e22c56, 0x07926525, 0x0786fa47, 0x07876e4e, 0x078da22e" -
Bandi821
tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Szia, köszönöm a választ. Most ismét engedélyeztem az integralt gpu-t és a grafika beállításoknál be van állítva a Crew-ra a 1660Ti és így megint az integrált gpu-t használja. Néztem pár videót, ahol különböző laptopokon 1660ti-al hogyan fut a Crew és gyakorlatilag hasít. Nem értem, hogy nálam miért ilyen kegyetlen rossz.
-
Steve1207
veterán
válasz
Bandi821
üzenetére
Hiába állítottam át a Nvidia vezérlőpult-on, hogy a 1660ti-t használja és a windows grafikai beállításainál, hogy teljesítménycentrikus, - Ne ezeket variáld meg tiltogasd, mert csak az energiahatékonyságod rontod, közben nem is kezeli majd úgy, ahogy kell, hisz az igp a default ettől függetlenül.
Gépházban a Rendszer, Kijelző, Grafika, ott nézz körül, hogy mi mit használ az adott alkalmazás vagy hozzáadod az alkalmazást a listához. Nyugodtan vissza lehet kapcsolni az igp-t is a win folyamatokhoz és azzal elvan kevesebbet fogyasztva, adott alkalmazásnál meg majd így a dedikáltat használja.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem használtan egy ilyen laptop-ot: HP Omen Ryzen 5 4600H / GTX 1660 Ti / 16 Gb RAM / 500 Gb M.2 SSD, Windows11.
Telepítettem rá a Crew Motorfest-et, új nvidia driver, windows lefrissítve, stb…. Amikor elindítottam a Crew, állandóan elszállt azzal a hibaüzenettel, hogy nem teljesítem a minimum grafikus teljesítményt. Persze az integrált gpu-t használta. Hiába állítottam át a Nvidia vezérlőpult-on, hogy a 1660ti-t használja és a windows grafikai beállításainál, hogy teljesítménycentrikus, csak nem akarta használni. Végül ezt úgy oldottam meg, hogy az eszközkezelőben letiltottam az integrált gpu-t. Na végre elindult a Crew, de már az intro részen iszonyatosan szaggatott. Ha játékon belül mozgatom az egeret, akkor a kurzor késéssel követi, közben meg össze-vissza szaggat.
Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.: B. -
Reaper
őstag
válasz
plejik
üzenetére
Végigtoltam végül ma délelőtt az új playlistet meg az új heti menüt, de annyira nem jött be, a BMW jól néz ki és a hangja is elég élethű lett, sikerült egy kicsit NFS szerűre megcsinálni a sajátomat, persze livery már van fent hozzá, úgyhogy azt csak le kellett kapni. Az új felnik is szépek.
Viszont ez az árkon-bokron ökörködés ez régen, rally-raidben se jött be, most meg pláne, utcai autóval nem, de tudom, hogy vannak, akik pont ezt szeretik.
Az RC jó lett volna, de ha jól vettem ki, akkor csak a pass-al rendelkezőknek lesz, de lehet félreértettem valamit.
A pályaépítés majd csak a következő szezonban jön. A nascarra kíváncsi leszek, elvileg a fizikán is buherálnak majd annál.
A Summitnál vicces volt, hogy hiába a beharangozott új autó, a régi sima E30 M3-al, sokkal jobb időket lehet futni, mert könyebb, jobban kanyarodik, mint az amúgy kedvenc E46. -
Reaper
őstag
válasz
MasTer
üzenetére
Elvileg az indítóban van egy cheat menü, amivel lehet unlockolni ezeket a vasakat, de pontosan én sem tudom, hogy hogyan működik, próbálkoztam vele, többéleképpen, nem ment, aztán egyszer csak megjelentek a workshop listájában megvehetőként. Asszem Discordon volt is ilyenről szó sokszor az elején.
-
plejik
addikt
válasz
MasTer
üzenetére
A motorfestre gondolsz? Ha igen, akkor vannak olyan Kocsik amik csak summit alatt elérhetőek, vannak amik csak akkor ha kiszedted a crew 2 ből. És vannak azok az autók amik a year passokkal elérhetőek. Mondjuk azokat nem tudom, hogy mutatja-e ha nincs year passod. (Nekem megvan mind a 3 így azok a kocsik értelem szerűen nálam látszódnak.)
-
MasTer
tag
Sziasztok! Megy a the Crew, végigjátszottam, most autókázgatok és fejlesztem a kocsijaimat. Kérdés: a DLC-kben megvett kocsikat miért nem lehet megvenni a játékban? Nem a Calling All Unit-ra gondolok, hanem lehetett külön venni kocsikat a játékhoz. A játékban benne vannak, mert találkoztam velük versenyen (Pl. Corvette C2, C3, Saleen stb.), de én nem tudom megvenni őket az áruházban, mert nincsenek ott.
-
plejik
addikt
válasz
Reaper
üzenetére
Szerintem a BMW nél licence miatt nem lehetett bele rakni. Gondolom Én. De ütött volna ha meg lehetne csinálni a klasszik NFS es verdát. Az RC-t várom az egyik legjobban szerintem el lehet majd vele b..ni az időt rendesen.
A hotwheelses annyira nem érdekes, de végül is egynek jó, az új felnik ültetés stb. az nagyon kellett már. De lesz Nascar is benne + ott volt már az egyik videóban a hátterében a stadion. Arra is kíváncsi leszek nagyon. A pálya építés abszolút hidegen hagy. De majd meglátjuk november 5. az első update már várom nagyon. 
Viszont külön még nem elérhető a year 3 pass. Legalább is PS storeba nincs fent.
-
Reaper
őstag
válasz
plejik
üzenetére
Jónak néz ki, bár a stanced hülyeségtől még mindig kivagyok, mondjuk jópofa lenne, ha nem csak a megjelenést, hanem az irányítást is módosítaná, szépen potyognának le a pályáról a népek
Az egyedi pályák, a ranked grand race jól hangzik, a hotwheels szerű játszóteret kb már most utálom, de elhiszem, hogy lehetett erre igény. Az RC versenyek meg fogalmam sincs, meglátjuk milyen lesz. Viszont, hogy az E46-hoz nem opció a küszöbspoileren kivezetett dupla kipuff, ha már Münchenben vannak, az gyalázatos
-
plejik
addikt
Ezt is érdemse végig nézni, lesz még benne jópár érdekesség.

The Crew Showcase 2025: new playground, race creator, offline mode…
-
plejik
addikt
Na ez elég komoly lesz!

-
MasTer
tag
Nekem pár napig nem volt internetelérésem. Közben is megpróbáltam elindítani a játékot, de nem indult, szervert keresett. Aztán amikor lett internetem, akkor mrg kiderült, hogy a mentésem elveszett, kezdhetem elölről a játékot
. Detroit, Chicago, jövök újra! -
válasz
Emunem
üzenetére
Pont ma raktam fel én is, elsőre megpróbáltam a lemezeket, de azzal én se jutottam sokra Nem tudom mikor volt utoljára olyan, hogy én egyáltalán dvd olvasót használok, nem hogy egy játékot telepítek róla
Viszont a játék szépen megy, (kis cseszekedés volt hogy a kivételekhez hozzáadjam a mappát), de amint megvolt, utána már simán indult is.
-
Elims
veterán
Fatal,Heahea:

-
Emunem
őstag
Nekem lemezes, szóval most végre lett idöm (igen, már csak ilyenkor) de kb úgy érzem magam, mint amikor megvettem... Á, a lemezek pörgése az aki annyi idös tudja, hogy mennyire szép hang ilyenkor..
kíváncsi vagyok, a gyerekek nagyon örülnek neki, a 2. széria kicsit "zagyvaság" szerintük is. 
-
Vityaa
tag
Tegnap updateltem a lunchert, azóta gond nélkül megy, Uplayes verzió. Igaz a mentésem nem működik, így elölről kellett kezdeni. Nyilván cheateltem jó sok pénzt.
-
HEAHEA
aktív tag
Adtak is, meg nem is.... Szabad kezet adtak, hogy lehessen egy emulátort létrehozni, ami el is készült (csak PC-re). A launcher működtetéséhez viszont kell az alap játék a telepítéshez. Akiknek az Uplay-en van meg a Crew (digitálisan), köztük nekem is, nem sokra megy vele. Le sem lehet tölteni, inaktív a könyvtárban. Tudtommal a steam-eseknek megoldható a letöltés.
Aki így járt, szerezze be a játékot, ahogy tudja, amennyiben játszani szeretne vele.
-
Elims
veterán
Ugye jól értem,hogy a crew 1 a téma?
Ha igen,vajon ps-en működhet?Este kipróbálom,lemezen van meg.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Csak azért kérdem mert ez van a hivatalos dicrod FAQ-ban.
-Will I be able to use mods/cheats?
-In offline mode, you are obviously allowed to do absolutely whatever you want, in fact we might even provide our own cheat functionality. As for online mode, you may use cosmetic mods, but nothing more than that.Feltételeztem van online módja is.
-
Ry0K3N
senior tag
TCU lancherrel hogy tudok szerverhez csatlakozni? Azt próbálta valaki?
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Uplayen nem találtam az inaktív Crew könyvtárban letöltést sajnos.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem is Uplay-es, digitális van, de már tudok játszani. Igaz, a mentésemet sajnos nem tudom használni. Újból kellett kezdenem a játékot.
-
MasTer
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem megvan UConnect és Steam felületen is a játék. A Steam teljesen jól működik, a UConnectet nem próbáltam, de onnan le sem lehet tölteni. Ki kellene próbálni Reaper 10665-ös hozzászólásában leírtakat
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
bár ilyet csinált az eredeti gém is (Uplay, digtal version)
-
MasTer
tag
-
MasTer
tag
válasz
Reaper
üzenetére
Köszönöm szépen, tök jól működik! Újra kezdtem a játékot, már el is felejtettem, milyen jó vezetni benne. Már persze árkád szinten
. Sajnos a force feedback erejét nem lehet állítani, mert szürke a beállítás, nekem erősnek érződik, de ezzel talán meg tudok barátkozni. Lényeg, hogy műxik! -
fatal`
titán
Nekem dobozos van (meg ubi, de nem volt letöltve). Némi szenvedés után a virágbolti új repack elindult.
Egyrészt az Ultimate Launchert ki kell zárni a vírusírtóból, különben false alarm miatt törölgeti a fájlokat (Windows Defender is), ami egyértelmű, mert patcheli a játék exéjét.
A Launcher Updaterrel frissítsetek az új verzióra (letölteni is le lehet az oldalukról, 1.1.5.0).
A játékot nyilván a TCULauncher.exe-vel kell indítani, adminként kell futtatni különben elszáll. Ha elindult a launcher, akkor +, betallózod a crew.exet, aztán patch és innen play, menüig simán eljutott, tovább most nem néztem.
És elég lassan indul, látszólag semmi nem történt elsőre, csak felpörgött a GPU, de aztán elindult.
-
Reaper
őstag
válasz
MasTer
üzenetére
A TCU discord csatornán volt egy leírás hozzá, meg videó is, utóbbit nem tudom onnan linkelni, nem nagyon ismerem a Discordot.
Text instructions if you can't view the video:
Open Windows Security
Select Virus & threat protection, under Virus & threat protection settings click on "Manage settings"
Under Exclusions, click on Add or remove exclusions
Press on Add an exclusion, select Folder
Locate your The Crew game installation directory and select it.Done!This ensures that once you install the TCU Patch with the TCU Launcher into your game installation directory, nothing gets removed by Windows Security.
If you're wondering why this happens, that's because:
We hook into TheCrew.exe to redirect it's network communications to your TCU Offline Server, which I suppose may come off as virus behavior on paper.
We haven't paid Micro$oft for certificates.Itt a Discord link: [link]
-
HEAHEA
aktív tag
A játék régi mentését elő lehet valahogy szedni? Néztem az Uplay játék mentései között, de ott csak számozott mappákat találtam.
-
MasTer
tag
Megpróbáltam, de nekem nem működik. Steam verzió. A patch szépen végigmegy, aztán amikor azt írja, hogy "play on steam", akkor elindul a steam, elindítja a Ubisoft Connectet, és csak áll egy helyben, "fehér ember nézni homokóra". Mit rontok el?
-
-
Reaper
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
T300? Mintha Discordon láttam volna, hogy másnak is volt vele baja, nézz be oda, elég jó a technical "support" rész. Melóból sajnos nem tudom most linkelni.
-
Nem sikerült beállítanom a kormányt sehogy.
A gáz 100% -n van fixen, szóval, ha lenyomom akkor csökken a %
Anno Logitech G29 -nél nem volt ilyen baj, most Thrustmasterrel igen.
Próbáltam a kombinált pedált, de ugyanúgy.Valakinek van ötlete?
-
Reaper
őstag
válasz
HEAHEA
üzenetére
Igen, ezt írták a discordon, hogy fel fog sírni a defender, van fent róla videó, hogy mit kell csinálni, lényegében a játék mappáját kivételre rakni. Megmagyarázták, hogy valami certificate miatt szól a defender, aztán ez vagy igaz, vagy nem, én bevállaltam, remélem nem szívom meg

-
Reaper
őstag
Steamen van meg, nekem megy, bár én direkt fent hagytam, amikor hallottam, hogy távolról is törölhetik (ezt nemtom, hogy így volt-e tényleg).
Fura megint itt lenni
-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Sajnos amire visz link az adathalász szemetet rak fel.
Elég kellemetlen igy, hogy van játék, de mégsem, mert Ubisoft Connect -n sem lehet leszedni, de kalózöbölben is csak az 1.0 verzió van fent /már ha valóban az/
Ha tud valaki valós drive linket vagy valami, akkor szivesen fogadom privátban is akár.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
HEAHEA
üzenetére
uplayről elvették a letöltés lehetőségét. Akinek Steamen volt meg az még le tudja húzni a fájlokat, most hirtelen játszik is vele 309 ember
.én mindenesetre ezt az oldalt találtam egy kis keresés után, mivel nem közvetlenül linkeli a letöltését, egy amúgy is már elérhetetlen és megvásárolhatatlan játéknak, remélem megengedett a fórumon..
-
HEAHEA
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
Elindult az Unlimited, újra játszható az első rész. Letöltés ,a játék fájlokat máshonnan kell beszerezni.
-
jencsikdani
tag
Sziaztok. Megvásároltam a the crew motorsportot a microsoft store-ban. Amikor letöltöm a 40 gb helyett letölt egy 10 mb-os exe fájlt. Amit ha elindítok ezt a hibaüzenetet dobja. Az xbox fiókóm és a ubisoft fiókóm összevan csatlakoztatva igen. Találkoztatok már ezzel esetleg ?
-
homerhamm
addikt
Kár, hogy Xboxon már nem lesz lehetőseg vele játszani.
-
MasTer
tag
-
regener
veterán
Szeptember 15: The Crew Unlimited
-
Elims
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azóta is keresgetek crew 2-t xbox-ra,de szállítással ~4e lenne+még a live. :-/
Ha le lesz akciózva,jelezz és már platinázod is. ;-) -
Elims
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha le lesz vmikor akciózva szólj és megyek veled benne.
A joy-ba tönkre megy az akksi,évente egyszer van bekapcsolva a gép. :-/
Most jelenleg [nem akciós].
-
Lathronos
őstag
Tud valaki valamit a The Crew 1-ről? Van már közösségi szervere, vagy nem is várható, hogy lesz? Gondolom offline nem lesz játszható, mint majd a 2. rész.
-
Reaper
őstag
Volt már egy pár szemét Summit , de ez a mostani rendesen felhúzott. Aki kitalálta, azzal ezt csináltatnám hónapokig . Helikopter, meg hajó, mindkettő este, ködben és erős szélben? A Lancia rally vasat meg hiába szeretem élőben , de itt kb lábujjhegyen kellett vele menni, a majd 10 perces versenyt pedig simán el lehetett dobni az utolsó kanyarokban is.
/rant off 😁 -
MasTer
tag
Sziasztok! Van vmi hír a The Crew 1 használhatóságáról? Mintha 2024 végére ígérték volna lelkes modderek.
-
plejik
addikt
PS re jött frissítés. Akinek gondja volt eddig a fotó kihívásokkal azt javítottak . Nekem 2 challengbe nem volt jó de meg tudtam most már csinálni.
-
Reaper
őstag
válasz
plejik
üzenetére
Jó, hát a motoros élmény nekem talán a TDU-ban volt a legnagyobb, ahogy be lehetett bújni a plexi mögé, belső, sisak nézetben.

A Forza tuningot én is szerettem nagyon, csináltam is sajátokat, de rengeteg időt elvett és a végén pont az autók saját karaktereiből nem maradt semmi, mindegyik kb ugyanolyan jól működött kategórián belül. Pl saját tuning 77-es Transammel folyamatosan versenyben voltam vele egyidős Countach, F40 és társaival. Meg hogy a tuning alapja, A katban mindig legalább egy motor csere. Persze megvolt annak is a szépsége, ha a pálya nem lenne olyan, amilyen, akkor lehet ott többet időznék most is.
Ezeket a Feateket asszem ki lehet teljesen kapcsolni, egyszer megtaláltam, gondolom konzolon is megvan hozzá a lehetőség, valami indiai tuti elmondja neked youtubeon
Nagyobb bajom, hogy itthon a jó régi kormányom, cseréltem is volna, de ezekhez nem éri meg. Szimulátorozni nem akarok, freerideban jó lenne autózni, ehhez meg ezek a játékok nem jók, illetve a kontroller sokkal hatékonyabb. (Régi X360 kontroller, ami kicsit húz már jobbra
) -
plejik
addikt
válasz
Reaper
üzenetére
Nekem meg pont fordítva hat, de isten igazából egykutya árkád mind a 2. Az NFS szériáknál fényévekkel jobbak az tény.
Nekem a tuningolási lehetőségek hiényoznak, hogy az autót jobban testre tudjam szabni magasság sebesség stb. Az itt elég hiányos. Új map szerintem is jó, pont most láttam, hogy jönnek megint új contentek majd lesz benne 1-2 jó cucc is. A látványban egyetértek sokkal jobb, ebben val élet, a háttérzajok is sokat hozzáadnak. Az autók hangjai szerintem jobbak mint a horizon. Engem leginkább az zavar, hogy a pályán vannek ezek a Feet-ek és ott is kiír minden infot és konkrétan belezavar abba hogy mit látok a pályán.. Rohadt idegesítő, nem értem miért nem lehet ott csak egy ikon.
Az pont elég lenne. Ja meg a motorokon az emberek mozgásán lenne még mit javítani...
Az egy Ride szériához képest vicc, a cross és hasonló motorokon még tűrhető.
-
Reaper
őstag
válasz
plejik
üzenetére
A horizonban sokkal jobb a fizika szerintem, kevésbé árkádos, a nitrót se szeretem, pláne nem így, visszatöltődősen, de a map az unalmas és kicsi és még csak nem is szép, az utolsó jó map a 3ban volt.
Itt viszont szép a környezet, a színek is jobbak a szememnek, egész jók a hangok, heti pár órát belenyomva, jó sok kihagyással, nekem is 200 fölötti óraszám van benne, de az tetszik, hogy még mindig reszelgetik kicsit, pl az új sziget is jópofa.
Néha jó belevetni magamat a káoszba, amit a grand race jelent, viszont jó az az újítás is, hogy néha az ütközések ki vannak kapcsolva, így lehet "szépen" versenyezni is.
Más open world autós játék sajnos nincs jelenleg, ami ilyen szórakoztató és szép. Asszem én is 60-ra fixáltam az fpst, PCn, de ebben nem vagyok 100%ig biztos, de akadást nem is emlékszem, hogy lett volna bármikor is, pedig nem csúcs hardverem van (3070Ti).
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hotwheelses annyira nem érdekes, de végül is egynek jó, az új felnik ültetés stb. az nagyon kellett már. De lesz Nascar is benne + ott volt már az egyik videóban a hátterében a stadion. Arra is kíváncsi leszek nagyon. A pálya építés abszolút hidegen hagy. De majd meglátjuk november 5. az első update már várom nagyon. 
. Detroit, Chicago, jövök újra!

)
Pedig novemberben is volt egy akció, 39€ környékén...