-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Sziasztok! Van vmi hír a The Crew 1 használhatóságáról? Mintha 2024 végére ígérték volna lelkes modderek.
-
MasTer
tag
válasz
HEAHEA #10582 üzenetére
Én elcsábultam, és fogadkozásom ellenére, miszerint nem veszek több Ubisoft terméket, megvettem. Több kérdésem is van, hozzáértők talán tudják a választ. Hogyan lehet "unbindelni" vezérlőt? Mert repülőt joystickkel (Logitech Extreme 3D) szeretnék vezetni, de bekavar az autó irányításába, ami meg G25 lenne. Egyelőre az van, hogy kihúzom a joyt, ha autózni szeretnék. A másik: hogyan lehet működésre bírni a kuplungot? Beállítottam, hozzárendeltem, de ha kinyomom, semmi hatása. A H-váltó működik, de vele párhuzamosan minden autón működnek a váltófülek is. Szóval 1st world probémáim vannak.
-
MasTer
tag
Kipróbáltam én is a hétvégén. Meglepően jól irányíthatóak az autók kormánnyal ( G25 ), bár nagy különbség a kezelésben nincs közöttük. 911 Turbo után próbáltam egy Charger Judge-t, hát csak a műszerfal változott meg a sebesség, a vezetési élmény ugyanaz maradt. A hangok szerintem nagyon jók, szépen fütyül a turbó, morognak a nagyvasak, visítanak a japán kocsik. A Project Car-betegség ebben a játékban is megvan, fülekkel és H-váltóval váltható minden autó. A grafika szerintem szép, full HD-ban 30-40 fps volt közepesnél jobb beállítással ( RX480 8mB, Ryzen 2700), szép naplementék és napfelkelték voltak. A térkép összehasonlítása adja magát a TDU-val, a TDU aszfaltos térképe részletesebb és szerintem nagyobb, de abban nincsenek terepútvonalak. Mondjuk nekem nem hiányoznak, jobban örültem volna egy nagyobb aszfaltos részletes Ohau térképnek. Majd pár év múlva, valami nagy leárazáskor lehet, hogy elcsábulok, ha lesz Steam-en is.
-
MasTer
tag
Sziasztok! Túljutottam a rendőrös vackon, egész jól haladok a sztoriban. Kérésem lenne: mivel új Ubisoft Connect fiókot hoztam létre, nincsenek barátaim, akiket elküldhetnék pénzt keresni. Lennétek olyan jótét lelkek, hogy jelöltök barátnak
A nevem: MasTer_level99 . Csak szerényen
-
MasTer
tag
Hát megvettem a Steam-en az Ultimate editiont. Mi ez a rendőrös hülyeség? Berak egy Mercibe, hogy érjek utol egy másik autót, ami kilométerekkel előttem van. Amikor közelébe érek, EMP-t dob rám, nem lehet irányítani az autót, lejár az időlimit. Nekem is vannak eszközeim, de nem tudom beállítani, melyik gombra aktiválódjanak, össze-vissza nyomogatom a bill-t, akkor meg közli, hogy messze van a célautó. Kikerülhetetlen, átléphetetlen, flusztráló, idegesítő. Teljesen pipa vagyok, ráadásul a kocsi bár a kormányon levő fülekkel váltható, mégis kell kuplungolni. Értem, hogy beállítottam a manuális kuplungot, de abban a kocsiban nincs is! Ha az ezeréves TDU-ban meg tudták csinálni normálisan az autók váltókezelését, itt mi történik?
-
MasTer
tag
válasz
MrDerekas #10317 üzenetére
Lehet pályákat kijelölni? Nagyon nem próbáltam ki minden lehetőségét a játéknak, még az alap story-t sem fejeztem be, de annyit mentem, hogy így is 58-as szintű vagyok. Főleg amcsi autókat szoktam hajtani, ha már az USA-ban vagyunk. Az általam választott útvonalon van síkság, hegyek, mamutfenyők, havas táj, meg természet adta ugratók bőven.
-
MasTer
tag
válasz
MrDerekas #10309 üzenetére
Én is szoktam kizárólag single módon autózgatni csak úgy a tájban. Van egy kedvenc útvonalam, Dél-kaliforniából indul, elmegy a kanadai határig, aztán vissza Santa Monicába, végig földúton. Hétvégenként egyszer megteszem a távot, többnyire '69 Dodge Charger dirt verzióval, a Hazzard megyei Lordok (Dukes of Hazzard) emlékére
-
MasTer
tag
válasz
MrDerekas #10296 üzenetére
Tehát ez azt jelenti, hogy érdemesebb csinálni egy új Uplay fiókot, és Uplay-en megvenni, mert ez mindenképpen kell hozzá. Most nem tudom megnézni a Uplay árakat, de akkor szerintem marad ez az opció. Lehet ugyanahhoz az imél címhez több Uplay accountot hozzárendelni?
-
MasTer
tag
Sziasztok! Akciós a játék a steam-en. Már megvan a játék Uplay-en és nem lehet teljesen tiszta új játékot kezdeni (mint azt tudjátok
). Ha megveszem steam-en, akkor lesz egy the Crew játékom Uplay-en és egy tőle teljesen független the Crew Steam-en, vagy nem is engedi feltelepíteni mindkettőt, vagy összeakadnak vagy keletkezik egy fekete lyuk és elnyeli az ismert univerzumot az ismeretlenekkel együtt
-
MasTer
tag
Sikerült! Tényleg köszi a segítséget! Rögtön mentem is pár mérföldet a Cadillac Eldoradómmal levezetésképpen
-
MasTer
tag
-
MasTer
tag
Fenébe
Amilyen ütemben haladok a játékkal, mire 60-as szintű leszek, addigra újra megjelenik valami új kieg. De a vezetés miatt játszom, vettem is egy Chevrolet Impalát, egy igazi tepsit, amivel remekül lehet kilinccsel előre sodródni a 70-es évek amcsi filmjei stílusában.
-
MasTer
tag
Sziasztok. Sokan írtátok, hogy a pénzszerzés legegyszerűbb módja (a vezetésen kívül
a barátok elküldése küldetésekre. Le tudná valaki írni, hogy mi ennek a pontos menete? Biztos volt már róla szó, de lemaradtam róla. Köszönöm.
-
MasTer
tag
Nekem hála az égnek mostanában nincsen gondom a kormánnyal (G25). Régebben előfordult, hogy csak 180 fokot lehetett fordítani a kormányon, de már elmúlt
-
MasTer
tag
Én is global device settings-t használok (G25, win 10). Teljesen véletlenszerűen adja a 180 fokos korlátozást. Ilyenkor többszöri Win restart, imádkozás, sörkeresés, aztán egyszer csak jó. De ha játék közben bemegyek a setup-ba, akkor megint nem jó: GoTo Win restart stb. Ez bug, vagy fícsör?
-
MasTer
tag
Megint a régi nóta. Tegnap próbáltam volna kicsit csapatni levezetésképpen, de a kormány (G25) csak 180 (2x90) fokban forgatható. Az Assetto Corsa érzékeli a beállított 400 fokot, tehát nem a kormánnyal van gond. Többszöri újraindítás sem segített. Van esetleg valakinek ötlete? Már nem volt kedvem újrakonfigurálni a kormányt, inkább Borderland-vérfürdőt rendeztem
-
MasTer
tag
Köszönöm a választ. A motorháztető-módosítás lehetősége jó hír, a vezetőülés-állítás akkor kimarad. Ha esetleg lenne egy közös krúzolás valamikor, szívesen csatlakoznék, persze ha időm engedi.
A vezethetőség gondolom a célközönség miatt lett megváltoztatva, a GT Legends vagy az Assetto Corsa vevőköre inkább megtanulja vezetni az adott autót, és nem sír a fejlesztőknek. A fórumot olvasva látom, hogy melyik kategóriában melyik lenne a nyerő autó, de sajnos nekem nem tetszenek a japán kocsik meg a német márkák vagy a szuperautók. IRL kénytelen vagyok kompromisszumot kötni, a virtuális világban ne kelljen már! Inkább nekifutok többször az adott kihívásnak (közben persze anyázok), de az általam szeretett kocsik egyikével teljesítem a feladatot.
-
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw #6994 üzenetére
A GT500 csak autókázásra kellene. A linkelt videóidon azt látom, hogy a Perf autó motorháztetejét "átlyukasztja" a kompresszor levegőbeömlője, kitakarva ezzel a fél képernyőt. Engem ez nagyon zavar, kicsit el is bizonytalanodtam a kocsit illetően. Pillanatnyilag egy (ha jól emlékszem) 69-es Corvette C3-at használok Perf kategóriában, azon pl. nincsen ilyen külső légbeömlő.
Én is belső nézetből vezetek, egyáltalán nem zavar a fejbólintás, meg a "tekeremakormánytésbenézekakanyarba" (talán look-to-append?) effekt. Van lehetőség az üléspozíció állítására, ala TDU, GT Legends, Fia GTR stb?
Igen, megvan a Wild Run is, ha jól rémlik még jó pár kocsit is megkaptam alapból a játékhoz, többek között egy rakás Corvette-t, Dodge Vipert, talán egy Ferrari 458-ast, Mini Morrist, Aston Martint stb., de van 50-es évekbeli Cadillac is. Ez utóbbit imádom vezetni, abszolute billegős-csúszkálós, nehezen vezethető-könnyen keresztbeálló kocsi. Versenyezni nem jó, de a vezetési élmény kiváló. Nagyon tetszett a vezetése az F40-esnek is, de arra még kuporgatni kell jó sokat, az nincsen benne a kapott kocsikban.
Köszi a tippet a pénzszerzéshez, szépen lassan haladok, egyelőre 36-os szintű vagyok. Kicsit elakadtam annál a küldinél, ahol meg kell semmisíteni a szállítmányt, mielőtt a helikopter leszáll. Lehet, hogy itt (szentségtörés!) a külső nézetet használom majd.
Ha végigjátszottam a küldetéseket, szívesen benne lennék én is egy ilyen nyugis "kontinensátszelő" krúzolásban. -
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw #6976 üzenetére
A 67-es Gt 500-ast én is kinéztem, csak még gyűjtök némi pénzt. Pillanatnyilag 33-as szintű vagyok és kb 550k pénzem van, nem akarom mindet kocsira költeni, hátha kell másra is. A hardcore irányítási mód nem ad valami bónuszt? Pl. több pontot a küldikben vagy valami. Vagy csak mazochisták (mint én) használják
.
A videóvágás már csak egy ilyen műfaj. De az eleje tényleg jó lett, megérte vele ennyit vacakolni, bár én inkább a gitárzenét részesítem előnyben. -
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw #6963 üzenetére
Én a játékélményért játszom, ezért az irányítás is hardcore fokozaton van. Nagyon tetszik, hogy szépen lehet kilinccsel előre venni a kanyarokat a legtöbb amcsi tepsivel, tisztára mint a hetvenes évek autós üldözéseiben. Nincsenek tapasztalataim a korábbi vezetési modellről, kb 2 hónapja van meg a játék, és igen keveset tudok csak vele játszani. Egyelőre csak single küldetés versenyeket mentem, a multitól nagyon félek, mert a játékélmény nem tőlem függ, hanem a többi játékostól. Eddig egy játék multija tetszett csak, a Borderlands, mert ott az játék egymás segítésére kényszerített, nem a másik lezúzására.
-
MasTer
tag
válasz
COLBrattShaw #6949 üzenetére
Köszi a választ. Én még csak 30-as szintű vagyok, a küldetéseket csinálom meg krúzolok-autózgatok. Szóval a pvp kihívások nem érdekelnek egyelőre, de azért ez (a béna sebességváltások) szomorú.
-
MasTer
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Logitech G25-tel játszom, termszetesen manuális váltóval és kuplunggal. Van néhány autó, ami nem H váltós, hanem a kormányon levő "elefántfülekkel" kell váltani. Ezeknél a kocsiknál elvileg automata kuplungnak kellene lenni, de nekem csak úgy enged váltani, ha közben kuplungolok is. Igen béna így használni a szekvenciális váltós kocsikat. Nincsen rá más megoldás, csak ha a beállításokban kikapcsolom a manuális kuplungot? Mert akkor inkább csak H váltós autókkal nyomulok, de van néhány küldetés, amiben meg kellene a szekvenciális váltó.
-
MasTer
tag
válasz
SyMbioTe #6810 üzenetére
Ha elindítom a játékot, és elkezdek autókázni, akkor 10-15 másodpercenként felvillan a desktop, frankón látni a Uplay ablakot, ahonnan a játékot indítottam (a menüben nem). Nem kell taskot váltanom és visszatérnem, eleve így indul el, biztos ficsör
. Ez megszünik egy idő után, és nincs villogás.
A kormánybeállításokat megnézem. Én nem csináltam külön profilt a the Cew-ra, minden játékot azonos Logitech beállításokkal használok. Köszi a tippet! -
MasTer
tag
Vasárnap sikerült egész sok időt eltöltenem a játékban, és lenne pár kérdésem. A játék indítása után a grafika kb 15 másodpercenként villog, mintha egy pillanatra a desktop villanna be. Ez a jelenség hosszabb játék után megszűnik (vagy csak a szemem automatikusan ignorálja a villogást
). A hardverem: AMD Athlon X4, 8 GB mem, AMD 6850 a legutolsó a honlap szerint ehhez tartozó Crimson driverrel, Win 10. A másik: többször elindítva a játékot, más-más force feedback erősséget éreztem a kormányon (Logitech G25). A Logitech game profil beállítása 400 fokos kormányelfordulás. Ha a játékot elindítom, ez a beállítás megmarad, de ha játék közben a setup-ban állítok valamit, visszaáll 90 fok-ra. Valaki tapasztalt hasonlókat? Egyébként nagyon tetszik, szinte az egész középnyugatot meg a nyugati partot bejártam egy (ha jól emléxem) 1957 Cadillac Eldorado segítségével.
-
MasTer
tag
válasz
hakydakillah #6737 üzenetére
Köszi a tippet. Csak hétvégén lesz lehetőségem kipróbálni, ha egyáltalán lesz lehetőségem.
OFF:
Ilyenkor nem tudom, mi a jobb élethelyzet:
1. Sajnos annyi programom van, hogy nem tudok nyáron a szgép kormánya előtt a virtuális amerikában autózgatni vs.2. Sajnos annyira nincsen programom, hogy kénytelen vagyok nyáron a szgép kormánya előtt a virtuális amerikában autózgatni
-
MasTer
tag
válasz
hakydakillah #6735 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen, elsősorban régi amcsi vasakat vennék, bár egyelőre csak a Chicago-i kereskedés van meg. Ott láttam egy Chevi-t, ami ha jól emlékszem kb 225 ezer pénzbe kerül, több kereskedést még nem találtam. Nem tudom, mennyire állandó a kereskedők kínálata. A perkeknek utánanézek, köszi a tippet. Egyébként egy Camaroval tekergetek, elég sokat felfedeztem már a középső oraszágrészből, és eljutottam LA-be meg San Francisco-ba is.
-
MasTer
tag
válasz
hakydakillah #6731 üzenetére
Megnézem a lehetőségeket, köszönöm a választ. Sajnos én csak hetente kb. 3 órát tudok foglalkozni a játékkal, jellemzően hétvégén, de akkor sem mindig. Legalább sokáig kitart
-
MasTer
tag
Köszönöm szépen a választ. Sajnos nem vagyok 50-es szintű (kb lvl10 lehetek most, vagy a körül), így ez a lehetőség kiesik. Úgy láttam, hogy felfedezésért is ad XP-t, tehát ha autókázgatok, meg pár dolgot felfedezek (roncsok, adótornyok) talán magasabb szintre juthatok. Teljesítettem a St Louis-i rendőri megszökést, a storyban itt tartok. Hogyan lehet megnézni a teljesítésre váró story küldiket?
-
MasTer
tag
Sziasztok! Én most vettem meg a játékot a Wild run kieg-gel. Elsősorban az autókázás miatt, nem igazán érdekel a versenyzés, sem a csapatépítés. Viszont szeretnék összegyűjteni pár kocsit, amihez pénz kellene. Nem Bugattira meg Lambóra gondolok, pár régi amerikai vasat szeretnék. Vannak kifejezetten pénzes küldik? Mint pl. a TDU 1-ben a kocsiszállítások? Vagy hogyan érdemes pénzmagot gyűjteni? Csapathoz nem szívesen csatlakoznék, megbízhatatlan, hogy mikor tudok játszani, nem akarnék cserben hagyni senkit.
-
MasTer
tag
-
MasTer
tag
Sziasztok! A Uplay felajánlotta a The Crew kipróbálását, és én feltelepítettem (nem vettem meg). A kérdésem: lehet állítani a force feedback erősségét valahol? A beépített force feedback csúszka nem aktív, igaz, csak egyszer indítottam el eddig a játékot. G25-tel játszom, és hiába veszem le a Logitech profilerrel az effect strength értékét szinte nullára, még így is nagyon erős. Minden más játék (GtLegends, TDU stb.) rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest