- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
"én erre viszont azt írom,hogy nem kölcsönözni akartam a játékot amikor Kifizettem!"
A The Crew EULA-jából: "THIS PRODUCT IS LICENSED TO YOU, NOT SOLD."
És ez sajnos a legtöbb modern játék EULA-jában benne van. -
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10491 üzenetére
Kb. 38-40-ig jutottam emlékeim szerint, megpróbálom kicsit jobban megtolni következőleg
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10476 üzenetére
2023-ban azért nem egy nagy elvárás szerintem legalább a 120FPS, de lehetőleg korlátlan.
Autós játékokban pont jó a magasabb FPS, mert azért itt is kell néha gyorsan reagálni, meg alapjáraton jobb érzés a 120+ FPS, mint a 60.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10458 üzenetére
Én nagyrészt grand raceket toltam megjelenés óta (konkrétan megcsináltam 3 playlistet...
), így összejött elég pénz arra, hogy vegyek egy Revueltot, megvegyem a Motorsports és a Lambo bundlet, meg a Street T1/T2, és a HC ki van maxolva, viszont arany alkatrészeim alig vannak még.
Beszippantott a játék, elég élvezetesre sikerült, viszont az tényleg fix, hogy elveszi az időd, és grindolós.
-
CJ4567
nagyúr
Volt még 162 ezer CC-m TC2-ben, meg 390 ezer pénzem, szóval gyorsan elköltöttem, úgyse tudom átvinni TCM-be.
Kár, hogy kell rá a szélesebb sárvédő.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10452 üzenetére
Yiren-. a nevem Ubi-n.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10450 üzenetére
Nem, hanem Twitteren megnyertem egy nyereményjátékot, Goldot kaptam.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10441 üzenetére
Nem kellenek ide maxos autók
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10186 üzenetére
Én is, meg R6S.
-
CJ4567
nagyúr
Másnak se adta meg ma a játék az Independence Day awardot?Csinálni kell valamit a játékban, pl. 1 verseny. -
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
MrDerekas #10106 üzenetére
Én tegnap a Frontier Tourt csináltam meg, azért telt 112 percbe maxos Huayrával, mert volt egy rész ahol hirtelen visszadobott több kilométert, és volt egy kanyar amit alig tudtam bevenni, folyton 3 kilométereket dobált vissza (csak annál a pontnál), nem tudtam első lenni ez miatt
De jó élmény volt, jók ezek a hosszabb túrák.
Landmark tour az olyan volt, hogy 3 perc hátrányban voltam, RaZ-t kidobta a végén az internetje a versenyből(bezzeg PVP-ben percekig képes a játék váratni), csak egy ember ért be a célba. (Azóta más a nevem, nemröhög
Visszakaptam a CJ4567-et uPlayen, support segített.)
A háttérben levő RUF 3400K-val mentem ~1460KM-et, a Huayrámban már ~2300 van.
Jó lenne megnézni melyik autókkal mentem a legtöbb kilométert, de nem lehet, egyesével nem fogom az összes specben megnézni az autóimat.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #10059 üzenetére
Nem kellett resetelnem, gyorsan betöltött. Csak nálam úgy tudott eljönni hogy terheltem a HDD-t, pedig a CPU nincs a helyzet magaslatán, másoknál meg jóval jobb gépen random előjöhet. Bár ezt sose fejtik már meg, mert jön a The Crew 2. Kíváncsi vagyok hány bug kerül át
-
CJ4567
nagyúr
Ma nálam is előjött a maptöltési hiba, épp SSD-ről helyeztem át HDD-re, és közben Origin töltött lefelé, és így se tartott sokáig, gyorsan betöltött a map.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10049 üzenetére
Alap The Crewről beszéltem
Nem tudni mikor lesz béta.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10044 üzenetére
Most egész jól működik, nem volt bajunk egyáltalán, gyorsan egy sessionba pakolt a játék, és nem dobált szét.
-
CJ4567
nagyúr
Közben ezt megtaláltam, ez alapján könnyű volt. Még jó hogy 204 óra alatt nem jöttem erre rá.Még ha nem is mostanában lesz meg a The Crew 2(2018 eleje előtt nem jön ki, tudom), legalább az autók meglehetnek.
-
CJ4567
nagyúr
Valaki tudja hogy kell megcsinálni a Minute Long Stunt Combot?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9964 üzenetére
Bezzeg amikor a 4 órás versenyt játszottuk RaZ-t úgy kidobta a sessionunkból mintha ott se lett volna, PVP-ben meg percekig képes eljátszani ezt a játék.
Nap: Simán lehet szándékosan csinálni ezt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9962 üzenetére
Borderless Windowed és Windowed módban nem működik ez, csak Fullscreen módban. Igen, jól érted, mert ALT+TAB-nál The Crewnél kis ideig fekete képernyő van, és ezt a játék úgy érti, hogy elment a neted.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9960 üzenetére
Játssz Borderless Windowed mód helyett Fullscreenben, és folyamatosan ALT+TAB-olgass. Idegesítő nagyon, és nem lehet ellene mit tenni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9875 üzenetére
Nincs CAU-m(csak SP), de 200 óra alatt nem jött elő semmi ilyen, a krumpli VGA-mon.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9868 üzenetére
X6M? Még jó hogy nem próbáltam meg, mivel már rég megvan.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tutuhawer #9813 üzenetére
Elég jelentős előny az hogy verseny elején full nitród van ami erősebb is, az autód minden részben jobb mint amit perk nélkül elérhetsz(max autószintet csak perkkel tudod elérni), olcsóbban tudsz vásárolni (erre is van perk), ideális vonal is külön perk(ez idegesítő nagyon, felesleges volt megvennem), stb.
-
CJ4567
nagyúr
Egész sztori végigtolható egyedül, nagyrészt (Ládásakat biztosan) egyedül toltam végig.
Versenyeket látja antenna felderítés nélkül, de az gyorsan megvan, térkép mutatja hogy kb merre vannak antennák, utána minimap is segít.
Raid sósivatagra kevés, oda más skill kell. (Slalom legegyszerűbb)
-
-
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9664 üzenetére
Meg Shift 2-ben, meg Dirt játékokban. Megnézem mindjárt NFS UG2-ben benne van-e.
Egyre több játékban benne van amúgy, néha nem érteni miért hagynak ki ilyeneket. Van akit nem érdekel, de az összhatáshoz hozzátesz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
laskr99 #9650 üzenetére
20-as szinttől jön a performance, 30-tól raid, 40-től circuit. Nem minden autót lehet mindenné konvertálni, és 40-es szintű, bronz alkatrész amivel kapod a legnagyobb szintű autókat a tunerből, és 50-es szinttől van platinum alkatrész, 60 a maximum szint. 51-es szinttől már gyémánt bónusz is jár az alkatrészekre, ezek összevonják a bónuszokat, 60-as gyémánt alkatrész már mind az öt bónuszt tartalmazza.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9574 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9569 üzenetére
Véégre!
-
CJ4567
nagyúr
Márciusi patchnotek:
All upcoming Police vehicles
While some vehicles have already been unveiled, today we would like to show you a more complete list of the future police vehicles that will be added to The Crew Calling All Units.
Ferrari 458 – Circuit
Buggy
Mini Copper S - Circuit
Lotus Exige - Dirt
Hot Rod - Circuit
RUF RT 35 - Dirt
Impala – Street
Skyline GT-R (R34) – Street
Impala
RUF
SkylineSummit update
The Summit’s qualifiers will now last one week instead of 2 days and a half.
A new system will now be running the Summit’s events by selecting activities from all existing ones, in order to ensure a diverse experience.
The Summit’s vehicle reward will now be selected from all existing vehicles that a player doesn’t yet own.
Note: police vehicles cannot be won through the monthly Summit.Bug fixes
A UI issue has been fixed where players’ HUD disappeared when entering the Summit.
Groups in freeride will no longer be disbanded if a member refuses a chase invite.
Fixed an issue that was preventing players from entering a mission when receiving a chase invite at the same time.
Fixed an issue that was preventing players from entering a lobby when in a chase.
Fixed an issue that was causing the most wanted player to lose his freeride session when starting the chase.
Global improvement of the online sessions.
Global improvement of chase stability.
Important note: When in a crew, only the crew leader will be receiving chase invites and will be able to accept or refuse them. -
CJ4567
nagyúr
válasz
OceanStorm #9498 üzenetére
Szeptember végén - október elején ment már a crew rendszer, kb addig jó volt amíg kijött a CAU.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9460 üzenetére
Bronznál adja a legtöbbet, szépen megy lefelé platináig, ott adja a legkevesebbet, és a legtöbbet ott vesztesz. Jelenleg Gold 4 vagyok, és nem fog felfelé menni egyhamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest