- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autóhifi
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10622 üzenetére
Én is rengeteget Forzáztam, de csak amikortól volt PCn is. Saját tuningok, stb, jól elvoltam vele. De nagyon hiányzott belőle mindig a rendes nagy térkép, ami annó a TDUkban megvolt. Legutóbb felraktam megint az 5öt, mentem vele pár napot, le is szedtem azonnal. Az irányítás az egyik nekem is, ami sokkal jobban tetszik, Direct Mode-ban használom és imádom és nagyon kéne ilyen a többi játékba is. Semmi input lag, csak direkt mozgás, brutál jó.
Ami nagyon kéne még mindig az egy nagyobb map, simán copy-pastelhetnék a Crew 2 mapot, és akkor évekig ellennék vele, podcast vagy zene mellett egy kis chill autókázás, esetleg egy NY futam laza tempóban. Bár itt a TC2 is tudott volna még fejlődni, mondjuk a Hypercar helyett lehetett volna bármilyen autó vagy motor.
A farmolást én is utálom, de szerencsére már kb minden kategóriára van minden szettem, ami csak kellhet, de a pénzem sem nagyon akar gyűlni, pláne, hogy megveszem általában az új cuccokat. Talán a Jet nem fullos még, de nincs kedvem vele foglalkozni -
Reaper
őstag
válasz
plejik #10620 üzenetére
Igazából a zene az főleg az első versenynél volt meglepő. Komolyzene, klasszikus autó, egész jó táj meg vintage szín filter. Nagyon tetszett. Azt meg, hogy minden autónak saját hudja van, nem értem, hogy miért nem tudják bevezetni. Nagyon sokat dob az élményen.
Plusz nagyon jók az útvonalak és élvezetesesek az új autók. Bár az Enzo ugyanúgy dobálja a farát, mint kb TDU-ban
A gyors váltás nekem is tetszik, de azért a parts swap billentyű beállítással felcserélni, na, megszivatott egyszer
Kivételesen most a Summit is szórakoztató volt. -
Reaper
őstag
válasz
plejik #10605 üzenetére
Jó, hát a motoros élmény nekem talán a TDU-ban volt a legnagyobb, ahogy be lehetett bújni a plexi mögé, belső, sisak nézetben.
A Forza tuningot én is szerettem nagyon, csináltam is sajátokat, de rengeteg időt elvett és a végén pont az autók saját karaktereiből nem maradt semmi, mindegyik kb ugyanolyan jól működött kategórián belül. Pl saját tuning 77-es Transammel folyamatosan versenyben voltam vele egyidős Countach, F40 és társaival. Meg hogy a tuning alapja, A katban mindig legalább egy motor csere. Persze megvolt annak is a szépsége, ha a pálya nem lenne olyan, amilyen, akkor lehet ott többet időznék most is.
Ezeket a Feateket asszem ki lehet teljesen kapcsolni, egyszer megtaláltam, gondolom konzolon is megvan hozzá a lehetőség, valami indiai tuti elmondja neked youtubeon
Nagyobb bajom, hogy itthon a jó régi kormányom, cseréltem is volna, de ezekhez nem éri meg. Szimulátorozni nem akarok, freerideban jó lenne autózni, ehhez meg ezek a játékok nem jók, illetve a kontroller sokkal hatékonyabb. (Régi X360 kontroller, ami kicsit húz már jobbra)
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10603 üzenetére
A horizonban sokkal jobb a fizika szerintem, kevésbé árkádos, a nitrót se szeretem, pláne nem így, visszatöltődősen, de a map az unalmas és kicsi és még csak nem is szép, az utolsó jó map a 3ban volt.
Itt viszont szép a környezet, a színek is jobbak a szememnek, egész jók a hangok, heti pár órát belenyomva, jó sok kihagyással, nekem is 200 fölötti óraszám van benne, de az tetszik, hogy még mindig reszelgetik kicsit, pl az új sziget is jópofa.
Néha jó belevetni magamat a káoszba, amit a grand race jelent, viszont jó az az újítás is, hogy néha az ütközések ki vannak kapcsolva, így lehet "szépen" versenyezni is.
Más open world autós játék sajnos nincs jelenleg, ami ilyen szórakoztató és szép. Asszem én is 60-ra fixáltam az fpst, PCn, de ebben nem vagyok 100%ig biztos, de akadást nem is emlékszem, hogy lett volna bármikor is, pedig nem csúcs hardverem van (3070Ti).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest