- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Lenyomtam 5 platina offense küldetést, 7-szer kaptak el, persze egyik sem az én hibám.
3-szor kirepített a picsába a játék, be a kanyonok közé, hirtelen odeteleportált 5 zsaru, perf kocsival meg homok emelkedőn nem egy leányálom elmenekülni, el is kaptak. Ezt eljátszotta még kétszer.
A maradék négy alkalom meg a szokásos szar, felteleportálok a szalagkorlátra, se előre se hátra.Hetedik alakalomnál ment is a rage quit, örülök, hogy a játékot több, mint 2 év után sem sikerült kijavítani.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Lathronos #9394 üzenetére
Az a 3,2GHz-es i5 sajnos nem a legjobb alá, még mindig nem szeretnek a játékok több szálat rendesen kezelni és ilyenkor sokat számít az órajel, többet, mint a magok száma. Sanszos, hogy egy párszáz MHz-el erősebb i3-al jelen esetben jobban járnál
Nálam a 280X alá is elég volt a húzott 3570 (@4GHz) max beállításkhoz, illetve most is elég a 480 alá, de tény, hogy nem optimalizálták ezt a játékot sem több szálra. Majd kíváncsiságból ha lesz időm, megnézem, hogy mennyit számít az órajel ebben a játékban FHD beállításnál (4K-ban játszom, de ott ugye a VGA-é a fő szerep).
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Lathronos #9394 üzenetére
Az miért baj ha képes kihasználni amit odatesznek elé? Én egy tuningolatlan Q9550-el játszok, és városban 20-25FPS-em van, mégis játszottam lassan 200 órát a játékkal. PVP-ben se hátráltat, mivel sok pálya városon kívül van, vagy olyan részén ahol jobban megy a játék, még normális rankot is össze tudtam szedni.(Gold 4)
Azért azt se mondom hogy jól optimalizált játék, mert nem az.
-
Nem olvasta valaki valamerre,hogy mikor lesz circuit GT-R?
Kezd fogyni a türlelmem. -
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9382 üzenetére
Az jó sok BUG
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
651mb a patch? WTF?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9378 üzenetére
Legalább az AMG GT jöjjön vele.
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9378 üzenetére
Alig várom!!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kedves játékosok!
Holnapi napon kiadjuk a beígért patchet, amiben még több bugot és egyéb apróságokat találtok.
Köszönjük hogy megvásároltátok ezt a fantasztikus játékot!Üdvözlettel,
Iwory Tower & Ubisoft! -
Lathronos
őstag
válasz
Barthezz2 #9368 üzenetére
Megnyugtatlak, ha 2 évig nem foglakoztak ezekkel a hibákkal, ezután se fognak. Én már csak néhanapján játszok vele pár percet amíg valamelyik agyatlan balf@sz meg nem talál és el nem kezd lökdösni, vagy belém nem száguld 300 km/h-val aminek nem kis sérülés az eredménye. Mert szerintük roppant mulatságos, hogy majdnem hogy totálkárosra törik más karcmentes "méregdrága"(értem ezt úgy, hogy a több százezer B-t rohadt nehezen tudtam csak összekaparni) autóját.
-
Ralond
tag
Windows 10 Home 64-bit. 101 Gb szabad helyem van, ide fel kellene férnie.
-
UFO1
senior tag
Milyen OP rendszer, ha Win 7 akkor kell az SP1, gondolom DX 11 van különben nem fog menni.
Volt régebben ilyen hiba ezt olvasd el, hátha segít. -
Ralond
tag
Sziasztok!
Most próbálom telepíteni a játékot, de a Uplay egy fél napig is ment és annyit ír ki, hogy "1/2 Telepítés". Semmi jele nincs annak, hogy valamit csinálna. Többször is próbáltam már, háromszor is ment 6 óránál többet, de semmi nem történt.
Esetleg valakinek van ötlete? -
Egyébként elmehetnek a f**ba ezzel. 2 percenként cseszeget, hogy menjek ide meg oda, csináljam meg ezt vagy azt, aztán ott meg a képembe vágja, hogy csengessem ki a CAU árát..
Ami rendben is lenne, ha nem évről évre akarnák eladni nekem ugyan azt, némi plusz hozzáadása mellett, ugyan annyiért.
Közben meg:
-sötétben még mindig 5 métert látok
-30km alatt 30x veszti el a GPS-t
-városban még mindig 60 alá esik az FPS random helyeken, és úgy beszaggat, mintha 25 lenne..
-derült égből szakad az eső, amitől az alagút közepén is vizes az út.Lehetne még sorolni. De addig tőlem pénzt nem látnak újra, amíg csak az számít, hogy vedd meg, a fenti apróságok meg kit érdekelnek..
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Erről a rendőrös küldikról ( OFFENSES ) szeretnék picit kérdezni....elkezdtem, már az RX-7-t megszereztem , most a TVR Sagaris következő amit bedobott,,, viszont láttam videón motort is lehet szerezni.
Kérdés az ajándék motor azoknak is elérhető akik az alap játékkal rendelkeznek, vagy csak azoknak aki kiegészítőt is vásároltak a játékhoz?
Valami lista találok arról, hogy milyen járműveket lehet ezzel a módszerrel megszerezni..pld webcím...stb?
-
Loha
veterán
válasz
szami777 #9362 üzenetére
Vezetékes Xbox 360 kontrollerrel Plug and Play,
szó szerint semmit sem kell állítgatni (más játékban sem),
ajánlom mindenkinek. -
szami777
addikt
Pont ez az, hogy be kéne. kb 15 játékkal próbáltam ki az elmúlt 3-4 nap, és mind egyből felismerte, tök klafa volt, viszont itt még fel sem ismerte egyből (újraindítás után sem), mehettem beállításokba mindent egyesével beállítani.
Az eddigi pár nap tapasztalata alapján nem a kontrolleré a hiba, hanem a játéké, kár érte, marad a 2500ft-os kontroller ennél a játéknál.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szami777 #9360 üzenetére
Gyárilag beállítja a gombokat ha Xbox One kontrollert használsz nem? X360 kontrollert emulálok(PS2 kontrollerrel), és gyárilag egyből beállítja a játék a gombokat(még a rendőr skilleket is) és Xbox gombokat is ír ki. Sajnos nincs One kontrollerem, úgyhogy nem tudom kipróbálni.
-
szami777
addikt
Valaki hazsnál xbox one kontrollert pc-n?
Sikerült beszerezzek egyet, de egyszerűen nem tudom beállítani a rendőrös küldiknél használt 2 skillt a kontrollerre, mert nem engedi. Kép: [link]
A k és a p lenne az.Kb fél órája szarakodok vele, egyszerűen nem értem, miért nem engedi, az előző 2500 ft-os kontrolleremnél minden ment probléma nélkül, nem pálya, hogy egy 15 ezres kontrollerrel ennyit szórakozzak.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #9358 üzenetére
A meglévő alkatrészeket nem javítják?
It was just a visual bug, as all 51-60 parts had all bonuses applied, instead of just one. You can see this clearly when going from Lv50 parts to Lv60 in a tuner. Only the bonus you had applied previously will not change (for example - Gearbox with Max Speed bonus: the Max Speed bonus will not change, but you will get Acceleration, Grip, and Braking bonuses added, with any part Lv51 and above)
Akkor megnyugodtam.
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9356 üzenetére
Nekem nem, se telóról (mobilnet) se gépről (egyik böngészőből sem).
De itt megtaláltam:
Reddit /The_Crew(#9357) Allien
Sok kocsimon van olyan ami hiába maxos, hogy csak Acc bónusz ír a 60as, mert bug volt nem csak elírás mint kiderült, mostmár farmolhatom megint őket mind a négyet megadva... -
Allien
veterán
válasz
regener #9355 üzenetére
Mondjuk, akinek már megvan ez a rendőrös dlc, annak mán mindegy, mit is peccselgetnek, mert az ÖSSZES rendőrt kimaxolták már, max a nagykerekű Fiat nincsen maxon, mert arra nincsen üldözős verseny. Annyi lehet a nehezítés, hogy nem 1 perc egy kör, míg elkap egy rendőr szólóba egy npc-t.
Totál aránytalan, hogy a szállítós az szopik jó sokáig, mire célba ér (már ha eljut odáig), a rendőrös küldik meg többnyire tök rövidek. Persze, eleinte alap verdával még nem, de pár kör, és már hamar vége. Talán 1-2 off roados rendőr üldözős nehezebb, ahol rengeteg az alj növényzet.
Szállítósban meg egyetlen küldinél volt, hogy relative, de gyorsan végeztem, és gond nélkül. Nagy kerekűvel off-road szállításon nyíl egyenesen mindenen át gázolva lehet menni.
-
regener
veterán
Januári patch 2017.01.??
Megnyitni nem tudom, csak tölt az oldal
Erre is jön patch, majd nyáron... -
Milyen update-et várunk ennyire?
-
nap
addikt
Most a kedvenc bugom, hogy csomagszállításnál valamelyik rendőr megpöcköl kicsit, én meg repülök legalább 500 métert, 100 méter magasan, aztán ha leértem, folytatódik a hajsza.
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9343 üzenetére
Amint kész lesznek az importálandó bugok
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mikor adják ki az "új" frissítést?
-
MasTer
tag
Sikerült! Tényleg köszi a segítséget! Rögtön mentem is pár mérföldet a Cadillac Eldoradómmal levezetésképpen
-
UFO1
senior tag
válasz
Barthezz2 #9336 üzenetére
Volt már róla szó kiüt nyomsz egy R-t betesz utána és mindjárt vége is az üldözésnek!
-
Allien
veterán
válasz
Barthezz2 #9336 üzenetére
Persze hát! A fehér faktor nem számít! Ha van gógyid, figyeled, merre visz az út. Ilyen keveset zavar be. Illetve, R gomb nyomva tartva, oda dob mögé. Neked is van 2 fegyvered ellene. EMP legyen az egyik, a másik is hasonló kiütős. Elnyomod az elsőt, lelassul. Ha erre elnyomja a pajzsát, ami egyből hatástalanítja ezt, rá nyomod a másodikat, és csá, meg is van fogva, többnyire. Eleinte én is rá nyomtam mid két fegyvert, de az úgy nem elég eredményes. Külön-külön jobb.
-
MrDerekas
addikt
Összeszorítod a fogad és azt mormogod: "Tovább!"
De tényleg ennyi. Túl kell esni rajta. Az üldözött közelében kell maradni 8 másodpercig (na jó, csak hét) és ennyi az a küldi. Elsőre senkinek sem megy, ismeretlenül, mint a Mátrixban a toronyugrás
Ja meg támadó eszközöket is lehet aktiválni. Rendőrként/üldözőként én az irányításra ható EMP-t, meg a speedhack-et használom. Patkány egy módi, de hasznos. Aztán kinek mi áll a kezére. Mikor én túlestem rajta, taknyos gyerekként élveztem a rendőrös hercehurcás csomagszállítást. Újra éltem a régi jó NFS Most Wanted érzést
Egész addig még autókat tudtam nyerni. Mondjuk két hét alatt, szűk három és kinyertem belőle a nyerhetőt.
-
MasTer
tag
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9330 üzenetére
De ha elkezdte akkor nem tud kilépni a bevezető misszióból
xDD
-
Üdv!
Nekem az alap The Crew van season pack-el(vagy mi volt a neve az elején), a Wild Run-t sem vettem meg, de most ha belépek, folyton egy rendőrös küldetésre invitál az elején. Ingyé' jár az új rész, vagy what?
A másik, ezt hogy a @*đ$#°ba kell megcsinálni?
Az elején rögtön kiütnek, és a kukoricaföld közepére kerülök, majd mire utolérem az üldözöttet, nyomok rá valami blokkolót, megint kiüt, és megint a dzsundzsa közepén vagyok, lejáró idővel.. -
MrDerekas
addikt
Hibás frissítés (rendszer vagy driver) is okozhatja. Újrarakni a vga drivert, talán megoldja. Minap ém is kínlódtam vele, más hibával ugyan, de ott a helyi mentés teljes törlése oldotta meg a dolgot. Illetve a directX és a visual C++ újratelepítése is segíthet. De összességében csak a ködöt szurkálom
-
Iroil
tag
Sziasztok srácok!
Nem tudom mennyibe vág témába,de lenne egy kis gondom.
A mai nap elakarta indítani a játékot és ezt írja ki:ez a videó mod nem jeleníthető meg"
Valakinek valami ötlet? -
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9320 üzenetére
Tudtommal igen. Mivel liga, így kiesni is lehet, vagyis lejjebb és feljebb kerülni is.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
PvP rangoknál ha elérek egy adott rangot, akkor az vissza ugorhat az előtte lévő rangra, ha sok pontot vesztek?
-
MrDerekas
addikt
válasz
MrDerekas #9315 üzenetére
Ha esetleg valaki eccő hasonló problémával küzdene: Gondolom a mentés közbeni áramszünet elcseszte a helyi mentés valamely fájlját, ezért a megoldás a helyi mappa teljes törlése volt. (C:\Felhasználók\Felhasználónév\Dokumentumok\TheCrew mappa) Mivel a játék eredményeket a szerver tárolja, csak a beállításokat kell újra személyre szabni a törlés után. Viszont nem crashel tovább a game.
-
CJ4567
nagyúr
-
MrDerekas
addikt
Régen ott volt látható. Valamiért kikerült, vagy én nem találom. Nekem fut a Raptr és ott látom. Már azt amit a Raptr használata óta toltam.
Más: Crew-ban, pályaépítés közben elment az áram. Azóta nem tudom elindítani a játékot. Pontosabban elindul, de hol hamarabb, hol picit később, de még a játékba belépés előtt a Crew.exe leállt üzit kapom és összeomlik. Tegnap frissítettem vga drivert, de utána még ment bőven a game. Uplay klienst már újra raktam, de nem sok kedvem van újra letölteni a crewt. Fájl ellenőrzés is lefutott, ott minden ok. Ötlet?
-
IG55
senior tag
Üdv!
A játékidőt hol tudom megnézni? (Uplay-es).
Ubisoft clubon csak ennyit találok:STATISZTIKÁID
Nincsenek statisztikák ehhez a játékhoz.
De annyi baj legyen. Mindannyian tudjuk, hogy milyen jó vagy! -
nap
addikt
Nem tudjátok mikor lesz megint szerver?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
regener
veterán
A régi szép idők mikor még az SLS is jó autó volt
(#9307) szami777
Úgyírja még ottis hogy azis annak a része, így igen. Többen is ott csináltuk meg. -
szami777
addikt
A Chicago reptéren menjél 402 km/h-val award sikerült valakinek drag nélkül?
Egyszerűen nincs hely a reptéren belül arra, hogy ennyit menjen a kocsi, 395-ig ment, majd fal :/
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Allien
veterán
válasz
sunny84 #9300 üzenetére
Amúgy, a CUE nélkül is el lehet érni a lvl 60-t az autóknál? Mondjuk, nekem nagyon bejött ez a rész, még annak ellenére is, hogy a másik (előző rész) résszel még most se boldogulok. De, tuningba sokat segít a rendőrös, meg persze a pénz farmolásban. Mióta megvan, több, nagy értékű verdát is meg tudtunk venni. 3 nagykerekűt, dragból plusz egyet, driftből is egyet, és még pár apróságot, meg, a nem régen fél áras leárazásból egyet, a LaFerrari-t.
A rendőr autókban egyedül a nagykerekűt nem lehet így tuningolni, csak hagyományos úton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest