- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
Joe Swanson #2098 üzenetére
Sokan vettük innen
-
fatal`
titán
válasz
Joe Swanson #2098 üzenetére
Nincs semmi, én is innen vettem.
-
Joe Swanson
senior tag
Srácok, ha megveszem ezt Ezt, ezen nincs régió korlát, jó uplayhez VPN ezgetés nélkül?
-
fatal`
titán
In order to improve the global experience of the game and fix some technical issues, the servers will be shut down Tuesday, December 9th, at 10:00 CET (GMT+1) and should be back at 11:00 CET (GMT+1).
This maintenance will apply the following fixes:
• Fixed the issue which could make player temporarily lose some Awards and achievements.
• Fixed the issue which could make player lose some Stats (Global Statistics).
• Fixed the “Error 0_12” (Login error).
• Improved the global server’s stability for all platforms.Thank you for your comprehension.
The Crew Team -
M4rko97
csendes tag
válasz
freeknight #2095 üzenetére
hello
köszi a gyors válaszokat.
üdv.:Márkó -
freeknight
őstag
Ezek jól hangzanak, köszi
Kicsit meglepődtem, hogy nem olyan fontos az online versengés. Úgy volt anno beharangozva a játék, hogy egy autós MMO lesz. Bár ha maga az esély megvan a multira, és van elég játékos, akkor rendben van.Akkor játékélmény szempontjából mondjuk a Test Drive Unlimited 1-2-höz lehetne hasonlítani? Nekem nagyon-nagyon tetszett az a szép autókkal szép tájakon való örömautókázás, mint ott, volt egy hangulata.
Szimulátorra nincs igényem, csak azt szeretném elkerülni, hogy jó NFS szokáshoz híven teljesen elfogadott legyen a falon való kanyarbevétel, ez azért sok lenne. Jó kormánykezelés külön pluszpont, a jó hardver adott hozzá.
Ide tartozik, hogy földrajzilag hol játszódik a játék?A gépigénytől kicsit félek, úgy hallottam, nagyot harap a játék, bár most nézegettem, hogy az ajánlott megvan, plusz ha ti is azt mondjátok futna, akkor megnyugodtam
A 20ezer tényleg túlzás, steamen néztem én is, de ha van dobozos verzió, akkor azt fogom választani, legalább amelett, hogy olcsóbb, be is lehet tenni a fa alá
Jut eszembe, steamen aktiválható a dobozos példány, vagy csak Uplay van ez esetben?
-
mlinus
őstag
válasz
freeknight #2093 üzenetére
Hardcore módban azért nem mondanám árkádnak, de inkbáb az mint szim, viszont nagyon jól kezeli a kormányokat, profi force feedback, 900 fokos elforgatást is támogat.
Azért 20 ezer forintot művészet lenne kiadni érte, boltban 8500 körül van, steamen is "csak" ~14-15k
Az online szerintem konkrétan ignorálható, max akkor számít ha vannak haverok. Viszont a játékélmény jó, legalábbis ha szeretsz csak úgy vezetni, élvezni a tájakat stb.
Az autókat lehet testreszabni, valamennyire, de olyan pepecselős tuning nincs. A gépeden jól futna.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Megéri megvenni a játékot? Karácsonykor tervezek rá beruházni, mert szegény Logitech G25 manapság nagyon árválkodik (max néha egy kis Euro Truck 2 megy).Az élmény szimulátoros, vagy inkább árkád felé húz? Nincs igényem egy Race 07 szintű szimulátorra, de azért egy kis NFS stílusú ökörködésért nem adnék ki majdnem 20ezer forintot.
Tuningolni lehet a kocsikat, vagy szalonból kihozott gyári gépekkel kell örömautókázni?De a legfontosabb: milyen a játékélmény? Nekem nagyon tetszik ez az online versengés, de a gyakorlatban is ilyen jó móka?
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy a gépem core i5-4440 gtx660-al és 8 giga rammal, gondolom ez azért elbírja, nem?
-
Tomc1986
csendes tag
Hogyan csináltok HUD nélküli screenshotot ?
-
Reaper
őstag
válasz
M4rko97 #2087 üzenetére
Nekem minden első indításnál ezt csinálja. Fekete képernyő, nem csinál semmit, aztán rákattintok, homokóra, majd nem válaszol (a FC4 ugyanezt csinálta). Bezárom, megint indítom, akkor meg már jó. De ezt minden gép restartnál megcsinálja. Jó a gépem alatta a minimumnak, ezért nem ugrálok. Legyen elindítva külön a uplay, és a steam is, és akkor próbáld indítani, nem tudom számít-e, én mindig így csinálom.
-
Sajna még 2 óra a lassú netemmel a játék leszedése, mert hiába játszható 20%-n, mivel már játszott Account, így folytatni csak teljesen leszedett állapotban engedi, de kibírom valahogy, aztán elkezdek egy Focus-t
-
M4rko97
csendes tag
hello
Elindítom a Crew et és fekete képvan és a program nem válaszol. A gép igény meg van azzal nincs baj.
üdv.:Márkó -
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2078 üzenetére
Nagyon sajnálom hogy se LaFerrari, Se Lambo Aventadornak nincs és ezek szerint nem is lesz Circuit kite. Pedig ez a 2 amiből szívesen választottam volna magamnak freeroamra main kocsit. Így marad akkor egyelőre a Dodge Viper
(bár azt elég gáznak tartom hogy már meglévő kocsikra adnak ki új kiteket fizetős dlc formában. Ez a típuspéldája annak hogy hogyan vágjunk ki a játékból alaprészeket hogy aztán ráerőltessük az emberre fizetős DLC formába...)
-
rudii
tag
válasz
ricshard444 #2080 üzenetére
Ha van küldi ahol elakadtál egyedül vagy csak kell valaki, nyugodtan vegyél fel és hívjál.
uplay: rudii_
-
Megjöttem skacok, átvettem a kolléga játékát
-
rudii
tag
Itt van az én egyik paripám is.
1299-es fullos kis vas.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94 #2035 üzenetére
Összeszámoltam.
A táblázat alapján 20 tuning-kit hiányzik a játékból. Így már nem is olyan nehéz elképzelni azt a 24 darabot, amit január és április közt szórnak majd ki ingyen...
Konkrétan ezekről van szó:
-BMW Z4 - Circuit
-Shelby GT500 - Circuit
-Mini Cooper S - Dirt, Performance, Circuit
-Dodge Ram STR10 - Dirt - Circuit
-Dodge Charger SRT8 - Circuit
-Dodge Charger R/T '69 - Circuit - Egyik küldetésben versenyzünk ellene.
-RUF 3400K - Dirt, Circuit
-Chevrolet Camaro RS '69 - Raid, Circuit
-Chevrolet Impala SS - Circuit
-Ford F150 SVT Raptor - Raid, Circuit
-Ford Focus RS - Raid, Circuit
-Nissan Skyline GT-R R34 - Raid, Circuit -
kozi71
senior tag
válasz
RichieTri #2050 üzenetére
Jó is a Skyline, én is azzal nyomom a havas futamokat, végül is négykerék hajtás ott csak nem árthat.
Eleinte eléggé gyengécske a motorja. 630 tuning szintnél viszont már kezd jól húzni.
Viszont a nitro ebben lényegesen gyengébben muzsikál mint a Challenger-ben.
De kárpótlásul jobban kanyarog. Egy szó mint száz nekem most ez a kedvenc gépem.
Ládás küldikre visszatérve, nekem eleinte nem ment, 70-100 között kell a továbbjutáshoz, jó ha 63 sikerült.
Hagytam kicsit a küldetést, és tuningoltam tovább a gépet, erre hogy-hogy nem a küldetéshez ajánlott autó tuning szintnél vagy 100 szinttel magasabban simán meg lett 82 láda.
A havas küldiket már eleve így nyomom, megnézem mit kíván, feltuningolom jóval fölé, és simán nyerem a futamokat. Szóval rá kell készülni rendesen a futamokra, itt Las Vegas-nál már 42-43 szintnél.
Nekem továbbra is tetszik a program, van még sok gépszörny amit ki fogok próbálni. Csak pénzt adhatna többet. Amiért csak lehet kredittel fizetek, de így sem látszik elérhetőnek egy másfél milkás Ferrari. -
Kronus
tag
Nem tudom, nekem nagyon bejön a game
A grafika valóban nem mondható csúcsnak ( bár engem kárpótolnak a fantasztikus tájak és látványelemek: űrsikló kilövés, meteor kráter, dinó kiállítás, lángoló épület tűzoltókkal, bányászgépek akcióban, vízesések, stb. stb.)
Az élsimítás kérdése sztem olyan dolog amit majd patch-el orvosolnak, mert nem hiszem el, hogy FXAA mellett 3 monitoron 5760x1080 felbontáson (eyefinity) röhögve, reccenés nélkül megy a game, de 4xMSAA rárakom és már annyi... (1 monitorral mondjuk nincs gond, akk mehet rá minden)
A multi rész sincs kiforrva ezt aláírom, mondjuk én a hétvégén folyamatosan más játékosokba botlottam bármerre is jártam (lehet csak én voltam szerencsés) Szóval nálam érvényesült a szlogen: Never drive alone
A hétvégén felrántottam a profilom 40-es szintre, de 1 percig se volt unalmas vagy egyhangú, minden percét élveztem, köszönhető a változatos küldetéseknek és környezetnek.
+ pont a HOT ROD alkatrész vadászat, ami kis Amcsi benzinfalók műsor filinget csempész a játékba, tekintve hogy a legtöbb eldugott helyen, vagy elhagyatott pajtában pihen. -
sunny84
senior tag
hú ez de beteg futam volt
enyhén hosszú...
-
dunc
nagyúr
válasz
rapidsquirel #2067 üzenetére
Én tegnap vettem meg, ha visszamehetnék az időbe nem tenném!
Szerintem egy elnagyolt, hangulat nélküli játék.....grafikailag optimalizálatlan kifejezetten ronda elsimítás nélkül, (elég csak bemenni a műhelybe megnézni a kollekció táblát ) Hangulat nulla, de mert megvettem kínlódok vele még egy kicsit, és bízok abba, hogy javítgatják.....sz@r.--------------9000ft
-
rapidsquirel
aktív tag
Valaki legyen szíves írjon egy összefoglaló véleményt a játékról. A gameplay videók eddig teljesen nem győztek meg, és nincs kedvem kiadni megint feleslegesen "x" k-t egy jellegtelen, semmitmondó játékra csak azért, hogy ott pihenjen az accountomon.
Nekem kicsit emilyen Driver-NFS nemtudomén milyen mutáns klónnak tűnik, van értelme foglalkozni vele?
Köszönöm. -
dunc
nagyúr
Miért van az, hogy soha nem talál nekem quick co-op versenyzőt?
-
tomsolo
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Meridius11 #2061 üzenetére
Abból nincs pénz...
-
batai15
félisten
válasz
Meridius11 #2061 üzenetére
Ezt mondom én is.
-
Meridius11
aktív tag
Én azt sajnálom, hogy a krúzolásra fektették a legkevesebb hangsúlyt a fejlesztők.. pedig az lehetne a játék legnagyobb erőssége.
-
batai15
félisten
Egyébkéntba 100k cct érdemes perkre költeni?
-
batai15
félisten
Mondjuk a frakciók is kidolgozatlanok .meg a kruzolást is valahogy jobban kellene erőltetni.
-
batai15
félisten
Én kicsit meg bántam hogy meg vettem.
Többen egy két nap alatt el érték az 50 szintet.persze ezután se áll meg az élet de akkor is kevés plusz ebből a hiper hypeolt social drivingbol se sok minden jön át..10/10coop missióba pl azt irja hogy nincs senki a közelbe..
Ki fogom maxolni a játékot de a szabad időm nagyobb részét a lolba fogom inkább ölni annak van értelme.. 6/10az én véleményem. -
RichieTri
senior tag
hááát bakker... ezek a havas küldetések. szerintem rosszabbak mint a láda gyűjtögetés.
visztont még a nyugati part előtt meglett a LVL50 és pár platina skill után a perf.kittes skyline-om 1050-s..
hihii már egy pöppet máshogy megy mint street korában
csak sokat kell pöcsölni egy-egy skillnél mire bonusba grip-et ad. egyébként picit csúszkál.
Zsömle írta, hogy a nitro használhatatlan. ez szerintem csak az amcsi verdákra igaz és ott is csak ha teljes gáznál nitrozol. azt figyeltem meg, hogy ha 1/2-2/3 gáz között durrantom el akkor sokkal jobban átadja az aszfaltnak. ráadásul én az elején elkövettem azt a hibát, hogy nyomtam mint az őrült... nitróval ráadásul még szarabbul(vagy nem) vált az autó.
kicsit több finomhangolást tettem volna bele, már ami a teljesítmény oldalát érinti(futómű,motor,váltó,aerodinamika). na és persze picit több nem amerikai autót
nálam egy erős 8/10 a játék
-
StormLine
senior tag
válasz
Meridius11 #1995 üzenetére
Az AAra mondod vagy másra is?
A Driver SFnél mit változtattál? -
IntelKiller7
veterán
Remélem ma már meghozza a futár, mert lassan 1 hete rendeltem meg..
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #2046 üzenetére
Elérted az 50-es szintet? A Collection table csak azokat mutatja amiket már feloldottál. 24 autónál több van.
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #2044 üzenetére
Jah így már értem a tuningot, érdekes.
Kicsit megfelezték a tartalmat a játékban. Az előzetes videókban / képeken egy csomó autóról volt kép, ami nem került be végül a játékba, meg kezdésnek, ha jól emlékszem 75 autóról volt szó, talán 40, ha bekerült végül.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem, azok a tuning pakkok azok, amik hiányoznak a játékból, köztük a 67-es Shelby GT500 Circuit pakk-ja, vagy a Minié...
Biztos jön több, csak nem ingyen. Pl van achievement Jeep-hez, csak épp a kocsi nincs még a játékban.
De van olyan achi is, hogy minden perket fullozz ki. Na ahhoz kell nem kevés Crew Credit...
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #2036 üzenetére
Azért remélem nem úgy tervezik hogy öt év múlva 8000-es szintű kocsik lesznek és 890-nel fognak menni...
Autó nem jön több? Mert a kép ilyen szempontból érdekes
Szerintem ez a leggyengébb pontja a játéknak, a vérszegény autókínálat (még a SP-szal együtt is).
-
Heavyrain
őstag
válasz
boogie84 #2041 üzenetére
Viszont a beállításoknak köszönhetően lehet rajta javítani bőven.
Alapból ugyebár van a három vezetési mód. (Itt megtalálod,hogy mi a különbség köztük)Ráadásul,ezeket is lehet állítani:
-Steering sensitivity
-Steering linearity
-Steering speed factor
-Steering dead zone
-Throttle linearity
-Brake linearity -
Heavyrain
őstag
-
boogie84
veterán
Irányítás maradt olyan mint a bétában?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94 #2034 üzenetére
Legalább tudjuk honnan a sok tartalom, ami érkezni fog.
A kiírás szerint 24 tuning-pakk fog jönni ingyen.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94 #2034 üzenetére
A posztot nem találtam meg, de ez is jól összefoglalja.
Amúgy ha rákerestek erre a témára sok fórumot ad ki ahol kérdezgetik az emberek hogy hova tűntek el a különböző kocsi specec amik a promóban vagy a bétában még benn voltak. -
Sotyks94
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2010 üzenetére
Láttam reddites posztot ahol valaki összeszedte hogy mennyi minden hiányzik amit elvileg beígértek (autós pecekre gondolok), és nagyon sok. KB minden 3-adik kocsit érinti ez a "nerfelés".
-
dunc
nagyúr
A beállításaim mindig törlődnek!? (x360 gamepad) Tudom valahogy előröl kezdeni?
-
dunc
nagyúr
Lehet valahogy előröl kezdeni?
-
Tomc1986
csendes tag
Valaki tudja, hogy Stock kocsinak hogy lehet más festést adni ?
-
dunc
nagyúr
Most ismerkedem a játékkal, egyenlőre el vagyok veszve benne
Melyik nevet kell megadni ha együtt szeretnék játszani valakivel? (magyar zászló van benne?)
-
Bodoo
tag
huh, marha irigy vagyok, már hányan végigjátszottátok, felfedeztetek szinte mindent, nekem meg eddig annyi időm volt rá, hogy lvl 4 vagyok
azt is hulla fáradtan, a pihenés helyett tettem bele.. úgy érzem kb 1 év távolságra vagyok a végétől.. de azért eddig hihetetlenül tetszik, minden percet élvezek benne
-
UFO1
senior tag
válasz
Barthezz2 #2011 üzenetére
+(#2018) ricshard444
Előrébb linkeltem az olcsó árakat, igaz pár helyen már vagy nincs vagy drágább, de a brazilok a legolcsóbbak. Igaz itt volt global-ba is nem sokkal többért mint 9000Ft-ért és gold verzió, de nincs készleten, csak orosz régiózárast ad (annak aki át tudja/akarja irkálni a nyelvi fájlokat).
Más:
Várok még képeket az 1. hsz-ba, de ahogy látom még sokan csak most szerezték be, így nagyon úgy néz ki hogy 1-2 héttel eltolom a kiegészítését. -
Köszi a válaszokat
Hó végén veszem, ha minden jól megy és majd kocsikázunk együtt, ha valaki szeretne
-
dunc
nagyúr
De egy sz@r ez az uplay......
kaptam ulc kódot, hozzá próbáltam adni, kisbetű, nagybetű, kötőjel, és anélkül is.....erre sehogy nem jó ennek a sz@rnak.....és letiltotta az uplay fiókom....10 percre.....az ulc kodnál az ulc t is be kell írni?
-
Heavyrain
őstag
válasz
ricshard444 #2018 üzenetére
Nézd meg,lehet,hogy működik még a 15OFFCREWUNITYCRY kupon,azzal még olcsóbb.
-
dunc
nagyúr
Gondolom kell egy UPlay account, és ott kell hozzáadni a kódot?
-
regener
veterán
válasz
ricshard444 #2018 üzenetére
Ha Nuveem-re gondolsz akkor igen.
-
Ezen az oldalon mennyi lenne a Gold Edition, 13k?
Utalok ---> kapom a kódot ---> Uplay beír ---> játszik
Ez a menete?
-
dunc
nagyúr
Megvettem hamarosan csatlakozok!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam hogy pár embernek nem jött ki a 1299 car LV. Megcsináltam én is mindent 50 es szintűre és nekem se, de aztán állítgattam a perk pontokat és utána megkaptam a 1299 es szintet, így azok is beleszámítanak a car LV be, pl handling, braking stb.
-
Kupak28
újonc
Heló az lenne a kérdésem hogy honnan tudom hogy online vagyok ahogy nézem a térképet alig vannak rajta nem találkoztam még egy Magyarral se ha valakinek van kedve együtt csapatni Kupak28 ként vagyok fent
-
TESCO-Zsömle
titán
67-es Shelby GT500-al mi a helyzet? A Crew oldala szerint kéne lennie Circuit spec.-nek rá, kép is van róla, de a játékon belül a collection-nél ki van húzva, hogy nincs olyan opció.
-
fatal`
titán
Nuuvemen 100 R$ a season pass (4000 forint), megvettem, benne volt az is amit nem küldött az 576
-
Na, ma végre én is beletoltam pár száz km-t a Minibe. Nem lett ez olyan rossz. Vannak hibái, de én a játékot magát élvezem. Jó nagy a terep, szép a táj és változatos is, az irányítás sem vészes, sikerült rendesen belőni, és ebben végre nem satuzik rögtön a fék, mint a korábbi részekben(főleg a TDU2 volt olyan).
A laposomon(i5 4200u, gt750m 8Gb ram), minden medium, ssao, fxaa 1080p-ben a 30fps nagyjából mindenhol megvan. Lehetne szebb is a graf, de nem olyan vészes, viszont a fenti beállításokkal egy 82"-es TV-n elég tréül néz ki. Oda kellene a 8x élsimítás, csak attól meg megfekszik a gép, így maradtam a lapos monitorán.
A hegyekben a napfelkelte elég hangulatos
Egyet nem tudok, CC-t hol/hogy lehet szerezni
-
kozi71
senior tag
Na, a ládás küldetésen túl vagyok, tényleg könnyebb kettesben.
Erre mi történik újra, vagy három küldetéssel később? Megint egy ládás küldetés. -
lado269
csendes tag
Hello hétfon meg jon a game aki akar bandazni vegyen fel lado269
-
kozi71
senior tag
válasz
regener #2002 üzenetére
Én a hídnál befordultam alá, onnan meg mindenféle erdőkben kövek közt menekültem, aztán végül mikor más írányban voltak éppen, akkor gyorsan elhúztam a vonat síneken. Bár nem értem a helikopter minek volt akkor ott.
Azt észrevettétek a kamionok mennyire kicsik? Mármint azok amikkel az utakon lehet találkozni.
-
kozi71
senior tag
Na végre túlvagyok a rendőrös küldetésen. Fárasztó volt az biztos. Tényleg csak a fák közötti kergetőzés segít ellenük. Városban lenyomnak.
Most egy másikkal szenvedek. 80-100db csomagot kéne elgázolni, de jó ha 60-t sikerül adott idő alatt.
Ennek a pályának van valami trükkje?
Pénzem nem nagyon gyülik. 32-es szinten vagyok. Vettem egy BMW M5. Nagyon tetszik a hangja.
A többi gép viszont horror áron van. Vagy később hullani fog a pénz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest