Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
már vehető a solar crown!
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10564 üzenetére
Nekem is volt gondom tegnap a belépéssel… 3x próba után feladtam… (inkább a Forza került elő)
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Emunem #10513 üzenetére
Kipróbáltam valamit, ami azért érdekes lehet. Ha elindítod a játékot, és miután már benne vagy, é ezután húzod ki a net kábelt, eddig kb 4 órát tudtam játszani. Azaz ha márciusban még egyszer elindítjuk a game-t, tisztán elméletileg, akkor addig játszató marad, ami ki nem lépünk belőle. Kérdés, hogy egy PC altatást hogyan él meg a játék...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Nekem ingyen adták a 2. szériát... úgy sem köt le...
Mi ez a tdu újraélesztés??? PÜ-ben 1-2 infó jöhet!
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Másnak is Error 0_1 van?
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Na jó... de akkor is kacifántos útvonalon visz néha, pedig lenne sokkal egyszerűbb is... Ebben azért szerintem egyet értünk.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz MrDerekas #10317 üzenetére
miért, a rendes autós navi nem ugyanazt csinálja??
ON: Én még mindig elvagyok ezzel a játékkal, veszek egy fullstock autót, fullstock fényezéssel, és megyek adott utviszonyoknak és tábláknak megfelelően, néha kormánnyal (Tecsós Manta kb 13 éves ) Nagyon lazulós, anno a TDU széria ugyanazért tetszett, most ronggyá akarom ezt játszani, aztán előveszem a régi TDU-kat is.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Faja a videó.
Néha szoktam én is kocsikázni, de rááltam arra, hogy követem a játékban a szabályokat. Aztán ha valami gyp trollkodik, akkor átváltok Monster Hummer-re, na akkor a legtöbben abbahagyják, aki meg nem, annak meg átmegyek az autóján párszor, amíg le nem lép."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
Ki szokta még elővenni? Én nagyfiammal csapatok párszor... (5)
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
-
Emunem
senior tag
engem megvettek kilóra....
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Anno is benyeltük, most is, mert hasonlót csak a Forza 3 nyújt... eddig ez a kettő volt egy szinten. (A GTA5 már nem ez a kategória, bár attól függ, honnan nézzük)
Őszintén, ez kell a népnek, szabadság, nem mindig zárt, korlátolt aszfaltcsíkok... Mert így igazán ki lehet élvezni az igazi autók által nyújtott szabadságot. Az ellentéte az a vonatozás... lehet azt is élvezni, de kötött útvonalon, túlságosan kiszámíthatóan."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9938 üzenetére
Mint mondtam, kacsa hírnek véltem... nekem valahogy a Facebook-os hírek sosem a megbízható információk kategóriába tartoznak.
De itt be is fejezem a téma firtatását."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9933 üzenetére
Kacsa hírnek véltem...
Nem hiszem, h pont én kellet volna, hogy címzett legyek..."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
"... hát persze ..."
-
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9645 üzenetére
Nem néztem végig, h mennyi volt a vègén, kimentem klozettra.
De az lehet, amit írtál."... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9642 üzenetére
És az elmúlt 2 hétben? Kb azóta nem voltam fenn.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Mi ez a 160 mega frissítés??
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz Lathronos #9551 üzenetére
Nekem is tesco-s, Manta kormány
Még mindig megy, mint újkorában, csakvigyázni kell vele, és nem veszem elő.
Inkább billel megyek én is, vagyis, csak azzal.
Ha nagyritkán előveszem, fiam nem rendeltetés szerű erővel próbálja tekerni, mint a nagy autó kormányát szervórasegítés nélkül... Ezeknek mint ahogy a lengyel oldalakon is írják, az a haláluk, ha túl erősen rángatják őket, elkotyogósodnak. Utána meg nem pontosak, etc... Csak az a rohadt gáz/fék pedál ne csúszna el mindig...Lehet valakinek ismerős lesz.
a neve: Manta Compressor 2 Supreme
elég csicsás a neve...[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9509 üzenetére
nálam csak akkor, amikor a versenyről visszatértünk volna a lobby-ba...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9440 üzenetére
Calling Al Bugs? Ezt én sem vettem meg, nem is fogom sose (csak ha ingyen lesz)!!!!!
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
wáá
most játszottam kicsit ezen a summit szaron... mi a ***ért kellet elrontani a Street Skyline-t?????
Úgy kanyarodik mint egy tank, semmi gyorsulás... semmi sem jó rajta!
R-ben a Silverado megint csak egy fos lett, eddig sem volt egy kanyar király, de most meg csúszik, mintha taknyon menne, a bmw motorja is, se nem gyors...
Monsterek közül is soknak más lett a fizimiskája ezután a 650 megás szarrakás után...Summiton nem engedett pvp-zni... egyenes falon vannak "kiálló" részek, hozzá sem értem a faloz, és beakadtam a semmibe, 2 lengyel srác teljesen kiakadt, mert ők is ua akadtak be. (Dirt)
bakker, nem csalódtam, ubifos-al... mi a francért fizessen az ember, a csillivilli rendőrös szarságért?? Eddig szerettem ezt a játékot, most meg így el kellet toszolni.... Sima krúzolás közben fel sem tűnt a sok szarságja... csak élesben jönnek ki a trehány munkájuk eredménye.
... de attól még never give up! lesz ez még ígyse...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
A poén az, amikor a microfon is be van kapcsolva... Konkrétan csávókával száguldottunk a 66-os úton (közben hallottam én valami recsegést), egyszer csak befékez, én meg belerohanok. Közben hallani lehetett halkan, hogy valami gyerek sír, gamer meg sajnálkozva megy a gondolom gyerekhez... True Life
kb 5 perc múlva megint csönd, és nyomattuk tovább.
Van olyan-hogy milyen....
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Tegnap játszottam kicsit, közben érdekes bugra bukkantam.
Los Angeles melletti monster palyánál a kameranézetem lemaradt egy ponton. Olyan volt, minta GTA-ban az egyik nézet... Valaki járt már így?
Kb 30 mp-ig ilyen volt, aztán megjavúlt. Utána nem tudtam ujra csinálni.Ja, a 650 megás bugdate óta az első indítás...
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz Lathronos #9195 üzenetére
Én nem tudom, ti hogy pozicionáltátok a képernyőt, de nekem nappal is jó, este is. Mondjuk én a Ps munka miatt bekalibráltam az Lg-t. Nomeg nem éri napfény, lehet emiatt is nincs ilyen problémám.
De tegnap engem is kidobott a game, vagy 4x... Eddig nem volt ilyen. Elég drága volt anno ahhoz, hogy ennyi bug legyen benne, sztem... De én csak egy vagyok a millióból.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9060 üzenetére
Ctrl +C // Ctrl +V? Legalábbis eddig bármilyen live chat (rc modellezés, online rendelés , etc...) nálam így nézett ki.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
De jó, hogy kb 2 hónapja nem summitozok. Valahogy elment a kedvem a bugos miatt. Bameghogyha megvehető lesz, akkor meg minek? 😄 Ha CAU lesz a nagy díj, akkor sem tudnék most leülni, és 'sokat' farmolni hozzá.
Rendőrként lehet csak úgy simán is embereket kergetni (pl neki megyek trollkodasból) vagy mindenképpen a sima autós kell, h ütközzön?
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz szami777 #8850 üzenetére
En lenyomtam jópár dobozost, egyszer sem dobott ki, mind1 hogy multiba, vagy soloban. (8 alkalomról van szó) nekem meg az alfát mutatja a dobozos küldetéseknél. Akkor nekem az Alfa lesz a nyereményem??
Bármi mást, csak azt ne!!
De majd este lövök képet. Dologról.
CAU bizton állíthatom, h nem lesz megvéve a részemről, nem nyújt annyival többet, mint anno a WR.
Egészségükre!"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Lathronos #8788 üzenetére
Neked is van ellene cuccod. De ha lemaradsz, ha jól tudom R-t nyomva a közelében leszel. Amúgy nem gáz, meglehet csinálni hamar.
Jobban lehet falazni, mintha a skyline C-ben jobban irányítható lenne. De több az uthiba. Elég gyakran száll el az autó láthatatlan 'ugratók' miatt.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz COLBrattShaw #8572 üzenetére
Láttam belistáztál a youtube videóba Ráadásul kiemelt helyen
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8570 üzenetére
Handling: Sport
Assist.: All off
Car: 2010 Dodge Viper SRT-10
LVL: 1299
NOS: Yes
Platform: PC
Controller: Logitech Dual ActionSztem is mákja volt, nekem 3x annyi közlekedö autó volt/van, mint neki. Nekem meg annyit nem ér meg, hogy 100x végig menjek, inkább hébe-hóba 1x / hét. Ugyis meglesz a 10:10... ha az megvan, elégedett is vagyok.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8520 üzenetére
Nem mindenki ismeri a trükköt...
deazért nehéz a sok kanyaros résznél a fal stratégiát használni... Nekem 10:40valamennyi volt 3 ütközéssel, egy mélázással, és egy elrontott fékezéssel, fal technológia nélkül... na majd ha nem leszek fáradt megpróbálom még1x...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Én nem tudom mit csináltok, de nekem valahogy sosem lépett még ki eddig. Egyszer még a régi géppel, de akkor a nod32 frissített meg az Adobe is egyszerre.
Jó lenne tudni, van-e valami kapocs a különböző userek kilépéseinel. Esetleg mi történt előtte, vagy valami egyéb program ment-e közben? (mondjuk a chrome) etc...
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Instang get pleasures!
Nehogymár valaki ennyire karót nyelt legyen.. Azért van a játék, hogy ne legyen 100%-an élethű!!! Mert mi lenne, ha azt a bugot kijavítanák, hogy egy totálkarambol után tovább tudsz gurulni, ahelyett, hogy 2 hónapra kibannolnának, mert elvileg nem tudsz vezetni....
Jó az a vizes bug, akár nyílt kapukkal oldjuk meg, akár az autó cserélőssel. Gyerkőcnek kedvence, amúgy is oda van a vízért valóságban is.
Szerk:
vannak kedvenc BUG a játékban?
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Mindjárt itt a november skacok... Ki nevezett be a CAU-re?
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz speedmetal #8284 üzenetére
és neked is megesik, hogy felesik 63-ra az FPS...?
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz Balathruin #8253 üzenetére
Sztem meg full bugos a játék
Attól még jelenlegi kedvenc.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
Nem lehetne, hogy egyébről beszéljetek?
Kicsi OFF:
2 emberséges megoldás van a problémára:
- Nem játszik vele az illető, és elhatárolódik a kiadótól. (esetleg ír a supportnak a problémájáról)
- Játszik, és lenyeli a békát. (de legalább már játszott vele annyit, hogy ne foglalkozzon vele)Az embertelen megoldások sora meg csak az adott személy kreativitásán múlik...
ON:
Azért a CAU-hoz jöhetne valami tisztességes fizika Update is. (mint az történt a TDU2-nél, 1.66 patch)
Vicces, hogy a Street, Perf. és Circuit autók ugratása megszakad, ha aszfalt kerül alájuk. Vagy a monster pattogása oly mértékű kicsi kavicson, mintha busznyi sziklákon hajtott volna át az ember.
De a tükrök tükröződése lenne a fénypont, vagy az irányjelző.Szerk: Esetleg a kabrió autók tetőlehajtása.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
kuplung-bug:
hogy a pöcegödörbe váltotok ti kuplung-buggal? Nekem lassúbbnak tűnik a normálisnál...
pl csak összehasonlításként: Minden Perfect, és mégis van a két eredmény között 0,4 mp. (direkt nem használtam ki a bugot a teszt érdekében) Az autó: ctr ruf. Nameg milyen gyorsan pörög az ujjatok rajta? nekem valahogy nem adja. Örülök, ha megvan a 600 bugga-kuplunggal semmi egyéb segedelem nélkül. (no nitro, no szélárnyék)"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz regener #7967 üzenetére
Pedig nekem az tetszett, hogy alig lehetett lerázni öket... Most nekimegyek a rendörnek, bevillan a csillag, de a rendör meg sem mozdulna (Corvette), csak megy tovább nyugisan. Hiába kocogtatom, semmi extra nem történt.
Ez azért nekem kicsit nem természetes..."... hát persze ..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP-Link MX515V nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12 Sim kártyás WiFi6 router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB 144Hz Kijelző 108Mpx Full Doboz
- Elitedesk Ryzen 3200GE 35W 16GB 2666 Vega 8 iGPU
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Playstation 5 pro disc komplett csomag!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest