- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
-
Milo629
aktív tag
válasz
regener #10293 üzenetére
Story-t már ledaráltam, így lettem 53-as, ha jól olvastam 60 a max., akkor megpróbálok még 7 szintet összekaparni. PVP-vel így az a legnagyobb bajom (azon kívül ha az ütközés bekapcsolva marad, akkor instant abort), hogy hiába megyek hibátlanul és a másik kicsúszik 47-szer, akkor is tolatva beér bármikor, de akkor marad a szenvedés.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #10059 üzenetére
Nem kellett resetelnem, gyorsan betöltött. Csak nálam úgy tudott eljönni hogy terheltem a HDD-t, pedig a CPU nincs a helyzet magaslatán, másoknál meg jóval jobb gépen random előjöhet. Bár ezt sose fejtik már meg, mert jön a The Crew 2. Kíváncsi vagyok hány bug kerül át
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
regener #9924 üzenetére
Az ehhez hasonló kommentek igazolják hogy nem fantomokat kergetek... }{3@Đ$}{0ot-nak bejött a megoldás amit találtam, nekem nem. Egy darabig smooth, aztán véletlenszerűen stuttering.
Egy dolgot fogok még kipróbálni, csak pár napig várok vele (erőt gyűjtök az újabb kínlódáshoz), V-sync, Force Triple buffering, és Maximum Pre-rendered frames 4. Hátha bejön. Just Cause 2-nél sikerült vele megoldanom az akár 120fps-nél (Fast Sync) is jelentkező problémát.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
regener #9924 üzenetére
Stutteringre ezt próbáld meg Nálam jó lett.
Másik észrevétel: az EVGA FTW kártyám gyári boostja feltolja a kártya órajelét 1962MHz-re, észrevettem hogy ha ki van kapcsolva a ReShade akkor csak 1062-1100MHz-re tolja fel max. Amúgy ez a stuttering még ReShade alatt sem jelentkezett.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #9358 üzenetére
A meglévő alkatrészeket nem javítják?
It was just a visual bug, as all 51-60 parts had all bonuses applied, instead of just one. You can see this clearly when going from Lv50 parts to Lv60 in a tuner. Only the bonus you had applied previously will not change (for example - Gearbox with Max Speed bonus: the Max Speed bonus will not change, but you will get Acceleration, Grip, and Braking bonuses added, with any part Lv51 and above)
Akkor megnyugodtam.
-
Allien
veterán
válasz
regener #9355 üzenetére
Mondjuk, akinek már megvan ez a rendőrös dlc, annak mán mindegy, mit is peccselgetnek, mert az ÖSSZES rendőrt kimaxolták már, max a nagykerekű Fiat nincsen maxon, mert arra nincsen üldözős verseny. Annyi lehet a nehezítés, hogy nem 1 perc egy kör, míg elkap egy rendőr szólóba egy npc-t.
Totál aránytalan, hogy a szállítós az szopik jó sokáig, mire célba ér (már ha eljut odáig), a rendőrös küldik meg többnyire tök rövidek. Persze, eleinte alap verdával még nem, de pár kör, és már hamar vége. Talán 1-2 off roados rendőr üldözős nehezebb, ahol rengeteg az alj növényzet.
Szállítósban meg egyetlen küldinél volt, hogy relative, de gyorsan végeztem, és gond nélkül. Nagy kerekűvel off-road szállításon nyíl egyenesen mindenen át gázolva lehet menni.
-
Lathronos
őstag
válasz
regener #9206 üzenetére
Már hogyne lenne. Aki felvette, az konkrétan GT-R-ban "ült" és volt még valaki ugyanezzel.
}{3@Đ$}{0ot pedig előtte ment egy RX-7-tel ha rá gondoltál. Az már más dolog, hogy nem a Crew tagjaként volt velük.
Más: azokat a rohadt transporter ládákat még mindig nem lehet eltüntetni. De akkor legalább ne az út közepére raknák, hanem valamelyik sávba, hogy ki tudjam könnyen kerülni.
-
tixem
addikt
válasz
regener #9182 üzenetére
Gratula, de most úgy őszintén ne **sza már meg az élet, hogy emiatt úja kelljen rakni a windowst, meg ssd formázás meg a kiskutya fallosza
Azért mert az uborkaszoftnál mást se csinálnak csak beszedik a pénzt a játékokért és verik a pélót egész nap.
(#9184) regener
Nem, nem erre írtam. Arra reagáltam, hogy szerinte szép a játék. Szerintem nem
(#9183) Lathronos
Ezekre is. Az éjszakai vaksötét engem is idegesít, semmit nem látni, a világítás meg annyit érn, mint ködben egy 300 Ft-os biciklilámpa. Állandóan fel kell rángatni majdnem csutkára a fényerőt, hogy lássak is valamit. Bár lehet én vagyok vak.
-
tixem
addikt
válasz
regener #9163 üzenetére
Persze azt a telibevert rohadás mapbugot továbbra is leszarják
Hogy kapná el mindet egy hónapos cifrafosás.
(#9161) CJ4567
Detto, nekem is elegem lett belőle egy időre. Pedig valamelyik nap elkapott a hangulat, mondom gurulok párat. Belekezdtem egy platina ládába és az utolsó 3 kilométeren mapbug
Ragequit
(#9180) Lathronos
"nyílt világ szépségéről, mely véleményem szerint gyönyörűre sikerült"
A megjelenés óta szerintem ordenáré módon lebutult a játék kinézete. Bétában ezerszer jobban nézett ki és WR előtt is. Most olyan semmilyen lett az egész. De hát nem meglepő, ubisoft mindennel eljátssza ezt. Rainbow Six Siege is el lett toszva egy idő után. Mintha 3 évet visszarepült volna az is az időben úgy néz ki.
-
fatal`
titán
válasz
regener #9163 üzenetére
Az sokkal érdekesebb, hogy jövőre már nem kerül be új autó a játékba a summiton keresztül (szerintem lassan abbahagyják a fejlesztést):
The Summit
After one year of Summit activity we decided to apply some major changes to this event in order to make it more accessible and more rewarding.
In an upcoming update, players will be able to win a new vehicle from the Summit’s activities each week instead of each month.
Here are more details:
Players will be earning ESK points at a higher rate.
Extreme specs tokens have been removed and will no longer be earned from the weekly and monthly wheel of fortune.Starting in 2017, the Summit will be rewarding players with existing vehicles (live lineup) from the game.
-
Lathronos
őstag
-
regener
veterán
válasz
regener #9008 üzenetére
Elsőnek sima Windows refresh izét csináltam, de olyan jó lett hogy minden kifagyott xD
Ezután formázás és rendes install, megszűnt a mapbug. Windows Update-et is letilttotam nehogy az rakjon fel valamit.
Viszont most meg mindenki 0-ás szintű és nem lehet elküldeni factionre ._.
-
regener
veterán
-
-
-
Lathronos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest