- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Amit summiton kapunk érmeket, az ugye 5%-okkal növeli a sanszot, hogy hónap végén meg lehet nyerni az autót, de alapból mennyi rá az esély, mert azt nem látom sehol.
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9092 üzenetére
Nálam működik a játék és a Uplay is hibátlanul. Ha túl sok bucks-ot(500.000 felett ha jól emlékszem) gyűjtesz egy óra alatt a uplay sokszor úgy érzékeli, hogy csalsz és bannol egy időre(kb. 10 perc).
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak nálam halt meg ez a szar Uplay szerver?
-
UFO1
senior tag
válasz
COLBrattShaw #9090 üzenetére
Ja nem úgy értettem az automatát hanem a szakállas, szemüveges, bőrjakos csóka nem nyúl a váltóhoz csak mikor 5.-be vált. Az elejét figyeld!
Lehet olyan sebességgel indult(ál), hogy nem merte elengedni a kormányt?!. -
COLBrattShaw
csendes tag
"Na ne basz még egy fajtárs (melyik naprendszerből)!!"
Az egyenlore maradjon az en titkom, annyit viszont elarulhatok, hogy az internetnek koszonhetoen meg a galaxisban sem kell lennem, hogy kapcsolodni tudjak. Van egy eleg fasza alcazott szubteri Access Point-om foldkoruli palyan, szoval lag-om sincs.Automataba futottam, nem az en stilusom, de manualban bug miatt reverse-be indul a vas, nekem meg van eleg bajom az idojarassal, meg traffic-al, nem akartam meg 2mpet eldobni indulaskor.
A jo oldala, hogy igy tobb idom volt az utra, szoval ha atvaltok, mar csak a jo valtasokra kell majd figyelnem es lehetsegesen azzal is lehet majd faragni par mp-et."te is gondolom DiRT Rally"
De jo is lenne, de egyszeruen csak nem volt idom. Baszki a bejelentes ota rajta vagyok a Dirt-on es valahogy meg mindig nem inteztem be!!Mindenesetre nekem az egy hatalmas csemege lesz
) ...talan karacsonyra
Ha van free kodja valakinek johet pm-be!!!! -
UFO1
senior tag
válasz
COLBrattShaw #9087 üzenetére
Na ne basz még egy fajtárs (melyik naprendszerből
)!!
Mi az a sofőröd elfelejtett váltani 1-2-3-4-be az elején vagy addig automata a járgány utána meg manual?
Ja el (te is gondolom DiRT Rally) nem sok időm van manapság játszani, viszont pár hete feltűnt egy régi cimbi (tutuhawer) ő pont úgy rá tud állni 1-1 pályára mint te teszed és nem is kutyaütő egy versenyző.
Nem tudom fut e a játék nála, mert az újbóli telepítés szerintem még mindig hibás nekem is ki kell lőnöm a letöltési/frissítési? képernyőt, mert különben nem indul el csak feladatkézöböl az insall helper-t kilőve pedig csak egy fájl ellenőrzést csináltam pár hónapja.Más:
Érdekes benéztem pár napja a DiRT3-ba és 8-as lobbi fogadott multiban pedig az már hány éves játék. -
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9084 üzenetére
Koszi
Jahh, tutira, szerintem 38-39 lehetseges, de 2 labbal a foldon 40-41 tippelek, mert 40 alatt mar nagyon ossze kell hogy jojjon minden.
Amugy ezelott szombaton mentem az utolsot es erdekes modon automatikusan mas iveket keztem vezetni tobb kanyarban es meg van par kanyar amiben nem erzem hogy ki lennek maxolva, de ez mar harc a tizedekert.(Arrol nem is beszelve, hogy ahol lehet bentartom szuken, hogy minimalizaljam az utozes eselyet.)
A multkori esos idomhoz kepest 7:16-nal 1.3mp-el voltam lasabb ebbe, szoval kb 3-4 mp-et hoztam itt az utolso 3 percben, ahol nagyon fontos az optimalis nitro hasznalat. Az az esos se volt hibatlan, szoval az elso 7 perc meg sok trukkot tartogathat.
Ha nem csak este lehetne tolni, raprobalnek tobbszor, de igy kicsit nehezebb raszannom magam.(#9085) sisu2
Ne is mond!
Gondoltam visszacsalom vele UFO1-et mert nagyon el van tunve mostanaban.
Meg o irta: "Ugye nem belülről mentél 57-et, mert lassan avatárt kéne cserélnünk." Most igy 11mp-el gyorsabb idovel gondoltam itt az ido valtani.Tiszteletben tartva PcCar-t es UFO1-et en egy harmadik fajhoz tartozom.
(#9083) Lathronos
Ha jol lattam erre panaszkodtak a ubi-n is. Egyenlore nem lehet kikapcsolni. Elvileg ha kilovod a "word spots"-ot el kene tunnie, de ott marad. lol(#9086) }{3@Đ$}{0ot
Haha, latszik, hogy nem csak a crew bugos. lol
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
sisu2
aktív tag
válasz
COLBrattShaw #9082 üzenetére
Nálad mindig esik
mi lenne száraz úton 9 .40 .
mi ez új avatar
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #9082 üzenetére
Szép kör volt,azért 1-2 másodpercet még lehetne akár javítani,ahogy elnézem.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Na nekem is lenne egy kérdésem. Azokat a rohadt Transporter mission ládákat ki lehet iktatni valahogy, hogy ne jelenjenek meg folyton? Mindig belefutok és csak ALT+F4-gyel tudok megszabadulni tőle.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Toltam egy gyors Leaving LA-t tegnap. Az uj rekordom 9:46.209
[link]
Nem volt egy gyenge futam, de nem vagyok tul boldog vele, megint esett az eso amikor felmentem, 1-et mentem vizes uton mjad utanna futottam ezt. Jol belelkesedtem (mint szoktam), nyomtam egy restartot, de a traffic bekemenyitett, 10+ restart 5perc allatt>> Alt+F4
Ilyen gyorsan nem tudott ma raallni a kezem igy masodpereket dobtam el kontroll gondok miatt, meg a traffic is bezavart 4-5x, igy legkozelebbre maradt a 45 alatti ido.Jo lenne ha ki lehetne ezeknel kapcsolni a forgalmat, ill. lehetne azt utviszonyokat allitani opcionalisan a versenyeknel, ugy lenne az igazi. Nincs a forgalommal bajom, de egy bajnoksagnal, ahol idore megyunk ott baromsag, csak az idoteszi. Ha lehetne menni 4-5 zavartalan menetet, ugy ra lehetne pattani agyilag, egybol konyebb lenne a jobb iveket meglatni stb, ez igy ebben a formaban kicsit frusztralo.
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9076 üzenetére
Jáj de szíp feráli ótó.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lesz később valami gurulás féle? Esetleg 4-es Crewban valami PvP?
-
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9070 üzenetére
Az egész játék egy fos, csak a free drive ami ér valamit. Abból meg nem lehet pénzt szerezni a kocsikra.
Csodálom, hogy még senki nem lincselte meg őket a sok szopatásért.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9067 üzenetére
Nehéz lehet írni egy ciklust, ami végigiterál a skilleken és megnézi, hogy mindegyik platina-e. Milyen kódja lehet ennek a játéknak?
Egyébként tavaly igényeltem egy 20% coupont amit nem használtam fel. De hol a fenében lehet beírni a kódot a checkoutnál? Vagy az akció miatt nem lehet rátenni? Mert 14 eur-t lehet hogy adnék a CAU-ért.
-
csab991
senior tag
válasz
Ugyanezt a sablonszöveget kapja mindenki? Legalább próbálkoznának vele, hogy megcsinálják.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Én is 340k CC-t kaptam
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Thank you for confirming that with images. This is a complex issue due to the way these Awards have been implemented into the game and I am sorry to inform you that we are not going to be able to unlock them for you. We are fully aware that this can be extremely frustrating for players like yourself and others who are invested in completing every aspect that the game has to offer.
As such The Crew team do apologise for this and we would like to provide you with a goodwill gesture, for the inconvenience of being unable to resolve this issue.
Specifically, we have come to a decision to reward your account and game profile with the following:
340,000 Crew credits
Please Note:
The reward above was created based on your issue only. The CC content cannot be changed. We will not be able to provide any extra content other than what was advised above and I hope you can understand this."Ennyit tudnak,meg sem próbálják megcsinálni ezt a szart!
Rohadt csigazabáló buzi banda!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aki még nem látta......CAU 17,49€ = 5400 HUF
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9063 üzenetére
Az még jobb.
-
PcCar
tag
válasz
COLBrattShaw #9052 üzenetére
"Azert a "ki/be usb" modszert kiprobalhatod"
Próbáltam, nem ismeri fel a játák a kormányt.
Uplay valóban befolyásolja, tegnap átváltás után elment a kormányerő,
miután megismételtem visszajött.Az "újrakalibrálásról", pár napja próbálgattuk az autókat egy time attacknál.
Első 6-7 körben mindjárt az elején eléggé lemaradtam.
A "ma nem megy valami jól" és a "kifogtam a leglassabb autókat" gondolatok után,
kezdett csak gyanússá válni, hogy valami más lehet a gond, ekkor rányomtam a billre, és elkezdtem tovább gyorsulni.
Elkalibrálódott a gázpedál, max 80% volt a végkitérés
(ilyen sem volt még) -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Balathruin #9061 üzenetére
Nem nem........még szenvedjek az awardokkal,és ha fenn áll még a hiba menjek vissza újra Live Chat-re.
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9060 üzenetére
Ctrl +C // Ctrl +V? Legalábbis eddig bármilyen live chat (rc modellezés, online rendelés , etc...) nálam így nézett ki.
-
Balathruin
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9058 üzenetére
Szokásos nesze CC, kuss gondolom.
regener: Én is voltam még korábban, azon túl hogy kicsit kamuznak hogy jobbnak tűnjön (beszéltem PH-s ott dolgozóval utána) nem volt gond, egész jó hely.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Istenkém,ez a LIve chat nem semmi....xD xD
-
regener
veterán
Most jártam a Győrön az Audigyárban, a nyáladzáson kívül megtudtam hogy szoktak Aventador és Huracán motorháztetőket, meg Porsche karosszériát is gyártani
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mindjárt fogad egy ubifos szakértő (Live Chat) és megmondom neki ezt a hibát,kíváncsi leszek rá mit csinál majd.
-
csab991
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9056 üzenetére
Dettó ugyanez van nálam is, csak épp 98%-on van de megállt ott.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sechuan segítségével sikerült megcsinálnom az utcsó Long Jumpot is,nem is ez a lényeg,hanem az hogy 96% mutat ez a szar rakás az adott zónán belül. (Zones/Midwest, és lent a sarokban lévő award) Achieve 100%. Minden Mission/Skill/Landmarks megvan és csak 96%-ot ír.
-
Zozzz2000
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Mi ez pontosan? mert nem igazán értem.
Egy hosszabb küldetés?
-
COLBrattShaw
csendes tag
Nincs mit, foleg igy, hogy nem talaltam semmit.
Akkor az valami mas lehet, valoszinuleg a CAU "kod"ban van valami hiba. Erdekes modon nalam pl az FFB csuszka kihatassal van CAU ota a kormanyra, holott, nincs ez engedelyezve a win kormany beallitasban, hogy a jetek vezerelni tudja.
Azert a "ki/be usb" modszert kiprobalhatod, bar verseny kozbe kihivas lehet, de nem lehetetlen!
Anakin Skywalker-nek is POD verseny kozbe kellett ujrakalibralni ill. csatlakoztatni a hajtomuvet, megis elso lett a vegen.
-
PcCar
tag
válasz
COLBrattShaw #9050 üzenetére
Köszi, hogy foglalkoztál vele.
Próbáltam szinte mindent, volt amikor üldözéshez csatlakozáskor elment a kormányerő, és visszajött mikor nekimentem a korlátnak.
Nem értem hogyan, de a cau-hoz köthető(rendőrös küldetéseknél jelentkezik többnyire).
Utóbbi két napban nem volt gondom, valami változott, bár a hibák nem tűnnek el csak átalakulnak.
Valamiért a rendőrökre nem nagyon hatnak a fegyverek pár napja.. -
COLBrattShaw
csendes tag
Eleg melyen rakarestem, de roviden nem talaltam hasznos infot ami ebben segithetne. Viszont maga a jelenseg ismeros szamomra is. Hasznalsz uplay chat-et, ami a "shift+F2" vel erheto el jatekban!? Nalamm akkor szokott elgyengulni amikor azt hasznalom, altalaban 1-2 ki "alt+tab"-ozas megjavitotta, de nem mindig.
Esetleg megprobalhatnad kihuzni az usb-bol a kormanyt, amikor jatekban vagy,majd visszadugni, anelkul, hogy ki alt+tab-oznal winbe. Sok szerencset(#9046) Emunem
Nalam kulsobe sincs, marmint van, de csak ugy tunik szembol, magat az utat nem vilagitja meg.
[link](#9045) CJ4567
Jahh, ennel igen, de az 1ik uj autonal az se mukodik pl. viszont annak jo a lampaja
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Én jönnék akár mais 19-től max 23-ig.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak érdeklődök hogy mikor csináljuk meg a 250 Missiont 4-es Crew-ba?
-
csab991
senior tag
Drag kocsiknál a garázsban nem lehet felnit váltani ez valami bug lehet? Mert venni engedett többet is, de változtani nem enged.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
COLBrattShaw #9039 üzenetére
Nem is vettem észre hogy rosszak a lámpák, de legalább a műszerfal világítása jó!
-
PcCar
tag
válasz
COLBrattShaw #9041 üzenetére
Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel
-
COLBrattShaw
csendes tag
En csinaltam errol egy kepet es kiraktam a Ubiforumsra
A Crew 2015-ben, ill napjainkban.Az ms kormanyhoz van olyan opcio a windows jatekvezerlo beallitasban, hogy nem a jatek vezerelje a beallitasokat!? (mint a logitech-nel) (Allow game to adjust settings) Nekem az be van love,igy a jatek nem tud belenyulni.
-
regener
veterán
Nem lehet hogy azis közrejátszik, hogy egy régi MS kormánnyal tolod?
A támogatott kormányok listája pedig elég szűkös...
PC
Fanatec ClubSport Wheel
Thrustmaster TX Racing Wheel
Thrustmaster T500 RS Racing wheel (with Ferrari GTE 458 Challenge Rim )
Thrustmaster T300RS Racing WHEEL
T500 RS Gear Shift
Thrustmaster T100 (Thrustmaster F430 Force Feedback)
Thrustmaster Ferrari Red Legend
Logitech Driving Force GT
Logitech G27
Top Drive Free Bird Wireless Racing Wheel & Top Drive GT Wheel / Pedals
Twin Wheel F1 Combo Wheel
Simraceway SRW-S1 -
PcCar
tag
Minden indításkor reménykedem, hogy talán most jön valami patch.
Nem volt semmi gondom a cau megjelenésig, az apróbb hibáktól eltekintve.
Legtöbbször olyan érzésem van, hogy egyedül vagyok a játékban,
nincs senki körülöttem, nem kapok meghívásokat üldözésre stb.
Néha pár percre megjelennek a közelben tartózkodók nevei, jönnek a meghívások,
látok 1-2 barátot a térképen, de sajnos nem tartós,
tíz percnél tovább nem nagyon voltam még egy sessionban.Jelenleg a legnagyobb gondom, hogy a cau óta küzdök a régi ms kormányommal,
illetve az FFB vezérléssel.
Belépés után, vagy :
A - Minden ok
B - Belépek, ffb effektek működnek, viszont nincs kormányerő,
és középre tartás, teljesen laza (szabadonfutós).
C - Minden rendben, viszont mikor csatlakozom egy üldözéshez,
megjelenéskor elmegy a kormányerő, effektek megmaradnak.
D - Nincsenek FFB effektek, kormányerő kb 50%.
E - Minden ok, csatlakozás üldözéshez minden ok, 5-6 futam és a fenti lehetőségek közül valamelyik(kivéve az "A" pont)
Van amikor 2-3x ki-be kell lépnem, mire tudom használni a kormányt,
mintha minden játék indításkor egy szerencsekereket pörgetnék.. -
Simi37
őstag
Volt egy hónap amit nagyon aktívan végig toltam és csak néhány nap a végéből volt mire a bosshoz eljutottam, aztán új hónap és kezdés 0ról.
-
csab991
senior tag
-
szami777
addikt
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9026 üzenetére
Tudom, hogy o az, csak ebben a futamaban 4 kerekkel vagott, meg 3-4x a falat is gyorsitasnak hasznalta.
(#9027) szami777
Jahh, erdekes. En amikor az elejen megvettem az osszes fullstock vasat par napig csak 2x lovet adott, majd visszakapcsolt fragment-re es elkezdett dobalni darabokat az egyik meg meg nem epitett "performance" automra. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Van aki Under Boss rangban van? Nézze már meg hogy nála mozog-e a kék csúszka,mert nálam csak Street Boss-ban megy normálisan,fel lép Under Boss-ra akkor se jobbra,se balra.
-
szami777
addikt
Nálatok is befejezte a kocsi fragment adását?
6 kocsi nincsen még meg, és tegnap, miután megkaptam a TVR sagarist, nem adott fel több fragment darabot platina után, hanem csak 2x bucksot. (előtte ilyet sose adott még).
Ma se adott már egyiknél se. Lehet elértem valami limitet kb 10 kocsit szedtem ki így.
Nem nagyon értem most ezt. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #9024 üzenetére
Ami linkeltem 9:47-est,az a Dodge Viper-es aki múltkor volt.
-
regener
veterán
válasz
regener #9008 üzenetére
Elsőnek sima Windows refresh izét csináltam, de olyan jó lett hogy minden kifagyott xD
Ezután formázás és rendes install, megszűnt a mapbug. Windows Update-et is letilttotam nehogy az rakjon fel valamit.
Viszont most meg mindenki 0-ás szintű és nem lehet elküldeni factionre ._.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Ez a 9:47 nem hivatalos mint tiszta vezetes, a csavo is irja a leirasban. (akarmennyi hibad lehet, ha nem szerzel elonyt vele, beraktam a szabalyba) O vagott is 2x, meg az elejen tobbszor elonyt szerzett, amugy szepet ment. O azt irja azert csinalta, mert az uj tuninggal nem lehet ugy iranyitani a jarganyt.
Szerintem is erzekenyebb lett 1-2 mozdulatra, de nem olyan veszes, ha hanyagolod azokat.Az 1ik ismerosom a TCS-rol csinalt hivatalos 9:49-et Fullassistba link
Tegnap en is raprobaltam, de majd szetb...ott az ideg vegig esett, hcbe meg eselytelen vagyok ugy, meg gondolom mas is. Masfel ora szopas utan vegre abbamaradt, rakeszulok, majd kb 7 perc utan kokemeny karambol.(dupla teherauto a legszukebb kanyarban)
Restartolok, tolom neki de hibazgatok, meg a civileket is kerulnom kellett 3-4x (tiszta ideg voltam mire vegre menni tudtam) erre mit ad az eg, 7 perc utan eleredt az eso.
Az se tudtam egy pillanatra mi van ugy elkezdett tancolni a vas alattam a kanyarba, a vege fele az utolso "fo" kanyarban majdnem el is vesztettem az autot olyan melyen probaltam fekezni, de valahogy igy is ossze tudam szedni a vegen egy 9:48.963-at.[link] (nem publikaltam, unlisted video)
A srac 9:49-es vidojat osszehasonlitottam az enyemmel es 7:16-nal amikor nalam esni kezdett kb 4mp-el voltam gyorsabb. Szoval HC-ben is "siman" be lehetne menni 9:45-ala, talan meg 40 ala is. Eloszor azt hittem lesz kulonbseg a vezetesi modok kozott, de ugy tunik, ha finoman vezerled a vasat, kb ugyolyan idod lehet menni vele.Forgalom meg az idojaras egy agyrem! lol Most varhatok megint jovo het vegeig.
Mas
Gurultunk ma kicsit "PcCar"-al (sechuan78) de sajna kb 20 perc utan szetkapcsolt minket a jatek, majd fel ora szopas utan megint ment kb 5 percig ameg rajottunk, hogy az FDC egy kalap sz., nem eleg hogy a gps nem mukodik a CAU ota, de a session is szetkapcsolt minket, majd kifagytam. Tiszta szegyen!
Milyen fasza lenne csak folmenni es gurulni egy jot! lol -
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9022 üzenetére
Félek felmenni
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki jön gurulni? Faction,kruz,vagy akármi?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A Raides Mini Cooper Countryman és a C-s Ferrari F40 LM-nél is nem működik a műszerfal.
-
szami777
addikt
válasz
Lathronos #9017 üzenetére
Már önmagában az is furcsa, hogy egy 2 éves játékhoz kiadjanak egy ekkora dlc-t.
Szerintem az utolsó dollárokat akarták még kicsikarni a játékból.Ez egy eltervezett húzás volt, hogy az alapjátékot odaadják ingyen és utána meg hátradőlve várják, hogy akkor most vedd meg szépen a dlc-t.
___
Ha már szóba jött az 1 javításra 3 hiba: a ligapontok minden kilpés után nullázódnak, és csak akkor állnak vissza, ha belépsz és multizol, utána szépen megint megy vissza bronz négyre.
Nem értem, mi volt az a "foltozás", ami pl ezt előhozta, de szarnak bele, mert már majdnem két hete ilyen. -
sisu2
aktív tag
válasz
OceanStorm #9013 üzenetére
Írtam nekik én is de nem is válaszoltak ,szóval megy tovább a szenvedés.
-
Lathronos
őstag
válasz
OceanStorm #9013 üzenetére
Sajnos az a tapasztalat, hogy az Ubisoft-ot rohadtul nem érdekli a játékosok panaszkodása, nem csinálnak semmit. Vagy még rosszabb, kijavítanak 1 hibát, és helyette csinálnak még 3 másikat.
Ráadásul majd ha leszedik a szerverekről az egész játékot mondván nem foglalkoznak vele többet, tuti nem fogják odaadni a lelkes rajongóknak, hogy P2P hálózatban tovább éljen. Arról nem is beszélve, hogy a közösségi hibajavítások sokszor jobbak a hivatalosnál.
-
OceanStorm
tag
Felmentem gurulni, 4-es squad meg random az egyik haverom. 5 percenként szétesett a session, majd 5 perc újra csatlakozás, majd 5 perc után megint szét esett, ezt csináltunk fél órán keresztül aztán meguntam és léptem, én legalábbis. Szerintem abbahagyom ezt a szart egy hónapra azt meglátom hogy mi a fasz fog történni. Ha semmi akkor megy az uninstall.
B+ a legtöbb nagyobb játékhoz miután kiadnak egy DLC-t, nagyobb patchet, bármit, utána ha kell naponta tolják a javításokat, itt meg másról sem szól már a hivatalos fórum csak a bugokról, hegyekben a sok hozzászólás és mégsem csinálnak semmit. Már fél éve legalább hogy megy a baszakodás de egyszerűen képtelenek rendbe rakni a szervert. Nagy szerencse hogy nem vettem meg a CAU-t, bár eddig az összes DLC-t megvettem, aki van olyan madár hogy egy ilyen céget támogat az meg is érdemli.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9009 üzenetére
Engem beengedett most.
Tegnap este ugyanez volt nálam is, kiderült, hogy ment a torrent, azért nem engedett be.
Kilőttem a letöltést és jó volt. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok megy? Nálam valami Uplay servers unavailable van.
Pontosabban ez: [link] -
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Szép!
Én újraraktam a wint hátha megoldja a mapbetöltést, mert ubitól hiába várunk bármit is. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
250 Mission 4-es Crewba awardra érdeklődnék hogy 1 ember tudna-e jönni,és hogy mikor lesz elkezdve?
Storm-al beszéltem és mondta hogy besegít.
(Beat Down-al gyorsan megvan,kb. 20-30mp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest