- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Haverral nekiláttunk csinálni awardsokat, a full crew-sokhoz viszont kellene még két ember. Ha valaki most ráér, Szoszo94 és kertvarosi a két uplay név.
-
MasTer
tag
válasz
MrDerekas #10296 üzenetére
Tehát ez azt jelenti, hogy érdemesebb csinálni egy új Uplay fiókot, és Uplay-en megvenni, mert ez mindenképpen kell hozzá. Most nem tudom megnézni a Uplay árakat, de akkor szerintem marad ez az opció. Lehet ugyanahhoz az imél címhez több Uplay accountot hozzárendelni?
-
MasTer
tag
Sziasztok! Akciós a játék a steam-en. Már megvan a játék Uplay-en és nem lehet teljesen tiszta új játékot kezdeni (mint azt tudjátok
). Ha megveszem steam-en, akkor lesz egy the Crew játékom Uplay-en és egy tőle teljesen független the Crew Steam-en, vagy nem is engedi feltelepíteni mindkettőt, vagy összeakadnak vagy keletkezik egy fekete lyuk és elnyeli az ismert univerzumot az ismeretlenekkel együtt
-
Milo629
aktív tag
válasz
regener #10293 üzenetére
Story-t már ledaráltam, így lettem 53-as, ha jól olvastam 60 a max., akkor megpróbálok még 7 szintet összekaparni. PVP-vel így az a legnagyobb bajom (azon kívül ha az ütközés bekapcsolva marad, akkor instant abort), hogy hiába megyek hibátlanul és a másik kicsúszik 47-szer, akkor is tolatva beér bármikor, de akkor marad a szenvedés.
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, a Crew 2 rewards program miatt elkezdtem megint az első részt, van egy olyan, hogy "INCREASE YOUR DAILY SALARY TO 10,000 BUCKS" ezt ha jól olvastam úgy lehet, hogy PVP-zek, na most ezzel az a baj, hogy 800 körüli autóim vannak, és 1200-1400 körülieket kapok mindig, akik szétsz#patnak állandóan, csak úgy tudom leggyorsabban húzni az autókat, hogy PVP és állandóan veszítek? story mission-ök és a stunt-ok az aranyért ~9 pontokat adnak...
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10288 üzenetére
Hülye szegény... Javítva.
Nem állítottam be és ezt rakta be magától, a PUBG videó alá bezzeg jól rakta a PUBG-t xD
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10286 üzenetére
Mi?
-
regener
veterán
Elkezdtem takarítani a vinyót és hát rengeteg videó van, így ebből is összeraktam egy rövidet
-
Anulu79
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10277 üzenetére
Azért kérdezem mert ez a MM számomra már okozott meglepetéseket a kiírások ellenére.
Ezek szerint akkor nem dobtam ki a pénzem?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem a Crew-t meg Wild Run-t. Az lenne a kérdésem, hogy hülyeséget csináltam-e? A Wild Runba benne van a sima játék is?
-
_stick_
őstag
válasz
noblem1983 #10274 üzenetére
Gondoltam én is erre és pontosan nem tudom mit ír ki, de azt zölden, úgyhogy sztem nem lehet vele gond, de meló után megnézem.
-
_stick_
őstag
Pár hét játék után az az érzésem a Crew-val, mint anno volt a TDU2-vel. Karácsonyi akció, megvettem a steam-ről, tényleg fillérekért. Viszont azzal nem voltam tisztában, hogy a szerverek már panganak, már ha egyáltalán működnek. Offline krúzolásra amúgy teljesen rendben van, lehet moddolgatni is.
Crew-ban azért mindig vannak aktív játékosok, de akármikor indítok PVP versenyt, nem jön senki.Rendőrként, akár negyed óra is eltelhet mire tudok menni offense-re. Szóval jó lenne, ha lehetne aktívan PVP versenyezni.
Lassan jön a crew 2, utána gondolom még kevesebben lesznek. -
_stick_
őstag
Kösz srácok, tiszta minden.
YT-on egy csomó videó van, ahol azt látom, hogy az autókat a kívánt stat (pl. grip) szerint pakolják fel alkatrészekkel. Mind legmagasabb platina alkatrészek. Ilyeneket hol lehet szerezni? Én, amikor húzom fel az autókat, akkor tök random kapom a cuccokat. Ha max-os az autó, akkor meg már nem kapok alkatrész. -
_stick_
őstag
válasz
szami777 #10266 üzenetére
Meg kellett volna előbb néznem a videót. Elküldtem egy-egy embert a legtöbb pénzt adó küldetésre, de nem néztem, hogy mennyi esélye lesz a sikerre, gondolom 12ó után kiderül, hogy 0... Amúgy a videóban 4 betölthető hely van küldetésenként, nekem csak 1, ez mikor fog kibővülni?
-
szami777
addikt
válasz
_stick_ #10259 üzenetére
Vegyél fel uplay barát listádra olyan emberket, akik játszanak a játékkal, tehát közel max szintűek a játékban. Őket el tudod küldeni asszem 12 oránként. Küldj pl 2 embert küldetésenként, akkor mindig sikerrel teljesítik. Van egy steames fórum direkt erre, ha innen nem jönne ki, onnan vagy 60ember felvett, amint beírtam a nevem
-
szami777
addikt
válasz
_stick_ #10256 üzenetére
Vagyél fel innen embereket (az enyém szami777) , küldd el őket faction missionre. Ha el tudod inditani öket reggel és este, 300 fölött kapsz naponta úgy hogy 2*5 percet játszottál.
Offense játszása is egy mód, platina offense után ha nincs meg az összes megvásárolható darabod, akkor jol jöhet neked, 10 platina offense után kapsz egy uj kocsit. -
_stick_
őstag
Ha már ilyen szépen összegyűltetek.Pár kérdést megírok a játékkal kapcsolatban.
Megvettem a CAU-t, reméltem, hogy a DLC-s autókat egyből a garázsban fogom látni, de sajnos nem így lett.2-3-at megvennék, de csak 1,5m van, szóval a kérdésem, hogy leghatékonyabban hogyan lehet pénzt farmolni és autót fejleszteni? Feljebb láttam, hogy volt ugyan ez a kérdés már, de a válaszban lévő linkek már nem értek.
(A játékot végigvittem ugyan, de csak magányos cruzolgatásokkal vagyok el egyelőre, szóval barátok nincsenek.)
A circuit-os autók a legjobbak? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az ingyenes alapjátékkal játszom. Van pár akciós DLC, melyiknek ajánlott a beszerzése? -
szami777
addikt
válasz
cyberkind #10244 üzenetére
Emékeim szerint az az opcio, hogy elküldd. A barátaidat küldetésre, korlátozva van és később érhető el.
Itt van egy kis segítség a starthoz, meg pénzszerzési tippek. [link]
Ha nincs elég barátod, aki játszik a játékkal, vegyél fel innen pár embert. (Uplay idm:szami777)
-
orc88
őstag
-
cyberkind
félisten
Szép estét!
Megvettem a teljes kiadást, a kérdésem pedig az, hogy miként lehet pénzt szerezni? Drift és Drag kocsi 400k.
Illetve arra lehet esély ha írok a supportnak, hogy töröljék a mentésemet? -
Nekem se indul. Remélem dolgoznak rajta.
-
Hogy lehetett nyerni? Alig lépek be mostanában.
-
Emunem
őstag
Faja a videó.
Néha szoktam én is kocsikázni, de rááltam arra, hogy követem a játékban a szabályokat.Aztán ha valami gyp trollkodik, akkor átváltok Monster Hummer-re, na akkor a legtöbben abbahagyják, aki meg nem, annak meg átmegyek az autóján párszor, amíg le nem lép.
-
OceanStorm
tag
A haverjaim egymás idejét döntögették valami versenyben az utóbbi napokban, én is pályáztam egy kicsit. Több pálya is van a játékban, ha nem is olyan népszerűek mint amilyen az O'ahu Raceway volt a TDU1-ben de azért van élet.
The Crew Livestream: This Guy Smokes Like Hell !
Ez meg egy korábbi videó, lehet ám tolni a 360-at itt is, igaz kicsit más a technikája mint ahogy a TDU1-ben kellett, de a TDU2-vel ellentétben itt legalább lehetséges a dolog.
-
-
ProgenXL
őstag
A játékban lehet valahogyan új karriert kezdeni?
-
sunny84
senior tag
Jelenleg a crew hibátlan nem küzdök a korábbi hibákkal amit fentebb írtam ...
Viszont én is kaptam meghívót a beta-ba , de sajna egy másik profilomba most olvastam a mailt
-
Én már vagy egy hónapja meg is vettem a kettőt ,és még így se. HÁLÁTLANOK!!!!!!
-
Sajna én se kaptam semmi meghívást a bétába.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
nagy bánatomra én csak most cseppentem bele a "Crew-világba" pedig anno még GTX970-es kártyához kaptam megjelenéskor. Most viszont nagyon bevonzott a játék, a jelenlegi akcióban megvettem a Season Passt és a DLC-t is hozzá.
Ha valaki még játszik, és szeretne egy tagot a csapatába, írjon rám privátban! -
Ma sikerült menni 4 pvp-t,nem állt le az első előtt a játék működése. Sikerélmény.
-
regener
veterán
válasz
szami777 #10210 üzenetére
Reshade-t használd nyugodtan, baromi jó és rengeteg shader van benne. Azokhoz pedig a beállítások kézileg finomhangolhatóak.
Miután szétpróbálgattad és állítottál mindent a Settings menüben a Configuration módot rakd át Performance-re és nem fogja betölteni a konfig részeket (így kevesebb fpst eszik).
-
szami777
addikt
Megvettem 1600ért most a wild runt, visszaülök a volán mögé.
Van, aki használ valami grafika turbózó modot hozzá, ami nem sweet fxet használ és megdobja a játékélményt?
-
OceanStorm
tag
válasz
fatal` #10208 üzenetére
"Mondjuk a crewhoz képest a tdu2 szimulátor volt" Mi van ? Ha megfordítod a címeket akkor sem lenne teljesen ok ez a vélemény, nem kis különbség van az arcade és a szimulátor között még fogalom szintjén sem, így viszont végképp hülyeség. A TDU 2 egy akkora arcade fos volt hogy még egy-két NFS rész is übereli, ebből is látszik hogy egyiket sem toltad eleget hogy ilyeneket írsz. Én is nézek gameplay videókat, de a véleményemet csak azután írom le miután a saját kezemmel is kipróbáltam hogy mi a helyzet, mert ez a mérvadó.
-
fatal`
titán
válasz
OceanStorm #10207 üzenetére
Mondjuk a crewhoz képest a tdu2 szimulátor volt
Ilyen téren az open-world játékok közül a mai napig az első TDU az etalon. Ahogy elnéztem a crew 2-ről készült gameplay videókat... Inkább hagyjuk...
-
OceanStorm
tag
válasz
MrDerekas #10203 üzenetére
Annak aki hardcore beállítással szeretné tolni rakhatnának be TDU 1 hardcore mód fizikát, bármennyire hihetetlen rengeteg embert vissza csábítana évekre a képernyő elé. De ha úgy marad ahogy most van a Crew-ban azt se bánom mert elvagyok vele, de rosszabb ne legyen mert a matchbox tologatás, amikor egy autós játék nem adja át azt az érzést a kezeidbe mintha egy autót vezetnél az kegyetlen nagy érvágás. Nem is tudom a TDU 2-t hogyan tudtam közel 3 évig tolni, akkora szar volt a fizika.
-
OceanStorm
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10202 üzenetére
Az október 14-ikei 4 és fél órás streamből vágtam ki.
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10202 üzenetére
Pontosan
-
MrDerekas
addikt
Nah a Crew2 is megkóstolva. Autó és motorcsónak bejövős. A repcsi, mint azt vártam, szörnyű és teljesen redbull air érzés. A titoktartási szerződést annyira komolyan gondolták, hogy tele van vízjelezve a kép a játék nevemmel (uplay acc) valamint a hardverazonosítóval. Ha mindent kitakarnék középen maradna némi kép
Ugye messze nem játékminőség még, de az autó fizikája nekem kellően árkád. Imádom. Mocival még nem mentem, de ma nincs id több időm erre. Hétvégén majd zúzom még, ha bírja a tesztszerver.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #10198 üzenetére
Szerintem arra kíváncsi hogy mikor vetted fel a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest