-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10564 üzenetére
Tegnap délután ugrottam be ellenőrizni a summitom, gond nélkül beléptem (PC).
-
spleenszuru
őstag
válasz
AsakuraDave #10515 üzenetére
Nos, megkésve, de igen, a válasz igen.
-
spleenszuru
őstag
Na ki meddig jutott/jut a legend level skálán?
Holnap havi reset, jön a legend points szállítmány.Én 211-en vagyok, ma megpróbálom a 220-at.
-
spleenszuru
őstag
A havi main stage progresst nagyon túlkapták.. Minden egyes szintért, reset után jár 1 legend point.
A plafon pedig végtelen, szóval akár mind az 1000 pontot ki tudod szedni, ha annyira nolifer vagy.Ez beteg lett... nagyon remélem, mindenki félreértette ezt, és valójában nem így lesz.
Non-stop farmolok, de még csak lvl 40 vagyok, fasorban nem lesz meg még a 100 sem szerintem.
Így az élettelen játékosok akkora előnyre tesznek szert már az első hónap után, hogy az embertelen. -
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #10459 üzenetére
Nekem 11 lista van kész, de a 10-et csak a fast travel miatt toltam le, az nagyon kellett.
A legendary partok legendásan szarul esnek, mondjuk discordon van pár őrült, viszont van akinek 95 óra után sincs még meg egy szett.
Ezt mondjuk tudtuk előre, de rosszabb, mint hittem. Szerencsére a nehézség ezt nem befolyásolja itt.
Ja, meg a recalibrate olcsó, 1500 bucks és 150 scrap minden esetben, nem emelkedik, mint TC2-ben.HC, ST1,ST2, Drag, RAID és Rally van nálam maxolva, viszont még jövő hétig monstert is ki kell, lesz summiton. Azután szerintem AGP-re megyek, mert slalom skilleken azokat szeretem.
Én grand race-el nem foglalkozom, azt olvasom róla túl kaotikus, meg csak akkor éri meg, ha top 3-ban vagy.
Vintage playlist , Kiss me Kombi eventet farmolhatod partokért, az az egyik legkönnyebb, és legrövidebb event.
A main stage miatt aggódom amúgy, nagyon lassan halad, viszont nagyon tolni kell, mert resetkor legend pontokká alakulnak majd a progress pontok, ami még nem teljesen tiszta, hogy lesz, jött róla mail ma hajnalban.
-
spleenszuru
őstag
No múlt Hétfő óta próbálom tolni mint a veszett egér, de egy biztos, nagyon grindy lett.
Mióta megjelent, nincs is időm másik játékra, mégse érzem a progresst. Ezen azért remélem javítanak, ennyi idő a világon nincs.A gold partok esése nevetséges, mondjuk ez közölve volt már előre is.
#10457Viper26
Ma pl. lesz egy ninja update 10-kor, de konkrét szó nem esett a tükörről. -
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10442 üzenetére
Japán listát letoltad már? Na ott aztán van vivid közeg.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10440 üzenetére
No, ez az early access summit eléggé szivatós.. kifarmolni a partokat az adott osztályhoz, hogy értelmes helyezéseket érj el, kemény. 1 nap alatt.
Szerencsére csak street tier 2, és drag kell hozzá, talán este még be tudom húzni.Emellett a TC2 eredményen is húzni kéne még ma, mert szerintem így nem lesz meg a platina, különösen rossz voltam most benne..
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10438 üzenetére
Már csak 1 óra és én is tolhatom végre!
-
spleenszuru
őstag
válasz
nincsnév007 #10435 üzenetére
Ubi+, illetve Gold és Ultimate pre-order esetén.
-
spleenszuru
őstag
válasz
nincsnév007 #10433 üzenetére
Ingyenesen a hivatalos megjelenés napjától lehet, azaz 14-től, 5 napig, összesen 5 órát.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10430 üzenetére
Én örültem a bétának, mert így tudtam dönteni, megéri-e nekem, és mivel nagyon élveztem, a pluszt is megérte számomra a Gold verzió. Az ulti már tényleg túlzás, azért cserébe, amit kínál.
Drága volt az biztos, de tudom, hogy függeni fogom, mint a TC2-t, így nem bánom. -
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10428 üzenetére
Közben olvasom Discordon, dolgoznak az ubi+ ügyön, mert nem megy senkinek.
Lehet ma inkább kihagyom a kondit, és játszom helyette..
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10426 üzenetére
Nem tudom az Ubi+ hogy működik, biztosan csak annyit tudok, hogy a Gold és Ulti preordereseknek ma már megy a játék.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10423 üzenetére
Közben leesett, az a link az általam kért, már bezárt TC2 topikban volt, szóval itt a link:
[link]Végülis a nulláról sem gond, mivel a tuningokat ugyanúgy ki kell farmolni, azokat nem lehet átvinni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10421 üzenetére
Szép vivid a grafika, én toltam a bétát.
Nem olyan "élethű", mint a Forza H5, de szerintem gyönyörű. Maga a map sokkal kisebb, mint a TC2-ben, viszont részletgazdagabb ezáltal, nem olyan unalmas.
Átviheted majdnem az összes (Decembertől az összeset) TC2 járműved és vanity itemed amúgy.
Ha visszább keresel, töltöttem fel egy képalbumot a bétáról.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10419 üzenetére
Én kb. este 6-ig nem jutok elé, pedig legalább lenne kis head startom a hivatalos megjelenés előtt.
Mikor előrendeltem a goldot, ebbe nem gondoltam bele, hogy hétköznap indul a buli.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10417 üzenetére
Szia!
10:00-tól elvileg már elérhető.
-
spleenszuru
őstag
Na jön valaki ma már Motorfestezni velem?
-
spleenszuru
őstag
The Crew Motorfest megjelenés:
2023.09.14.Aki előrendelte a Gold, vagy Ultimate verziót, annak 2023.09.11.
A hivatalos megjelenés napjától 5 napig ingyenesen játszható, 5 óra hosszát.
Még a bétában lőtt képeim:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest