- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
Reaper #10604 üzenetére
Nekem meg pont fordítva hat, de isten igazából egykutya árkád mind a 2. Az NFS szériáknál fényévekkel jobbak az tény.
Nekem a tuningolási lehetőségek hiényoznak, hogy az autót jobban testre tudjam szabni magasság sebesség stb. Az itt elég hiányos. Új map szerintem is jó, pont most láttam, hogy jönnek megint új contentek majd lesz benne 1-2 jó cucc is. A látványban egyetértek sokkal jobb, ebben val élet, a háttérzajok is sokat hozzáadnak. Az autók hangjai szerintem jobbak mint a horizon. Engem leginkább az zavar, hogy a pályán vannek ezek a Feet-ek és ott is kiír minden infot és konkrétan belezavar abba hogy mit látok a pályán.. Rohadt idegesítő, nem értem miért nem lehet ott csak egy ikon.
Az pont elég lenne. Ja meg a motorokon az emberek mozgásán lenne még mit javítani...
Az egy Ride szériához képest vicc, a cross és hasonló motorokon még tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest