- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #9498 üzenetére
Múltkor én is kb. 30 percet szenvedtem mire berakott a többiekhez.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
OceanStorm #9498 üzenetére
Szeptember végén - október elején ment már a crew rendszer, kb addig jó volt amíg kijött a CAU.
-
OceanStorm
tag
válasz
sunny84 #9495 üzenetére
Épp az a gond hogy a haverokkal cruiseolni sem ok, és én kizárólag ezért vettem meg. Lassan fél éve nem tudok a haverokhoz csatlakozni, ha meg összejön egy gurulás folyamatosan szétdobálja a session-t a szerver, a CAU meg csak rontott az egészen mert mostmár arra is kell figyelni hogy a rendőrökkel jóba legyél mert különben instant szétesik a session. A hat éves karrierem alatt a TDU szériában velem ilyen soha nem fordult elő, még a TDU2 -ben sem ahol hírhedten szar volt a szerver. Már többen panaszkodtak emiatt a hivatalos fórumon, de azon kívül hogy egy-egy napokra hirtelen megjavult a játék nem történt semmi.
-
batai15
félisten
köszönöm a válaszokat, akkor kihagyom és valami jobb A+ címet húzok be, mondjuk egy witcher 3-at , és várom hogy egy forza horizon méltó ps4 "átirat " készüljön
-
batai15
félisten
sziasztok! meg éri meg venni még a játékot ? ps4re venném meg. valami hosszú távú autós gamma kellene,anno pcre meg vettem, elsők közt,de nem jött be,mert gép gyenge volt és elég bugos volt még a multi .
-
MrDerekas
addikt
válasz
albert8 #9489 üzenetére
Jelen. Egy időben a vga driver szivatott. Akkor egy régebbi verzióra kellett visszaállnom. Nemrég meg a gépen tárolt mentés tett hintába. Újra raktam drivert, launchert, végül az egész játékot, de crew.exe hibával mindig leállt. Majd a Dokumentumokból töröltem a The Crew teljes anyagát és helyreállt a béke. Csak újra kellett állítgatnom a játékon belüli opciókat.
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékkal. Steames verzio. Fel lett telepitve nemrég és most nem indul el.
Fájlokat ellenőriztem újratelepitettem. Semmi változás.A crew exe működése leállt
Volt valakinek ilyen?
-
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9486 üzenetére
Akkor a leírásod alapján megtalálom, de ugyanez szerint felesleges is. Jó kis pecsss...
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9486 üzenetére
tudják hogyan kell elrontani a dolgokat...
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9481 üzenetére
Remek...
Bár az nem világos, hogy a négyből egyik akkor hogy lehet meg
(upgrade acc to 9000)
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9479 üzenetére
Az a dugós jelenet a fagyis dudával valami hatalmas
-
szami777
addikt
Valaki tudja hogy azt a 3 awardot hogy lehet megcsinálni, ahol a gripet 8ezerre kell emelni, a speedet 9kra stb?
Csak wild runnal lehet? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
válasz
sunny84 #9474 üzenetére
Lehet akkor már megérné megvenni az ultimate editiont 9 ropiért, abba ugye minden benne van, de ez még így is mocsok drága.
A CAU itt a legolcsóbb most egyébként, szokott lenni voucher is, azzal még talán mehet lejjebb.
A wild runt még nagyon be szeretném húzni, mert csomó skill-t csak azzal lehet megcsinálni, de sokallom érte ezt az összeget, 2 ezer alatt majd jó lesz.
-
nap
addikt
Láttátok valahol emberi áron a WR-t vagy a CAU-t?
Mert ez nem az a játék, ahol egy kiegészítőért kifizetném megint az egész játék árát. -
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9471 üzenetére
Sason pass ezennel behúzva.
Azt az 1400 forintot biztos megéri.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nyomjátok még?
-
noblem1983
senior tag
válasz
Vadernagyúr #9463 üzenetére
CD Galaxison most 8990 Ft az Ultimate Edition annyit simán megér szerintem
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9468 üzenetére
Nálam megy, elindítottam hogy letöröljem a For Honort, nem jött be.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok is meghalt a Uplay frissítés után?
-
szami777
addikt
válasz
Szerintem megéri, de csakis leárazva.
Azért rengeteg órát el lehet vele ütni.Most néztem meg, nekem van egy másodlagos fiókom (már el is felejtettem
), amin csak a crew van rajta,(emlékeim szerint zéró előrehaladással) még akkor raktam rá, amikor ingyenes volt, ha kellene, dobj egy üzit, úgyse tudok vele mit kezdeni. Persze ingyé'
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Ha nem szerezted meg ingyen akkor nem éri meg.
-
UFO1
senior tag
válasz
A játék teljesen használható a sztori kifejezetten jóra sikerült és kellően nehéz az ott használható gyengécske járgányokkal, bár egy kicsit talán rövid.
Gyűjteni is van mire egyrészt alkatrészt partolsz meg minél több kp.-t, hogy meg tudd venni az óhajtott kocsit, kiegészítőt, stb. Persze vannak bug-ok, kapcsolódási gondok (nálam egyik sem jelentkezett zavaróan).
A terület nagy van mit felfedezni, ha belevágsz írj és segítünk mit hogy kéne, de az összefoglalóba is érdemes beleolvasni sok hasznos infó van ott is!
Megj.: érdemes a Wild Run-t is beszerezni, ha motorozni, drift-elni, gyorsulni (drag), vagy nagykerekűvel autókázni is szeretnél.
A Calling All Units kiegészítő csak akkor fontos, ha rendőrként szeretnéd ütni – vágni a népet, ebben benne van a WR is.
Természetesen az alapjátékkal (ingyenes is volt lehet valaki tud is adni egy nem használt acc-ot) is el lehet lenni, de pl. summit-on csak WR tulajként tudsz részt venni és az napi/havi kihívásokat állít eléd természetesen, ha részt szeretnél venni rajta!
-
Vadernagyúr
senior tag
Kinéztem magamnak ezt a játékot,elég jónak tűnik
Megéri az árát?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9460 üzenetére
Bronznál adja a legtöbbet, szépen megy lefelé platináig, ott adja a legkevesebbet, és a legtöbbet ott vesztesz. Jelenleg Gold 4 vagyok, és nem fog felfelé menni egyhamar.
-
gabo91
aktív tag
válasz
MrDerekas #9455 üzenetére
Már vége van :/ borítón a Mini meg a Kawasaki volt, kawasakim nincs, mini igen, és mivel mindenki Mini Pref-el ment ezért csináltam meg direkt én is a Minit Prefre, de akárhányszor indítottam mindig csak a sz*r motort adta
Meg lehet amúgy valahol nézni hogy pontosan milyen követelmény van, mivel lehet menni adott versenyen? mert volt egy amihez valamelyik BMW kellett, az nem volt meg így nem is engedte indítani, viszont a drag/monster/stuntnál adott járgányt (nem volt saját).
-
-
gabo91
aktív tag
speedtrap kvalifikációs verseny, amit persze csak crew-ben lehet indítani... (csoda ha találni rá embert) miért van az hogy nekem mindig csak a szar kawasakit adja be ami 680-as többiek meg mehetnek a saját Mini-jükkel ami 1400+ ? én vagyok a béna vagy hol lehet kiválasztani mivel akarok?
-
Lathronos
őstag
Nekem eddig a legmókásabb bug az volt, mikor fél órán keresztül jobbra húzott a kocsi, pedig meg sem mozdítottam a kormányt. Még 1-2 ilyen jól sikerült patch és még azt a 80-90 vásárlót is elveszti a cég akik eddig játszottak ezzel a nem is tudom minek nevezzem borzalommal. De a lényeg, hogy az Ubisoft erősödik és jobban teljesít!
Csak így tovább elvtársak!
-
MrDerekas
addikt
Ezt én így nem vettem észre. Inkább az van - érzésre - hogy a summitos versenyeken rohadtul nem úgy viselkednek az autóim, mint ahogy freeben, egyéb multiban vagy singleben. Mivel én csak nemrég férek hozzá a summithoz, azt hittem ez mindig is ilyen volt....
Szerk: Csapattam annyit anno NFS Worldben, hogy a legtöbb bugra még a szemöldököm sem húzom fel
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9440 üzenetére
Calling Al Bugs? Ezt én sem vettem meg, nem is fogom sose (csak ha ingyen lesz)!!!!!
-
Emunem
őstag
wáá
most játszottam kicsit ezen a summit szaron... mi a ***ért kellet elrontani a Street Skyline-t?????
Úgy kanyarodik mint egy tank, semmi gyorsulás... semmi sem jó rajta!
R-ben a Silverado megint csak egy fos lett, eddig sem volt egy kanyar király, de most meg csúszik, mintha taknyon menne, a bmw motorja is, se nem gyors...
Monsterek közül is soknak más lett a fizimiskája ezután a 650 megás szarrakás után...Summiton nem engedett pvp-zni... egyenes falon vannak "kiálló" részek, hozzá sem értem a faloz, és beakadtam a semmibe, 2 lengyel srác teljesen kiakadt, mert ők is ua akadtak be. (Dirt)
bakker, nem csalódtam, ubifos-al... mi a francért fizessen az ember, a csillivilli rendőrös szarságért?? Eddig szerettem ezt a játékot, most meg így el kellet toszolni.... Sima krúzolás közben fel sem tűnt a sok szarságja... csak élesben jönnek ki a trehány munkájuk eredménye.
... de attól még never give up!
lesz ez még ígyse...
-
Emunem
őstag
A poén az, amikor a microfon is be van kapcsolva... Konkrétan csávókával száguldottunk a 66-os úton (közben hallottam én valami recsegést), egyszer csak befékez, én meg belerohanok. Közben hallani lehetett halkan, hogy valami gyerek sír, gamer meg sajnálkozva megy a gondolom gyerekhez...
True Life
kb 5 perc múlva megint csönd, és nyomattuk tovább.
Van olyan-hogy milyen....
-
-
Lathronos
őstag
Ez a tizenéves k*cs*g kis porba fingó hülye gyerekek játéka, ahol a cseszegetésé a főszerep. Legalábbis a többség játékban tanúsított primitív viselkedése alapján(tisztelet a kivételnek, az itt jelenlévőket is beleszámítva). Lépten-nyomon belebotlok egybe aki cseszeget. Sokszor emiatt úgy elmegy a kedvem a játéktól, hogy 1 hétig se indítom el. Aztán mikor rászánom magam, reménykedek, hogy végre normális emberek vannak online, de hamar ráébredek mekkorát tévedtem. Lökdösődés, padlógázzal belém száguldás, útról leszorítás.
Igazán tehetnének be a játékba egy moderátort, aki bannolja az ilyen barmokat örökre.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9433 üzenetére
Hát ez qva nagy
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
nap
addikt
Na, megint jött egy "segítő".
Ha nincs, simán megcsinálom a szállítást, így viszont rám lökte a rendőrautót, én meg beékelődtem egy fa és a korlát közé.
Persze az már megszokott, hogy lelöknek az útról, keresztbe állnak előttem, versenyeznek velem. Eddig a legjobb az a fickó volt, aki megvárta, míg teljesen körbevettek a rendőrautók, akkor nyomott egy eltérítőt, én meg leparkoltam a rendőrökkel fás hegyoldalba.
Eddig egy fickó volt, aki tudta, hogy hogy kell segíteni. Hátul nyírta az üldözőket, elöl csinálta az utat. Mindig jókor volt jó helyen. Azóta sem láttam még csak hasonlót sem. -
CJ4567
nagyúr
válasz
szami777 #9428 üzenetére
Valahogy sikerült kitolatni.
Nem tudom hogy, de fél perccel később elkaptak.
PVP-ben összedobott egy platina 2-essel, az autó is hülyén viselkedett, oké kilépek keresek másik lobbyt. Ott második helyről lettem negyedik szélárnyék miatt, beérek, és elvesztettem a kapcsolatot a Crew szervereivel -
szami777
addikt
-
szami777
addikt
Na aki a mai mountain states aszfalt platina offenset meg tudja csinálni perf/circuit speccel, az előtt le a kalappal.
----------
Lathronos
Kormánnyal meredek lenne
Kontrollerrel persze, baromi hatékony -
Emunem
őstag
Tegnap játszottam kicsit, közben érdekes bugra bukkantam.
Los Angeles melletti monster palyánál a kameranézetem lemaradt egy ponton. Olyan volt, minta GTA-ban az egyik nézet...
Valaki járt már így?
Kb 30 mp-ig ilyen volt, aztán megjavúlt. Utána nem tudtam ujra csinálni.Ja, a 650 megás bugdate óta az első indítás...
-
Lathronos
őstag
válasz
szami777 #9410 üzenetére
"így is napi csak 1 órát játszok a játékkal, azt is szobakerékpározás közben"
Controller-rel vagy kormánnyal? Ezt megnézném. Tölts fel egy video-t YouTube-ra.
Ki tudja, lehet jövő Karácsonykor a CAU lesz ingyenes.
Ez a felkap egy láthatatlan tornádó és elrepít a fenébe bug nálam is egyre gyakrabban jelentkezik.
-
UFO1
senior tag
válasz
Szoszo94 #9396 üzenetére
Szerintem fontos neki a fizikai 4 mag sokkal simábban fut így, 2 magost húzhattam bármeddig akadt és maxon pörgött.
(#9410) szami777
Menj az R-es H1-el az mindenhol átmegy nem lökik le, részemről örülök neki. hogy kicsit nehezebb lett az offense a peccs előtt nem volt ilyen, hogy az aszfaltos menekülés vége földúton van (mondjuk engedhetné a jármű váltást is), ja meg szerencsé(m)re sokkal agresszívabbak is lettek a sünök. -
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9412 üzenetére
-
szami777
addikt
Nem sajna, csak az alapjáték van meg.
Gondolkoztam sokáig, hogy megvegyem hozzá a kiegészítő csomagokat. Ha lenne időm meg is venném, de nincs annyi időm játszani, így is napi csak 1 órát játszok a játékkal, azt is szobakerékpározás közben, jelenleg elvagyok az alapjátékkal is, bár már nincs mire költsek. Megvan az összes kocsi maxon,(kivéve 10 perf, azokat offense küldivel tuningolom) minden felni, matrica, festék, műszerfal is stb. nagyjából 360 órám van a játékban, tényleg tele van tömve tartalommal.
talán ha lesz árazva a season pass, megveszem majd.____
Egyébként érthetetlen számomra ez az offense dolog, direkt rámegyek, hogy aszfalt, ne offroad legyen, erre bevisz a kanyonba úgy, hogy 3 km a célig (kép), komolyan, mit vár tőlem a játék, perf kocsival lehetetlen végigmenni ott.De vannak itt még furcsaságok azért
egy kis repülés
Tehetetlenül várom a sorsomat -
Allien
veterán
válasz
szami777 #9408 üzenetére
Anélkül nem elérhető egy nagykerekű sem? Gyorsan vedd meg!
De ha ez az út nem járható, ugye hívj barátot segíteni, aki fedezi a valagadat.
Mi szoktunk bemenni máshoz segíteni, amikor megjelenik az ikon. Sokszor elég is az a pár letrottyolás, amit tudunk csinálni ahhoz, hogy akinek segítünk, célba érjen. De volt, hogy sikerült tovább lökni, amikor beragadt valahova.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Szoszo94
őstag
válasz
Barthezz2 #9402 üzenetére
Erősen gondolkozunk ismerősömmel, hogy átpártolunk Forza Horizon 3-ra...csak még roh@dt drága
Engem az a bug kísértett az előző kártyámmal, ami még néhány tulajt, miszerint egyszer csak elfogyott a textúra, te pedig beragadtál (többiek azt látták, hogy előre-hátra remegsz). Volt miatta ragequit, mikor a másfél órás verseny végén adta ezt be és nem engedte újrarakni az útra az autót....szerencsére az új VGA-val ilyennel még nem találkoztam, meg még elrepülni sem repültem úgy, mint itt néhányan, de lassan félek belépni a játékba -
Úgy látom, egyetértés van, tehát minden rendben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest