- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8697 üzenetére
Skill-ek hiányoznak csak. Főleg a long jumpok. Drag autókon kívül meg lehet valami mással csinálni azokat? szerk. Na az egy rövid rámpa volt ott, sikerült bemákolni a C-s M4-el.
-
csab991
senior tag
Ez elképzelhető hogy bug lenne? Van még egy két awardom ami fixen megállt ilyen 98-99%-nál. Vagy van még valami előfeltétele például legyen meg az összes skill? [kép]
-
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #8684 üzenetére
Az Xek és a pipák ott vannak amikor belépsz a summitba, de csak az adott haviak. A finalehoz a 20 érem összegyűjtése a monthly summit ikonjára kattintva látható a második oldalon, de csak akkor ha éppen nem tart a monthly summit. Szóval jövő hétfőn lehet megnézni újra. Elég szar ez így, simán odatehetnék most is a második oldalt, de valamiért nem tették.
-
-
csab991
senior tag
válasz
noblem1983 #8692 üzenetére
Pontosan, azt mondták a 60-asok mind a 4 bónuszt tartalmazzák. Az 1499 viszont nem biztos de holnap úgy is kiderül mennyi az annyi.
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict #8688 üzenetére
Én úgy láttam, hogy +18 pontot adnak a 60-as alkatrészek, tehát elvileg 1497 lenne a max szint, gondolom ki kerekítik 1499-re, de ebben ugye perkek is benne vannak.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Igen!
Itt is kodosen fogalmaztak kicsit, lehet mas is magkapja majd a Lambot, viszont 14dec/15jan jatekosoknak nem kell kifarmolniuk, hanem gondolom a FullStock-ot megkapjak egybol. (pontosabban az ujabb ki/be jelentkezes utan)
#8688) Darko_addict
Ugyanugy mint eddig, amikor volt vasad, ami meg nemvolt szintre huzva, meg kell majd venni az alkatreszeket hamar megvannak a gyemant 60-asok.Az uj kocsikat pedig a ladas kuldiket tolva lehet majd feloldani, ahol auto darabokat lehet majd nyerni es ha megvan az osszes, mint a HotRodoknal, akkor feloldodik az auto. Bar itt is kodosen ismertetik, lehet majd mashol is lehet eselyen,hogy kapj darabokat a sorsolason keresztul.
A smart loot-on kersztul pedig barmilyen kuldire, skillre, pvp-re, stb lehet majd kapni az uj alkatreszeket.
Ehez kapcsolodik az uj "Bounty" rendszer, ahogy az uldozeseid osszkimenetele berangsorol majd mint jatekost, ami meghatarozza majd a smart loot-on keresztsztul kapott nyeremenyek erteket. -
regener
veterán
Az egészből csak azt látom, hogy direkt úgy időzítették a holnapot hogy pont ne tudjam kipróbálni délelőtt mert fél 14-ig vagyok itthon
De ha este kipróbálásnál sem lesz jó a mapbetöltés akkor megint bőghetek a fórumon és a CAU-t sem veszem meg.Egy normális changelogot sem tudnak kirakni...
A weboldalukon minden játék kivan emelve csak pont a Crew nincs, az is érdekes
-
Darko_addict
őstag
válasz
COLBrattShaw #8686 üzenetére
Hogy jön össze az a +100-as vehicle lvl? Minden alkatrésznél lesz egy plusz szint?
Szóval el kellene költsek P esetében 18'900 * 11 pénzt a +100-as lvl-ért?Szerk: WR megléte feltétele a motornak!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
COLBrattShaw #8686 üzenetére
Tehát WR nélkül lesz két motorom? Vagy rosszul értem? Huracán eddig nem volt exkluzív, csak a stickeres változat, több embernek van szerintem WR-je mint aki ebben a kis időszakban fellépett a játékba.
-
COLBrattShaw
csendes tag
A Ubi/Ivory mindig kodositve fogalmaz.
Akinek megvan a wildrun, az szinte mindent megkap ingyen. Kivetelt csupan a Nissan GTR-t kepez, az uj rendor spec, story kuldetesek es termeszetesen az uldozes rendorkent. (a bevezeto sztori kuldi mindenkinek elerheto lesz)
Az osszes uj vas, motorokkal, 1399-es tuning, javitasok, stb mind ingyenes. (kiveve ha nincs WR-od, mert amit a Wild Rund oldott fel, (motor, drift,stb) az a jovoben sem lesz elerheto, csak ha megveszed. (CAU jo erre,mert jar hozza a WR is ha megveszed)
A Lamborghini Huracan-t meg az exclusive sticker-t csak azok kapjak meg akik jatszottak a jatekot 2014 Decembereben vagy 15 januarjaban.
StormLine: Beeloztel
Nem csak a motorok fizikajanak valtozasa indult meg, a listan amit (#8675) regener posztolt, latszanak az autok is amivel megindult valami uj, remeljuk semmi drasztikus. Igy indult amikor kijott a WR, aztan szepen lassan a patch-ekkel jottek a frissitesek a tobbi autohoz. Ez varhato volt, foleg a 1399-es tuninggal, de mint irtam mar korabban remelem van eszuk es javitanak a jatekon, nem pedig .... -
StormLine
senior tag
válasz
Darko_addict #8673 üzenetére
Darko_addict: Summit
CAU:
09:30: elkezdődik a karbantartás
10:00: elkezdődik a CAU patch letöltése (2 GB a friss verzióval rendelkezőknek)
14:00: végeznek a karbantartással, elindul a CAU (azért figyeljetek, hamarabb szoktak végezni)A patcheket és a CAU prológot mindenki megkapja.
Megváltozik a motorok viselkedése, a forgalom AI és persze a rendőr AI is.
A GT-Rt és a Huracant pár órával indulás után kapják meg az érintettek, csak ki és be kell jelentkezni.
A gépigény nem változik a WRhez képest. -
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict #8679 üzenetére
De amúgy valami nem stimmel a képpel, mert ha 134k lenne az alap fizuja, és arra jön rá a 34% akkor csak 179k körül kéne lennie, míg a képen lévő 201k faction spoils-ból visszaszámolható a 150k-s alap fizu.
-
csab991
senior tag
válasz
Darko_addict #8676 üzenetére
Érdekes, én a medvéknél voltam under boss, és akkor kaptam ennyit mint te. Boss rankon nem 150k+ %-os bónusznak kéne járnia minden frakciónál?
-
-
Darko_addict
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8674 üzenetére
[link] - Pedig a Faction-tól is függ. Plusz minél kisebb egy Faction, annál könnyebb feljutni a létrán. Nekem ált. a harmadik belépés után megvan a 77k napi bónusz úgy, hogy elküldöm Mission-ökre az ismerőseimet.
-
regener
veterán
Kezdjük a "legfontosabbakkal":
Handling UpdatesCars
The following cars have had their suspension and overall handling refined:Ford GT 2005 (Full Stock / Perf / Circuit)
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera (Full Stock / Perf / Circuit)
Lamborghini Aventador LP 700-4 (Full Stock / Perf)
Ford Mustang GT 2011 (Full Stock / Street)
2010 Chevrolet Camaro SS (Full Stock / Street)
2012 Dodge Challenger SRT-8 392 (Full Stock / Street)
2013 Nissan 370Z R34 (Full Stock / Street)
1969 Chevrolet Camaro RS (Perf)Bikes
Handling update for ALL bikes: better turning rate and improved suspension settings.Bug fixes
Manual clutch issue: the possibility to force the clutch in manual mode has been fixed.
Dashboard issue: some car’s dashboards weren’t properly displayed depending on the time of the day, this has been fixed.
The global behavior of traffic AI has been refined.
AI police stickers: some AI police vehicles weren’t displaying the proper sticker of their associated region of the USA, this has been fixed.
Disabled AI police vehicles: some AI police vehicles were still moving after being disabled, this has been fixed.
Frame rate improvement when in a session of 8 players, especially in cities with high traffic density.
“Experimental” Award: the award that requires to use all the features of the demo mode in the HQ has been fixed and can now be properly obtained.
Players’ names properly displayed in video mode: while using the video mode, players’ names were sometimes inaccurately displayed.
Vehicles’ sound properly exposed.
Vehicles’ stats are now properly displayed in car dealers, car tuners and HQ.
Cars’ interiors were not properly displayed during the short cinematic when leaving the Circuit tuner in Los Angeles.
Audio issue: some players weren’t getting their audio options when logging back into the game. This has been fixed.New vehicles
With the new Calling All Units add-on the players will have access to new vehicles and specs:Nissan GT-R (FS / Perf / Police Perf)
Jeep Wrangler (Full Stock / Street / Dirt / Raid / Police Dirt)
Mercedes-Benz GLC Coupé (Police Street)
Lamborghini Aventador (Police Perf)
Ford F-150 (Police Raid)
Lamborghini Gallardo (Police Circuit)
Abarth 500 (Police Monster Truck)
BMW S1000R (Police Perf)
Koenigsegg Agera R (Police Perf)
Hummer H1 (Police Raid)
Pagani Huayra (Police Perf)
Ferrari F12 Berlinetta (Full Stock / Perf)
Kawasaki GPZ 900R Ninja 1984 (FS / Street / Perf / Circuit)
Kawasaki KX450F (Full Stock / Street / Dirt / Raid)
Indian Chief Dark Horse (Full Stock / Street / Perf)
Ducati Hypermotard (Full Stock / Street / Dirt)
KTM 1190 RC8 R (Full Stock / Perf) + RC8 R Track (Circuit)
Mercedes AMG GT (Full Stock + Perf) + GT3 (Circuit)
Maserati MC12 (Full Stock + Perf) + MC12 Corsa (Circuit)Ládaküldetések, megint...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Darko_addict #8673 üzenetére
Az nem a faction,a 134.000 amit kap,az a napi amit mindenki kap,minél nagyobb rangban vagy annál több a zseton. (gondolom akkor Under Boss rangban van) ott 100.000 + az Award pontokból való %.
-
Darko_addict
őstag
válasz
ashiaor666 #8655 üzenetére
Melyik Faction-ben és milyen szinten vagy, hogy 134e összejön?
Rémlik valahonnan homályosan valami év végi nagy SUMMIT, amihez X hóvégi Summitot kellett megcsinálni, hogy részt tudj venni rajta. Játékon belül valahol számolta is, hogy idén hány summitot teljesítettem, de se játékban, se online nem találok róla infót. Valaki tud segíteni?
-
Megkaptam a CAU kódot a gamesplanet-től és aktiváltam,de nem szerepel a megvásárolt dlc-k között,sőt még mindig ajánlja,hogy vegyem meg 25 euroért. Remélem ez csak valami átmeneti gond.
-
olloczky
senior tag
válasz
Lathronos #8670 üzenetére
Én se nagyon akartam elhinni de mégis volt egy-két furcsaság mostanában.. Haverommal mi is azóta játszunk, mióta ingyenesen le lehetett tölteni (már előtte is gondolkoztunk, hogy meg kéne venni) tehát sok tapasztalatunk nincs. DE, hogy a mi 1260-1299 kocsijaink mellett, nem tudom mennyivel húz el egy 800as kocsi, és folyton csak távolodik, az azért furcsa kicsit. Nagyot nevettem, amikor a végén kiderült, hogy első helyének ellenére, LP-t vesztett.
Tehát, csak látja a rendszer, ha vmi nagyon nem klappol..
-
Lathronos
őstag
-
csab991
senior tag
Szerintetek arra van esély, hogy a season pass-os verdákat bucks és/vagy cc-ért is meg lehet majd venni, akár egy rövid ideig valami akcióban, vagy ez nem valószínű.
-
Simi37
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8664 üzenetére
LOL
Én azért nem hajtok a pontokra direktben, ha figyelném lehet begyorsulna a gyűjtögetés.
-
sisu2
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8659 üzenetére
Jó pontok nekem 12 000 körül
-
-
Simi37
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8659 üzenetére
6500 bár Én csak azóta tolom, h ingyé volt
-
Lathronos
őstag
válasz
ertewrtewrtw #8657 üzenetére
Lehet, hogy kezdek kiöregedni a játékokból így közel a 40-hez, és a kor előrehaladtával a türelmem is fogy. De mivel úgy is szabadságon vagyok holnaptól 1 hétig, megpróbálom végigjátszani.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ti hogy álltok Award Point-al? Nálam 14700 van jelenleg.
-
sunny84
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #8657 üzenetére
szinte minden megvan , legalább is az autók és megépítve minden kategóriában , 9 misi alá nem tudok egyszerűen esni soha
... javításokra költök jobban , mondjuk 2014 év végén és 2015 év közepéig sokkal jobban adta a zsét sztem
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem grafikát illetően.
Az MSAA az AMD karikat szereti inkább? Mert megtudja szépen enni a 970 et is. 4X TXAA meg vaj sima.. -
ashiaor666
csendes tag
válasz
noblem1983 #8654 üzenetére
Jelenleg 134 ezer valamennyi a napi bónuszom. Ehhez jön a barát küldésekből napi 107 ezer (16.000x4 + 8.000x5 + 3.000x1) és általában 5 alkalommal tuti lefutom a Leaving LA-t, ami 41.250 körönként (33.000+8.250)!
Azaz napi szinten minimum 450.000 Bucks simán összekaparható!
-
Lathronos
őstag
Hogy rohadna meg aki ezt az idióta történetet meg a hozzá tartozó elmebeteg küldetéseket kitalálta. 10 éve nem idegesített fel játék ennyire.
Az online feadatokkal meg 100 év alatt gyüjtöm össze azt a pontmennyiséget ami kell egy értelmes kocsihoz. Hogy a csak pénzért megvásárolhatóakat ne is említsem. Bravo Iwory Tower, így kell ezt csinálni.
-
Zozzz2000
tag
válasz
COLBrattShaw #8649 üzenetére
8:40 es idő levágásokkal? Elég egyenes szakaszok vannak. A szerpentinen egyik oldalt a tenger másikon a hegy. Át fúrt a hegy alatt? Vagy ,hogy lehet itt levágni?
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8637 üzenetére
Megragadtad a lenyeget, a tobbi sodert hagynom kellett volna.
UFO1: Koszi
Nem volt szuper nehez, csak arra kell raerzni, hogy fekezz melyen, ill, hogy milyen hirtelen kormanymozdulatokat enged a vas, ill. hogy hol a tapadas hatara kb kanayrokban, nomeg jobb lett a palyaismeretem.
Erdekes, hogy igy emlited a kormanyt, ha csinalsz egy jo idot altalaban, a nagyatlag a Ubiforumon/chat-en megkerdezni, hogy "mivel tolod a jatekot"!? Amikor pedig kormany a valasz, csak annyit szoktak irni,hogy "jahh, ugy konnyu, kormany nagyon OP stb stb.(Holott ez foleg WR elott volt jobban igaz)
Bar mint itram sokszor, termeszetes hogy, "jobb" a kormany mivel 1-2 kezzel fogva, sokkal egyszerubben tudsz emlekezni egy adott kormanyszogre, ill. precizebben talhato meg reflexbol, mivel egy kontrolleren 1mm-es tevedes is 10-20 fokot jelenthet atszamolva, ameg kormanyon, ez max nehany fok lehetne kb. (csak igy roviden a story) Viszont itt pedig bejon a kepben, hogy akkor hogy iranyithato ha ennyire pontatlan, precizebbnek kene lenned, mint kormannyal, ugyanolyan idohoz, de csak elmeletben, inkabb bele sem megyekMert iranam ezt kb meg fel orat.
Engem nem mozgat a tema, a lenyeg, hogy kb belottek, hogy jatszhato legyen ill. hogy szintben.Challenge Update:
Tcsn egy masik csavo is bement 9:59-re es azt irja, hogy vagasokkal, csinalt egy 8:40-es idot!!Video nincs, de irta is hogy nem volt szep, mert van hogy bezuhant valahova, ott reset-elte az autot, igy nyerve nagyobb idoket. Most rament a tiszta vezetesre, ugyhogy lehet az a video nem is jon, de ugy erdekessegnek megneztem volna.
Az avatarjan egy versenypalyan van beoltozve a sok vassal a hatterben, ugyhogy (meg a gyors idejevel) azthiszem meg jonni fog hamarosan jobbal.
-
regener
veterán
Playit-en nincs crew, pedig reméltem hogy lesz valami extra xD
For honor és Steep van csak ubitól. -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8643 üzenetére
Látom már a rendszámtábla is konfigurálható lesz mert néhány autónál random van a többinél meg The Crew és kész. A GTR egyébként jól néz ki így, hogy Nismo-s widebody van hozzá és a hangja is jónak tűnik ahogy kiszűrtem az inas szövegelése alatt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Egyre jobb az ubifos..........rámegyek a Crew indítására és kékhalált kapok b+
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8643 üzenetére
De miért(
) kell ehhez megvenni a CAU-t :Ő,
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok
A Murcielago LP640-t , esetleg a lotus exige-t érdemes megvenni most akció keretein belül? -
UFO1
senior tag
válasz
COLBrattShaw #8633 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá a legnehezebb beállítással (hard) és lehetetlen nézetből tolod (belülről) ráadásul kormánnyal ami nagyságrendekkel felértékeli az elért idődet.
Azt a Viper-es fickót nem is értem, hogy tudott hátulról annyit menni nálam bill-el irányítatlanok úgy a járművek igaz ö gémpaddal megy, de akkor is. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lesz majd valami Faction/PVP/Krúz/Award?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8636 üzenetére
"latjak, hogy Bratt Shaw video azt inkabb csak élvezik"
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8634 üzenetére
Koszi
Viccelsz, latjak, hogy Bratt Shaw video azt inkabb csak élvezik, mint hogy probalkozzanak barmivel is.
Amugy, csak arra vagyok erzekeny, ha van tiltott orszag, ez a video a hatereset kategoria, ami nem tiltott sehol, viszont elvileg csak pc-n lehet nezni. Konzolon ill. telon nem. (de lehet telon csak nem a youtube app-al)
Ezeket altalaban meggondolom, de ha csak annyit ir, hogy a jogdij a szerzoe,azzal nincs bajom, en amugy sem kerestem eddig semmit a videoimmal. Ennyi feliratkozoval nem is erne meg, csak a nezoket zavarnam a reklamokkal. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8633 üzenetére
Szép!
A zenéidre nem nyávog a Youtube?
-
COLBrattShaw
csendes tag
Avatart cserelni, ezt mire erted!?
(OK, leesett)
Dehogy, persze hogy nehezebb volt WR elott, irtam is hogy az uj fizika siman 20mp-el gyorsabb a "Bottom of the ninth"-en. Hozza vagyok csak szokva a perf vasakhoz azert volt fura a curcuit.
Kicsit jobban raereztem, de meg ezzel az uj fizikaval is vannak meglepetesek, minel jobban nyomod annal jobban buntet,ha elmersz valamit.
mas:
Frissitettem az idoket
Szep munka }{3@Đ$}{0ot! jocskan javitottal mindket kategoriaban.Hajra tobbiek!!
Este mentem en is nehanyat es osszehoztam egy 9:51-es idot.
[link] Jol belebenaztam tobb helyen, meg az ivek/ fektevok se tisztak, ill. jottek ossze mindenhol, ugyhogy eldobtam itt egy 9:46-47 koruli idot.
Probalkoztam utanna meg fel orat, hogy 50 alatti idot tolthessek fel, de a forgalom olyan eros lett, (meg esett is itt-ott) hogy inkabb elraktam pihenni.
Szoval olyan 40 kozeli ido lehetseges lehet, ha minden atom profin megy, bar ez mar talan az elmeletibb kategoria. -
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet megszabadulni a sok agyatlan elmebetegtől akik szerint az a legjobb móka, ha ahol csak tudnak belehajtanak az emberbe padlógázzal?
Rohadtul idegesítőek és nem szeretnék ez miatt öt percenként kilépni a játékból.
-
StormLine
senior tag
A Ubi storeban black friday alkalmából 10 euró a Season Pass (a WRt és CAUt nem tartalmazza).
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8623 üzenetére
Csak tizennyolcadikán.
-
tixem
addikt
Ezen nagyot röhögtem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aki lemaradt annak újból ingyenes lesz a Crew: [link] Dec. 18-tól - 23.-ig
-
MasTer
tag
Nekem hála az égnek mostanában nincsen gondom a kormánnyal (G25). Régebben előfordult, hogy csak 180 fokot lehetett fordítani a kormányon, de már elmúlt
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8616 üzenetére
Na ne.
Én meg kormánnyal össze-vissza szerencsétlenkedek.
És pedál továbbra sem használható.
Egy autós game-től az ember azért ennyit elvárna. Jó, tudom: kontroller-re van optimalizálva, azért.
-
PcCar
tag
Nem tud visszaírni eredeti értékeket, mert eredetileg nem létezik ez a fájl, neked kell létrehozni.
C:\Users\Username\Documents\The Crew\ExtraConfig.xml
Viszont, valószínűleg ez csak az ffb-re van hatással.
Egyáltalán nem tudtam használni a régi Microsoft ffb kormányomat,
amíg nem volt ExtraConfig.xml, és azon belül az FFB_WaitRate="15" értékre állítva.
Különben 8-10-re esett az fps, amint hozzáértem a kormányhoz. -
UFO1
senior tag
válasz
COLBrattShaw #8583 üzenetére
Miért jó lett volna az, ha átugrod az öblöt (persze így lehet aztán időt nyerni
)! Ugye nem belülről mentél 57-et, mert lassan avatárt kéne cserélnünk. Különben érdekes, hogy neked most csúszik jobban szerintem pont a WR óta tapadnak jobban a járgányok.
(#8603) }{3@Đ$}{0ot
Gondolom te sem bill-el tolod.?!Más: segítsen már valaki mit töröljek, hogy eltűnjenek a játék beállításaim (melyik fájlt honnan és nem szeretném az egész játékot), mert nem tudok semmit elmenteni, úgy hogy meg is maradjon.
(#8611) PcCar
Nekem ez az xml fájl átírogatás sosem működött, hiába írtam át bármit mikor beléptem szépen visszaírta a játék az eredeti értékeket. -
Zozzz2000
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8603 üzenetére
ÁÁÁ ezek az idők
Meg se tudom közelíteni. Szerintem az is számit hogy csak billentyűzetröl játszok. Egy kontrolerrel jobb az irányithatóság? Kormányra sajnálok annyit kiadni.
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8605 üzenetére
Nálam csatlakozik gond nélkül(Windows 7). És ha már írok, lenne egy kérdésem hozzátok. Ti hogy bírtátok rá a játékot, hogy a fékezés és a gyorsítás a pedálokra legyen kiosztva? Nekem csak kormánygombokra engedi.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok is szar a UPLAY?
-
csab991
senior tag
Láttátok, kaptunk az Exige S-ből egy Dirt verziót.
Egész stabil jószág, könnyen fordul, kigyorsításokban gyengébb talán. Az RT35 és az X6 mellett ennek is ott a helye a top mezőnyben.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
9:50:190 Oppá Gangnam Style
-
Micsurin
nagyúr
Z1000-er mikor lesz megvásárolható? Barátomnak nem esett ki a Summiton, cinkes pedig jó lenne két zölddel csapatni...
Remélelm az is NA MEG a Panigale is megvehető lesz mit eddig az összes autó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest