- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Na, megy a fejlődés. Nekem a Zoe engedett 20-as szintre felépített Dirt autót venni, meg persze 10-est is, de nyilván a 20-asra nyomtam rá.
Csinálok üldözős, csomagot szállítós küldetéseket, és egy sikeres küldetés ér egy teljes szintet, már 32-n vagyok azt hiszem, elég jó, egyelőre nyomom.
Elérhető lett a PvP lobbi is, sajnos nem tudtam direkt kérni az utcai versenyt, mert semmi kedvem a terepre menni, de majd megszeretem, jobbat nem tudok...
A szinteket végignyomom, aztán meglátom, mire nyomjam a CC-t, most van 150 000, kaptam ajándékba 100-at. Meg hamarosan összegyűlik az összes darab a Lamborghini Gallardo Superleggera 510/4-re is, kár, hogy eladni nem tudom.
Az antennákat néha-néha megkeresem, az OK, azt látom, hogy tök jó.
Olvasom, mire érdemes Perket tenni, a pénz meg a szint annyira nem érdekes, inkább a versenyen legyek jó, azt is vágom. Teszek rá, ha tudok.
A gyors pénzszerzéses videót a felhasználó eltávolította. Pedig vennék még pár Dodge-ot meg Nissant.Köszi a segítséget, alakul a dolog már
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy nem elég ennek a #&@*%!-nak 4 GB RAM? Már 1 hete azzal szívat, hogy 10 perc játék után közli a Windows: elfogyott a memória. Találkozott már más is ezzel, vagy csak én vagyok ennyire elátkozva?
Nem akarok laptopon játszani, 15"-on nem az igazi.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9780 üzenetére
Írtam már neked mit csinálj, a perk mindenképp kell igaz nem mind, de pl. hogy nitróval tudj indulni vagy hogy erősebb legyen ahhoz is kell!
Perk kell a max. végsebesség, gyorsulás, fékhatás eléréséhez és a jobb irányíthatósághoz is.
Régen platina szintnél 1299, most 1497 a maximális autó szint ennek eléréséhez kellenek a megfelelő prek-ek, de az autó vásárlás, tuningolás, javítás, stb. is olcsóbb, ha van rajta perk-ed. Igaz lehet resetel-ni, de az elég időt-rabló. Ezért írtam a sztoriba tegyél először a perk duplázóra, hogy kevesebbet keljen venned, mivel nem olcsó 100.000 Bucks/db.
Tehát, ha nem tolod végig a sztorit, nem lesz meg mind a 6 sor a perk tábládon, így azokat nem is tudod fejleszeni!!A CC-t ne szórd el, mert azt nem tudsz venni csak valós pénzért, vagy ha meglesz a WR/CAU akkor nyerhetsz is. Perk-re el lehet költeni, de mivel azt venni is lehet nem érdemes inkább csak CC-ért vehető autóra célszerű.
Gyors kp. szerzés az összefoglalóba, de ahhoz is perk kell mivel 1 barát elküldésével nem 100% a nyerés legalább 2 megfelelő szintű kell, ahhoz meg mi kell …?
A sztorit végig kell tolnod, a szatellit antennákat fel kell fedezned ez ilyen játék, ha nem teszed mindig hátrányban leszel.
Különben nem értem miért zárkózol el ennyire a sztori küldetésektől a játék legjobb része sokan újrakezdtük volna, de sajnos nincs lehetőség rá! Vagyis lenne csak egyesével kéne kimazsolázni melyik jön a másik után.Megj.:
Egy lehetőség van a sztori kihagyására (de lehet ahhoz is kell?), ha megveszed a WR/CAU-t, mert ott a summit PvP-kben a gép adja a kocsikat mégpedig mindenkinek egyformát, egyforma szinttel.Megj2.:
Ha egy új kocsit a megfelelő spec-re akarod átalakítani nem nyomj rá egyből hanem a jobb nyíllal menj a 40-es szintre így sokkal olcsóbban, erősebb járgányod lesz. -
tutuhawer
őstag
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem abban segiteni,hogy a csomagos küldetésekben nekem a Bounty sorban miért csak 698 pontot ad , másnak meg 7-8000 et. -
-
MrDerekas
addikt
válasz
tutuhawer #9787 üzenetére
Tutu ez így semmi. Nem érheted el a story nélkül a dirt, perf, raid és circuit verdákat, nem éred el a frakcióversenyeket, de egy bizonyos szint alatt a multit (PVP) sem, az autóid max overallját sem. Ha nem perkeled ki a segítőknél az autó tulajdonságait, alapból hátránnyal indulsz minden multi versenyen. Mindenért meg kell dolgozni és egyik a feltétele a másiknak.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9786 üzenetére
Nem tudom, hogy kell felvenni, de te bejelolhetsz, a megszokott nevemen hasitok. A Storyban koszonom, de nem kerek segitseget, nekem eleg a story nelkul is. A versenyeket hol talalom? Emberek ellen az uton akarok rajttol celig tarto versenyt futni
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9782 üzenetére
Hat akkor a perkre rateszem a crediteket, van 50 000, az sokmindenre eleg kell, hogy legyen
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz
tutuhawer #9776 üzenetére
Namégecce
Amit a RAM-al nyersz, azt a RAM-ba tudod csak építeni. Ha Street spec a RAMod, akkor az azzal nyert alkatrészek elérhetőek a Strret tuner-ben és ott megveheted a Skyline Street spec autódba. Tehát a Crew-ban nem ömlesztve hevernek a raktáradban az alkatrészek, hanem minden autódnak külön alkatrészkészlete van, gyűlik össze. Ha nem akarsz költeni az alkatrészekre, akkor vagy versenyzel és azzal nyered meg az alkatrészeket, vagy frakció küldetéseket nyomatsz, vagy tolod a sztori küldetéseit. Ezeknél pontokban magasabbat nyersz az adott autó alkatrészeinél. A skillekkel nem ilyen egyszerű fejlődni, mert ott csak két-három ponttal nyersz mindig jobbat a meglévőnél, plusz esnek abból matricák, meg látványelemek is. Azaz kevésbé "gyors" és látványos az autó fejlesztése.
Szerk:
PERK-ekre tudo ellőni, attól függően mennyire fejlett a karriered. Hat személynél tudsz perkkel fejleszteni. Autó és alkatrészárból tudsz kedvezményt kieszközölni, tudod a nyereményt növelni versenyben, küldetésben, misszióban. PERK pontokra érdemes költeni a CC-ből. Egyrészt növelheted a pénzed (BUCKS), másrészt spórolhatsz és az autóidnak is tudsz plusz teljesítményt fejleszteni. -
MrDerekas
addikt
válasz
tutuhawer #9774 üzenetére
Érdemes beépíteni, mert így folyamatosan fejlődik az autó teljesítménye. Mondjuk olykor romlik is mert az alkatrészek hatással vannak a fizikájára
Másik autó elől elvenni? Ezt nem nagyon értem, mert bármely autóval, bárhol, bármilyen alkatrészt nyerhetsz, de legalábbis mindig jobbat, mint ami bele van építve. Kivéve a Fullstock verdákat.
-
MrDerekas
addikt
válasz
tutuhawer #9772 üzenetére
Autó specenként nyert amit nyersz alkatrész, az csakis abba az autóba tudod beépíteni amivel nyerted. Viszont a tuner műhelyekben megvásárolhatod másik autóra is, ha már egyszer megnyerted. Tehát ha Street Skyline-al nyersz alkatrészt, azt másik Street autóba csak megvenni tudod, és csakis azt az alkatrészt amit már megnyertél egyszer. Viszont amit már megvettél, azt bármikor felhasználhatod abban az autóban amibe megvetted. A feloldott alkatrészek a tuner műhelyekben megvehetőek, a garázsban pedig a nyert vagy megvásárolt alkatrészek vannak. (Minden egyes spechez és minden autóhoz külön-külön.)
Workshop - Perfomnace - abban pedig a 11 féle alkatrészek fülei (Tires/Motor/ECU/stb) -
tutuhawer
őstag
A verseny kozben nyert alkatreszeket elraktam kesobbre, es most feltettem volna a Workshopban az utcai automra, de sehol se talaltam. Melyik menuben van a raktaron levo alkatreszeim listaja? Nyertem parat es hamarosan tudok venni Skyline-t és beepitenem a cuccokat...
-
Ha esetleg valakit érdekel, akciós a Forza Horizon 3.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, melyik autokereskedesben tudok Nissan Skyline-t (R34) venni. Eddig 4-bol semmi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
UFO1
senior tag
Nem értem mi a gond?
A WR-el megvehető motorok:BMW R1200 (S, D, R)
BMW 1000RR (P, C)
Ducati Diavel (P, C)
Ducati Monster 1200 S (S, D, P, C)
Ducati Panigale R (P, C)
Indian Scout (S, P)
Kawasaki Ninja H2 (P, C)
Kawasaki Z1000 ABS (P, C)
KTM 1290 Superduke R ABS (P, C)
KTM 450 EXC (S, D, R)Ezt akárhogy számolom 24 spec. + 10db full stock! Ennyi nem elég??
Amit nem tudsz megvenni pedig csak 5 típus (11spec.):
Kawasaki GPZ 900 R Ninja (P, C)
Ducati Hypermotard (S, D)
Indian Chief Dark Horse (S, P)
Kawasaki KX 450F (S, D, R)
KTM 1190 RC8 R (P, C)Nekem speciel csak a KTM hiányzik igaz a C-s verzió kicsit (nagyon) ocsmány lett.
Megj.: ne a kereskedésben keresd őket, hanem a garázsodban a táblán.
[ Módosította: tiv83us ]
-
nap
addikt
Újraraktam a játékot. Most megy minden frankón, ennek örömére megvettem hozzá a wild run-t is.
Úgy emlékszem régen 6-8 motort meg lehetett venni a dealernél, most meg a felénél azt írja ki, hogy vegyem meg hozzá a cau-t. Most hogy van ez? -
csab991
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9757 üzenetére
Volt valami event a nagy sípályán, csak szimplán meg kellett csináni a jump skillt és összesített 300k 600k 1000k jump után jártak matricák. Aztán a milliomodik jump után elvileg mindenki megkapta őket.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem tudom mikor és miért, de kaptunk új matricákat. (Ubisoftos, szóval Skill teljesítése után kapjuk meg, Store-ban nincs benne)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9751 üzenetére
Azért nem kell rögtön elégtételért kiáltani. Azt hittem egyértelmű, hogy a fizikára, az AI autók viselkedésére(80 km/h-s átlagsebesség országúton, sávváltás mikor megelőzném
), a random kilövésekről nem is beszélve, mikor az autónkat gyorsítórakétákat megszégyenítő sebességgel repíti valami ismeretlen erő a sztratoszférába.
Érdekes dolgokat tanulhattak fizika órán a játék fejlesztői.
Remélem így már nem tekinted támadásnak az előző hozzászólásomat, mert nem annak szántam. Nyugalomság van és béke.
-
A GT-R c spec nekem is hiányzik,ez volt az egyik amivel eladták a cau retket. Én az EVO mellett Subarut is szívesen látnék a játékban.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Lathronos #9749 üzenetére
Hát nem tom.. Azért a civil viselkedés odab@sz
Ez az elindulok, átérek, tuti, ááá nem, mégsem inkább satufék vagy az hát talán átérek, és gyí ezerrel, a random sávváltás, a belső sávon tökölés az autópályára való felhajtás fordulással egybekötve
Szal a véletlennél picit több
Vagy ilyen a' élet...
Szerk a fentebbihez: Nekem a régi Most Wanted, Micsu Lancer Evo IX hiányzik fájóan ebből a játékból is
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9748 üzenetére
Ez a játék mióta szól a realitásról? A játékban megtörtént események kitalált cselekmények, a valósággal bármely formában való egyezés csak és kizárólag a véletlen műve lehet.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most néztem a Super GT versenyt, és a játékból hiányzik pár C-s autó. (Lotus Evora / Subaru BRZ / Nissan GTR GT3) Ezeket azért berakhatnák, ha már létezik a Super GT-ben.
-
UFO1
senior tag
válasz
ForRedGlory #9742 üzenetére
Nálam sokkal simábban fut a játék, ha Borderless-re van téve a felbontás nem full screen-re!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
szami777 #9745 üzenetére
SSD-n van.
(#9744) regener: Az nem befolyásolja sajnos. Mindenfélére állítottam már. Persze ezt az akadást nem úgy kell elképzelni, hogy zavar. Mondjuk úgy, hogy az esetek 95%-ban tökéletes, a maradékban random fix 60 fps mellett is "rángat" a kép 2-3 másodpercet. Együtt tudok vele élni.
-
szami777
addikt
válasz
Esetleg ssd-re telepítés.
-
regener
veterán
válasz
Ha MSAA élsimítást használsz akkor csinál ilyet, próbáld TXAA vagy kissebbekkel.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Nincs, nyugi nálam is akad GTX 1070-el és betonstabil 60 FPS. Ezt úgy szokták mondani hogy "szarul van optimalizálva".
-
ForRedGlory
félisten
Skacok. Van valami hókuszpókusz, amivel megoldható, hogy ne "akadozzon" a játék? Nem is akad, mert betonstabil 60 fps van, csak néha fix 60 fps mellett röcög a kép. Az fps számláló 60-on áll, de nem olyan folyamatos.
Vagy fogadjam el, hogy ilyen a játék motorja, aztán kész? Csak mert az MSI 1080 TI GAMING X biztos elég hozzá.
(50%-on sem pörög)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kis unalomképpen készítettem egy picturet: [link]
-
Szoszo94
őstag
Ma mondta haver, hogy kb két hete vette meg a CAU-t Steamen 2 v 3 euróért. Akkor haluzott?
Mindenesetre megvan neki, az tuti és azt is mondta, hogy most 25-30€ körül van.
Az indiai szerintem régiózáras lehet, de a bánat tudja
-
Szoszo94
őstag
válasz
MrDerekas #9734 üzenetére
Érik ott egy reinstall (vagy steames verzió esetén fájlok ellenőrzése) erősen
Nekem alig van bug, sőt, ma is toltunk vagy hat órát haverokkal bele és csak a session bug (nem akar összedobni) volt jelen néhaMondjuk a CAU nincs meg (lemaradtam a 3eurós akcióról sajnos), lehet az hozza ezeket a fícsöröket?
-
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9733 üzenetére
Hát elgondolkodtam én is
Pedig a vakond vezetős, meg az egypontban pörgős videókat még fel sem tettem
Gyűlik az anyag rendesen, csak időm nincs rá. Na majd eccő...
-
MrDerekas
addikt
Nagyon kreatívak vagytok, pazar ötletekkel.
Most meg a Weasly gyerekkel futottam össze a Harry Potterből
(Utolsó 6 másodperc, mert lusta vagyok videót vágni)
-
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9727 üzenetére
Ja
Több, mint egy játék
(#9729) szami777
-
MrDerekas
addikt
Nazgul vagy sárkány? The Crew és a Holt láp vidéke...
-
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9724 üzenetére
Normális esetben
xbox alapból tiltva van nekem. Ám ha megnyitom, megy remekül még rá nem kattintok a beállításokra. Akkor bezáródik, mint üvegablak a huzattól. Bütykölök még ezt, azt aztán kukázom a cuccot. Igazából nem tudom mi volt ez a tegnapi... Ez a szutyok game bar és a raptor szénné fogyasztották a procit crew közben. Ma még nem indítottam a crewt, de még nyugton van a raptor. Játék közben kiderül.
-
UFO1
senior tag
Igen, de a gépigény Q9300, az 5440 kb. Q9550 szintjén van. Igaz a WR kicsit (nagyon) elcseszte a optimalizálást, a beta 2 magon is full simán futott!
Nekem is hasonló van a gépben csak az 5460-as (Q9650) és nincs lag 30 FPS szinte mindig megvan, igaz itt pihen az asztalon egy i5 lappal együtt csak időhiány a táp híján még nincs összerakva. -
-
UFO1
senior tag
válasz
MrDerekas #9715 üzenetére
Win 10? Nem kell irtani, ki kell kapcsolni!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9714 üzenetére
FB, zene onnan megy meg a PH! is néha.
-
-
MrDerekas
addikt
i5-nél is megakad random. Mocsokul eszi a procit. Plusz ma elkezdett masszívan laggolni a crew. Erre egy ilyet lelek a feladatkezelőben: gamebar presence writer.exe és mellé 40% feletti processzorhasználat.... Még jó hogy laggolt, mikor 68-72% kell neki átlagban. Ezt a sz@rt meg hétvégén kiirtom. Tegye a MS oda a játéksávját ahová én azt gondolom.
-
UFO1
senior tag
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9711 üzenetére
Ott van a képen. 100% cpu és a 750 Ti sincs néha kihajtva. Bezártam a chromeot és most 80%
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Racing Games Wins őhhh......... fizika egyes!
-
-
[link]Ilyet ki látott?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest