Hirdetés
- Elképesztően jó kihozatallal működik a TSMC-féle CoWoS
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- 300 dolláros Windows notebookokat ígér idénre a Qualcomm
- Felküzdötte magát a dobogóra a NAND flash lapkák piacán a kínai YMTC
- Olcsóbb SSD-ket eredményezhet a SanDisk és a Kioxia új 3D NAND flash lapkája
-
10400 - 10301
10743 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Előbb hallottam ezt, régi jó Crew idők

-
Ernesto78
aktív tag
játszottam a játékkal néhányszor, minden rendben volt, de egy hete kezdődött a hiba, hogy nem tud a szerverhez kapcsolódni. Az nem tudom, hogy az ubisoftnál higy jelentsem a hibát, mert nem tudom milyen fióknévvel és jelszóval kellene belépnem a honlapjukra
-
orc88
őstag
-
Ernesto78
aktív tag
Nos most olvastam vissza, hogy a játék szervert leállítják? Akkor ezért nem tud kapcsolódni a játék és ezért nem tudok játszani? Oh, hogy az a! Ezért tényleg nem volt érdemes megvennem a játékot xbox one-ra
-
Emunem
őstag
-
nap
addikt
-
Emunem
őstag
Másnak is Error 0_1 van?
-
orc88
őstag
-
nap
addikt
-
orc88
őstag
Már ott sántit a dolog hogy újra indítja magát.
Játék nem frissül úgy hogy meg van nyitva.

Ez csak a kliens lehet. -
MrDerekas
addikt
Olyankor az uplay kliens frissül. Nem sok semmi köze a játék környezethez.
-
nap
addikt
Oké, de minek nevezed azt, amikor letölt valamit, majd újraindítja magát, és közben megváltozik valami a játékon belül?
Tegnap este is történt ilyen nemfissítés.
Na mindegy, újrarakni nem fogom, de a dokumentumos törlést lehet, hogy megpróbálom. Köszi a tippet!
-
regener
veterán
Még most sincs frissítés pedig

Próbáltad teljesen újrarakni dokumentumos mappás törléssel együtt?
-
nap
addikt
Nem tudom, hogy mit frissítget a játék, de most két nap alatt kétszer is kifagyott free drive módban, amit előtte már legalább két éve nem csinált. Lehet, hogy így akarnak terelgetni a 2 felé...
-
orc88
őstag
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, akinek megvan a the crew (első része ) az tud játszani azon személlyel együtt akinek a második része van meg? vagy mind két játék teljesen egymástól független? -
szami777
addikt
Driver rollback-et próbáltál? Mert ha előtte jó volt, simán lehet az a rossz.
Az nVidia sem áll a helyzet magaslatán driverek terén, hiába szeretik a fanatikusok ennek az ellenkezőjét híresztelni a konkurenciával szemben.
WoW, köszi.

Megcsináltam 2 perc alatt és tükörsimán futott újra.

-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok?
Nektek nincsenek mostanában a játékkal komoly teljesítménybeli problémák?
Nem akarom gyártani az összeesküvéseket, de...
- QHD Ulta felbontással, plusz grafikát tubózó modokkal toltam majd egy évig, 2 hét kihagyás után ma beléptem és úgy szaggat a játék, mint a huzat. Tegnap raktam fel az uj nvidia drivert, amit a crew2-vel (!!) hirdetnek, full hd, low- ba áttéve, mindent kikapcsolva is 31-32 fps-em van, semmennyit sem változik az fps, hiába rakom lejjebb vagy feljebb.
Minden más játék folyékonyan fut, csak ez nem.
Újra is raktam, semmi változás.
Driver rollback-et próbáltál? Mert ha előtte jó volt, simán lehet az a rossz.
Az nVidia sem áll a helyzet magaslatán driverek terén, hiába szeretik a fanatikusok ennek az ellenkezőjét híresztelni a konkurenciával szemben.
-
szami777
addikt
Sziasztok?
Nektek nincsenek mostanában a játékkal komoly teljesítménybeli problémák?
Nem akarom gyártani az összeesküvéseket, de...
- QHD Ulta felbontással, plusz grafikát tubózó modokkal toltam majd egy évig, 2 hét kihagyás után ma beléptem és úgy szaggat a játék, mint a huzat. Tegnap raktam fel az uj nvidia drivert, amit a crew2-vel (!!) hirdetnek, full hd, low- ba áttéve, mindent kikapcsolva is 31-32 fps-em van, semmennyit sem változik az fps, hiába rakom lejjebb vagy feljebb.
Minden más játék folyékonyan fut, csak ez nem.
Újra is raktam, semmi változás.
-
orc88
őstag
-
fatal`
titán
El, és a TDU1-et pedig csak dobozosként árulták. TDU1-hez van custom mod, hogy menjen a multi, a TDU2 szervereket lelőtték, azért tűnt el a storeból a cucc.
Ettől még szerintem a mai napig a legjobb open world autós játékok, főleg az első rész.

-
Benir8
senior tag
-
Benir8
senior tag
-
SyMbioTe
Ármester
-
orc88
őstag
Kicsit öregecske, de a Testdrive Unlimitedet próbáltad már?

Nagy, hangulatos játéktér, széles autó választék. -
Benir8
senior tag
Hasonló, hmmm... Nem tudom. Igazából a need for speed world nyílt világa fogott meg és abból kerekedett a crew iránti szimpátiám. Sajna nem a legjobban optimalizált játék és város, meg más játékosok közelében gyengébb vason csúnyán dropol. A képfrissítés sem túl tökéletes olykor. Itthon asztali core2 procival kezdtük a gyerkőcökkel, de kell neki a négy mag, vagy újabb kétmagos + HT. RX460 és GTX950 a vga, minden utlrán, az élsimítás meg levéve és játszható. Kell neki a vram is erősen, mert terpeszkedik rendesen, meg jó lenne eggyel nagyobb vga, 4 giga rammal. Na de ez van.
Én is régen azzal próbáltam ki. Videók szerint a Forza Horizon 3 fogott meg a legjobban, csak nem elég a vasam hozzá.
-
MrDerekas
addikt
Hasonló, hmmm... Nem tudom. Igazából a need for speed world nyílt világa fogott meg és abból kerekedett a crew iránti szimpátiám. Sajna nem a legjobban optimalizált játék és város, meg más játékosok közelében gyengébb vason csúnyán dropol. A képfrissítés sem túl tökéletes olykor. Itthon asztali core2 procival kezdtük a gyerkőcökkel, de kell neki a négy mag, vagy újabb kétmagos + HT. RX460 és GTX950 a vga, minden utlrán, az élsimítás meg levéve és játszható. Kell neki a vram is erősen, mert terpeszkedik rendesen, meg jó lenne eggyel nagyobb vga, 4 giga rammal. Na de ez van.
-
Benir8
senior tag
Hát akkor, ennyi a laptopomról....

Pedig szeretem a nyitott világú autós játékot, próbáltam Forza Horizon 3-at is, azon meg lowon is úgy szaggat.
Nincs más ilyen hasonló játék? -
MrDerekas
addikt
Mindenkinek beszaggathat még komoly vasakon is és a DLC-ben nem hibajavítás van, hanem tartalom. A 950M véleményem szerint elég kevés ehhez. Persze játszható, de csodát nem kell várni.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Nektek nem szokott lenni fps dropok? Talán mert túl régen van frissítve, az alap kiegészítő kívül meg kell vennem a CAU DLC-t amik benne vannak a hiba javítások?
Nem lehet gyenge hozzá a lapopom, 950M-es közepes grafikán elmegy 30 fps-el.
Előre is köszönöm a választ. -
Soderes
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
1440 alatt 1440x900-at vagy 2560x1440-et értesz?
-
Soderes
senior tag
Ezek nélkül láss csodát a teljes letöltéssel elindult. Könyvtárjaim továbbra sincsenek.
Viszont néha nagyon beszaggat Low-on 1440-ben HD 5870-en.
Ciklusosan szaggat (néha igen, néha nem) tehát valami fogja.Erre tudtok valamit?
-
Soderes
senior tag
SP1 alapból integrálva van ebbe a Win 7.
A régebbi VGA drivert is probáltam már.Ez a gond. Ilyet még én se láttam pedig már túl vagyok több ezer játék telepitésen.
Főleg nem láttam ilyet eredeti játéknál.Szerintem alapból rossz az installer vagy az a problémája, hogy nem C-re telepitem.
Nemsokára teljesen lejön, majd akkor kiderül.
De mint ha én azt a hitelesitést is probáltam volna már. -
orc88
őstag
-
Soderes
senior tag
-
orc88
őstag
-
Soderes
senior tag
1. Töröld azt a mappát amiben a config fájlokat tárolja. Dokumentumok \ The Crew vagy My Games-en belül a Felhasználód mappájában.
2. The Crew telepítési mappa \ Support \ Software innen telepítsd az itt található vcredist + windows update fájlokat.
3. uPlay-en belül The Crew --> Properties --> Verify files (fájl ellenőrzés) Ezt csak akkor csináld ha már teljesen letöltötte a játékot.
Próbáld ki ezeket, az első kettő 99%-ban segít.

Majd írj, hogy mi a helyzet.A 2. megcsináltam.
Nekem nincs ilyen, hogy Dokumentumok \ The Crew vagy My Games mappa.
Hozzam létre őket?
-
orc88
őstag
1. Töröld azt a mappát amiben a config fájlokat tárolja. Dokumentumok \ The Crew vagy My Games-en belül a Felhasználód mappájában.
2. The Crew telepítési mappa \ Support \ Software innen telepítsd az itt található vcredist + windows update fájlokat.
3. uPlay-en belül The Crew --> Properties --> Verify files (fájl ellenőrzés) Ezt csak akkor csináld ha már teljesen letöltötte a játékot.
Próbáld ki ezeket, az első kettő 99%-ban segít.

Majd írj, hogy mi a helyzet. -
Soderes
senior tag
Ahogy elindítom crash úgy, ahogy van.
Edit : nIncs teljesen lent a játék, de már engedte indítani. Ugyanezt csinálta teljesen letöltve is a múltkor.
-
Soderes
senior tag
Amd Phenom II X4 4x3,2Ghz
8GB Ram
AMD Radeon HD 5870 1GBAz nagyon jó. Köszönöm szépen.
-
orc88
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés (vagy lehet, hogy kérdések).
Egyszer már feltelepítettem a sima The Crew Win 7 x64 alá a játékot (valamikor még ingyen kaptam), de kuka volt mert semmit sem tudtam vele kezdeni. Inditásnál hibával leállt. MInden driver fenn volt hozzá.
Nem játszottam vele még sose.Kérdés : Mit lehet vele csinálni?
Amik itt voltak irkával, hogy töröljem a Documents-ek közül a The Crew mappát, na nekem olyan nem volt mert nem C-re telepítettem.
A Feladatkezelöbe is csak egy Crew.exe volt nem több, mint ahogy többen irták.Láttam itt olyat, hogy Win 10 kell hozzá. Ezért én nem fogom feltelepíteni.
Lehet vele kezdeni valamit vagy sem?
Vagy kuka az egész és ne foglalkozzam vele.
Feleslegesen megint nem töltök le 25GB-ot megintElőre is köszi a választ!
(spec böven meg van)
A játék a config fájlokat akkor is a C-re menti a felhasználód mappájába ha máshova telepíted, nekem se C-re volt rakva anno.
Töltsd le, fotózd le a hibát ha megint dobná és biztos találunk rá valamit

Btw, milyen config?
-
Soderes
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés (vagy lehet, hogy kérdések).
Egyszer már feltelepítettem a sima The Crew Win 7 x64 alá a játékot (valamikor még ingyen kaptam), de kuka volt mert semmit sem tudtam vele kezdeni. Inditásnál hibával leállt. MInden driver fenn volt hozzá.
Nem játszottam vele még sose.Kérdés : Mit lehet vele csinálni?
Amik itt voltak irkával, hogy töröljem a Documents-ek közül a The Crew mappát, na nekem olyan nem volt mert nem C-re telepítettem.
A Feladatkezelöbe is csak egy Crew.exe volt nem több, mint ahogy többen irták.Láttam itt olyat, hogy Win 10 kell hozzá. Ezért én nem fogom feltelepíteni.
Lehet vele kezdeni valamit vagy sem?
Vagy kuka az egész és ne foglalkozzam vele.
Feleslegesen megint nem töltök le 25GB-ot megintElőre is köszi a választ!
(spec böven meg van)
-
MasTer
tag
A tintahal megy elsőre, a reményhal meg utoljára

-
orc88
őstag
Live chaten írjon legközelebb, bár supportnak ritkán van rálátása ilyen dolgokra, valószínűleg azt fogja írni, hogy a közeljövőben biztos nem.
MasTer:
Jó lenne, de szerintem uborkáék nem patchelik, mert az is pénz ami "menne a levesbe". -
MasTer
tag
Én kizártnak tartom, hogy 5 éven belül lelőnék a szervereket.
1-2 éve volt hír, hogy ~10 éves kihalt játékok szervereivel még csak most számolt le az Ubi.Fórumokon már reménykednek, hogy fog kapni egy offline patchet a játék, hogy sokáig lehessen tolni, és legyen mod támogatás, bár én erre nem látok nagy esélyt.
Abban én is reménykedem, hogy ha lelövik a szervereket, kap egy offline patch-t, amivel tovább játszható.
-
Emunem
őstag
1-2 éve volt hír, hogy ~10 éves kihalt játékok szervereivel még csak most számolt le az Ubi.Fórumokon már reménykednek, hogy fog kapni egy offline patchet a játék, hogy sokáig lehessen tolni, és legyen mod támogatás, bár én erre nem látok nagy esélyt.
Köszi, közben ismerős irt az UBI-nak. Sztem egy ideig várhat a válaszra.
-
orc88
őstag
-
Emunem
őstag
-
MrDerekas
addikt
-
regener
veterán
-
orc88
őstag
-
nap
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
-
MasTer
tag
-
orc88
őstag
Nem tartom valószínűnek, már kiírták hírként is, hogy leveszik a kezüket a Crew-ról patchek és módosítások terén, már csak terméktámogatást nyújtanak és szervert biztosítanak.
-
nap
addikt
Nem vettétek észre, hogy hozzápiszkáltak volna az irányításhoz, vagy a fizikához? Egész hétvégén szenvedtem, vagy nem akart megmozdulni, vagy már farolt is.
-
tzsolesz
nagyúr
Lehet a tiedet nem nyomták elég mélyen...

Viccet félretéve, passz. Én OTP-nél vagyok, de már nem sokáig. Egyik ismerőssel rettenetesen kitoltak, gyakorlatilag mindent elveszíthet 3 gyerekkel a hátán.
Az lehet.

Amúgy ez a Takarékszövetkezet sajnos elég fapados. De mit csináljak, falun ez volt akkoriban kéznél. Váltani eddig meg lusta voltam. Meg állandóan van egy kis folyószámla hitel rajta.

Amúgy megjött a kód. Nagyon jók a verdák. Kisfiam ( na meg én is) örül is neki. Lejárt a 3.5 óra amit mondtam, hogy az akcióból ott annyi van hátra. Fel is baszták 6.7 fontra. 1.7 fontról...... Még éppen időben.

-
TESCO-Zsömle
titán
-
tzsolesz
nagyúr
Nem az a lényeg, hogy MasterCard, enyém is az, viszont ez dombornyomott, szőval valutában is tud fizetni akár külfôldön is.
Enyém is dombornyomott, mégsem tudtam vele fizetni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Olyannal még nem. Gondolom a Wish-ről, vagy Play áruházból azért tudom vásárolni, mert HUF-ban van megadva az összeg.
Nincs lejárva a kártya.
Valutában nem tudok vásárolni. Érdekes, mert MasterCard. De ma bemegyek a Takarékszövetkezetbe.
csak férjek bele abba 3,5 órába ami az akció idejébe belefér.Nem az a lényeg, hogy MasterCard, enyém is az, viszont ez dombornyomott, szőval valutában is tud fizetni akár külfôldön is.
-
tzsolesz
nagyúr
Olyannal még nem. Gondolom a Wish-ről, vagy Play áruházból azért tudom vásárolni, mert HUF-ban van megadva az összeg.
Nincs lejárva a kártya.
Valutában nem tudok vásárolni. Érdekes, mert MasterCard. De ma bemegyek a Takarékszövetkezetbe.
csak férjek bele abba 3,5 órába ami az akció idejébe belefér.Anyám OTP-és kártyájával működik.
Az direkt ilyen kártya.
Most felülvizsgálat alatt van a tranzakció, hogy elkerüljék a csalókat.
Ez meddig tart általában?
Itt vettem meg a kulcsot -
tzsolesz
nagyúr
Nem lehet, hogy lejárt a kártya? Vásároltál már vele olyan külföldi cégtől, aminek nincs hazai képviselete?
Nincs lejárva a kártya.
csak férjek bele abba 3,5 órába ami az akció idejébe belefér. -
TESCO-Zsömle
titán
Nem lehet, hogy lejárt a kártya? Vásároltál már vele olyan külföldi cégtől, aminek nincs hazai képviselete?
-
tzsolesz
nagyúr
Itt sem működik.

It is not possible to book the given amount from the credit account, e.g. limit is exceeded.
Azt mondja nem tudja levonni a pénzt a kártyáról, mert nincs rajta pénz, vagy le van limitálva. Ami baromság.
Asszem ez volt a baj a Uplay-es vásárlási próbálkozásnál is...... -
orc88
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
-
orc88
őstag
Szép dolog. Hétvégén meg akartam venni a speed car packot 1.5 Euróért. Nem fogadta el y bankkártya adatait. Mert szerinte a bank erre nem adott engedélyt. Takarékszövetkezetes MasterCardom van. Mindenhová jó volt eddig. Wish, Telekom, Play áruház stb...
Mondom biztos mert hétvége van. Ok, ma ujra megnéztem. Nem kellett volna. Az összes DLC-ről levették az akciót. Speed Car Pack 7 Euró, meg a többi is. A nagycsomag 25Euró lett valami 5-6 euró volt talán. A játék pedig 7.5 Euróról 30 Euró lett. Tehát úgy 10000Ft. Ez úgy nálam ki is verte a biztosítékot.
Egyébként csak a játékon belüli elérhetőget vesszük meg, vagy magát az autókat? -
tzsolesz
nagyúr
Szép dolog. Hétvégén meg akartam venni a speed car packot 1.5 Euróért. Nem fogadta el y bankkártya adatait. Mert szerinte a bank erre nem adott engedélyt. Takarékszövetkezetes MasterCardom van. Mindenhová jó volt eddig. Wish, Telekom, Play áruház stb...
Mondom biztos mert hétvége van. Ok, ma ujra megnéztem. Nem kellett volna. Az összes DLC-ről levették az akciót. Speed Car Pack 7 Euró, meg a többi is. A nagycsomag 25Euró lett valami 5-6 euró volt talán. A játék pedig 7.5 Euróról 30 Euró lett. Tehát úgy 10000Ft. Ez úgy nálam ki is verte a biztosítékot.
Egyébként csak a játékon belüli elérhetőget vesszük meg, vagy magát az autókat? -
tzsolesz
nagyúr
-
nap
addikt
Felborítod, vagy addig mész neki, amíg a fölötte lévő csík el nem fogy. Ebben segítenek a , és . gombokon lévő pajkosságok.
-
tzsolesz
nagyúr
-
MrDerekas
addikt
-
tzsolesz
nagyúr

MÁS: Az első rendőrautóval való üldözést hogyan kell megcsinálni? Nagyon nehéz. Azt sem tudom mit kell nyomni ha 100m-es hatótávolságon belül van. Hogyan kell elkapni?
-
MrDerekas
addikt
-
CJ4567
nagyúr
Isten hozott a klubban

(#10319) MasTer A WR kiegészítővel került bele. Az alapjátéknál nincs ez a lehetőség sajna.
(#10320) Emunem Ott a pont
A stock versenyeket hiányolom a játékból, mert én is szeretek azokkal menni. Szerintem a stock acsi ki is van rakva nekem, mindkét profilban
Én örök billentyűzetes maradok azt hiszem
A TDU nekem kimaradt, bár párszor erősen gondoltam már rá. Lehet egyszer meg kéne próbálnom. De mostanság annak is örülök, ha van időm a crew-ra, nemhogy két gémet toljak. 
A The Crew az egyik játék, amit billentyűzettel jobban tudtam játszani, mint kontrollerrel.

-
tzsolesz
nagyúr
Isten hozott a klubban

(#10319) MasTer A WR kiegészítővel került bele. Az alapjátéknál nincs ez a lehetőség sajna.
A stock versenyeket hiányolom a játékból, mert én is szeretek azokkal menni. Szerintem a stock acsi ki is van rakva nekem, mindkét profilban
A TDU nekem kimaradt, bár párszor erősen gondoltam már rá. Lehet egyszer meg kéne próbálnom. De mostanság annak is örülök, ha van időm a crew-ra, nemhogy két gémet toljak. 
Köszönöm szépen az ajándék accountot.

-
MrDerekas
addikt
Isten hozott a klubban

-
Emunem
őstag
Na jó... de akkor is kacifántos útvonalon visz néha, pedig lenne sokkal egyszerűbb is... Ebben azért szerintem egyet értünk.
-
fatal`
titán
miért, a rendes autós navi nem ugyanazt csinálja??

ON: Én még mindig elvagyok ezzel a játékkal, veszek egy fullstock autót, fullstock fényezéssel, és megyek adott utviszonyoknak és tábláknak megfelelően, néha kormánnyal (Tecsós Manta kb 13 éves
) Nagyon lazulós, anno a TDU széria ugyanazért tetszett, most ronggyá akarom ezt játszani, aztán előveszem a régi TDU-kat is. 
A rendes naviban ki lehet kapcsolni a földutakat
Meg lehet állítani, hogy rövid, vagy gyors utat szeretnél stb. 
-
Emunem
őstag
Igen, nagyon jó tájegységek vannak. Tényleg szó szerint gyönyörködni lehet néhol. FD pályákat szoktam kreálni magamnak, csak kevés a 10 kapu, meg a menthető pályák száma.
40-50. kapuval nagyon remek, kimondottan autó osztályhoz igazodó pályákat lehetne építeni pár száz kilométerre. A leghosszabbom 720 volt a navi szerint. Valójában 972 volt az. Na azt kicsit untam a végére. Azt mondjuk nem vágom, ha C-s autóval vagyok, akkor miért mutat földesutat, esetleg toronyiránt
Jó lenne, ha a választott autóhoz igazítaná az útvonal tervet. Mert nem mindegy, hogy enyhe kanyargós műút helyett, mutat egy 0,3 méterrel rövidebb zergeb...ta ösvényt 
(#10316) tzsolesz Intézkedtem

miért, a rendes autós navi nem ugyanazt csinálja??

ON: Én még mindig elvagyok ezzel a játékkal, veszek egy fullstock autót, fullstock fényezéssel, és megyek adott utviszonyoknak és tábláknak megfelelően, néha kormánnyal (Tecsós Manta kb 13 éves
) Nagyon lazulós, anno a TDU széria ugyanazért tetszett, most ronggyá akarom ezt játszani, aztán előveszem a régi TDU-kat is. 
-
MasTer
tag
Igen, nagyon jó tájegységek vannak. Tényleg szó szerint gyönyörködni lehet néhol. FD pályákat szoktam kreálni magamnak, csak kevés a 10 kapu, meg a menthető pályák száma.
40-50. kapuval nagyon remek, kimondottan autó osztályhoz igazodó pályákat lehetne építeni pár száz kilométerre. A leghosszabbom 720 volt a navi szerint. Valójában 972 volt az. Na azt kicsit untam a végére. Azt mondjuk nem vágom, ha C-s autóval vagyok, akkor miért mutat földesutat, esetleg toronyiránt
Jó lenne, ha a választott autóhoz igazítaná az útvonal tervet. Mert nem mindegy, hogy enyhe kanyargós műút helyett, mutat egy 0,3 méterrel rövidebb zergeb...ta ösvényt 

Lehet pályákat kijelölni? Nagyon nem próbáltam ki minden lehetőségét a játéknak, még az alap story-t sem fejeztem be, de annyit mentem, hogy így is 58-as szintű vagyok. Főleg amcsi autókat szoktam hajtani, ha már az USA-ban vagyunk. Az általam választott útvonalon van síkság, hegyek, mamutfenyők, havas táj, meg természet adta ugratók bőven.
-
tzsolesz
nagyúr

-
MrDerekas
addikt
Én is szoktam kizárólag single módon autózgatni csak úgy a tájban. Van egy kedvenc útvonalam, Dél-kaliforniából indul, elmegy a kanadai határig, aztán vissza Santa Monicába, végig földúton. Hétvégenként egyszer megteszem a távot, többnyire '69 Dodge Charger dirt verzióval, a Hazzard megyei Lordok (Dukes of Hazzard) emlékére

-
tzsolesz
nagyúr
Én is szoktam kizárólag single módon autózgatni csak úgy a tájban. Van egy kedvenc útvonalam, Dél-kaliforniából indul, elmegy a kanadai határig, aztán vissza Santa Monicába, végig földúton. Hétvégenként egyszer megteszem a távot, többnyire '69 Dodge Charger dirt verzióval, a Hazzard megyei Lordok (Dukes of Hazzard) emlékére

Ez jól hangzik.

Amúgy megvan a trial verzió vége. 5000Km limit. Most már legalább tudom mi a trial verzió.
Sebaj, hétvégén megvárom MrDerekas-t, hogy talál-e account-ot. -
MasTer
tag
Igen játszom, de egyedül karcolgatok pár órás versenyeket. Amolyan csendes kikapcsolódás. Összes kieg megvan hozzá, de kb 6 autó, amivel szeretek menni. Multizni sosem szerettem, fiaimmal toltuk párszor krúban, azt annyi. Saját pálya kijelöl, saját zenei válogatás indít, egyik kedves autó előszed és karcolok egy 700-800 km-t
Az úgy elég is 
A dicséretet még nem fogadom el.
Csak ha áttúrtam a lógó accokat és van üres közte 

-
tzsolesz
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek. Képbe raktatok.

Így már világos.
-
CJ4567
nagyúr
Okés, értem.
Engem sem az online része érdekelt. Csak a single. Soha nem voltam nagy gémer. Fiam miatt szedtem le, mert nekem jók az NFS-ek is, meg a Grid2 is. Ebben van belső nézet kormánnyal, és nála az az istencsászár zsírkirályság.
Még egy kizárólag szakmai kérdés, mivel tudom hogy tiltott a Warez.
Hogy hogy ezeket a játékokat nem lehet törni? The Crew, DriverClub, Project Cars stb.... ?????
Csak mint szakmailag kérdem, mert érdekel.DriveClub csak PS4-re van, így azt nehéz lenne feltörni.
Ahogy írták előttem, ha egy játékban nincs offline mód, kb. 1% az esély a törésre.
-
MrDerekas
addikt
Okés, értem.
Engem sem az online része érdekelt. Csak a single. Soha nem voltam nagy gémer. Fiam miatt szedtem le, mert nekem jók az NFS-ek is, meg a Grid2 is. Ebben van belső nézet kormánnyal, és nála az az istencsászár zsírkirályság.
Hogy hogy ezeket a játékokat nem lehet törni? The Crew, DriverClub, Project Cars stb.... ?????
Csak mint szakmailag kérdem, mert érdekel.Nem-nem, nem lehet. NFS-ből van amire okoztak ezt, azt, (ott is a kliens utáni szerver loggolásnál kellett a turpisság) de egy normálisabb full online game nem törhető oneclick módon. (Ahogy a kolléga is írja) Plusz nem is olyan árkategória, amit ne bírna kinyögni az, aki szereti az ilyesmit. (Főleg hogy a Crew volt már ingyé is) Crew előtt nfs world fan voltam, csak rondán lelőtték a szervert. A Crew adta azt az árkád játékot, amit szeretek és nagyon örülök, hogy nem csíter erdő van a feltörhetőség kiküszöbölése miatt, ha mégis mennék pár karikát online

-
orc88
őstag
Okés, értem.
Csak mint szakmailag kérdem, mert érdekel.Ami nem online szerverekre csatlakozik folyamatosan azt fel lehet törni. Project cars fel van törve, Crew viszont full online ezért nem lehet, vagy csak nagyon bonyolult szerver-emulálással.
-
tzsolesz
nagyúr
Igen játszom, de egyedül karcolgatok pár órás versenyeket. Amolyan csendes kikapcsolódás. Összes kieg megvan hozzá, de kb 6 autó, amivel szeretek menni. Multizni sosem szerettem, fiaimmal toltuk párszor krúban, azt annyi. Saját pálya kijelöl, saját zenei válogatás indít, egyik kedves autó előszed és karcolok egy 700-800 km-t
Az úgy elég is 
Okés, értem.
Csak mint szakmailag kérdem, mert érdekel. -
MrDerekas
addikt
Az úgy elég is 
-
tzsolesz
nagyúr
-
MrDerekas
addikt
Közben lejött Uplay-ről a demó. Megy a controller.
Viszont nem olyan nagy szám. Kicsit mintha túl lenne bonyolítva a történet....
Mivel ad többet a játék ha meg is veszem? mert igazából megy most is. azt nem néztem még hogy visszaszámolja-e az időt.Gondolom mivel resetelni nem lehet az accountot, így sok értelme használtan nem lenne megvenni, ugye?
Látom te még nyomatod.
Fiamnak szedtem le (7 éves). mert hogy belsőnézetes, és versenyautós, nem rally autós. Mert a Dirt3 megvan, de az neki nem jó, mert nem olyan autók vannak benne. Forza 3 lett volna, de az nagyon drága, és nem is indult el a próba, mert csak 7GB RAM, 1GB VRAM (2x4GB DDR4 minusz az APU VEGA8).... Így lett ez, ami hasonló valamennyire....Szia!
Hétvégén írj rám privit és megnézem van-e még esetleg nem játszott crew acc-om. Csak azért írj, mert elfelejtem különben
-
tzsolesz
nagyúr
Közben lejött Uplay-ről a demó. Megy a controller.
Viszont nem olyan nagy szám. Kicsit mintha túl lenne bonyolítva a történet....
Mivel ad többet a játék ha meg is veszem? mert igazából megy most is. azt nem néztem még hogy visszaszámolja-e az időt.Gondolom mivel resetelni nem lehet az accountot, így sok értelme használtan nem lenne megvenni, ugye?
Látom te még nyomatod.
Fiamnak szedtem le (7 éves). mert hogy belsőnézetes, és versenyautós, nem rally autós. Mert a Dirt3 megvan, de az neki nem jó, mert nem olyan autók vannak benne. Forza 3 lett volna, de az nagyon drága, és nem is indult el a próba, mert csak 7GB RAM, 1GB VRAM (2x4GB DDR4 minusz az APU VEGA8).... Így lett ez, ami hasonló valamennyire.... -
orc88
őstag
Tekintve, hogy anno ingyenes volt én 500Ft-nál többet nem adnék érte.
Kérdezd körbe ismerőseid, hogy nincs-e egy kölcsön accjuk Crew-val.
Tudtommal sok kontrollert csak emulátorral vesz be a játék. -
tzsolesz
nagyúr
Uhhh, nagyon kihalt a topic. Mondjuk ez természetes. Senki nem játszik már vele?
Érdemes megvenni 2500.- HUF-ért?
Irányítani alap USB gamepad-al lehet? -
nap
addikt
Ha az alapjátékot végigtoltad, akkor nem érdemes már a kiegészítőkre költeni, hiszen pár hónap múlva itt a következő rész, és ez a világ még kihaltabb lesz.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Érdemes még beszerezni ezt a játékot vagyis a kiegészítőket hozzá?
Jó áron megtudnám venni a komplett csomagot (5000).
Vagy inkább hagyjam inkább az egészet? -
Szoszo94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
10400 - 10301
10743 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Rap, Hip-hop 90'
- Xiaomi 17T - T-modell
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ, GARIS! Dell Latitude 5540 - 15,6" FHD IPS / i5-1335U / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / HDMI
- iPhone 15 Pro 128/256/512GB, Fekete, Fehér, Kék, Natúr Titán, Független - Számla, 2ÉV Garancia!
- Microsoft Xbox Series S, 512Gb szép állapotban eladó
- HONOR Magic 8 Pro 5G 512GB (Arany) Végig tokban, fóliázott! 2029-ig garanciális!
- GIGABYTE G5 KF // i5-12500H // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4060
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BOMBA ÁRON ELADÓ! HP Elitebook 1040 G9 tipusú laptop i5-1245U, 16 GRAM, 256 GB NVME SSD, Intel Iris
- Akció!Bolti ár töredéke! PS5 Ready! WD Black SN850P 1TB M.2 / 2TB M.2! PC-hez is!
- Dell XPS 9510 i7-11800H 16GB 512GB UHD+ Érintőkijelző RTX 3050 Ti 1 év garancia