- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Előbb hallottam ezt, régi jó Crew idők
-
Ernesto78
aktív tag
-
Ernesto78
aktív tag
Nos most olvastam vissza, hogy a játék szervert leállítják? Akkor ezért nem tud kapcsolódni a játék és ezért nem tudok játszani? Oh, hogy az a! Ezért tényleg nem volt érdemes megvennem a játékot xbox one-ra
-
Emunem
őstag
Másnak is Error 0_1 van?
-
nap
addikt
-
nap
addikt
Nem tudom, hogy mit frissítget a játék, de most két nap alatt kétszer is kifagyott free drive módban, amit előtte már legalább két éve nem csinált. Lehet, hogy így akarnak terelgetni a 2 felé...
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, akinek megvan a the crew (első része ) az tud játszani azon személlyel együtt akinek a második része van meg? vagy mind két játék teljesen egymástól független? -
szami777
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10383 üzenetére
WoW, köszi.
Megcsináltam 2 perc alatt és tükörsimán futott újra.
-
szami777
addikt
Sziasztok?
Nektek nincsenek mostanában a játékkal komoly teljesítménybeli problémák?
Nem akarom gyártani az összeesküvéseket, de...
- QHD Ulta felbontással, plusz grafikát tubózó modokkal toltam majd egy évig, 2 hét kihagyás után ma beléptem és úgy szaggat a játék, mint a huzat. Tegnap raktam fel az uj nvidia drivert, amit a crew2-vel (!!) hirdetnek, full hd, low- ba áttéve, mindent kikapcsolva is 31-32 fps-em van, semmennyit sem változik az fps, hiába rakom lejjebb vagy feljebb.
Minden más játék folyékonyan fut, csak ez nem.
Újra is raktam, semmi változás. -
-
MrDerekas
addikt
válasz
Benir8 #10373 üzenetére
Hasonló, hmmm... Nem tudom. Igazából a need for speed world nyílt világa fogott meg és abból kerekedett a crew iránti szimpátiám. Sajna nem a legjobban optimalizált játék és város, meg más játékosok közelében gyengébb vason csúnyán dropol. A képfrissítés sem túl tökéletes olykor. Itthon asztali core2 procival kezdtük a gyerkőcökkel, de kell neki a négy mag, vagy újabb kétmagos + HT. RX460 és GTX950 a vga, minden utlrán, az élsimítás meg levéve és játszható. Kell neki a vram is erősen, mert terpeszkedik rendesen, meg jó lenne eggyel nagyobb vga, 4 giga rammal. Na de ez van.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Nektek nem szokott lenni fps dropok? Talán mert túl régen van frissítve, az alap kiegészítő kívül meg kell vennem a CAU DLC-t amik benne vannak a hiba javítások?
Nem lehet gyenge hozzá a lapopom, 950M-es közepes grafikán elmegy 30 fps-el.
Előre is köszönöm a választ. -
Soderes
senior tag
Ezek nélkül láss csodát a teljes letöltéssel elindult. Könyvtárjaim továbbra sincsenek.
Viszont néha nagyon beszaggat Low-on 1440-ben HD 5870-en.
Ciklusosan szaggat (néha igen, néha nem) tehát valami fogja.Erre tudtok valamit?
-
Soderes
senior tag
SP1 alapból integrálva van ebbe a Win 7.
A régebbi VGA drivert is probáltam már.Ez a gond. Ilyet még én se láttam pedig már túl vagyok több ezer játék telepitésen.
Főleg nem láttam ilyet eredeti játéknál.Szerintem alapból rossz az installer vagy az a problémája, hogy nem C-re telepitem.
Nemsokára teljesen lejön, majd akkor kiderül.
De mint ha én azt a hitelesitést is probáltam volna már. -
orc88
őstag
válasz
Soderes #10361 üzenetére
1. Töröld azt a mappát amiben a config fájlokat tárolja. Dokumentumok \ The Crew vagy My Games-en belül a Felhasználód mappájában.
2. The Crew telepítési mappa \ Support \ Software innen telepítsd az itt található vcredist + windows update fájlokat.
3. uPlay-en belül The Crew --> Properties --> Verify files (fájl ellenőrzés) Ezt csak akkor csináld ha már teljesen letöltötte a játékot.
Próbáld ki ezeket, az első kettő 99%-ban segít.
Majd írj, hogy mi a helyzet. -
Soderes
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés (vagy lehet, hogy kérdések).
Egyszer már feltelepítettem a sima The Crew Win 7 x64 alá a játékot (valamikor még ingyen kaptam), de kuka volt mert semmit sem tudtam vele kezdeni. Inditásnál hibával leállt. MInden driver fenn volt hozzá.
Nem játszottam vele még sose.Kérdés : Mit lehet vele csinálni?
Amik itt voltak irkával, hogy töröljem a Documents-ek közül a The Crew mappát, na nekem olyan nem volt mert nem C-re telepítettem.
A Feladatkezelöbe is csak egy Crew.exe volt nem több, mint ahogy többen irták.Láttam itt olyat, hogy Win 10 kell hozzá. Ezért én nem fogom feltelepíteni.
Lehet vele kezdeni valamit vagy sem?
Vagy kuka az egész és ne foglalkozzam vele.
Feleslegesen megint nem töltök le 25GB-ot megintElőre is köszi a választ!
(spec böven meg van)
-
orc88
őstag
válasz
Emunem #10352 üzenetére
Én kizártnak tartom, hogy 5 éven belül lelőnék a szervereket.
1-2 éve volt hír, hogy ~10 éves kihalt játékok szervereivel még csak most számolt le az Ubi.Fórumokon már reménykednek, hogy fog kapni egy offline patchet a játék, hogy sokáig lehessen tolni, és legyen mod támogatás, bár én erre nem látok nagy esélyt.
-
nap
addikt
Nem vettétek észre, hogy hozzápiszkáltak volna az irányításhoz, vagy a fizikához? Egész hétvégén szenvedtem, vagy nem akart megmozdulni, vagy már farolt is.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #10342 üzenetére
Az lehet.
Amúgy ez a Takarékszövetkezet sajnos elég fapados. De mit csináljak, falun ez volt akkoriban kéznél. Váltani eddig meg lusta voltam. Meg állandóan van egy kis folyószámla hitel rajta.
Amúgy megjött a kód. Nagyon jók a verdák. Kisfiam ( na meg én is) örül is neki. Lejárt a 3.5 óra amit mondtam, hogy az akcióból ott annyi van hátra. Fel is baszták 6.7 fontra. 1.7 fontról...... Még éppen időben.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #10340 üzenetére
Enyém is dombornyomott, mégsem tudtam vele fizetni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #10338 üzenetére
Anyám OTP-és kártyájával működik.
Az direkt ilyen kártya.
Most felülvizsgálat alatt van a tranzakció, hogy elkerüljék a csalókat.
Ez meddig tart általában?
Itt vettem meg a kulcsot -
tzsolesz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #10337 üzenetére
Olyannal még nem. Gondolom a Wish-ről, vagy Play áruházból azért tudom vásárolni, mert HUF-ban van megadva az összeg.
Nincs lejárva a kártya.
Valutában nem tudok vásárolni. Érdekes, mert MasterCard. De ma bemegyek a Takarékszövetkezetbe.
csak férjek bele abba 3,5 órába ami az akció idejébe belefér. -
tzsolesz
nagyúr
Itt sem működik.
It is not possible to book the given amount from the credit account, e.g. limit is exceeded.
Azt mondja nem tudja levonni a pénzt a kártyáról, mert nincs rajta pénz, vagy le van limitálva. Ami baromság.
Asszem ez volt a baj a Uplay-es vásárlási próbálkozásnál is...... -
tzsolesz
nagyúr
Szép dolog. Hétvégén meg akartam venni a speed car packot 1.5 Euróért. Nem fogadta el y bankkártya adatait. Mert szerinte a bank erre nem adott engedélyt. Takarékszövetkezetes MasterCardom van. Mindenhová jó volt eddig. Wish, Telekom, Play áruház stb...
Mondom biztos mert hétvége van. Ok, ma ujra megnéztem. Nem kellett volna. Az összes DLC-ről levették az akciót. Speed Car Pack 7 Euró, meg a többi is. A nagycsomag 25Euró lett valami 5-6 euró volt talán. A játék pedig 7.5 Euróról 30 Euró lett. Tehát úgy 10000Ft. Ez úgy nálam ki is verte a biztosítékot.
Egyébként csak a játékon belüli elérhetőget vesszük meg, vagy magát az autókat? -
MrDerekas
addikt
válasz
tzsolesz #10318 üzenetére
Isten hozott a klubban
(#10319) MasTer A WR kiegészítővel került bele. Az alapjátéknál nincs ez a lehetőség sajna.
(#10320) Emunem Ott a pont
A stock versenyeket hiányolom a játékból, mert én is szeretek azokkal menni. Szerintem a stock acsi ki is van rakva nekem, mindkét profilban
Én örök billentyűzetes maradok azt hiszem
A TDU nekem kimaradt, bár párszor erősen gondoltam már rá. Lehet egyszer meg kéne próbálnom. De mostanság annak is örülök, ha van időm a crew-ra, nemhogy két gémet toljak.
-
Emunem
őstag
Na jó... de akkor is kacifántos útvonalon visz néha, pedig lenne sokkal egyszerűbb is... Ebben azért szerintem egyet értünk.
-
Emunem
őstag
válasz
MrDerekas #10317 üzenetére
miért, a rendes autós navi nem ugyanazt csinálja??
ON: Én még mindig elvagyok ezzel a játékkal, veszek egy fullstock autót, fullstock fényezéssel, és megyek adott utviszonyoknak és tábláknak megfelelően, néha kormánnyal (Tecsós Manta kb 13 éves
) Nagyon lazulós, anno a TDU széria ugyanazért tetszett, most ronggyá akarom ezt játszani, aztán előveszem a régi TDU-kat is.
-
MasTer
tag
válasz
MrDerekas #10317 üzenetére
Lehet pályákat kijelölni? Nagyon nem próbáltam ki minden lehetőségét a játéknak, még az alap story-t sem fejeztem be, de annyit mentem, hogy így is 58-as szintű vagyok. Főleg amcsi autókat szoktam hajtani, ha már az USA-ban vagyunk. Az általam választott útvonalon van síkság, hegyek, mamutfenyők, havas táj, meg természet adta ugratók bőven.
-
MrDerekas
addikt
válasz
MasTer #10315 üzenetére
Igen, nagyon jó tájegységek vannak. Tényleg szó szerint gyönyörködni lehet néhol. FD pályákat szoktam kreálni magamnak, csak kevés a 10 kapu, meg a menthető pályák száma.
40-50. kapuval nagyon remek, kimondottan autó osztályhoz igazodó pályákat lehetne építeni pár száz kilométerre. A leghosszabbom 720 volt a navi szerint. Valójában 972 volt az. Na azt kicsit untam a végére. Azt mondjuk nem vágom, ha C-s autóval vagyok, akkor miért mutat földesutat, esetleg toronyiránt
Jó lenne, ha a választott autóhoz igazítaná az útvonal tervet. Mert nem mindegy, hogy enyhe kanyargós műút helyett, mutat egy 0,3 méterrel rövidebb zergeb...ta ösvényt
(#10316) tzsolesz Intézkedtem
-
MasTer
tag
válasz
MrDerekas #10309 üzenetére
Én is szoktam kizárólag single módon autózgatni csak úgy a tájban. Van egy kedvenc útvonalam, Dél-kaliforniából indul, elmegy a kanadai határig, aztán vissza Santa Monicába, végig földúton. Hétvégenként egyszer megteszem a távot, többnyire '69 Dodge Charger dirt verzióval, a Hazzard megyei Lordok (Dukes of Hazzard) emlékére
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek. Képbe raktatok.
Így már világos. -
MrDerekas
addikt
válasz
tzsolesz #10310 üzenetére
Nem-nem, nem lehet. NFS-ből van amire okoztak ezt, azt, (ott is a kliens utáni szerver loggolásnál kellett a turpisság) de egy normálisabb full online game nem törhető oneclick módon. (Ahogy a kolléga is írja) Plusz nem is olyan árkategória, amit ne bírna kinyögni az, aki szereti az ilyesmit. (Főleg hogy a Crew volt már ingyé is) Crew előtt nfs world fan voltam, csak rondán lelőtték a szervert. A Crew adta azt az árkád játékot, amit szeretek és nagyon örülök, hogy nem csíter erdő van a feltörhetőség kiküszöbölése miatt, ha mégis mennék pár karikát online
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
MrDerekas #10309 üzenetére
Okés, értem.
Engem sem az online része érdekelt. Csak a single. Soha nem voltam nagy gémer. Fiam miatt szedtem le, mert nekem jók az NFS-ek is, meg a Grid2 is. Ebben van belső nézet kormánnyal, és nála az az istencsászár zsírkirályság.Még egy kizárólag szakmai kérdés, mivel tudom hogy tiltott a Warez.
Hogy hogy ezeket a játékokat nem lehet törni? The Crew, DriverClub, Project Cars stb.... ?????
Csak mint szakmailag kérdem, mert érdekel. -
MrDerekas
addikt
válasz
tzsolesz #10308 üzenetére
Igen játszom, de egyedül karcolgatok pár órás versenyeket. Amolyan csendes kikapcsolódás. Összes kieg megvan hozzá, de kb 6 autó, amivel szeretek menni. Multizni sosem szerettem, fiaimmal toltuk párszor krúban, azt annyi. Saját pálya kijelöl, saját zenei válogatás indít, egyik kedves autó előszed és karcolok egy 700-800 km-t
Az úgy elég is
A dicséretet még nem fogadom el.Csak ha áttúrtam a lógó accokat és van üres közte
-
tzsolesz
nagyúr
Közben lejött Uplay-ről a demó. Megy a controller.
Viszont nem olyan nagy szám. Kicsit mintha túl lenne bonyolítva a történet....
Mivel ad többet a játék ha meg is veszem? mert igazából megy most is. azt nem néztem még hogy visszaszámolja-e az időt.Gondolom mivel resetelni nem lehet az accountot, így sok értelme használtan nem lenne megvenni, ugye?
Látom te még nyomatod.
Fiamnak szedtem le (7 éves). mert hogy belsőnézetes, és versenyautós, nem rally autós. Mert a Dirt3 megvan, de az neki nem jó, mert nem olyan autók vannak benne. Forza 3 lett volna, de az nagyon drága, és nem is indult el a próba, mert csak 7GB RAM, 1GB VRAM (2x4GB DDR4 minusz az APU VEGA8).... Így lett ez, ami hasonló valamennyire.... -
tzsolesz
nagyúr
Uhhh, nagyon kihalt a topic. Mondjuk ez természetes. Senki nem játszik már vele?
Érdemes megvenni 2500.- HUF-ért?
Irányítani alap USB gamepad-al lehet? -
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Érdemes még beszerezni ezt a játékot vagyis a kiegészítőket hozzá?
Jó áron megtudnám venni a komplett csomagot (5000).
Vagy inkább hagyjam inkább az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Crucial 240GB SSD eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest