- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9598 üzenetére
Nem. Megyek az úton, és egyszer csak megjelennek a ládák az út közepén, én meg belehajtok.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windows-t, azóta nincs gond. Se laggolás, se 2-3 perces várakozás kilépéskor. Na és persze a drift bónuszok is jönnek szépen, tombol a business
Viszont ismét rákérdeznék, hátha valaki tudja: ki lehet már valahogy kapcsolni azokat a rohadt transporter ládákat?
-
Lathronos
őstag
Más. Nektek is feltünt, hogy a Vegas melletti sósivatagban való drifteléskor nem ad semmit a játék? Tegnapig még simán össze tudtam kaparni napi 350-400.000B-t, ennek most vége? Ez egy újabb bug, vagy kivették a játékból ezt a "cheat-et" is?
-
-
szami777
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz
OceanStorm #9585 üzenetére
Lehet egyszer rászánom a tanuló időt.
Mondjuk félő, ha hozzászokok, kissé kibővülne a játék igényem is
Bár sejtem, hogy kényszerítő körülmény nélkül, be nem ruházok kontrollerre, kormányra.
-
OceanStorm
tag
válasz
MrDerekas #9583 üzenetére
Az hogy mi áll a kézre nem más mint reflex, ám az agyad tud újakat tanulni csak idő kell hozzá. Nekem kb 2-3 hónapomba telt mire úgy megszoktam a kontrollert hogy azt mondhassam hogy most már úgy vezetek, vagy jobban mint amikor billentyűzettel toltam. Addig viszont annyit szoptam, estem keltem amennyi a csövön kifér, de nem bántam meg hogy bevállaltam ezt az átmeneti időszakot, néha el kell engedni a jól megszokott dolgokat egy jobb érdekében.
-
OceanStorm
tag
Én billentyűzettel toltam az általam játszott NFS-ek nagy részét, illetve három évet a TDU1-ben, egyet meg a TDU2-ben amikor beszereztem egy Logitech F310-et. Azóta már a másodikat koptatom mert az első meghibásodott, nagyon jó kontroller, precíz, pontos, egy jó beállítással szinte olyan precízen lehet irányítani a vasat mintha kormányt tekernél. Ezt a precizitást, illetve a kényelmet hátradőlve a fotelben vissza nem cserélném az asztal előtt görnyedve pötyögésre.
-
MrDerekas
addikt
A kontroller nekem egy marék kígyó. Kb.
Öreg vagyok én már ehhez. A játék leköt, de nagyon ramatyul áll a kezemben a kontroller. Kocsmai doboz tv játékoknál még a kormány az ment is valahogy, de mégiscsak a bill áll kézre. Az újabb autós játékok közül számomra pont a Crew emelkedik ki, mert egész tűrhetően van optimalizálva a billentyűkre. Mondjuk a győzelemhez olykor kevés
-
MrDerekas
addikt
A kezdetek óta játszom ezzel, de mostanság mélyült el bennem az érzés, hogy a kormánnyal nyomulók csúnyán elvernek
Eddig nem tűnt fel gameplay videókban, de minap nagyon. Teljesen másként lehet kanyarokban íven tartani, mint nekem a billentyűkkel. Mondjuk ezért biztos nem ruházok be, meg van kis kihívás minden menetben
Szóval tovább, lelkesen a 101 gombossal
-
szami777
addikt
Jól látom, hogy egyszerre több stickers van fent?
Szerk:
Az korrekt.
Egyébként az mennyire gáz, hogy én 3 napja vettem észre, kb 300 óra játék után, hogy lehet csinálni a kocsira kétszínű festést?Láttam van egy ilyen award, én meg csak nézek, hogy wat. Rágugliztam, erre olvasom, hogy ilyen létezik a játékban.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9574 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam a "LOADING SAVED DATA.." képernyőnél kb. 2 perc után töltött be.
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9569 üzenetére
Persze a GT-R továbbra sem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9569 üzenetére
Véégre!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A Mercedes AMG-GT megvehető DLC nélkül!
Yuppi 441.000 Bucks
-
csab991
senior tag
Award pontok is nullázódtak elég sok embernél. Hasonló lehet a jelenség mint anno a PVP rang visszaállítódásánál. Félelmetes mennyire súlyos bugokat kaptunk ezzel az update-el.
-
Lathronos
őstag
Amit én most az elmúlt fél órában tapasztaltam, hogy eddig Ultra-n gond nélkül ment, most meg random még a puszta közepén is leesik az fps 5-6-ra. Mondanom sem kell, ez PVP-ben milyen jó lesz.
Valamint mintha az Aventador-nak még inkább fűnyíró hangja lenne. Pozitív változásnak semmi nyoma, csak a bugok száma nőtt ismét. Ahogy sejtettem.
-
PcCar
tag
Letöltött egy több mint 500mb-os frissítést, megint "jól" sikerült.
Közel 2 percig áll a "LOADING SAVED DATA.." képernyőnél a korábbi pár mp helyett..
Gondoltam megvásárolom a két új elérhető rendőrautót.
Vásárláskor kidobott a játék, pénzt levonta, autó a shopban maradt.
Négy próbálkozásom volt, elbuktam majdnem 2 milliót. -
Lathronos
őstag
Az bizony. Kezdhetünk rettegni mit kapunk.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Kiprobaltam a kep a kepben feature-t kruz videohoz. Itt az elso probalkozas.
[link]
-
Volt valami hasonlóm. Darabokban hever a padláson
Viszont az a gond, hogy lassan lehet le kell cserélnem a DFGT-t, mert a felfele váltáshoz használt gombja szarakodik. Hol nem veszi be a nyomást, hol duplán vált. Ok, ott a "kéziváltó", de az mindenhova nem jó. De nem nagyon tudom, mire lehetne, ami nem 100k+
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9553 üzenetére
Kb 12 éves.
-
Emunem
őstag
válasz
Lathronos #9551 üzenetére
Nekem is tesco-s, Manta kormány
Még mindig megy, mint újkorában, csakvigyázni kell vele, és nem veszem elő.
Inkább billel megyek én is, vagyis, csak azzal.
Ha nagyritkán előveszem, fiam nem rendeltetés szerű erővel próbálja tekerni, mint a nagy autó kormányát szervórasegítés nélkül... Ezeknek mint ahogy a lengyel oldalakon is írják, az a haláluk, ha túl erősen rángatják őket, elkotyogósodnak. Utána meg nem pontosak, etc... Csak az a rohadt gáz/fék pedál ne csúszna el mindig...Lehet valakinek ismerős lesz.
a neve: Manta Compressor 2 Supreme
elég csicsás a neve... -
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9542 üzenetére
Én most cseréltem le a Tesco gazdaságos kormányomat egy másik ugyanezen kategóriájú ACME STi Racing Wheel indiai rízsföld melletti istállóban összetákolt vacakra. Már átvételkor a doboz mérete is gyanús volt, aztán hazaérve a Sugárból volt meglepetés. Jájj, mondom mi a #&$@ߢ! ez? Telefonkábellel csatlakozó pedál(érted, telefonkábellel), brutál gagyi műanyag ház, Subaru Impreza WRX STi logo-ról koppintott kormány felirat, gokart kinézetű design. Hát én majdnem elsírtam magam itt helyben a PC előtt. Aztán betoltam a Crew alá, és jött a csodálkozás. Nagyon jól lehet játszani vele(MODE gombot előtte megnyomni).
Igaz nem egy G27 vagy G29 szint, de nagyon jó. Ugyanez az élmény ETS2 alatt is(itt is kell a MODE gomb), egyszóval nagyon f@sza eddig. Sebességváltó kar viszont nincs, a kormány mögötti váltókarok csak dekorációk, ugyanis csak a fék és gáz rendelhető hozzájuk.
Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
Olvastam, csak arról jutott eszembe a kormányos mizéria, hogy említette a játékot.
Nálam ha autós játék, akkor kormány, vagy semmi. Nem bírok billel, de még kontrollerrel sem autókat terelgetni normálisan. Bár Horizon 3 pont elég jól kezelhető billel, míg nem ment a kormányommal, kénytelen voltam azzal próbálgatni.
-
Gigi01
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9542 üzenetére
Én is azzal próbáltam.
-
sunny84
senior tag
dobálóztatok a játékcímekkel napokban ,most van pár akció érdemes lesni sztem beszerzek pár címet
[link] -
nap
addikt
Hehe. Ilyen még nem volt, hogy várom a következő patchet.
Ha elindul, akkor is kifagy két percen belül. Ugye a gépen semmi nem változott, csak kapott a játék egy frissítést. -
válasz
Lathronos #9529 üzenetére
Horizon 3 demot próbáltam, elég jónak tűnik. 20 rongyot egyelőre viszont még sajnáltam rá.
Na meg nálam azért kiverte a biztosítékot, hogy a DFGT-vel csak azért nem megy, mert volt valamikor PS-re valami Grand Turismo játék, és anno azzal adta ki a logitech a kormányt. A Momo, ami szarabb és régebbi még profilt is kapott, a DFGT-t meg észre se veszi, még saját profilhoz sem. Köszi MS.. Még jó, hogy van hack hozzá.. -
satee76
aktív tag
válasz
satee76 #9508 üzenetére
Na most már ott tartunk, hogy 30 indításból 1 jó.
Minden játékom megy (TDU2,, SW Battlefront, CoD BO2 ), hardver hiba nincs, játék újratelepítve, SSD-ről fut, eddig ment.
Kb 1 hete nem. Van freedrive, küldi, de PvP-nél meghal (nem fagy meg F3-ra a chat menü előjön)
csak sötét képernyő meg forgó karika jobb alul. Ja és kb 5 perc után kiírja, hogy ha inaktív maradok továbbra is,kiléptet a lobbyból...de hazudikCsak a Ctrl+Shift+Esc segít.
Esetleg valami tanács?
(Win 7 nagyon belakott, újratelepítés kizárt, akkor megy inkább a Crew) -
-
szami777
addikt
7 napon belül lemondod, nem vonja le.
Értelemszerűen utána igen."Your first 7 days are FREE if you sign up before March 7! After your trial ends you'll be charged monthly or yearly, depending on the plan you choose. Cancel anytime during your 7-day free trial and you won't be charged."
-
szami777
addikt
válasz
Ha kell a belső nézet és nem zárt pályákon akarsz menni, akkor sajnos pc-n nagyítóval is alig találni ilyen játékokat. :/
Persze, ha zárt pálya is jó, akkor van kismillió választásod, de az már nem arcade. Talán a grid első része és az nfs shift, ami fél arcade, zárt pályás, belső nézettel és jó játékok is.Nézz rá a driver san franciscora, open world arcade játék, van belső nézet és licenszelt autók, laptopodon is vígan elfutna, illetve poén játékmenete, bármikor átveheted a városban közlekedő kocsik felett az irányítást, más lehetőséged nincs mellette, csak a crew és a tdu.
illetve
A 2012-es nfs most wantedhez készült egy cockpit mod, magát a moddot nem próbáltam, de a játékot rongyosra toltam, nagyon szerettem.AZ EA Acces most starttól ingyenes 1 hétig, a most wantedet ott kis is tudod próbálni.
De hamár 15k-t elköltenél, akkor azt csinálnám a helyedbe, amit én tervezek: 20-25ért van hardverapron xbox360 konzol, hozzá meg beszereznék egy forza horizon 1-2-t és kész is vagyok, néha rákötöm a monitorra, ha épp játszanék, nem sokkal drágább ez az opció, mitn egy új tripla AAA játék.
-
MrDerekas
addikt
válasz
A NFS sosem volt szimulátor, de a Crew sem az. Belső nézet... értem én, hogy neked ez jön be, de ettől még kőkemény árkád marad a játék. Ezt viszont én kedvelem.
Meló után haza, belerogyni a székbe, aztán négy gomb meg némi illegális utcai versengés, tesztkörök, szájbarágós navi, meg túlbiztosított elektronika nélkül. A CAU meg szintén bejövős. Mindig is imádtam rendőrautókat, a csomag/dlc meg annyiba fáj, mint régebben az egyik online árkád játékban egyetlen autó. -
Lathronos
őstag
Na igen, elfelejtettem említeni, hogy a belső nézet nélkülözhetetlen kelléke nálam ezen játékoknak. Ha már "szimulátor", legyen valóságszerű a "vezetési élmény" is, valamint legyen kötetlen szabad vezetési lehetőség mint a Crew-ban és TDU2-ben. A Forza Horizon 3 még a laptopomnak is túl erős, az NFS játékok külső rc autó nézete nem az én világom.
Mikor még a '90-es években készítettek hozzájuk belső nézetet(régi Hot Pursuit, High Stakes, Porsche Unleashed) nagyon szerettem. De ez a mostani halálos iram stílusú "ki a f@sza gyerek ezen a vidéken?" kakasviadal nekem nem tetszik.
-
UFO1
senior tag
válasz
Lathronos #9527 üzenetére
Ha szereted a kemény meneteket (némely brutál kemény) esetleg festegetnél autókat (elég komoly szinten) akkor NFS 2015. Ennyit simán megér!
A kocsi hangolása nem könnyű annyi állítási lehetőség van, de én nem bántam meg!
Ezért is töröltettem az egyik hsz-ombol az off. részt, mert rájöttem a be kell áttiltani a járgányokat! -
Lathronos
őstag
Van némi elkölteni való felesleges pénzem(ilyen is ritkán van), és erős késztetést éreztem a CAU megvásárlására. De olvasva a tapasztalatokat, valamint a márciusi patch listát a + 40-50 db friss ropogós új buggal elment tőle a kedvem. Van ötletetek mit érdemes megvenni autós témában 15.000-ig? Ez már megvan, öcsém meglepett vele 2 hete. Sosem éreztem késztetést, hogy játszak velük, de ha már annyian játsszák, gondoltam teszek egy próbát, főleg, hogy van az ETS2-höz Hungary Map mod. Hát, ez tényleg nagyon súlyos függőséget okoz, alig bírom abbahagyni mikor leülök játszani vele.
Easy Rider öcsém, Easy Rider!
-
sisu2
aktív tag
válasz
OceanStorm #9498 üzenetére
Én már mikor a barátlistámról valakivel találkozom és látom is úgy örülök.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Ferko75HUN #9522 üzenetére
Rendőrként lehet váltani autót, a terephez és a szállító gépéhez igazodva az üldözés teljes ideje alatt. Semmi trükk. Offense közben pl ha te vagy a szállító és jön még valaki segítőnek, akkor a segítő is tetszőlegesen tud autót váltani. Tehát aki "kezdi" az offense-t, az van fixx autóval (amivel ugye kezdi) mindenki más pedig válthat.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
szami777 #9521 üzenetére
Köszönöm segítségedet!
Utána nézek akkor ezeknek a perkeknek.
"Offense közben egyébként nem lehet kocsit váltani, csatlakozás előtt váltott maximum, ő kapja a chase invitation-t, ahol kiírja neki, hogy milyen speccel mész, és arra át tud váltani."(/I)(/I)Ez az érdekes, hogy pont offense közben váltott csak nem tudom hogyan, ha kilép akkor visszatud csatlakozni autó váltás után? Vagy nem értem.
Na mindegy lehet én néztem el. -
szami777
addikt
válasz
Ferko75HUN #9520 üzenetére
" csak szeretnék egyenlő esélyeket! "
Ha az élő játékosok a rendőrök, akkor ez sajnos bukó. Én is rühellem, ha rámcsatlakozik egy rendőr, mert az AI rendőrökhoz képest a számláló náluk sokkal nagyobb távolságban érvényes és mondjuk egy 900-as szintű perf kocsival sanszom sincs. Eddig 1 alkalmat leszámítva mindig elkaptak. Ha te mondjuk egy 1497-es circ kocsival mész, akkor van sanszod, de mivel én az offense küldik alatt tápolom a kocsikat, ezért bőven lassabb az összes verdám mindig, mint az övéké. Ha elkap, megyek a kövire, ha jön utánam, egyből abortot nyomok és megyek off-road offense-re.Köcsög dolog, de abban nincs élvezet, hogy állandóan elkap, max csak neki.
Offense közben egyébként nem lehet kocsit váltani, csatlakozás előtt váltott maximum, ő kapja a chase invitation-t, ahol kiírja neki, hogy milyen speccel mész, és arra át tud váltani."összes autó szintje megállt 1439-en, "
Hq-ba menj be és fejleszd ki azokakt a perkeket, amik a kocsikra vonatkoznak, fejből nem ugrik már be, melyikek azok, de látni fogod, csak azok kimaxolásával lehet 1497-es szintű kocsid.
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek már kérlek pár hirtelen eszembe jutó kérdésben a tudatlan kezdőnek!
Év eleje környékén kezdtem, a story mode megvan, nem volt rossz csak rövid.
Azóta gyűjtőm lelkesen a szállító módban megnyerhető autókat, most az Aston Martin következik.Az első kérdésem: A bosszantó önjelölt hús-vér rendőrök ellen hogy lehet hatásosan védekezni?
Mert a "gépi" policájok nem veszélyesek, de amikor vki bekapcsólodik, akkor nem sok esélyem van a képzettebb játékosokkal szemben. Ugye velük szemben nem megy a hagyományos lökdösődés, amint a közelembe ér leketyeg a számláló és vége.
Próbáltam kicselezni őket, ha vmelyik jött utánam a 2-3ik próbálkozásra is, hogy beraktam pl. D-s autót és mentem a susnyásba, ez volt hogy bejött, de volt aki menet közben váltott Lamborginiről -Raptor rendőr autóra, ezt nem tudom hogy lehetséges.
Szóval értem én, ha vki kifizette a Cau kiegészítőt használni is szeretné, csak szeretnék egyenlő esélyeket!
Van estleg vmi jó tippetek segítségnek, hogyan védekezhetek hatásosabban?
A másik ami hirtelen eszembe a jut, nálam az összes autó szintje megállt 1439-en, de látok másokat ugyanolyan szekérrel 1497-es szinten pl. Mi a titok nyitja?
Elnézést a hosszú írásért, köszi előre is ha tudtok vmi iránymutatást adni. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Be tudom bugoztatni a rendőrt hogy nem tűnik akár hol vagy. xD
-
OceanStorm
tag
válasz
MrDerekas #9513 üzenetére
Pedig nem bonyolult. Gyakorlatilag nincs olyan játékmód amit ne lehetetlenítenének el a bugok, vagy ne tennék próbára az ember türelmét. Az hogy te mindezekből még nem sokat kaptál még nem jelenti azt hogy minden rendben. Én leginkább autóstalálkozókon veszek részt, itt a 92-es hozzászólásban faszán leírtam videóval alátámasztva, hogyan is alakult az egyik összejövetel, és ez az agyfasz már fél éve tart. Előtte másfél évig atomstabil volt nálam a játék, én sem tudtam elhinni hogy ha valaki problémázott mi a fene is volt annak az oka, "há' minden működött nálam faszán".
-
CJ4567
nagyúr
Márciusi patchnotek:
All upcoming Police vehicles
While some vehicles have already been unveiled, today we would like to show you a more complete list of the future police vehicles that will be added to The Crew Calling All Units.
Ferrari 458 – Circuit
Buggy
Mini Copper S - Circuit
Lotus Exige - Dirt
Hot Rod - Circuit
RUF RT 35 - Dirt
Impala – Street
Skyline GT-R (R34) – Street
Impala
RUF
SkylineSummit update
The Summit’s qualifiers will now last one week instead of 2 days and a half.
A new system will now be running the Summit’s events by selecting activities from all existing ones, in order to ensure a diverse experience.
The Summit’s vehicle reward will now be selected from all existing vehicles that a player doesn’t yet own.
Note: police vehicles cannot be won through the monthly Summit.Bug fixes
A UI issue has been fixed where players’ HUD disappeared when entering the Summit.
Groups in freeride will no longer be disbanded if a member refuses a chase invite.
Fixed an issue that was preventing players from entering a mission when receiving a chase invite at the same time.
Fixed an issue that was preventing players from entering a lobby when in a chase.
Fixed an issue that was causing the most wanted player to lose his freeride session when starting the chase.
Global improvement of the online sessions.
Global improvement of chase stability.
Important note: When in a crew, only the crew leader will be receiving chase invites and will be able to accept or refuse them. -
MrDerekas
addikt
Miért állna le vele? Már háromszor is eladta nekünk ugyanazt a játékot.
Úgy általában:
Komolyan nem értem ezt a bug mizériát. Van benne hiba, persze. Tapasztalom is. Lehet ott rontom el, hogy nem ez az életemUgyanakkor, ha játszani támad kedvem, indítom és játszok. Repültem már random, ha épp én üldözök akkor kb úgy kell átmászni a rendőrautókon nekem is ha utol akarom érni a szállítót, szívatott a navi, a helyi mentés, az nvidia driver (előző karimnál), de tudok vele játszani. Lehet a NFSW edzett meg rendesen és könnyebben vállatvonok a bugoknál.
Multis lobbyból kb egyszer fagytam ki, meg egy FD challengeből. Lehet sz@rozni a játékot, találni benne okot, nem egyet, de mutassatok már egy bugmentes játékot nekem! (Még a Super Mario-ban is akadt
) Szóval béke van. Nekem tetszik a játék, szeretem. Ha szívat akkor lelkesen morgok. Általában a fiammal toljuk és kerek a játék. FD versenyen, ha hosszabb, akkor van hogy szétdob bennünket, de a négyórás frakción meg sosem. Tény, hogy egyedül szeretek játszani, nem pedig a többi - számomra semmi élvezetet nem nyújtó - gamerrel. Én versenyezni akarok, nem pedig fogócskázni, honfoglalni... A kis bronz négyes ligámmal, simán bent maradok a platina 1-2-3 ligások lobbyjában és tojok az esélyekre, mert játszom egy jót. Még tanulhatok is belőle
Amennyire World imádó voltam, majdnem annyira kedvelem a Crew-t is. Csak az üzletpolitikájukat nem.
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9509 üzenetére
nálam csak akkor, amikor a versenyről visszatértünk volna a lobby-ba...
-
nap
addikt
A legutolsó pöcs óta csak ctrl+alt+del útján tudok kilépni, mert mindig fagy kilépéskor. Meg amúgy random is. Ezt szerencsére ritkábban.
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9504 üzenetére
Nekem maradt 2 a 10-ből.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játék közben csak úgy eltűnt minden barát a barátlistáról.......gratula UBIFOS!
-
UFO1
senior tag
válasz
batai15 #9494 üzenetére
Neked is csak ezt tudom írni, egy hátránya van a PS verziónak, hogy innen kevesen vannak azon, de persze biztos van magyar, ha ez szempont és sajnos a platformok közt nincs átjárhatóság (valószínű másik szerveren vannak)! Volt aki ott tolta és azt írta, hogy a PC-s verzión lévő hibák ott nem jelentkeztek.
[ Módosította: CoolMan ]
-
Szekaa
tag
Sziasztok, online barátokat keresek a játékhoz. Uplay nevem Heekhan. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest