Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz satee76 #9537 üzenetére
A probléma megoldódott
Sorjában:
-Memória csere és bővítés - nem segít
-Az összes driver csere - nem segít
-Merevlemezre és SSD-re telepítés - nem segít
-Win 10 - nem segít
-Mentések törlése, újra szinkronizálása - nem segít
-VGA csere r7 250-ről GTX 750 2Gb-osra - nem segítMajd 2 napja a CAU megvétele - és láss csodát minden újra jó
Hihetelen
-
Lathronos
őstag
válasz noblem1983 #9895 üzenetére
Reméljük. Ha így lesz, én is megveszem a CAU-t, és végre lesz GT-R is a gyűjteményemben.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
noblem1983
senior tag
Majd lesz még itt summer sale 10$-ért, többet nem ér. Uborka szezonban meg uborkáék is biztos leáraznak ezt-azt
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9892 üzenetére
Sajna nincs.
De közbe látom, hogy a weboldal azt írja, hogy a kedvezményes árra nem érvényes.
Az a magyar fordítás középen is megér egy misét .[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9890 üzenetére
Na a 3500 Ft már jó ár.
Most nagyon gonolkodóba estem, megvegyem-e.20%off with 100club units
Ez vajon lejön még?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Beléptem Uplay-be és a CAU 12,50 dollár most. (3500 forint)
Vagyis féláron minden Uplay Store-ban. (season pass meg egyebek)
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz szami777 #9886 üzenetére
Nálam egy játékként van jelen, plusz jelöli a dlc-ket. Egyedül a Crew BETA jelenik meg külön az expired címkével.
(#9885) nyozo Nyugodtan aktiválhatod az alapjátékos accodra. Nem kell előlről kezdeni, csak a CAU misszióit kezded alap autóval. Tehát amit eddig megnyertél, az mind ott lesz, ahol eddig.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
szami777
addikt
Ha az alapjátékra aktiválnál egy ultimate editiont, akkor jó eséllyel új sorként aktiválná be a uplay, tehát külön megjelenne elvileg. Nekem legalábbis új sort csinál a játékoknál. [link]
(crew nálam mind3 alapjáték, ha jól rémlik + egy season pass-t vettem még)Saját tapasztalat, hogy a mentési rendszerben viszont nem kezeli kettőként őket. De crew esetében nem tudom, hogy van, mostanában rengeteget alakítottak a uplay rendszerén. Az ultimate edition és a cau is új cím.
[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
-
szami777
addikt
Most látom, félreértettem a kérdésedet.
Cau aktiválása után nem hiszem, hogy elölről kellene kezdeni a játékot, ha erre gondolsz.
Ezek a dlc-k mint belesimulnak az alapjátékba. Csak feloldasz csomó mindent.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
nyozo
aktív tag
és ha nekem már van egy meg lévő The Crew, aktiválom a CAU-t akkor ahhoz a játékhoz adja hozzá a kiegészítőket vagy újra kell kezdjem?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Elgondolkoztam, hogy meg veszem a The Crew Ultimate Edition-t, olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ez egy kódot fog adni vagy külön ad a The Crew, Wild Run, Calling All Units-hoz?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
UFO1
senior tag
Nekem sem volt még soha map bug!?, több mint 2 év alatt (az saját hiba nem a játéké), vagyis volt a NFS-ben mikor kevés RAM volt a gépbe (beestem a semmibe). Amint megtoldottam 8GB-al többet nem jött elő.
Valószínű eszi ott valami a memóriát, le-fel töltés, egyéb program, OS hiba, stb.Más: a PvP befagyás meg legtöbbször akkor jött elő, ha valaki a kilépett a cél előtt ALT+F4-el és játék nem tudta mi van ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9875 üzenetére
Nincs CAU-m(csak SP), de 200 óra alatt nem jött elő semmi ilyen, a krumpli VGA-mon.
No Sana No Life
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9875 üzenetére
Örülök, hogy összejött A CAUhoz nem jár a Season auto pack, csak a WR. Másik accomon megvan a season és azért ment a CAU ebbe, mert azt hittem, hogy az összes dlc-t adja a cau.
Szóval nem olyan rosszul megírt játék, mint ahogy lefestik páran. Tény, hogy optimalizálatlan, gépigényes, a szerveres szinkron kód (mint minden nagy sebességű autós online játék esetében) még mindig hagy kívánnivalót maga után, de ettől még játszható. Ezért is érezhető freedrive közben ha van játékos a közelben A map bug okát inkább a rendszerben keresném. Elképzelhető, hogy egyéb folyamatok miatt nem ürül a pufferből normális sebességgel a textura, így a gpu nem tudja előtölteni a környezetet.
Nekem is 104 perc lett a vége[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
MrDerekas kolléga kölcsönadta az accját, ezért köszönet először is.
Észrevétel:
1. FreeDrive-ban nagyon beakadt a game, ilyen pár másodpercenként
2. CAU-hoz nincs véletlenül a Season Pass autócsomag? Csak mert néztem a kocsikat és azt írta hogy 900Ft meg 600Ft ( vagy külön a car DLC-k / Season Pass )
3. Lenyomtam egy Frontier Tour (104 percre sikerült) semmi mapbug nem történt, folyékonyan vitte egész végig. Grafika nem változott semmit, 1440p minden Ultra + FXAA™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9868 üzenetére
X6M? Még jó hogy nem próbáltam meg, mivel már rég megvan.
No Sana No Life
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9872 üzenetére
Az ilyeneket sosem nézem. Lehet kellene
-
tixem
addikt
válasz szami777 #9865 üzenetére
Legjobb amikor ládánál töltöm neki circuit 458 italia-val olyan 400 körül, majd lekoccol egy rendőr és kirepülök az űrbe... CAU megjelenése óta bent lévő hiba, de baszták javítani. Bár nem kell 400-zal menni, múltkor monster truck-kal is kilométereket repültem egy-egy ütközés alkalmával.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9860 üzenetére
Reggel is már olvastam és veled értek egyet. Kissé le voltam osztva mikor én írtam ilyet, ezért nem is bólogattam rá Jobb a béke. Ha kéred az accom, adom tesztelni (Ha még nem kaptál kölcsönbe)
Szerk: Ez milyen csellindzs volt?[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9867 üzenetére
Most olvastam a facebook oldalukat és akinek nincs DLC-je az nem kapja meg hiába nyertem meg.......nem DLC-sek BMW X6 M-et kapnak.......hát köszi b+, rohadjon ki a beletek, francért kell ilyen challenget hirdetni ha csak a DLC-ek kapják meg az autót. (a BMW X6-ot utólag rakták ki) Tiszta vicc ez a banda!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez fogadott mikor beléptem a game-be.----> de qrvára nem az történt! FUCK UBIshit!!!!
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
-
szami777
addikt
Köszi az infót!
Na nekem ilyen még sosem volt.
Mondjuk nem "panaszkodom", van más bug helyette, amitől a falra mászok.Mostanában azt vettem észre, hogy a zsaruk sokkal keményebbek lettek crate küldiknél, és ha lesodródok az útról, bejön a crash cam és egyből azt írja, hogy elkaptak, korábban ez nem volt, elég zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki kölcsön tudja adni a CAU-s accját, hogy ki próbáljam a saját gépemen? Már csak kíváncsiságból érdekel ez a téma. (privátban elküldheti) És nem kell parázni, nem fogom tönkretenni.
-
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9860 üzenetére
Map bug nekem sosem volt,de a cau frissítés óta,a a pvp legtöbbször a crew működése leállt üzenettel végződik. Én csak a summit pvp-t toltam,de mára a kiléptetések miatt,teljesen leszoktam róla.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
-
tixem
addikt
Újra elővettem, a szokásos mapbugon kívül egész jól elvoltam vele, de látom továbbra sem változott semmi Stílusosan egy befagyott pvp lobbival zárult a móka. Röhej.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9856 üzenetére
Az utolsó fail a legjobb.
Ilyet a crew-ba is látnék szívesen multi versenyen.[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez a Maserati MC12 Challenge De gondolom csak a DLC-s kollégáknak.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9850 üzenetére
Az korrekt, hozzátok képest kis szaros noob vagyok.
(mentségemre szóljon, hogy az utóbbi 1.5 hónapban ma volt először időm játszani)Megnéztem, nekem ez a kettő a top:
skyline C 3113km
skyline perf 1849kmA lényeg inkább ez: Total distance covered: 28699.
-
szami777
addikt
válasz csab991 #9848 üzenetére
58000???? Omg
Nekem a skyline perfbe van talán 2000, skyline c-be meg mondjuk 4000.
A többi 500 és 1000 között.
És kb500 órám van a játékba.
Inkább nem számolom ki.[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Amit bedobtak Challenget ( Maserati MC12 ) 1:52.000 mentem valahogy.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9843 üzenetére
Az kemény.
Kíváncsi vagyok, mennyi játékórája van.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
UFO1
senior tag
Ja, saját kocsival nekem is ment volna ez a küldi, de én a kapott fostalicska mustang-al mentem szerintem a videón szereplő LvL szinten és annyira instabil volt, ill. elpattogott, hogy többszöri próbálkozásra sem ment. Volt hogy csak 1-2 hibázott a végén! Aztán hívtam valakit és meglett.
(#9840) tutuhawer
Jó mos fellépek, de nem sokat érek rá max. ½, 1 órát! -
tutuhawer
őstag
most lépek be hamarosan, 15-20-25 perc, és ráérek. Versenyzem, közben sportolok, tök jó a rendszer. Kiválasztom a futamot, míg várok , addig 30 fekvőtámasz belefér. Nyomom, ameddig bírom
Izom. Autó. ÉrteeeeeedRaidre én a Dodge RAM-et építettem át, másra nem is vágyom, ez tetszik, mindig is tetszett
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
Szerintem a 3400 az egyik legjobb vagy az 5 ajtós Mini, a Buggy sem rossz persze hullámos pályára a Hummer viszem csak kanyarodni nem nagyon szeret a drágám!
A leggyorsabb viszont R-ben a Challenger SRT summit piros folt terjeszkedésnél használandó, csakis sík terepen kicsi hullámon is elszáll, mint a papírrepülő![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9835 üzenetére
Nem gáz persze csak így elesel a kocsivásárlások, tuningolások, 30%-os kedvezményétől + kevesebbet kp.-t nyersz versenyen, kevesebb pontot is kapsz!
Azt kell eldöntened mit akarsz a játéktól csak kocsikázni tök jó FS (full stock) kocsikkal nem kell perk vagy belecsapsz és probálsz a világelsők közé férkőzni? Ahhoz kell minden amit eddig felsoroltunk, ja meg legalább a WR (Wild Run, a CAU-ban az is benne van! + az R35!!), mert abban van a summit ami pár napos kihívásokból áll és hó végi nagy summit-ból.
Egyik nagy király ott ő, de a fenti írásomban is ö keresgéli az antennákat.
Van magyar summit világ 5-10 helyezett (volt) is, ide is írogat néha nagy szimes arc (leginkább rally) elég keményen tolja HC-ban (Hard Core), kormánnyal és belső nézetből!!!Csak az alap kocsikat kaphatod meg az R35-hoz kell a CAU (Calling All Units), miért nem jó az R34 ez volt a kedvenced a World-ben. És van belőle mind az 5 spec. Nekem nem jön be nagyon szeret keresztben csúszkálni igaz kicsit finomítottak rajta.
Egy kicsit később fellépek és ha gondolod megnézem, hogy bénázol itt!
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
nem gáz, annyira nem is nyomtam rá. Most inkább az ingyen autókat próbálom összeszedni, ha tudom. Most a láda cipelősben a Lambo Gallardo 570 és a Pagani Huayra után Mercedes SLS a jutalom, ha megvan a 10/10 kártya. A kérdésem az, hogy kaphatok-e bármilyen gépet ott vagy csak az alapjáték tartalmaiból válogat a játék? Még mindig a Nissan GT-R kéne, ha esetleg bedobná a játék... (az DLC-s tartalom)
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
Most jut eszembe van egy szűz profilom mikor ingyé volt a játék, mingyá kiokosítom magam mi hogy is volt/van!
Csak a sztorit tolom vagy először fedezzem fel az antennákat, mert ha jól tévedek csak akkor látszanak a roncsok a Buggy meg jól jöhet?!
Mondjuk már arra sem emlékszem lehet e saját kocsival menni R-es versenyen?Az Audi-s üldözésnél az oválnál akkor sem (most sem! ) voltam képbe mit is kéne csinálni, erről meglesek egy végigjátszást szerintem.
A rohadék láda szedegetéstől már előre hányingerem van!(#9831) tutuhawer
Azért nem tudsz, mert nincs meg az az oszlopod a perk táblán ahová ha tennél el tudnál küldeni 2 játékost, de ahhoz meg az kéne, hogy végigtold a sztorit!
Ha meg nem megy valami itt kérsz segítséget és valószínű kapsz is, különben többen tolni a sztorit sokkal jobb móka mint szimplán![ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Megjelent több is, amint vettem másféle autót is
Egy játékost tudtam elküldeni, kettőt nem.
Nissan GT-R: ja, csak a kiegészítővel lehet megvenni, elég szar.
A PvP futamok azért tetszettek, tagnap tudtam versenyezni is, csak ügyetlen vagyok, de jól esett pár verseny, tetszett.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9829 üzenetére
Ezért kell 2 user-t elküldeni akkor tuti hogy nyer, de ö nem tud arra a perk-re tenni ami ezt engedné nincs meg az a sor vagy inkább oszlop (no sztori, no teljes perk tábla).
Különben ha jól emlékszem az antennák felderítése után jelennek meg a faction küldetések is a térképen vagy csak a skill-ek?
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9826 üzenetére
Megvan, csak magat a menut nem talaltam meg, epp most elkuldtem par baratot. Alacsony az elismertsegem, ezert apropenzt kapok majd, kb 1/10. Az se szar azert, kezdesnek jo, mar nem kell sok a GT-R R35- hoz
-
tutuhawer
őstag
hol találok valakit, aki végigjátssza... ? Nekem biztos nincs időm rá . Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, így sajnos ez nekem egyelőre felejtős.
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9820 üzenetére
Azért olyan nagy reményt ne fűzz, hogy a barátlistások sok lóvét fognak neked keresni, mert hogy 100%-ra nyerjen a „kamu” faction küldin (magyarázat lejjebb) ahhoz 2 user-t kell elindítanod, de ahhoz viszont tenni kell arra a perk-re, hogy engedje. Viszont, hogy megjelenjen neked az a sor (az 5.) végig kéne tolni a sztorit.
Sőt továbbmegyek, hogy sokat nyerj tenni kell arra a perk-re ami növeli a nyerhető összeget, de te mivel nem vagy hajlandó végigtolni egy kb. 10-órás sztorit, na kapi … ?A legnagyobb gondod, hogy csak addig kapsz perk-et amíg el nem éred az 50/60?-as (több mint 2 éve mikor én toltam csak 50-es LvL volt) szintet. Arra már nem emlékszem, hogy csak a sztori küldetéseken ad e vagy úgy egyébként is szintlépésenként?
Ami javasolt nagyon gyorsan letolni a sztorit
vagy add oda a szomszéd kisfiúnak a belepőkódot és letolja helyetted 1-2 nap alatt.
Ha ez megvan a fogod a CC-t és veszel rajta perk-et, az egészet elköltheted, mivel csak egy valamire való kocsi van amit csak CC-ért lehet megvenni ez az 5 ajtós Mini, de neked az úgysem kell majd.Enjoy!
Megj.: azért írom, hogy kamu faction küldi, mivel itt valós verseny nincs csak a gép dönti el nyertél e vagy sem 1 barát elküldésénél esélyes, hogy nem nyersz 2-nél 100% hogy nyersz, ha az illetőnek van az adott versenyre alkalmas megfelelő LvL számú autója.
Ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz, mindenki így kezdte én is direkt kivártam 1 hónapot, hogy olvassam a fórumot és tudjam a trükköket. Tanulni sosem szégyen és nem árt megfogadni a javasoltakat.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz tutuhawer #9820 üzenetére
+ csinálj meg napi 1-2 (5-6, mert függőséget okoz, hogy javíts az idődön ) Leaving L.A faction missiont mellette. Hossz/ jutalom arányban az a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz MrDerekas #9819 üzenetére
Neterror connect k....anyjapi....ja. Hogy tudom elkuldeni az ismerosoket penzt szerezni? Mar adott faction kuldeteseket, de en elindultam rajta es kesz. Nem bannam, ha az ismerosok keresnenek penzt nekem.
-
MrDerekas
addikt
válasz creedszl #9818 üzenetére
Elképzelhető, hogy a gépen tárolt mentés fájl kavar be. De legalábbis érdemes azt törölni és úgy indítani a játékot. Amit ezzel törölsz, az a beállítások (grafika, irányítás, egyéni rádió lista) még az eredményeid, cuccaid, pénzed a szerveren tárolódik. Tehát törlés után újra be kell állítanod a beállítani valót és lehet elmúlik a netes terror. (Neterrorrk.rva.nyjap.cs.ja by Tutu )
-
creedszl
aktív tag
sziasztok
Tegnap megvettem a wild run kiegészítőt az alap játékomhoz viszont nem tudom felrakni egy kocsira se az új kiteket mert kapcsolódási hibával kidob a játék.Tehát nem tudok drag drift és monsta kitet felrakni a kocsikra.Találkoztatok már ilyen jellegű gonddal?Ha csak játszok vele akkor nincs kapcsolódási hiba,haverral nyomtuk simában tegnap is órákon keresztül.
Hulligaaan
-
CJ4567
nagyúr
válasz tutuhawer #9813 üzenetére
Elég jelentős előny az hogy verseny elején full nitród van ami erősebb is, az autód minden részben jobb mint amit perk nélkül elérhetsz(max autószintet csak perkkel tudod elérni), olcsóbban tudsz vásárolni (erre is van perk), ideális vonal is külön perk(ez idegesítő nagyon, felesleges volt megvennem), stb.
No Sana No Life
-
-
feri1014
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #9812 üzenetére
Amúgy véggiggondolva beléptem játszani pár napja komolyabban, és hívtak ismeretlenek láda cipeléses futamba, én meg végigmentem hátul, és ennyi. Nem gondolom, hogy olyan egetrengetően sokat fog nekem a játékélményen rontani, hogy pár százalékkal kisebb a szám a kocsi adatainál. A segítőkészséget viszont nagyraértékelem, csak már 20-30-as szintre léptem, akkor már nem tudtok segíteni
Rajtam az orvosok sem tudnak segíteni a családom is már rég lemondott rólam.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz feri1014 #9811 üzenetére
Semmi gáz, nem nagy probléma. Maximumra úgy gondoltam, hogy max tuning és max szint, a bónusz pontok azok, amik elmaradnak. Nem olyan vészes az. A story csak azért nem érdekel, hogy pár százalék pontot kapjak
-
feri1014
senior tag
válasz tutuhawer #9809 üzenetére
Még szerencse, hogy nem ragaszkodsz a gyors tuninghoz, mert így biztos, hogy nem lesz gyors, amire elérhető lesz minden, ami hasznos. Ahogy UFO1 is mondta, itt végig kell menni a sztorin stb. Kicsit RPG-sre próbálták venni a dolgot, így kell a sztori, farmolni kell minden spec-en az alkatrészeket stb. Próbáltunk segíteni, de most csinálhatod meg azt, amit fejlődés közben megkaptál volna. A perkeken iszonyatosan sokat buktál...
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9809 üzenetére
Azért van csak Zoe mert nem nyomod a sztorit ezért írtuk ne a szintel foglalkozz hanem a sztorival. Így most megszivtad! Veheted meg a perk-et drága pénzért!
Alkatrészt nem tudsz venni már írtuk 1-1 spec-re meg kell szerezni az összeset utána tudod megvenni jó drágán pláne, ha nincs azon a perk-en amitől olcsóbb lenne.
Mi azért írunk neked hogy segítsünk, de ha nem fogadod meg hátrányba kerülsz.
Ez nem NFSW és nem Real Racing 3 nem úgy kell játszani! -
tutuhawer
őstag
Hát én pár nap alatt lettem 40-es szinten, és mire észbe kaptam, a Perk gyűjtögetés már nem fog menni, a szintek nagyja megvan, sebaj. Amúgy is csak Zoe elérhető, más ember nincs, ahova tudnék tenni pontokat.
Az megvan, hogy amikor megveszem az első raid vagy circuit autómat, akkor jobbra nyíllal magasabb szintre tuningolt gépet veszek, azt láttam, köszi.
A factiont még nem is figyeltem, a lóvé pedig jól jön majd, megnézem, köszi.
Igazából nem ragaszkodom majd a gyors tuningoláshoz egy-egy autónál, nem fogok csak azért órákat menni, hiszen ha lesz sok pénz, akkor megveszem pénzért bele az alkatrészeket, nem? De. Amúgy se sok autót akarok venni, pl egzotikumok nem érdekelnek különösebben, az autók halmozása sem a stílusom.Kicsit fura amúgy, hogy így behívnak ilyen transporter futamokba, és egy sikeres egy szintet ér... Nem bánom, annyira nem érdekel, de fura.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9803 üzenetére
Hát igen, alapjáratban majdnem 1 GB-ot eszik a Win 7 + 400 MB-ot a szükséges vackaim(ACS, ADGuard, D3DOverride, MSI Afterburner, Rainmeter és a Nexus.
De eddig nem volt gond. Na mindegy, max veszek bele még 2 GB RAM-ot.
(#9806) nap
Ha tudnám, hogyan kell. Linuxos vagyok, Win 7 csak a Crew miatt van fent.
-
CJ4567
nagyúr
Egész sztori végigtolható egyedül, nagyrészt (Ládásakat biztosan) egyedül toltam végig.
Versenyeket látja antenna felderítés nélkül, de az gyorsan megvan, térkép mutatja hogy kb merre vannak antennák, utána minimap is segít.
Raid sósivatagra kevés, oda más skill kell. (Slalom legegyszerűbb)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
UFO1
senior tag
Ja, még ami fontos, ha gyorsan fel akarod húzni a kocsikat (a sztori után!!) a sósivatagban a speed skill-nél a legegyszerűbb, de ha jól emlékszem csak akkor fogod látni, ha az ottani antennát megtalálod (de a versenyeket sem látod antenna felderítés nélkül!!).
Új kocsiba alkatrészt venni meg csak akkor célszerű, ha már 60-as szintű vagy, mert úgy magasabb pontszámú alkatrészt nyersz. Elég egy kocsival megszerezni az adott spec-re az összes (11db) alkatrészt! Ezeket mindig építsd be, mert úgy az autó szintjéhez mérten erősebbet fogsz nyerni legközelebb, nemkülönben könnyebb is a skill-t teljesíteni. (HQ-ban úgy is úgy pakolod ahogy akarod. Nagy jelentősége amúgy sincs mivel bejöttek a gyémánt alkatrészek és abból sajnos nincs 4 fajta. Régebben még valamelyest testre lehetett szabni a járgányokat pl. csak grip-el telepakolva sokkal jobban tapadó, irányítható lett!)
Legnehezebb az R-es kocsikat felhúzni, de a sivatagban az is csak 1 óra!+ A térképen van szűrő gomb ugye az Ő – Ú betűkkel navigálsz a B-vel meg lehet szűrni mit keresel!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9799 üzenetére
Igen én is csak tegnap vettem észre, de találtam egy angol versönt remélem elmondja a lényeget a többit itt leírtam (az kamu faction összege mára már feleződött!!) van egy pár link benne, olvasd el mind!!
A gyors kp. lényege elküldesz 20 embert a barátlistádról a legjobban fizető faction küldikre 10db van (keresd meg őket) tehát 2-2 embert kell és dől a lé!
A sztorit told végig élvezetes is az ott adott gyenge kocsikkal és nem túl hosszú. Van amit nem tudsz majd megcsinálni egyedül, legalábbis nekem nem ment (a ládaszedegetést) arra hívnod kell valakit segítségnek
Nekem egy hét volt napi 1-2 óra játékkal, de nekifeküdve 1-2 nap alatt letolható. Ott kapsz jó sok perk-et, ha tettél a duplázóra a többit meg majd megveszed játékpénzért, esetleg vásárlás előtt átpakolod!Még egyszer: ez is fontos!!
„Na, megy a fejlődés. Nekem a Zoe engedett 20-as szintre felépített Dirt autót venni, meg persze 10-est is, de nyilván a 20-asra nyomtam rá.”Ne nyomj rá hanem …
Ha egy új kocsit a megfelelő spec-re akarod átalakítani ne nyomj rá egyből hanem a jobb nyíllal menj a 40-es szintre így sokkal olcsóbban, erősebb járgányod lesz.[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9800 üzenetére
1280x1024 HIGH. Másfél évig nem volt gond ezzel a beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest