- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Lathronos #9749 üzenetére
Hát nem tom.. Azért a civil viselkedés odab@sz
Ez az elindulok, átérek, tuti, ááá nem, mégsem inkább satufék vagy az hát talán átérek, és gyí ezerrel, a random sávváltás, a belső sávon tökölés az autópályára való felhajtás fordulással egybekötve
Szal a véletlennél picit több
Vagy ilyen a' élet...
Szerk a fentebbihez: Nekem a régi Most Wanted, Micsu Lancer Evo IX hiányzik fájóan ebből a játékból is
-
tixem
addikt
válasz
Lathronos #9617 üzenetére
Arra gondolok, hogy egyes részeknél egyszer csak elfogy a pálya alólad és beragadsz a semmibe. Freedrive-ban még csak-csak, r-rel vissza tudja magát resetelni az ember, de ládázásnál nem lehetséges ami kb meg is öli az egészet. És még csak kerülni sem lehet mert az adott pályarészletet nem képes betölteni semmilyen irányból...
-
Emunem
őstag
válasz
Lathronos #9551 üzenetére
Nekem is tesco-s, Manta kormány
Még mindig megy, mint újkorában, csakvigyázni kell vele, és nem veszem elő.
Inkább billel megyek én is, vagyis, csak azzal.
Ha nagyritkán előveszem, fiam nem rendeltetés szerű erővel próbálja tekerni, mint a nagy autó kormányát szervórasegítés nélkül... Ezeknek mint ahogy a lengyel oldalakon is írják, az a haláluk, ha túl erősen rángatják őket, elkotyogósodnak. Utána meg nem pontosak, etc... Csak az a rohadt gáz/fék pedál ne csúszna el mindig...Lehet valakinek ismerős lesz.
a neve: Manta Compressor 2 Supreme
elég csicsás a neve... -
válasz
Lathronos #9529 üzenetére
Horizon 3 demot próbáltam, elég jónak tűnik. 20 rongyot egyelőre viszont még sajnáltam rá.
Na meg nálam azért kiverte a biztosítékot, hogy a DFGT-vel csak azért nem megy, mert volt valamikor PS-re valami Grand Turismo játék, és anno azzal adta ki a logitech a kormányt. A Momo, ami szarabb és régebbi még profilt is kapott, a DFGT-t meg észre se veszi, még saját profilhoz sem. Köszi MS.. Még jó, hogy van hack hozzá.. -
-
szami777
addikt
válasz
Ha kell a belső nézet és nem zárt pályákon akarsz menni, akkor sajnos pc-n nagyítóval is alig találni ilyen játékokat. :/
Persze, ha zárt pálya is jó, akkor van kismillió választásod, de az már nem arcade. Talán a grid első része és az nfs shift, ami fél arcade, zárt pályás, belső nézettel és jó játékok is.Nézz rá a driver san franciscora, open world arcade játék, van belső nézet és licenszelt autók, laptopodon is vígan elfutna, illetve poén játékmenete, bármikor átveheted a városban közlekedő kocsik felett az irányítást, más lehetőséged nincs mellette, csak a crew és a tdu.
illetve
A 2012-es nfs most wantedhez készült egy cockpit mod, magát a moddot nem próbáltam, de a játékot rongyosra toltam, nagyon szerettem.AZ EA Acces most starttól ingyenes 1 hétig, a most wantedet ott kis is tudod próbálni.
De hamár 15k-t elköltenél, akkor azt csinálnám a helyedbe, amit én tervezek: 20-25ért van hardverapron xbox360 konzol, hozzá meg beszereznék egy forza horizon 1-2-t és kész is vagyok, néha rákötöm a monitorra, ha épp játszanék, nem sokkal drágább ez az opció, mitn egy új tripla AAA játék.
-
MrDerekas
addikt
válasz
A NFS sosem volt szimulátor, de a Crew sem az. Belső nézet... értem én, hogy neked ez jön be, de ettől még kőkemény árkád marad a játék. Ezt viszont én kedvelem.
Meló után haza, belerogyni a székbe, aztán négy gomb meg némi illegális utcai versengés, tesztkörök, szájbarágós navi, meg túlbiztosított elektronika nélkül. A CAU meg szintén bejövős. Mindig is imádtam rendőrautókat, a csomag/dlc meg annyiba fáj, mint régebben az egyik online árkád játékban egyetlen autó. -
UFO1
senior tag
válasz
Lathronos #9527 üzenetére
Ha szereted a kemény meneteket (némely brutál kemény) esetleg festegetnél autókat (elég komoly szinten) akkor NFS 2015. Ennyit simán megér!
A kocsi hangolása nem könnyű annyi állítási lehetőség van, de én nem bántam meg!
Ezért is töröltettem az egyik hsz-ombol az off. részt, mert rájöttem a be kell áttiltani a járgányokat! -
-
Szoszo94
őstag
válasz
Lathronos #9394 üzenetére
Az a 3,2GHz-es i5 sajnos nem a legjobb alá, még mindig nem szeretnek a játékok több szálat rendesen kezelni és ilyenkor sokat számít az órajel, többet, mint a magok száma. Sanszos, hogy egy párszáz MHz-el erősebb i3-al jelen esetben jobban járnál
Nálam a 280X alá is elég volt a húzott 3570 (@4GHz) max beállításkhoz, illetve most is elég a 480 alá, de tény, hogy nem optimalizálták ezt a játékot sem több szálra. Majd kíváncsiságból ha lesz időm, megnézem, hogy mennyit számít az órajel ebben a játékban FHD beállításnál (4K-ban játszom, de ott ugye a VGA-é a fő szerep).
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Lathronos #9394 üzenetére
Az miért baj ha képes kihasználni amit odatesznek elé? Én egy tuningolatlan Q9550-el játszok, és városban 20-25FPS-em van, mégis játszottam lassan 200 órát a játékkal. PVP-ben se hátráltat, mivel sok pálya városon kívül van, vagy olyan részén ahol jobban megy a játék, még normális rankot is össze tudtam szedni.(Gold 4)
Azért azt se mondom hogy jól optimalizált játék, mert nem az.
-
fatal`
titán
válasz
Lathronos #9280 üzenetére
Az a helyzet, hogy többet vártam, mert a két előd (tudom, hogy papíron nem TDU utód, de az egész játékon érződik, meg a fejlesztők egy része is ugyanaz) sokmindenben többet nyújtott:
- Nagyobb autókínálat
- Kereskedésekből vehető autók (ad egy hangulatot a játéknak, legtöbbeknek nem fontos)
Rohadt illúzióromboló, hogy redvás, dzsuvás boltokban kell megvenni a verdákat, már amit nem csak a házban listáz
- Házak garázzsal, ahol tartod a kocsikat (szintén mint a fenti)
- Közösségi funkciók
- Normális fizika
- TDU1-ben állítható ülés (kamera belsőnézetben)
- Működő tükör (ez 2016-ban konkrétan sztem egy vicc)
- Normálisabban működő szerver
- Index
- Cabriok, működő tetővel
Stbstb.A 8-as layer már akkor is kicsi volt, de legalább azt együtt lehetett tartani.
Tény, hogy van, amiben a Crew előrelépés, a multi része sokkal jobb, a map is változatosabb, nagyobb, ez igen pozitív.
Bőven lenne hova fejlődni. Pályaautók nem érdekelnek, Horizon 3 meg se a kormányomat nem támogatja (DFGT), és a map is piszok kicsi, talán a Horizon 4.
A rengeteg bugot nem is említem, vagy a helyenként okádék minőségű textúrákat (pl. a Hurracan Circuit festése valami szörnyű), és hogy 5 autóért meg egy nagyon senkit sem érdeklő játékmódért elkérnek 20 eurot az egyenesen röhej. Legalább a bugokat javítanák ki.
Nem mondom, hogy szar a játék, mert az túlzás, én is beletoltam jópár órát, jó szórakozás tud lenni, egyelőre egyszerűen meguntam a bugjait, a két TDU modokkal jobb élményt nyújt perpill, az elavult graf ellenére is.
Szerk.: OFF-ba tettem, mert nem kapcsolódik szorosan a játékhoz.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
Lathronos #9258 üzenetére
Azt nem mondom, hogy egy konyhatunder vagyok, de a kedvenc kajáimat nagyon profin ossze tudom dobni en is. Platina 1-be vagyok azoknal.
Arulo modon en attertem a Dirt Rallyra a Crew-s kapcsolodasi gondok miatt, de gondoltam ide is bekoszonok azert.
Mindenkinek Jo vezetest, hangulatot, party-t es Boldog Uj Evet!
-
Emunem
őstag
válasz
Lathronos #9195 üzenetére
Én nem tudom, ti hogy pozicionáltátok a képernyőt, de nekem nappal is jó, este is. Mondjuk én a Ps munka miatt bekalibráltam az Lg-t. Nomeg nem éri napfény, lehet emiatt is nincs ilyen problémám.
De tegnap engem is kidobott a game, vagy 4x... Eddig nem volt ilyen. Elég drága volt anno ahhoz, hogy ennyi bug legyen benne, sztem... De én csak egy vagyok a millióból.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Lathronos #9160 üzenetére
Heyho uram!
Látod minden szemetet idefúj a szél.Érzem amúgy igen, hogy van benne egy láncolási erő. Jó kis openworld jónak ígérkező járgányokkal. Autós játék-búza vagyok, szeretem nyomni a virtuális pedált. Eddig a Burnout paradicsommal toltam, de már azt is kipörgettem, jókor jött ez.
Ja és most meg a GRID volt ingyé Steam-re. El vagyok látva.Más kérdés, hogy alig van időm gémelni.
}{3@Đ$}{0ot - Jól írták, egyetemi háló.
-
szami777
addikt
válasz
Lathronos #9017 üzenetére
Már önmagában az is furcsa, hogy egy 2 éves játékhoz kiadjanak egy ekkora dlc-t.
Szerintem az utolsó dollárokat akarták még kicsikarni a játékból.Ez egy eltervezett húzás volt, hogy az alapjátékot odaadják ingyen és utána meg hátradőlve várják, hogy akkor most vedd meg szépen a dlc-t.
___
Ha már szóba jött az 1 javításra 3 hiba: a ligapontok minden kilpés után nullázódnak, és csak akkor állnak vissza, ha belépsz és multizol, utána szépen megint megy vissza bronz négyre.
Nem értem, mi volt az a "foltozás", ami pl ezt előhozta, de szarnak bele, mert már majdnem két hete ilyen. -
-
Emunem
őstag
válasz
Lathronos #8788 üzenetére
Neked is van ellene cuccod. De ha lemaradsz, ha jól tudom R-t nyomva a közelében leszel. Amúgy nem gáz, meglehet csinálni hamar.
Jobban lehet falazni, mintha a skyline C-ben jobban irányítható lenne. De több az uthiba. Elég gyakran száll el az autó láthatatlan 'ugratók' miatt.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Lathronos #8748 üzenetére
Ezek készek. De kapunk ajándékot!
-
ashiaor666
csendes tag
-
olloczky
senior tag
válasz
Lathronos #8670 üzenetére
Én se nagyon akartam elhinni de mégis volt egy-két furcsaság mostanában.. Haverommal mi is azóta játszunk, mióta ingyenesen le lehetett tölteni (már előtte is gondolkoztunk, hogy meg kéne venni) tehát sok tapasztalatunk nincs. DE, hogy a mi 1260-1299 kocsijaink mellett, nem tudom mennyivel húz el egy 800as kocsi, és folyton csak távolodik, az azért furcsa kicsit. Nagyot nevettem, amikor a végén kiderült, hogy első helyének ellenére, LP-t vesztett.
Tehát, csak látja a rendszer, ha vmi nagyon nem klappol..
-
szami777
addikt
válasz
Lathronos #8597 üzenetére
Persze, hogy van.
PL nálam fifával volt így, hogy a teljes online profilom eltűnt, írtam origin supportnak, néhány órán belül minden ok volt.
Tudtommal a gépeden csak a profil beállításodat tárolja (grafika, irányítás stb), legalábbis az összes online játéknál így van.Az tényleg furi, hogy nulláról indult, félek, hogy azt fogják mondani, hogy már rég volt/ nem kellett volna újra kezdjed bla bla bla.
Egy próbált megér mindenképp, ha másért nem is, úgy hallom minden biszbaszért adnak már egy rakás CC-t vigaszdíjként. -
szami777
addikt
válasz
Lathronos #8593 üzenetére
" félálomban töröltem a mentésemet a uplay profilomból,"
Ez fura, online játéknál nem lehet csak így a mentést törölni, és ez most attól független, hogy a mentés a felhőbe dolgot bekapcsolod e uplayen keresztül vagy nem. Pl ha egy zsír új gépen belépek, akkor is onnan folytatom, mert az online profilt letölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest