-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TommyX_
őstag
2024.03.31-ig lehet még játszani a The Crew (1-el), utána leállítják a szervereket.
Forrás. -
Elims
veterán
Megvannak a trófeák (motorfest).Most pihentetem kicsit.
Ha vkinek kell vmikor segítség,írjon rám.Ps4 és ps5-ös kiadások vannak meg. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Pár hete játszom a crew motorfest-et,kb.100óra van benne és mostmár jó lenne vhogy összehoznom a demolition royale trófeát (ps-en).Hogyan lehet átváltani a monster truck-ra játék közben?Összeszedtem több ledobott loot-ot,kiütöttem több játékost,de nem akar átváltozni a kocsi. :-/
Mit kellene még csinálnom? -
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10491 üzenetére
Kb. 38-40-ig jutottam emlékeim szerint, megpróbálom kicsit jobban megtolni következőleg
-
spleenszuru
őstag
Na ki meddig jutott/jut a legend level skálán?
Holnap havi reset, jön a legend points szállítmány.Én 211-en vagyok, ma megpróbálom a 220-at.
-
rdt89
addikt
A versenyeknél a körök számát nem lehet beállítani? Eddig arra jöttem rá, hogy lehet minden versenyt megoldani, hogy bármelyik kocsival mehess, de a körökszáma sajnos nem jött össze.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Azt esetleg tudja valaki, hogy a bronz színű pénz mire jó?
Értem, hogy a feles alkatrészt szétszedheted erre a pénzre, van egy csomó, de egyszerűen nem látok semmit, amire elkölthetném. -
Üdv! Kit szivat még ez a jelenség? Kb. 20 játék van a gépen,csak ez csinál ilyet.
-
Gigi01
őstag
Hali!
Epic-en elkezdtem a trialt.Viszont tegnaptól ezt kapom indításkor. Error Cod: LS-0021
1óra48perc Epic szerint,amit eddig játszottam vele. -
Barell
senior tag
válasz
spleenszuru #10479 üzenetére
Mindig is erről szóltak a játékok. Aki többet játszik, nagyobb előny. Sajnos amióta van a rengeteg játékon belüli vásárlás ez nem igaz mindenhová.
-
spleenszuru
őstag
A havi main stage progresst nagyon túlkapták.. Minden egyes szintért, reset után jár 1 legend point.
A plafon pedig végtelen, szóval akár mind az 1000 pontot ki tudod szedni, ha annyira nolifer vagy.Ez beteg lett... nagyon remélem, mindenki félreértette ezt, és valójában nem így lesz.
Non-stop farmolok, de még csak lvl 40 vagyok, fasorban nem lesz meg még a 100 sem szerintem.
Így az élettelen játékosok akkora előnyre tesznek szert már az első hónap után, hogy az embertelen. -
MasTer
tag
Kipróbáltam én is a hétvégén. Meglepően jól irányíthatóak az autók kormánnyal ( G25 ), bár nagy különbség a kezelésben nincs közöttük. 911 Turbo után próbáltam egy Charger Judge-t, hát csak a műszerfal változott meg a sebesség, a vezetési élmény ugyanaz maradt. A hangok szerintem nagyon jók, szépen fütyül a turbó, morognak a nagyvasak, visítanak a japán kocsik. A Project Car-betegség ebben a játékban is megvan, fülekkel és H-váltóval váltható minden autó. A grafika szerintem szép, full HD-ban 30-40 fps volt közepesnél jobb beállítással ( RX480 8mB, Ryzen 2700), szép naplementék és napfelkelték voltak. A térkép összehasonlítása adja magát a TDU-val, a TDU aszfaltos térképe részletesebb és szerintem nagyobb, de abban nincsenek terepútvonalak. Mondjuk nekem nem hiányoznak, jobban örültem volna egy nagyobb aszfaltos részletes Ohau térképnek. Majd pár év múlva, valami nagy leárazáskor lehet, hogy elcsábulok, ha lesz Steam-en is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10476 üzenetére
2023-ban azért nem egy nagy elvárás szerintem legalább a 120FPS, de lehetőleg korlátlan.
Autós játékokban pont jó a magasabb FPS, mert azért itt is kell néha gyorsan reagálni, meg alapjáraton jobb érzés a 120+ FPS, mint a 60.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. PC-n lehetetlen kilőni a 60FPS limitet?
-
rdt89
addikt
Nagyjából a végére értem a játéknak. Megcsináltam a playlist-eket, összeszedtem a csillagokat, sebességzóna, escape, slalom is kimaxolva, a heti kihívás is kész, nagyjából a fotókat is megcsináltam, a repülős kihívásokat hagytam ki, az nekem bosszantó és zavaró, de a verseny abból is megvan. Összességében tetszett és várom a további tartalmakat, de ha nem cimborámmal vettem volna meg home-ba, akkor most szomorú lennék, mert teljes árat viszont nem ért volna meg.
-
NoMagix
addikt
üdv mindenkinek,
lassan lejár az 5 órám és azt kell mondanom, hogy sokkal rosszabbra vártam!
Még kicsit kaotikus a forza után, itt is tolják a sok tartalmat, nem győzőm kapkodni a fejem. Az ajándék box-ok megtalálása a szonárral az jó lett, tetszik. -
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #10459 üzenetére
Nekem 11 lista van kész, de a 10-et csak a fast travel miatt toltam le, az nagyon kellett.
A legendary partok legendásan szarul esnek, mondjuk discordon van pár őrült, viszont van akinek 95 óra után sincs még meg egy szett.
Ezt mondjuk tudtuk előre, de rosszabb, mint hittem. Szerencsére a nehézség ezt nem befolyásolja itt.
Ja, meg a recalibrate olcsó, 1500 bucks és 150 scrap minden esetben, nem emelkedik, mint TC2-ben.HC, ST1,ST2, Drag, RAID és Rally van nálam maxolva, viszont még jövő hétig monstert is ki kell, lesz summiton. Azután szerintem AGP-re megyek, mert slalom skilleken azokat szeretem.
Én grand race-el nem foglalkozom, azt olvasom róla túl kaotikus, meg csak akkor éri meg, ha top 3-ban vagy.
Vintage playlist , Kiss me Kombi eventet farmolhatod partokért, az az egyik legkönnyebb, és legrövidebb event.
A main stage miatt aggódom amúgy, nagyon lassan halad, viszont nagyon tolni kell, mert resetkor legend pontokká alakulnak majd a progress pontok, ami még nem teljesen tiszta, hogy lesz, jött róla mail ma hajnalban.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10458 üzenetére
Én nagyrészt grand raceket toltam megjelenés óta (konkrétan megcsináltam 3 playlistet...
), így összejött elég pénz arra, hogy vegyek egy Revueltot, megvegyem a Motorsports és a Lambo bundlet, meg a Street T1/T2, és a HC ki van maxolva, viszont arany alkatrészeim alig vannak még.
Beszippantott a játék, elég élvezetesre sikerült, viszont az tényleg fix, hogy elveszi az időd, és grindolós.
-
spleenszuru
őstag
No múlt Hétfő óta próbálom tolni mint a veszett egér, de egy biztos, nagyon grindy lett.
Mióta megjelent, nincs is időm másik játékra, mégse érzem a progresst. Ezen azért remélem javítanak, ennyi idő a világon nincs.A gold partok esése nevetséges, mondjuk ez közölve volt már előre is.
#10457Viper26
Ma pl. lesz egy ninja update 10-kor, de konkrét szó nem esett a tükörről. -
Viper26
nagyúr
Homályos tükör gondolom bug, mikor lesz rá javítás?
-
Nem gondoltam volna, hogy 3+ év után hozzászólok a topikhoz, és az akkori hsz.-om még ezen az oldalon lesz.
TC1-el sokat játszottam, összességében nagyon bejött, a 2 nagy csalódás volt. Most kipróbáltam a Motorfestet, ~1 órát mentem, de eddig megfogott a játék (japán vonalon indultam elsőre). Jó a hangulata, az irányítás is egészen jó, nekem a zenei válogatás is bejött.
Külön tetszenek az ilyen "apróságok", pl a régi autóknál nem volt gps/nitro (nem tudom, hogy ez a rendes játéknál is így van-e, vagy csak a bevezetőben), vagy belső nézetnél a kormányátfogások, ha lemegyek az útról, akkor mozog a karakter, kikönyököl az ablakon, stb...
Ami talán lehetne jobb, hogy ne lehessen tökön-paszujon átmenni 300-al, kicsit büntessen a játék, ha találsz egy villanyoszlopot/szalagkorlátot.Első benyomások ezek voltak, szerintem kipörgetem azt az 5 óra trialt a napokban.
-
CJ4567
nagyúr
Volt még 162 ezer CC-m TC2-ben, meg 390 ezer pénzem, szóval gyorsan elköltöttem, úgyse tudom átvinni TCM-be.
Kár, hogy kell rá a szélesebb sárvédő.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10452 üzenetére
Yiren-. a nevem Ubi-n.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10450 üzenetére
Nem, hanem Twitteren megnyertem egy nyereményjátékot, Goldot kaptam.
-
ansell
tag
válasz
Lacielvtárs #10446 üzenetére
Weboldal alapjan pedig sajnos ugy tunik, hogy xbox-on sajnos NEM elerheto. [link]
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #10441 üzenetére
Nem kellenek ide maxos autók
-
ansell
tag
Ubisoft+ előfizetéssel Xbox (Series X) konzolon elérhető már a Motorfest? Ennek ellentmondó infót találtam csak. Köszi!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10443 üzenetére
még nem, majd ma, bár én most rámegyek az elektronos autókra valami chil vagy mi a neve
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10442 üzenetére
Japán listát letoltad már? Na ott aztán van vivid közeg.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10441 üzenetére
én egész délután este ezt nyomtam, és eddig nagyon kedvelem, nagyon tetszik, a vezetési élménye is árkádos, egyelőre imádom
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10440 üzenetére
No, ez az early access summit eléggé szivatós.. kifarmolni a partokat az adott osztályhoz, hogy értelmes helyezéseket érj el, kemény. 1 nap alatt.
Szerencsére csak street tier 2, és drag kell hozzá, talán este még be tudom húzni.Emellett a TC2 eredményen is húzni kéne még ma, mert szerintem így nem lesz meg a platina, különösen rossz voltam most benne..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10439 üzenetére
hajrá szurkolok neked is, hogy mielőbb hazaérj
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10438 üzenetére
Már csak 1 óra és én is tolhatom végre!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #10437 üzenetére
ez valami zseniális látványos
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10436 üzenetére
már jön lefelé
-
spleenszuru
őstag
válasz
nincsnév007 #10435 üzenetére
Ubi+, illetve Gold és Ultimate pre-order esetén.
-
nincsnév007
addikt
válasz
spleenszuru #10434 üzenetére
oh. csak a google is azt írta hogy ma van a megjelnés napja
-
spleenszuru
őstag
válasz
nincsnév007 #10433 üzenetére
Ingyenesen a hivatalos megjelenés napjától lehet, azaz 14-től, 5 napig, összesen 5 órát.
-
nincsnév007
addikt
én úgy tudom hogy mától még ingyenesen is lehet játszani. Azt hogy ,vagy rosszul tudom?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10431 üzenetére
igen én is csak a próba miatt fizettem, elő a ubi+-ra, mert ami tetszik játék azt mind megvásároltan tőlük.
de akkor ha veszem is akkor a gold-ot fogom, ha nem marad más megoldás
az utlimate eléggé húzós és ahogy írod, nincs értékbe azzal amit ad szeintem sem
a fotóid alapján tuti kellemes élmény lehet, nagyon vártam már hogy megjelenjen. -
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10430 üzenetére
Én örültem a bétának, mert így tudtam dönteni, megéri-e nekem, és mivel nagyon élveztem, a pluszt is megérte számomra a Gold verzió. Az ulti már tényleg túlzás, azért cserébe, amit kínál.
Drága volt az biztos, de tudom, hogy függeni fogom, mint a TC2-t, így nem bánom. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10429 üzenetére
jól teszed
hát már én is azon agyalok ha nem fog menni akkor megveszem teli áron.
de majd kiderül addig kapnak időt amíg haza nem érekköszönöm neked az infót
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10428 üzenetére
Közben olvasom Discordon, dolgoznak az ubi+ ügyön, mert nem megy senkinek.
Lehet ma inkább kihagyom a kondit, és játszom helyette..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10427 üzenetére
értem, hát akkor max majd én számolok be róla hogy működik, már ha működik az ubi+ szolgáltatás
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10426 üzenetére
Nem tudom az Ubi+ hogy működik, biztosan csak annyit tudok, hogy a Gold és Ulti preordereseknek ma már megy a játék.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #10425 üzenetére
hát én nem tudom hozzá adni a game listámhoz nem jön be az oldal, gondolom akkor még nincs közzétéve a game
igaz csak weboldlaon próbálom otthon tudom majd kipróbálni az app-ban
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10424 üzenetére
ejha hát látványosnak nagyon látványos így a képek alapján
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10423 üzenetére
Közben leesett, az a link az általam kért, már bezárt TC2 topikban volt, szóval itt a link:
[link]Végülis a nulláról sem gond, mivel a tuningokat ugyanúgy ki kell farmolni, azokat nem lehet átvinni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10422 üzenetére
hát sajnos azokat átvinni nem tudom, mert a Crew 2 nekem steamon van meg sajnos egy másik ubi fiókkal, így nulláról kell majd kezdenem -
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10421 üzenetére
Szép vivid a grafika, én toltam a bétát.
Nem olyan "élethű", mint a Forza H5, de szerintem gyönyörű. Maga a map sokkal kisebb, mint a TC2-ben, viszont részletgazdagabb ezáltal, nem olyan unalmas.
Átviheted majdnem az összes (Decembertől az összeset) TC2 járműved és vanity itemed amúgy.
Ha visszább keresel, töltöttem fel egy képalbumot a bétáról.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10420 üzenetére
hát szerintem ebbe a gyártók sem gondoltak bele
én is majd olyan egy óra körül tudok hazaérni, de akkor kökeményen indul a letöltés.
a videók alapján olyan Forza szintű grafika lehet, és a képek alapján van nagy város, hegyek szinte minden, a crew 2-t is kedveltem, és bízom benne hogy ez sem fog csalódást okozni -
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10419 üzenetére
Én kb. este 6-ig nem jutok elé, pedig legalább lenne kis head startom a hivatalos megjelenés előtt.
Mikor előrendeltem a goldot, ebbe nem gondoltam bele, hogy hétköznap indul a buli.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru #10418 üzenetére
oooo köszönöm, akkor repülök haza, nagyon kíváncsi vagyok rá
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs #10417 üzenetére
Szia!
10:00-tól elvileg már elérhető.
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok.
érdeklődnék hogy lehet e tudni arról valamit mikor érhető el a mai napon ez a játék?
vagyis a Motorfestre gondolok
elvileg ma már elérhető igaz én csak erre a plusz előfizetésre fizettem elő de úgy értelmezem hogy elvileg játszhatok vele már ma, és alig várom
előre is köszönöm a választ -
spleenszuru
őstag
Na jön valaki ma már Motorfestezni velem?
-
SH4D0W2011
őstag
Arról lehet tudni valamit, hogy jönnek tesztek a megjelenés előtt a Motorfestről?
-
homerhamm
addikt
Össze lettek vonva a Crew topikok.
Maj kipróbálom a trialt aztán meglátjuk mi lesz, a Crew 2-től agyhúgykövet kaptam.
-
spleenszuru
őstag
The Crew Motorfest megjelenés:
2023.09.14.Aki előrendelte a Gold, vagy Ultimate verziót, annak 2023.09.11.
A hivatalos megjelenés napjától 5 napig ingyenesen játszható, 5 óra hosszát.
Még a bétában lőtt képeim:
[link] -
MasTer
tag
Sziasztok! Túljutottam a rendőrös vackon, egész jól haladok a sztoriban. Kérésem lenne: mivel új Ubisoft Connect fiókot hoztam létre, nincsenek barátaim, akiket elküldhetnék pénzt keresni. Lennétek olyan jótét lelkek, hogy jelöltök barátnak
A nevem: MasTer_level99 . Csak szerényen
-
MasTer
tag
Hát megvettem a Steam-en az Ultimate editiont. Mi ez a rendőrös hülyeség? Berak egy Mercibe, hogy érjek utol egy másik autót, ami kilométerekkel előttem van. Amikor közelébe érek, EMP-t dob rám, nem lehet irányítani az autót, lejár az időlimit. Nekem is vannak eszközeim, de nem tudom beállítani, melyik gombra aktiválódjanak, össze-vissza nyomogatom a bill-t, akkor meg közli, hogy messze van a célautó. Kikerülhetetlen, átléphetetlen, flusztráló, idegesítő. Teljesen pipa vagyok, ráadásul a kocsi bár a kormányon levő fülekkel váltható, mégis kell kuplungolni. Értem, hogy beállítottam a manuális kuplungot, de abban a kocsiban nincs is! Ha az ezeréves TDU-ban meg tudták csinálni normálisan az autók váltókezelését, itt mi történik?
-
Emunem
őstag
Nekem ingyen adták a 2. szériát... úgy sem köt le...
Mi ez a tdu újraélesztés??? PÜ-ben 1-2 infó jöhet!
-
fatal`
titán
Én csak valamelyik free weekenden próbáltam, illetve még anno a bétát.
Nem lehet letiltani játékvezérlőt, ezért a repszimes gázkarra össze-vissza ment az autóEz a tetőkön ugrálós baromság nem érdekel, még a kilométerszámlálót is kiherélték. Gyakorlatilag az első TDU óta folyamatosan visszafele fejlődött a játék elég sok szempontból (a fejlesztőcsapat szignifikáns része közös).
Inkább tolom a TDU-t a Platinum Moddal.
-
AMD Power
titán
Nálam az év meglepetés játéka a Crew lett.
Ma reggel lett vége. 52 szintig eljutottam vele. Van még egy pár mellékküldetés , de van olyan mellékküldetés ami már 100 szint felett vagyok. Ahhoz képest ,hogy az internet/fórumok mennyire fikázták ezt a játékot nekem nagyon sok élvezetes és kellemes órát okozott. Ahogy lesz lehetőségem rá a Crew 2 is beszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest