Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
MasTer
üzenetére
Engedélyezni kell a Launcher beállításai között, jobb alsó sarok, fogaskerék, Offline Server Cheats.
Másik lehetőség, hogy steamapps\common\The Crew\server.ini fileba beírod ezt a két sort, nemtom már melyik segített:
[Client]
UnlockLockedGameContent = 1
AddCar = "0x0e22c56, 0x07926525, 0x0786fa47, 0x07876e4e, 0x078da22e" -
Reaper
őstag
válasz
MasTer
üzenetére
Elvileg az indítóban van egy cheat menü, amivel lehet unlockolni ezeket a vasakat, de pontosan én sem tudom, hogy hogyan működik, próbálkoztam vele, többéleképpen, nem ment, aztán egyszer csak megjelentek a workshop listájában megvehetőként. Asszem Discordon volt is ilyenről szó sokszor az elején.
-
plejik
addikt
válasz
MasTer
üzenetére
A motorfestre gondolsz? Ha igen, akkor vannak olyan Kocsik amik csak summit alatt elérhetőek, vannak amik csak akkor ha kiszedted a crew 2 ből. És vannak azok az autók amik a year passokkal elérhetőek. Mondjuk azokat nem tudom, hogy mutatja-e ha nincs year passod. (Nekem megvan mind a 3 így azok a kocsik értelem szerűen nálam látszódnak.)
-
Reaper
őstag
válasz
MasTer
üzenetére
A TCU discord csatornán volt egy leírás hozzá, meg videó is, utóbbit nem tudom onnan linkelni, nem nagyon ismerem a Discordot.
Text instructions if you can't view the video:
Open Windows Security
Select Virus & threat protection, under Virus & threat protection settings click on "Manage settings"
Under Exclusions, click on Add or remove exclusions
Press on Add an exclusion, select Folder
Locate your The Crew game installation directory and select it.Done!This ensures that once you install the TCU Patch with the TCU Launcher into your game installation directory, nothing gets removed by Windows Security.
If you're wondering why this happens, that's because:
We hook into TheCrew.exe to redirect it's network communications to your TCU Offline Server, which I suppose may come off as virus behavior on paper.
We haven't paid Micro$oft for certificates.Itt a Discord link: [link]
-
Elims
veterán
válasz
MasTer
üzenetére
Bizony,ezen én is elhondolkoztam. :-( De már benne vagyok/vagyunk nyakig.Assassins creed-ek/division-ök/stb. és még hezitáltam,hogy megvegyem e az anno-t.Ezek után??Kizárt!
Nap: Ha meg is csinálják gondolom csak számítógépre.A konzolos crew-nak füst lesz. :-/
CJ: Ez egy igazi...hülyeség.Vkinek a fejéből kipattant és azóta ezt fújják.
Eddig is így volt minden játékkal,megvettük (lemezen) és azzal addig tudunk játszani,amíg jó a lemez/gép.Ez lenne a normális.
Mindegy.Még azért teszek egy lépést.. -
MrDerekas
addikt
válasz
MasTer
üzenetére
Igen, nagyon jó tájegységek vannak. Tényleg szó szerint gyönyörködni lehet néhol. FD pályákat szoktam kreálni magamnak, csak kevés a 10 kapu, meg a menthető pályák száma.
40-50. kapuval nagyon remek, kimondottan autó osztályhoz igazodó pályákat lehetne építeni pár száz kilométerre. A leghosszabbom 720 volt a navi szerint. Valójában 972 volt az. Na azt kicsit untam a végére. Azt mondjuk nem vágom, ha C-s autóval vagyok, akkor miért mutat földesutat, esetleg toronyiránt
Jó lenne, ha a választott autóhoz igazítaná az útvonal tervet. Mert nem mindegy, hogy enyhe kanyargós műút helyett, mutat egy 0,3 méterrel rövidebb zergeb...ta ösvényt 
(#10316) tzsolesz Intézkedtem

-
MrDerekas
addikt
Összeszorítod a fogad és azt mormogod: "Tovább!"
De tényleg ennyi. Túl kell esni rajta. Az üldözött közelében kell maradni 8 másodpercig (na jó, csak hét) és ennyi az a küldi. Elsőre senkinek sem megy, ismeretlenül, mint a Mátrixban a toronyugrás
Ja meg támadó eszközöket is lehet aktiválni. Rendőrként/üldözőként én az irányításra ható EMP-t, meg a speedhack-et használom. Patkány egy módi, de hasznos. Aztán kinek mi áll a kezére. Mikor én túlestem rajta, taknyos gyerekként élveztem a rendőrös hercehurcás csomagszállítást. Újra éltem a régi jó NFS Most Wanted érzést
Egész addig még autókat tudtam nyerni. Mondjuk két hét alatt, szűk három és kinyertem belőle a nyerhetőt. -
COLBrattShaw
csendes tag
Sajna az ulest nem lehet allitani, bar sokan kertek. Gondolom varnak vele a crew 2-ig.

Ahogy a tobbiek is irtak, a motorhazteto miatt ne aggodj, cserelheto, a summit pvp, pedig azert jo a penzen felul, mert kiprobalhatsz par vasat, hogy milyenek is lesznek a full tuninggal. A Ferrari 458 season pass-al jar csak, nagyon jol tapad, jo fekekkel/gyorsulassal, egyedi/elvezheto motorhanggal, en eleg sokat gurultam mar vele.Akkor hasonlo az izlesunk, en is komazom azokat a kocsikat, amiket senki nem szeret, mert kilognak a sorbol, es "egyediek" ill. sokak szamara kenyelmetlen iranyitast kaptak.
Volt egy par ilyen gyonyszem, mara sajna elrontottak nagy reszet. Az emberek panaszkodtak, hogy pl a senki altal nem hasznalt amcsi izomauto-nak kiporog a kereke, ha tovig nyomod a pedalt.
Micsoda meglepetes!
Erre a fejlesztok derekukat beadva butitottak
Termeszetesen a nagy "balance" neveben. En irtam mar nekik tobbszor. Csak hogy a pvp-ben minden kocsi versenykepes legyen, csinalhattak volna egy pvp profilt minden autonak, ugy pedig nem kene a leggyengebb vasat a legizmosabbal egy szintre allitani, ami ugye kihatassal van a freedrive vezetesre is, "kisimitva" a jargany eredeti karakterisztikajat.Azert van egy par eleg elvezheto manapsag is, a gyari "fullstock" autokrol nem is beszelve, ami kozul sokban ott a lehetoseg egy elvezetes autokazashoz. (csak a fekezesnel kell vigyazni veluk
)
Ha tobben gurulnak,ezert is ajonlott, hogy mindenki azzal tolja.
Jahh, persze, valamikor osszehozhatunk egy PH-s cruise-t, en benne lennek, gondolom lennenek meg itt egy paran.(#6996) Emunem
Szivesen, majd ird meg, hogy tetszik, egy kis ido kellhet mire hozzaszoksz.(#6998) UFO1
Erdekes, esetleg probaltad 1-5%-ra tenni, vagy darabokban csokkenteni!? Ha jol emlekszem kicsit nekem is jatszanom kellett vele elso alkalommal, lehet valami bug lenne!?(#6999) Elims +1 szavazat a CTR-3-ra

-
UFO1
senior tag
A tuning műhelyben ingyen nézethegheted a külső kiegészítőket, szárnyakat, stb.-ket, kivéve ha megnyerted/megvetted azokat, mert akkor átkerül HQ-ba. Különösen azért, mert a szárnyak a stabilitást, irányíthatóságot is befolyásolják + vagy – irányban.

(#6994) COLBrattShaw
Nekem nem sikerült kikapcsolnom, max. kicsit mérséklődött a mozgás pedig belső nézetben állítottam, mivel máshogy nem is lehet.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Az tuti, en is hc-ba tolom, es a kedvenc vasam az utobbi idoben a 67-es GT500, ill. alkalmakkent a 2013-as, bizony eleg jol lehet usztatni, foleg az ujabb modelt.
Hat nem is kell elsietned, elvezd ki minden reszet a jateknak, a multi az olyan amilyen, bele se megyek. Van hogy orult jo moka, van hogy bosszanto a tortenet.
Mas:
Csinaltam meg1 videot, csak ez vagott az elozovel ellentetben.
[link]
Nem vagyok egy nagy szerkezto zseni, majd 5 oramba tartott osszedobni az elso percet, utanna mar elegem volt es csak hozzafuztem a megmaradt vagatlanba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Na igen, a multi.
PVP verseny akkor jó, ha nincs bekapcsolva az ütközés verseny közben. Akkor tényleg azon múlik, hogy ki megy ügyesebben, ki a gyorsabb. (vagy ki csal
)
De ha olyan verseny megy ahol van ütközés, na ott mindenki arra fog menni, hogy kilökje a másikat a 'csába. -
COLBrattShaw
csendes tag
Igen, sajna vannak gondok, a legegyszerubb dolgokat az orokkevalosagig huzzak a fejlesztok. Mar nem toltam egy ideje, de szerintem meg mindig hatramenetbe indul a verseny a summitos driftben, amikor manualis valtot hasznalsz. Ez termeszetesen rengeteg pontveszteseggel jar, megse zavarta oket.
Az becsulendo,hogy a kuplungot is hasznalod, en is szoktam, de csak heba hoba kruzolaskor. Versenyeknel, illetve amikor a hatart surolgatjak, mar hatrannyba kerulok miatta, ill. ugy kell gepeszkednem,hogy lefaradok.
Egyre tobb jatekos veszi fol a falon vezetest, ill. a kulonbozo trukkok hasznalatat, meg persze a lokdosodest. Sajnos ugy tunik, hogy a fejlesztok ezt az iranyt kezdtek tamogatni, a wallride kikuszobolesere tett elso kudarcuk utan. Ha megnezed a gameplay videot az uj kiegeszitesrol, egy gombnyomassal az uldozott moge tudsz teleportalni, ill. a csavo felig a korlaton vezet.

Magyaroknal latom a legtobb embert akik egyszeruen visszautasitjak ezek hasznalatat,mert szeretik a kihivasokat, ill. nem tudjak elvezni a "lame" gyozelmeket.

(#6955) PcCar
Jahh, eleg nagy vicc, hogy a drag vasakat ilyen konnyen lehet mar iranyitani, a motorokat pedig "lebutitjak", bar hozza kell tennem, hogy azert tenyleg eleg OP-k voltak a motorok. Viszont, ha mar ilyen szabadsagot adnak a dragnek, a ket kerekuek is maradhattak volna.
Meglatjuk, az uj kiegeszitessel 1399-ig lehet majd huzni a vasakat a gyemant alkatreszekkel, szoval a Wild Run ota eloszor van lehetoseguk, hogy a vezetesi modellbe/beallitasokba belenyulhassak. Bar olyan sokaig tartott nekik WR utan a kocsik update-elese, hogy nem valoszinu, hogy tul sokat modositananak. -
A villogás alatt olyat értsze, hogy pl. leteszed asztalra a játékot, vissza lépsz, és ilyenkor 10-15 másodpercig villog-váltogat, mire visszaáll a játékba? Ha igen, ez nekem is fenn áll, de nemtudom mi lehet a baj, és mivel csak ilyenkor jön elő, nme is foglalkozom vele

Másik: Nekem Crew-hoz így van beállítva profilerben:
[kép]
A 90 fokos gond nálam is volt, hogy beállítottam ,de amikor beléptem a játékba nekem is visszaállította 90 fokra, ezt nálam az alsó két beállítás közül orvosolta valamelyik, talán a centering spronget kikapcsoltam -
hakydakillah
senior tag
Ne akard tudni, hogy egy autot mennyit kerestem... Jo helyen jartam, de a kocsi csak nem akart ott lenni, ezert ki-be lepegettem.
Aztan olvastam egy trukkot, ajanlom neked is - bemesz a HQ-dbe, ott megtalalod az osszes autot fotoval. Raboksz arra amelyik kell (visit seller, vagy valami ilyesmi), es mar ott is vagy eladonal, nem kell utazni-keresni. -
-
hakydakillah
senior tag
Pedig valahol itt 10.szint körül kapod meg ezt a lehetőséget + Dirt spec, és már küldhetsz te is barátokat küldetésre. Most vagyok 18as szinten, és már 2napja küldöm őket ezerrel.
Pénz - olvastam olyasmit is, hogy térképen jelölt „landmark“ helyeket ha megtekintesz, darabja +2000, amivel fast travelt alkalmazva óránként 120 ezret lehet keresni.
Ami storyt illeti, térképen rámész a story fülre, és ott van olyan, hogy filters. Ennél beállíthatod, hogy melyeket mutassa a térkép – done, undone. Neked az undone fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BMW topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Excel topic
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- További aktív témák...
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

40-50. kapuval nagyon remek, kimondottan autó osztályhoz igazodó pályákat lehetne építeni pár száz kilométerre. A leghosszabbom 720 volt a navi szerint. Valójában 972 volt az. Na azt kicsit untam a végére. Azt mondjuk nem vágom, ha C-s autóval vagyok, akkor miért mutat földesutat, esetleg toronyiránt
Jó lenne, ha a választott autóhoz igazítaná az útvonal tervet. Mert nem mindegy, hogy enyhe kanyargós műút helyett, mutat egy 0,3 méterrel rövidebb zergeb...ta ösvényt 

Micsoda meglepetes!
Erre a fejlesztok derekukat beadva butitottak
)