- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Autós kamerák
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
MasTer #10522 üzenetére
Bizony,ezen én is elhondolkoztam. :-( De már benne vagyok/vagyunk nyakig.Assassins creed-ek/division-ök/stb. és még hezitáltam,hogy megvegyem e az anno-t.Ezek után??Kizárt!
Nap: Ha meg is csinálják gondolom csak számítógépre.A konzolos crew-nak füst lesz. :-/
CJ: Ez egy igazi...hülyeség.Vkinek a fejéből kipattant és azóta ezt fújják.
Eddig is így volt minden játékkal,megvettük (lemezen) és azzal addig tudunk játszani,amíg jó a lemez/gép.Ez lenne a normális.
Mindegy.Még azért teszek egy lépést.. -
MrDerekas
addikt
válasz
MasTer #10315 üzenetére
Igen, nagyon jó tájegységek vannak. Tényleg szó szerint gyönyörködni lehet néhol. FD pályákat szoktam kreálni magamnak, csak kevés a 10 kapu, meg a menthető pályák száma.
40-50. kapuval nagyon remek, kimondottan autó osztályhoz igazodó pályákat lehetne építeni pár száz kilométerre. A leghosszabbom 720 volt a navi szerint. Valójában 972 volt az. Na azt kicsit untam a végére. Azt mondjuk nem vágom, ha C-s autóval vagyok, akkor miért mutat földesutat, esetleg toronyiránt
Jó lenne, ha a választott autóhoz igazítaná az útvonal tervet. Mert nem mindegy, hogy enyhe kanyargós műút helyett, mutat egy 0,3 méterrel rövidebb zergeb...ta ösvényt
(#10316) tzsolesz Intézkedtem
-
MrDerekas
addikt
Összeszorítod a fogad és azt mormogod: "Tovább!"
De tényleg ennyi. Túl kell esni rajta. Az üldözött közelében kell maradni 8 másodpercig (na jó, csak hét) és ennyi az a küldi. Elsőre senkinek sem megy, ismeretlenül, mint a Mátrixban a toronyugrás
Ja meg támadó eszközöket is lehet aktiválni. Rendőrként/üldözőként én az irányításra ható EMP-t, meg a speedhack-et használom. Patkány egy módi, de hasznos. Aztán kinek mi áll a kezére. Mikor én túlestem rajta, taknyos gyerekként élveztem a rendőrös hercehurcás csomagszállítást. Újra éltem a régi jó NFS Most Wanted érzést
Egész addig még autókat tudtam nyerni. Mondjuk két hét alatt, szűk három és kinyertem belőle a nyerhetőt.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Sajna az ulest nem lehet allitani, bar sokan kertek. Gondolom varnak vele a crew 2-ig.
Ahogy a tobbiek is irtak, a motorhazteto miatt ne aggodj, cserelheto, a summit pvp, pedig azert jo a penzen felul, mert kiprobalhatsz par vasat, hogy milyenek is lesznek a full tuninggal. A Ferrari 458 season pass-al jar csak, nagyon jol tapad, jo fekekkel/gyorsulassal, egyedi/elvezheto motorhanggal, en eleg sokat gurultam mar vele.Akkor hasonlo az izlesunk, en is komazom azokat a kocsikat, amiket senki nem szeret, mert kilognak a sorbol, es "egyediek" ill. sokak szamara kenyelmetlen iranyitast kaptak.
Volt egy par ilyen gyonyszem, mara sajna elrontottak nagy reszet. Az emberek panaszkodtak, hogy pl a senki altal nem hasznalt amcsi izomauto-nak kiporog a kereke, ha tovig nyomod a pedalt.
Micsoda meglepetes!
Erre a fejlesztok derekukat beadva butitottak
Termeszetesen a nagy "balance" neveben. En irtam mar nekik tobbszor. Csak hogy a pvp-ben minden kocsi versenykepes legyen, csinalhattak volna egy pvp profilt minden autonak, ugy pedig nem kene a leggyengebb vasat a legizmosabbal egy szintre allitani, ami ugye kihatassal van a freedrive vezetesre is, "kisimitva" a jargany eredeti karakterisztikajat.
Azert van egy par eleg elvezheto manapsag is, a gyari "fullstock" autokrol nem is beszelve, ami kozul sokban ott a lehetoseg egy elvezetes autokazashoz. (csak a fekezesnel kell vigyazni veluk
)
Ha tobben gurulnak,ezert is ajonlott, hogy mindenki azzal tolja.Jahh, persze, valamikor osszehozhatunk egy PH-s cruise-t, en benne lennek, gondolom lennenek meg itt egy paran.
(#6996) Emunem
Szivesen, majd ird meg, hogy tetszik, egy kis ido kellhet mire hozzaszoksz.(#6998) UFO1
Erdekes, esetleg probaltad 1-5%-ra tenni, vagy darabokban csokkenteni!? Ha jol emlekszem kicsit nekem is jatszanom kellett vele elso alkalommal, lehet valami bug lenne!?(#6999) Elims +1 szavazat a CTR-3-ra
-
UFO1
senior tag
A tuning műhelyben ingyen nézethegheted a külső kiegészítőket, szárnyakat, stb.-ket, kivéve ha megnyerted/megvetted azokat, mert akkor átkerül HQ-ba. Különösen azért, mert a szárnyak a stabilitást, irányíthatóságot is befolyásolják + vagy – irányban.
(#6994) COLBrattShaw
Nekem nem sikerült kikapcsolnom, max. kicsit mérséklődött a mozgás pedig belső nézetben állítottam, mivel máshogy nem is lehet. -
COLBrattShaw
csendes tag
Az tuti, en is hc-ba tolom, es a kedvenc vasam az utobbi idoben a 67-es GT500, ill. alkalmakkent a 2013-as, bizony eleg jol lehet usztatni, foleg az ujabb modelt.
Hat nem is kell elsietned, elvezd ki minden reszet a jateknak, a multi az olyan amilyen, bele se megyek. Van hogy orult jo moka, van hogy bosszanto a tortenet.Mas:
Csinaltam meg1 videot, csak ez vagott az elozovel ellentetben.
[link]
Nem vagyok egy nagy szerkezto zseni, majd 5 oramba tartott osszedobni az elso percet, utanna mar elegem volt es csak hozzafuztem a megmaradt vagatlanba. -
Na igen, a multi.
PVP verseny akkor jó, ha nincs bekapcsolva az ütközés verseny közben. Akkor tényleg azon múlik, hogy ki megy ügyesebben, ki a gyorsabb. (vagy ki csal)
De ha olyan verseny megy ahol van ütközés, na ott mindenki arra fog menni, hogy kilökje a másikat a 'csába. -
COLBrattShaw
csendes tag
Igen, sajna vannak gondok, a legegyszerubb dolgokat az orokkevalosagig huzzak a fejlesztok. Mar nem toltam egy ideje, de szerintem meg mindig hatramenetbe indul a verseny a summitos driftben, amikor manualis valtot hasznalsz. Ez termeszetesen rengeteg pontveszteseggel jar, megse zavarta oket.
Az becsulendo,hogy a kuplungot is hasznalod, en is szoktam, de csak heba hoba kruzolaskor. Versenyeknel, illetve amikor a hatart surolgatjak, mar hatrannyba kerulok miatta, ill. ugy kell gepeszkednem,hogy lefaradok.Egyre tobb jatekos veszi fol a falon vezetest, ill. a kulonbozo trukkok hasznalatat, meg persze a lokdosodest. Sajnos ugy tunik, hogy a fejlesztok ezt az iranyt kezdtek tamogatni, a wallride kikuszobolesere tett elso kudarcuk utan. Ha megnezed a gameplay videot az uj kiegeszitesrol, egy gombnyomassal az uldozott moge tudsz teleportalni, ill. a csavo felig a korlaton vezet.
Magyaroknal latom a legtobb embert akik egyszeruen visszautasitjak ezek hasznalatat,mert szeretik a kihivasokat, ill. nem tudjak elvezni a "lame" gyozelmeket.(#6955) PcCar
Jahh, eleg nagy vicc, hogy a drag vasakat ilyen konnyen lehet mar iranyitani, a motorokat pedig "lebutitjak", bar hozza kell tennem, hogy azert tenyleg eleg OP-k voltak a motorok. Viszont, ha mar ilyen szabadsagot adnak a dragnek, a ket kerekuek is maradhattak volna.
Meglatjuk, az uj kiegeszitessel 1399-ig lehet majd huzni a vasakat a gyemant alkatreszekkel, szoval a Wild Run ota eloszor van lehetoseguk, hogy a vezetesi modellbe/beallitasokba belenyulhassak. Bar olyan sokaig tartott nekik WR utan a kocsik update-elese, hogy nem valoszinu, hogy tul sokat modositananak. -
A villogás alatt olyat értsze, hogy pl. leteszed asztalra a játékot, vissza lépsz, és ilyenkor 10-15 másodpercig villog-váltogat, mire visszaáll a játékba? Ha igen, ez nekem is fenn áll, de nemtudom mi lehet a baj, és mivel csak ilyenkor jön elő, nme is foglalkozom vele
Másik: Nekem Crew-hoz így van beállítva profilerben:
[kép]
A 90 fokos gond nálam is volt, hogy beállítottam ,de amikor beléptem a játékba nekem is visszaállította 90 fokra, ezt nálam az alsó két beállítás közül orvosolta valamelyik, talán a centering spronget kikapcsoltam -
hakydakillah
senior tag
Ne akard tudni, hogy egy autot mennyit kerestem... Jo helyen jartam, de a kocsi csak nem akart ott lenni, ezert ki-be lepegettem.
Aztan olvastam egy trukkot, ajanlom neked is - bemesz a HQ-dbe, ott megtalalod az osszes autot fotoval. Raboksz arra amelyik kell (visit seller, vagy valami ilyesmi), es mar ott is vagy eladonal, nem kell utazni-keresni. -
-
hakydakillah
senior tag
Pedig valahol itt 10.szint körül kapod meg ezt a lehetőséget + Dirt spec, és már küldhetsz te is barátokat küldetésre. Most vagyok 18as szinten, és már 2napja küldöm őket ezerrel.
Pénz - olvastam olyasmit is, hogy térképen jelölt „landmark“ helyeket ha megtekintesz, darabja +2000, amivel fast travelt alkalmazva óránként 120 ezret lehet keresni.
Ami storyt illeti, térképen rámész a story fülre, és ott van olyan, hogy filters. Ennél beállíthatod, hogy melyeket mutassa a térkép – done, undone. Neked az undone fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest