-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Lathronos #8597 üzenetére
Persze, hogy van.
PL nálam fifával volt így, hogy a teljes online profilom eltűnt, írtam origin supportnak, néhány órán belül minden ok volt.
Tudtommal a gépeden csak a profil beállításodat tárolja (grafika, irányítás stb), legalábbis az összes online játéknál így van.Az tényleg furi, hogy nulláról indult, félek, hogy azt fogják mondani, hogy már rég volt/ nem kellett volna újra kezdjed bla bla bla.
Egy próbált megér mindenképp, ha másért nem is, úgy hallom minden biszbaszért adnak már egy rakás CC-t vigaszdíjként. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
válasz
Lathronos #8593 üzenetére
" félálomban töröltem a mentésemet a uplay profilomból,"
Ez fura, online játéknál nem lehet csak így a mentést törölni, és ez most attól független, hogy a mentés a felhőbe dolgot bekapcsolod e uplayen keresztül vagy nem. Pl ha egy zsír új gépen belépek, akkor is onnan folytatom, mert az online profilt letölti.
-
Lathronos
őstag
1 hete félálomban töröltem a mentésemet a uplay profilomból, így újra kellett kezdenem.
Még nagyon az elején járok. 3. vagy 4. küldetés. Emlékeim szerint még 5-6 küldetés van hátra mire Zoe elengedi a pórázomat. De free drive-ban is ugyanúgy száguldozik mindenki össze-vissza. Ezért kérdeztem.
-
Lathronos
őstag
-
StormLine
senior tag
Eredetileg úgy volt hogy 2016-11-28.án kezdődik a finale summit, de megváltozott a visszaszámlálás. Szokás szerint nem szóltak róla, véletlenül vettem észre. A jelenlegi állás szerint 2016-12-26.án 2 órakor kezdődik a finale summit, a főnyereményét még nem tudjuk.
2016-11-28.án monthly summit kezdődik, amin a főnyeremény a 2015 Ducati Panigale R.
2016-11-29.én pedig jön a CAU.
Ha valaki nem lenne tisztában a summit fogalmakkal:
3 féle summit van: summit qualifier, monthly summit, finale summit.
Mindegyikhez van access pass, azaz egy követelmény hogy indulhass rajtuk.summit qualifier (kvalifikáció): havonta 6 vagy 8 darab van, a hónap elejétől majdnem a végéig. 3 és fél napig tart. Akkor indulhatsz rajta ha megnyersz 2 freedrive challenge-et vagy teljesítesz 3 freedrive stunts szintet.
monthly summit (havi): minden hónap végén a Bonneville sósivatagban van, 1 hétig tart, és a nyeremények nagyobbak mint egy summit qualifier-ön. Akkor indulhatsz rajta ha az adott hónaphoz tartozó summit qualifier-ök közül 3-on szereztél medált.
finale summit: akkor indulhatsz rajta ha az összes summit qualifier és monthly summit közül 20-on szereztél medált.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Mostanság nálam bug mentes nálam a játék, a szerverek sem dobnak ki félóránként, de van valami amitől már a faxom kivan. 6 hónapig türelmes voltam, de most betelelt a pohár.
Történetesen ezekre a szerencsétlenekre gondolok:
Na mármost ezek botok vagy játékosok?És amennyiben botok, deaktiválhatóak valahogy? Állandóan belém hajtanak, mikor én nyugodtan, zavartalanul szeretnék csak úgy random kocsikázni. Száguldoznak össze-vissza, városokon belül csinálnak olyan rombolást, amilyet még a katasztrófafilm rendezők is megirigyelnének, és totál elrontják az autózás élményét.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8583 üzenetére
9:58:876 Itt az új időm fal segítség nélkül.
Amúgy ha nem hiszitek hogy fal nélkül ment akkor próbáljátok ki,nem fog menni a falon,mert lelassul mint atom.
-
Simi37
őstag
Ja fizikán szoktam nagyokat nézni én is
Nem is tudom hol felpattantam egy kőről és repültem 50-100m szerencsére vissza a pályára, és folytattam tovább 200+kmh a menetet, pedig közben volt irányváltás
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8574 üzenetére
Az szep es lesz az meg jobb is.
A top idohoz majd lojj el egy kepet, ha nem is videozol, hogy ne panaszkodjanak a tobbiek.
Raprobaltam este tobb vassal. I Viper azertment nala olyan jol, mert Sport-ban lehet ugytatni kicsit, nagyobb sebessegvesztes nelkul, hasznos ilyen csikicsukiknal.
Osszehoztam tegnap egy 57-es idot (kep) "tisztan", de csunyan,voltak koccanasaim, igy azt nem toltom fel videoban majd csak ha lesz egy idom ami veri a csavo 55-os idejet. Amugy mar ramirt hogy csinalt 53-at Ford GT-vel, de nincs kep/video.
Emunem, tixem par perc es frissitem az idotoket yt-on,ill a ubiforumsra is barakom a listat.
Umugy meg ITT inkabb a jobb oldalon huzzatok be, ha nem akartok igy jarni.
-
CJ4567
nagyúr
Platinum 3-as Proving Groundson(PVP) Ford Focust hoz, nem lehet utolérni mert végig a fallal megy
-
orc88
őstag
Üdv!
Az utóbbi hónapokban inaktív voltam a játékban és itt is. Lehet már tudni valamit arról, hogy mi lesz a nyeremény az éves summiton?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Itt meg Ferrari 458 Italia-val nyomja a gyerek 10:00-val Csak jó az a Ferrari.
-
Emunem
őstag
válasz
COLBrattShaw #8572 üzenetére
Láttam belistáztál a youtube videóba
Ráadásul kiemelt helyen
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8570 üzenetére
Handling: Sport
Assist.: All off
Car: 2010 Dodge Viper SRT-10
LVL: 1299
NOS: Yes
Platform: PC
Controller: Logitech Dual ActionSztem is mákja volt, nekem 3x annyi közlekedö autó volt/van, mint neki. Nekem meg annyit nem ér meg, hogy 100x végig menjek, inkább hébe-hóba 1x / hét.
Ugyis meglesz a 10:10... ha az megvan, elégedett is vagyok.
-
csab991
senior tag
Holnap lehet még frakciót váltani, vagy ma van az utolsó nap?
-
tixem
addikt
Ez mi ez a Leaving LA özön? Mentem én is egyet, de ettől a versenytől nekem a hajam kihullik... Pár másodperc benne maradt, mert persze hogy ha falhoz érek a k***va autóval akkor hozzáragad
Később lehet megnézem még egyszer, bár ettől jobb autóm nincs. Talán Ford GT jobban kezeli ezt a kanyargós vackot, de az meg egyenesben lassú.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8572 üzenetére
Én Ford GT-vel mentem tegnap 10:07-et csak megint elmaradt a rohadt kép.
Most más program van és elfelejtem mindig. -
Simi37
őstag
Jól csinálja a srác, bár nem tudom...én a vipertől a hajamat téptem. Kicsit mázlija is volt nekem 2x-3x ennyi npc van az utakon.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
Jahh, jol tolta, csak 2-3 nagyobb hibaja volt, akkor kb jo lehet a tippem, a top ido 9:50 vagy kicsivel az alatt lehet. Majd megyek rajta parat, de lehet mas vassal, az a Viper nagyon stabilnak tunt a Ferrarimhoz kepest, meg a Ford GT is jo lehet. Az latszik,hogy a nitrot okosabban hasznalta ill. tudta hol lehet max sebesseggel beengedni a vasat. Nem eloszor ment rajta az latszik, amugy nem elgedett vele, o is ugy erezi, hogy van meg mint javitania. Ugyhogy fel van adva a lecke sracok!
De ha o tudja, akkor mi is! -
szami777
addikt
válasz
Csak a feléig tudtam megnézni, de elég durván tolja az ürge.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tessék ez a csávó fal nélkül ment 9:55-öt Sztem kontrollerrel nyomta.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8568 üzenetére
Itt az enyém
Nissan Skyline-----Sport nehézség------Falas segítséggel -
COLBrattShaw
csendes tag
Behirdettem a "Leaving LA"-t a nemzetkozi forumon ugyhogy johetnek az idok, en pedig betolom majd oda is, meg ide is az onnan jovoket.
Kulon stulusok kulon versenyeznek.Csak rakj egy kepet vagy videot, ill, hogy milyen tipusba mentel, (tisztan vezetes, esetleg vagasokkal, fallal stb) ill. a vezetesi segedletet (hc, FA, sport) es az auto nevet. Sok sikert mindenkinek!
link: Ubiforums
-
OceanStorm
tag
Toltam egy Live-ot a ma esti menetről, a végére elfogytunk de összességében jó volt.
Van pár jó jelenet, pl. 40:50 -től egy kis altató.
-
sunny84
senior tag
éppen ráérek , tudok maradni pár órácskát , ha valakinek van kedve tolni az új küldit írjon vagy ha bandázás van
-
Simi37
őstag
Meg tudom nézni, hogy ebben a Community Challenge, hanyadik vagyok? Mert ad pontot de hogy esélyem sincs vagy közel vagyok nincs infóm...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lesz ma este valami? (Faction,Cruise,Challange,Mission)
-
Simi37
őstag
Inkább hiányozzon 3 fontos achi és kapjak 600k CC mint fordítva
ed: Uplayben nevet változtattam, mert ami volt az ideiglenes. Kinek kell szólni, hogy a játékoslistában is át legyen írva (nyilván nem akarom megint hozzáadni)
szami: Én az escape velocityvel szívtam (igaz aventodorral már könnyebb volt mint nem 4kerekessel), és a chauffeur ral. A többihez csak sok idő kellett
-
CJ4567
nagyúr
Valószínű neked is majd a live supporthoz kell fordulni, nekem is csak úgy adták meg a 340K-t, és hozzácsaptak +20K-t kárpótlásul.
kb 2 és fél hét után fordultam hozzájuk.
Nekem megvan az összes küldetés platinára, az XY is megvan, DE az achievement hogy arany és platina legyen azt nem adta meg.
-
Simi37
őstag
válasz
szami777 #8552 üzenetére
Még nem kaptam meg (csak írták h fogok), majd írok ha igen. Arra kaptam, hogy: ha minden story missiont megcsinálsz platinára akkor (név szerint most nem tudom de akkor kikerestem) kapsz érte és ha aranyra akkor is. Nekem van egy story misson amit akárhányszor megcsinálok, nem kapom meg az earn platinum in x and y küldi. Ebből következik h a csináld meg az összeset aranyra/platinára sem kapom meg. Szépen elcsetelgettem a supportal szétbombáztam screenshotokkal h az összesre megadta a platinát kivéve ezekre, meg ugye a mindenre szerezz platit se kaptam meg arról is küldtem, és végül a térkpről ahol látszik minden eredményem platina btw.
-
szami777
addikt
Ilyet én is akarok.
Melyik achikat kell nézzem, hátha találok valami hiányzót?
Uplay felületén lévőt eredmények néven, vagy pedig a játékban lévő AP pontosat?Fura, hogy ilyen kárpótlás megy ezért, steames achiknál nálam csomószor van, h nem kapom meg, de nem pörgök rajta.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8548 üzenetére
falast
(Nissan Skyline)
-
Simi37
őstag
Jaaj eszem a zuzáját a uni supportnak
Írtam nekik néhány hiányzó achival kapcsolatban mondták, hogy tudnak róla és, hogy nem tudnak rá megoldást ezért kapok 600K CC kárpótlásul, LoL -
csab991
senior tag
Szerintetek az normális, hogy ha néha rangot lépek pvp-ben, akkor kihagy egy szintet és előrébb ugrik? Nem tűnik túl fair-nek.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8547 üzenetére
Te aztan kemenyen szukszavu vagy. lol Mit javitottal, a tisztan vezetost tores/vagasok nelkul, vagy a falasat stb!? Az is erdekelne, hogy milyen kocsival, mert a kepet most se tuzted be
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8546 üzenetére
9:52-re javítottam közben csak sajnos a kép elmaradt
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8528 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni es lefekves elott felmentem beprobalni.
Jo az az ido amit mentel, megsem erzek akkora kulonbseget. Negyedik probalkozasra sikerult osszehoznom egy 10:07-et, de nem erzem, hogy olyan hude sok lenne meg benne. Vagasok nelkul, tisztan, szerintem 9:55 lehetseges, talan 9:50 kornyeke egy tokeletes futammal.
Wild run es az uj fizika ota en alig vezettem Circuit vasakat, szoval eleg fura volt. Csuszott mint az allat, foleg hogy toltam ala rendesen, hogy lassam milyen ido lehetseges, valtas is teljesen mas ill. dinamikusabb mint a gt500-nal.Az elso ket probalkozasnal telibe becsokoltam a szembejovot, van par trukkos kanyar
Nagyon harapos fektavokat lehetne venni, de ahoz ismerni kene a kanyarokat, nomeg a vasat. Az hozhatna extra 5-6mp-et, a 3-4 kulcsfontossagu kanyar is siman jelenthet ennyit, ill. a tiszta iveken vezetes szintugy, ugyhogy azert van meg mit faragni, csak nem olyan nagyok a leptekek.
HC-ban pedig vigyazni kell a kigyorsitasokkal, ill. az ivekkel, mert kiporog a kerek, ill. elvesztheted a tapadast es meguszik az auto, ha tul nagy a sebesseg a valasztott ivhez.
Felvettem a 10:07-et, lathatjatok tele van hibakkal, sok a korrigalas, tobb kontaktom is volt, fontos kanyaroknal tul sok sebesseget vesztettem. Fura volt a terkepre is pillantgatni, jobbak lennenek az eselyek ha jobban vagom a trukkos kanayrokat es nem kene neznem a minimapot. egybol jobban tudnek koncentralni a vezetesre/ivekre.Majd raprobalok meg
[link] -
COLBrattShaw
csendes tag
Most nincs ra idom, ha hetvegen felmegyek akkor max egy kis kruz fer bele. Kene csinalnom 2-3-at legalabb hogy megtalaljam az extra masodperceket. Amugy kb masfel eve mentem rajta es annyit mondhatok, hogy sokkal technikasabb mint elsore latszik! Mentem egy tiszta, jo versenyt amire azt mondtam volna, hogy eleg jo, aztan par restartal kesobb majd 1percet faragtam! Szoval eleg egyedi verseny, csak ahogy jobbakat mesz es minel tobb sebesseget probalsz atvinni kanyarokban, szelesednek az ivek igy a lehetseges utkozesek szama is a forgalommal. Sok a belathatatlan kanyar es meg ovatosra veve is belecsuszhatsz 1be amikor athuzod a vasat 1ik oldalrol a masrikra. Szoval az idealis iveknek nagy ara lehet.
Anno 10:16:629-et mentem kb 10 restartal, de ez meg az elozo fizikaval volt, ott jobban kiprogtek a kerekek, meg az iranyitas is nehezebb volt. Latszik is hogy a "bottom on the ninth"-en siman 20mp-ekkel verik az akkori top idoket a mai fizikaval.
Ubiforums (leaving LA), pic
De mint ott irtam a labjegyzetben, 4-6x lekoccoltam a traffic-ot, parszor pedig beszorultam mogejuk par mp-re, szoval meg boven van mit javitani. Amugy ranezek majd, mert emlekszem hogy bejott.Akkoriban azert nem javitottam azon, mert nem kuldtek be a tobbiek tobb idot, 10:51-nel feladta a konkurencia.
-
nap
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8543 üzenetére
Köszi! Ha nem mondod, nem találtam volna meg. Elég jól álcázták.
-
nap
addikt
Ezt a takedown challenge-t, hol a tökbe lehet elérni?
Sehol sem találtam meg. -
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8538 üzenetére
Mindig a pontot nézik. Az a legszopatósabb küldi szerintem
De amúgy szerintem ne kűzdj vele, mert úgyis szétcheatelik.
-
UFO1
senior tag
válasz
COLBrattShaw #8536 üzenetére
Ha már így visszanéztél tolhatnál egy Leaving LA-t kormánnyal, fal nélkül, HC-ban (+ videó), hogy lássuk mennyi az annyi! 👅 👍
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valami Takedown challenge van,és a buszt kell kiiktatni,az első 20 ingyen CAU kódot kap.
De az most hogy is van? Legtöbb pontot kell,vagy a leggyorsabb kapja? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #8534 üzenetére
Nem azért kérdeztem,csak azt gondoltam, nincs meghatározva ilyen kicsire a bucks. (NFS World-ben is ennyi volt a max.)
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8533 üzenetére
Azt a szamot arra irta,hogy annyira ert 1et az elotte szoloval.
Mas:
Feltoltottem egy rovid vagatlan kruz videot, ismet aktiv Pedal kameraval. [link]
Idom nincs most vagni egy monatge-t, ez volt a leghosszabb felvetel, igy gondoltam ezt megosztom igy, a tobbi rovidbol ill. a tobbiekkel pedig vagok majd egy bestoff szerut mint szoktam.(#8535) csab991
Sajnos ez manapsag surobben fordul elo. Ha valaki gyenge a nettel jatszik a csapatbol az is okozhat ilyet, nem csak a port-ok. Kodos teruletnek szamit ez es orulni kell amikor epp osszejon a party. -
csab991
senior tag
válasz
OceanStorm #8532 üzenetére
Én is ezzel szenvedek egy ideje, megcsináltam mindent, amit a ubi a multi support-nál írt és sikerült is kinyitnom a portokat meg minden mást amit szükséges volt, de ugyanez a gondom, mint ami neked van.
-
OceanStorm
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8533 üzenetére
Jelenleg ez a legkisebb problémám, elhiheted. Már ha ezt problémának lehet nevezni. Nem is értem miért hozza ezt fel valaki egy connection bug topikban.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #8532 üzenetére
Nem mondod komolyan hogy 9.999.999 a full amit lehet csinálni Bucksból?
-
OceanStorm
tag
Nyitottam egy topikot a hivatalos fórumon a csatlakozási agyfasz miatt.
A vicc az hogy vannak akik azt hiszik hogy a saját internet kapcsolatukkal, modemmel, routerrel van gond. Én is így voltam először. Közben ezek a nyomorultak képtelenek normálisan működtetni egy szervert egy MMO játékhoz, tiszta röhej. Minden esetre én biztos nem veszem meg a CAU-t, basszák meg.
-
Simi37
őstag
Mindenkinek köszi a válaszokat, a skyline és a z370 meg van más kateghoz, majd kipróbálom.
Dhez a skyline nagyon kézreálló nekem, majd valszeg azzal kezdem a próbát
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8520 üzenetére
Nem mindenki ismeri a trükköt...
deazért nehéz a sok kanyaros résznél a fal stratégiát használni... Nekem 10:40valamennyi volt 3 ütközéssel, egy mélázással, és egy elrontott fékezéssel, fal technológia nélkül... na majd ha nem leszek fáradt megpróbálom még1x...
-
Simi37
őstag
Húpasztmek, C kocsim jó szar van. 45 perc szenvedés után feladtam a Leaving LAt. Bakker a Suzukimak jobb tapadása van mint a Dodge STR10nek...
Meg mintha kapott volna vagy 200-300ms input lagot de csak ez a kocsi, illetve a rohadt NPC mindig az ideális ívben járkálnak, starttól az első kanyarig vagy 7 npc kerülgettem... hozzáérek a felhoz picit és elpattan a kocsi 100m-erre...
Ajánljatok vmi használhatót C járgányt pls
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8518 üzenetére
Tehát vadállat módjára, faltól-falig? Jah jó, hnap kipróbálom.
-
Zozzz2000
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni. Hogy a bánatba lehet ilyen időt menni?
Már azt is néztem hogy lehet-e rövidíteni valahol de az sincs ilyen mértékű. Ma vettem egy skylinét megnézem majd hogy avval hogy megy.
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Gratula, de hogy a bűnbánatba csinálod?
Most mentem hármat egymás után, abból ez lett a legjobb: [link]Zéró back on track, zéró kocsinak ütközés, próbáltam íven maradni és jól kigyorsítani.
Így is majdnem egy percet vertél rám. Nem értem. (vagy levágod valahol?)
Bár lehet le kéne nyomjam egymás után kb. tízszer, mert a mai 3 leaving LA időm mutat némi javuló tendenciát.
1.) 11:22:545 (pagani zonda)
2.) 11:07:707 (skyline)
3.) 10:54:718 (skyline- itt már úgy összpontosítottam, hogy majdnem elpattant a fejemben egy ér)
-
Simi37
őstag
Hmm a ma nap után...: Most vagy kezdek ráérezni az egészre vagy pedig béna ellenfeleim voltak
(pvp)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Leaving LA: 9:56:748 Kicsit javítottam a timeon.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Az miért van, hogy PvP-ben valaki előtt érek be (nem sokkal) mégis a mögöttem lévő játékost teszi előrébb a listán a végén. Tehát pl 3-ként érek be mégis 4. leszek. Tegnap pl olyan volt, hogy a daytona run végén egy kocsi meg akart előzni az utolsó 100 méteren én meg bevágtam elé és ő tolt be a célba, tehát kb 0.02 mp-cel értem be hamarabb. És a helyezetteknél azt írta, hogy kb 4 mp-cel utána érkeztem be..
üdv
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Simi37
őstag
The Main Event 02:19.719
101. hely
-
Simi37
őstag
Hmm... azt vettem észre, hogy minden elért eredményem eltűnt a térképről és másokét sem látom...a ranglistában jól van a helyezés és a pont de a térképen semmi nem látszik...
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8499 üzenetére
Szép, csak tudnám hogy tudsz kanyarodni mert én egyre bénább leszek (mint írtam sokszor xD)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Környezetvédelem
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest