- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
-
szami777
addikt
Köszi az infókat, sweetfx sajna nem ment win 10en, reshadet akkor holnap megpróbálom.
-
Simi37
őstag
Uplay nevet változtattam. Kinek kell szólni, hogy a helyes adat szerepeljen a listán?
-
papasan
csendes tag
Sziasztok! A játékoslistáról vehetek fel barátokat uplay-en, ugye? Igaz, nem tudom mennyi aktív játékos van még, de talán még összefutok valakivel a nagy Ámerikában!
A nevem: porszi71
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hmm.......nem is lett rossz ez a ReShade cucc!
-
UFO1
senior tag
(#9287) regener
Igen azt láttam csak az fizetős ingyé meg nem találtam (ha valaki tud jöhet pü-ben), viszont a Vireio Perception ugyan azt tudja csak át kell irkálni 1-2 dolgot az ini fájlokban. Sajnos ez a játék nem szerepel a listában aki esetleg nagyon vágja mit hol kéne átírogatni szívesen venném ha leírná.Más:
Engem speciel nem érdekel mennyi autó van, úgy is spec-enkén csak 1-2-t használ mindenki, nem kell különleges extra, a grafika nekem megfelel még a visszapillantó sem érdekel, viszont ha már online a játék legyen is az (azért ne legyen már minden autó ugyan olyan gyors és jobban térjen el a karakterisztikájuk!)!!Tehát legyen free-ben több autó a környezetemben (20-30 valós játékos), mert így tök kihalt ez az órási map.
A küldetéseket csak úgy lehessen platinára megcsinálni, ha valós ellenféllel játszol, mert így 99%-ban ez egy szervereken futó offline játék (online több pont, XP, stb.).A summitot is csak akkor lehessen platinára megfutni, ha nem magaddal, ill. a boot-okkal játszol!
A hó végi csak online (online ellenfél ellen) legyen!!
Persze legyen single player mód is a pályákat nem árt gyakorolni, de ha akarsz fejlődni, keresni, stb. menj valós ellenfél ellen.
Azért az röhej, hogy alig találok ellenfelet/társat a summit online pályáira, ill. a PvP-re.És ami nagyon hiányzik egy normális tuning rendszer ami változtatja is az autó viselkedését.
Normális és sokkal több kiegészítő body, szárny, felni, stb.
Ja igen és legyenek matricák és színpalettáról választott festő rendszer ez az előre beállított kocsiszínes marhaság már 10 éve is béna volt.Bocs régebben már írtam hasonlót, de akik akkor olvasták már nem nagyon néznek errefelé.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Grid-el játszik valaki,mert akkor feltelepítem?
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9285 üzenetére
Az élsimításra is kitalálhatnának valamit, a rengeteg pixeles kontúr sokkal zavaróbb.
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9285 üzenetére
Tipp: hogy gyorsabban töltse be mondjuk alt-tab után az effekteket a nem használt módosítókat átkell rakni egy a Shaders mappából egy másikba.
(#9286) UFO1
Ez kell hozzá -
UFO1
senior tag
Valaki próbálta már VR-ben játszani és ha igen hogy kell. Nem a szemüveg vételre és a megfelelő telóra vagyok kíváncsi hanem mit hogy kell utána (spéci meghajtó progi kell e, kép a telefonra varázslás, stb.).
Így legalább arra néznék amerre szeretnék! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
ReShade 3.0.6 Aki kicsit csinosítana a játékon
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Lathronos
őstag
Sajnos manapság a játékfejlesztés így történik: elkészítenek egy világot, amely a cselekmény színhelyéül szolgál, elkészítik a modelleket (autók, emberek, játékhoz tartozó NPC-k), megnézik pl. autónál, hogy elindul-e, megáll-e, jobbra balra kanyarodik-e, aztán ha igen, ezzel le is van tudva a játék. Ezt követően pedig a virtuális világot felpakolják szerverekre, hogy 100%-ig tőlük függjön, mikor és meddig játszhatunk. Aztán készítenek egy nyálcsorgatós mézesmadzag trailer-t hozzá(aminek a fele se igaz) amit feltöltenek YouTube-ra csaliként, mi pedig naívan ráharapunk. A többivel meg foglalkozzon aki akar, nekik nincs kedvük több időt pazarolni a játékra. Egyszóval a mai játékfejlesztők nem a játékos társadalomból kerülnek ki, és a rajongás, elhivatottság, fantázia hiánya ezt eredményezi. A lényeg, hogy megvegyük és ebből pénzük legyen, a többi nem számít.
-
fatal`
titán
válasz
Lathronos #9280 üzenetére
Az a helyzet, hogy többet vártam, mert a két előd (tudom, hogy papíron nem TDU utód, de az egész játékon érződik, meg a fejlesztők egy része is ugyanaz) sokmindenben többet nyújtott:
- Nagyobb autókínálat
- Kereskedésekből vehető autók (ad egy hangulatot a játéknak, legtöbbeknek nem fontos)
Rohadt illúzióromboló, hogy redvás, dzsuvás boltokban kell megvenni a verdákat, már amit nem csak a házban listáz
- Házak garázzsal, ahol tartod a kocsikat (szintén mint a fenti)
- Közösségi funkciók
- Normális fizika
- TDU1-ben állítható ülés (kamera belsőnézetben)
- Működő tükör (ez 2016-ban konkrétan sztem egy vicc)
- Normálisabban működő szerver
- Index
- Cabriok, működő tetővel
Stbstb.A 8-as layer már akkor is kicsi volt, de legalább azt együtt lehetett tartani.
Tény, hogy van, amiben a Crew előrelépés, a multi része sokkal jobb, a map is változatosabb, nagyobb, ez igen pozitív.
Bőven lenne hova fejlődni. Pályaautók nem érdekelnek, Horizon 3 meg se a kormányomat nem támogatja (DFGT), és a map is piszok kicsi, talán a Horizon 4.
A rengeteg bugot nem is említem, vagy a helyenként okádék minőségű textúrákat (pl. a Hurracan Circuit festése valami szörnyű), és hogy 5 autóért meg egy nagyon senkit sem érdeklő játékmódért elkérnek 20 eurot az egyenesen röhej. Legalább a bugokat javítanák ki.
Nem mondom, hogy szar a játék, mert az túlzás, én is beletoltam jópár órát, jó szórakozás tud lenni, egyelőre egyszerűen meguntam a bugjait, a két TDU modokkal jobb élményt nyújt perpill, az elavult graf ellenére is.
Szerk.: OFF-ba tettem, mert nem kapcsolódik szorosan a játékhoz.
-
Lathronos
őstag
Ha az ember nem vár többet a játéktól mint amit nyújtani tud, nem csalódik. Ez egy nyílt világgal ellátott autós játék leginkább, ahol változatos tájakon kocsikázhatunk. Se több-se kevesebb. Aki fénysebességgel száguldó autóversenyre vágyik, a Project Cars-t válassza vagy az Asseto Corsa-t, esetleg majd idővel talán még a Foza Horizon 3 is jó lesz. Én már szinte ott érzem magam a virtuális világban, annyira jól sikerültek a modellek(legfőképp a városok épületei, az egész környezet szinte él, annyira dinamikus(az agyatlan forgalom és gyalogos AI azért tud rontani olykor az élményen). Én ezért szeretem ezt a játékot, órákig tudok ide-oda kocsikázni és még egy év elteltével is járok olyan helyen, ahol azelőtt még nem voltam.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9269 üzenetére
Vagy másnéven élő dinoszaurusznak.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
B.U.É.K.
-
CJ4567
nagyúr
És minden autónak megvan minden specje, kivéve extreme specek + CAU-s autók
-
Allien
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9251 üzenetére
EZ 4 perc, vagy 4 óra? 66E pénz? Hol is van ez?
-
sisu2
aktív tag
Köszi
viszont búék mindenkinek...
-
CJ4567
nagyúr
Nem tudom mióta de elérhető játékbeli pénzért a Huracán megvételre.
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
PS4-n tolom a játékot kb. kettő hete.
Autós játékokban régi motorosnak számítok (PT, NFSW, Level-R, RR3, TDU2, GT5, GT6)PS4-es játékosokat szeretnék a játékban felvenni, kérnélek titeket vagy jelöljetek PSN-en vagy írjátok meg a PSN neveteket.
Köszönöm!
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
Lathronos #9258 üzenetére
Azt nem mondom, hogy egy konyhatunder vagyok, de a kedvenc kajáimat nagyon profin ossze tudom dobni en is. Platina 1-be vagyok azoknal.
Arulo modon en attertem a Dirt Rallyra a Crew-s kapcsolodasi gondok miatt, de gondoltam ide is bekoszonok azert.
Mindenkinek Jo vezetest, hangulatot, party-t es Boldog Uj Evet!
-
tixem
addikt
válasz
noblem1983 #9243 üzenetére
Kanyarodása tényleg szánalom, de tegnap konkrétan tönkrevertem vele mindenkit Perf blitz brawlon. Agera, Huayra, Aventadort úgy gyorsultam le, mint a sz*t.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9255 üzenetére
Big Rigs Over The Road Racing, FreddyD csinált még régen róla videót.
-
regener
veterán
válasz
Tényleg baszki, farmolni kéne, de még a sütiket csinálom meg sül a hús is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
West Coast Bonus Faction
4:17:570
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9248 üzenetére
Teljes játékidőre gondolok.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9244 üzenetére
Hány órába telt? Minden spec?
Touareg is 8 sebességes Dirtben.(#9246) nap Nekem onnan lett elegem, amikor CAU megjelenése után játszottam kicsit PVP-ben, Gold 4-ben voltam, majd hirtelen vissza Silver 1-be, mert csak.
-
nap
addikt
Tegnap benéztem a pvp-be. Daytona Run, tuti első hely. A pálya közepénél kicsúsztam. Sebaj, R és vissza a pályára. Erre az Aventador megforgott induláskor. Mivaaan?
Négykerekes autó, nem hátsókerekes idegbaj. Eddig betonstabil volt. No mindegy, tudomásul veszem, hogy ezentúl csak a renomém rombolásáért járok majd pvp-zni. Esetleg naposcsibék ellen lesz esélyem...
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9244 üzenetére
Mert IFA motor van benne.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Végre megvan minden kocsi 1497-es szintre tuningolva!
Amúgy az Aston Vanquish miért 8 sebességes?
-
noblem1983
senior tag
Szánalom ahogy az Aston Martin Vanquish-t lemodellezték.
Olyan mintha lovaskocsira tettek volna több száz lórős motort aztán nesze használd paraszt.Kanyarodni se tud rendesen,pattog össze vissza na meg a fékje se fog rendesen. Ha látná ezt egy Aston Martin-os figura beperelné a céget a márka jó hírének megsértésért. Ennyire még egy autót nem szidtam
-
szami777
addikt
A BRZ-t és az Exige-t meglesem mindenképp majd, köszi az ötleteket.
Az x6 annyira nem jött be, nem rossz, de olyan hangja van, mint egy zárlatos fűnyírónak, nem méltó sem a játékhoz, sem a márkához.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link]
Bebugzodtak a rendőrök,mikor berakott a ládás üldözésbe egy másik játékoshoz........én csak toltam a rendőrt,és dobálta a pontokat -
CJ4567
nagyúr
válasz
szami777 #9233 üzenetére
RT35 gyors, de kanyargós pályára rossz.
Ha sorrend kéne pre-CAU:
Exige
X6/BRZ
Skyline
3400K
RT35Post-CAU:
Exige
BRZ
Skyline
3400K
RT35Több dirtet nem nagyon próbáltam, csak megvannak. X6-ot elrontotta a patch, induláskor túl sokáig pörgeti a kerekét, pedig egyik kedvenc volt. BRZ meglepően jó, az Exige is.
-
szami777
addikt
Nektek melyik a favorit dirt kocsi?
Kimaxoltam mind és mentem az összessel többet-kevesebbet, nálam nagyjából ez a sorrend:
Ruf rt 35
Skyline
Ruf 3400k -
tixem
addikt
válasz
sunny84 #9228 üzenetére
Jóféle, perfben nagyon kezes, nem csúszkál, jól gyorsul és a végsebessége is elég jó. Nyertem már vele pár pvp-t ahol paganikat és aventadorokat aláztam. Persze hibái is vannak, a legnagyobb, hogy kicsi a súlya és a súlypontja is eléggé hátul van tehát közepesebb bukkanókon is megdobja magát és akkor eléggé irányíthatatlan. Nagyobb ugratókon pedig az égbe tolja az orrát majd a seggére érkezik, emiatt megpattan és kitör vagy jobbra vagy balra.
Ha ezzel meg tudsz békélni lesz egy jó kocsid. Nekem az egyik kedvencem, dirt kitet rárakni viszont szerintem netto pénzkidobás, elég tré benne.
-
sunny84
senior tag
nissan fairlady miféle jószág ebben a játékban megéri itt az árát , sok gammában kedvencem volt
-
regener
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz
noblem1983 #9224 üzenetére
Extrém specekhez kell a pénz, de az WR nélkül kilőve. És lenne mire költeni, az autók fullozására mert rengeteg 749-en van, vagy kicsit magasabb. Csak WR nélkül már unalmas számomra a játék.
-
PcCar
tag
Jól jövedelmező pénz szerzés, "sima" rendőrségi üldözés + monster.
Üldözés
Elmeneküléskor 100 buck, lépésben haladva a határon tartva(csak nyomogatod a előre nyilat), pörögnek a százasok, közben oldalról támadnak a rendőrök 150 buckért alkalmanként.
Mikor eléd kerül egy rendőr, elkezded tolni ameddig mozog, pörögnek a 150 pontok.
Egy óra alatt 350.000 -ig jutottam, lehet csak bug, de 340.000 után nem adott pontot az ütközésekre, csak a menekülésre.
Ha véletlen elkapnak, nem bukod el az addig összeszedett pontokat.
Sósivatag a legalkalmasabb. -
fatal`
titán
Visszaraktam mindkét TDU-t, egyedi hangulatuk van még mindig.
A 2 is egészen jó fizika moddal, meg a plusz, új helyre telepített kocsikkal.
Az 1 meg.. örök klasszikus, kár, hogy a hivatalos szervert lelőtték, a Project Paradise-szal meg kevesen játsszák már
Hiába az 500 autós community mod
Itt kérdezem, mert talán páran játszottatok vele, a topicja meg inaktív:
A steamen vett TDU2 a Steamről tölti az updateket, vagy az is uplauncheren keresztül? Lehet, hogy megvenném oda is, 5 euro.. Mert ha lelövik a szervereket a dobozos nem fog tudni updatelni (bár a felhőbe is tudnék menteni, de steamen jobb lenne, úgyis sok játékom ott van).
-
regener
veterán
3-4percen belül Coast-to-Coast-ra megyünk 2-en, van 2 szabad hely.
Uplay: RaZ_HU - írjatok rám ha jönne valaki.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Lathronos
őstag
válasz
regener #9206 üzenetére
Már hogyne lenne. Aki felvette, az konkrétan GT-R-ban "ült" és volt még valaki ugyanezzel.
}{3@Đ$}{0ot pedig előtte ment egy RX-7-tel ha rá gondoltál. Az már más dolog, hogy nem a Crew tagjaként volt velük.
Más: azokat a rohadt transporter ládákat még mindig nem lehet eltüntetni. De akkor legalább ne az út közepére raknák, hanem valamelyik sávba, hogy ki tudjam könnyen kerülni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Darko_addict #9203 üzenetére
Valószínűleg megvehető lesz mindenkinek az autó, másképp aki jövőre veszi meg a játékot (vagy aki úgy vette meg hogy már nem kerülhet bele a finaleba) az nem kaphatja meg az AMG GT-t.
(#9208) tooolz Külön van, ha le van akciózva(pl októberben amikor 3k volt) úgy megéri, de többet nem adnék érte.
-
szami777
addikt
válasz
noblem1983 #9207 üzenetére
Isthereanydeal.com
Itt meg tudod nézni, ha beregisztálsz és beállítod, akkor még emailt is küld akció esetén.
-
tooolz
tag
napot...cau ban ha jól tudom beépül a seasson pass csomi tartalma is .. igy lehet ez ? köszönöm ..
-
noblem1983
senior tag
Tud esetleg valaki olyan oldalt ahol még az Ubin kívül ahol árulják a CAU Dlc-t? Hátha beesne 10$/€ alá valahol
-
Lathronos
őstag
válasz
Hát arra várhatsz, hogy a CAU-t adják nyeremények.
(#9204) }{3@Đ$}{0ot
Hogy szerezted meg a GT-R-t?
Vagy talán megvetted a CAU-t? Az a korláton átmászunk kocsival elég tréfás jelenet volt.
szerk: ja, most látom, hogy te RX-7-tel toltad és más volt a GT-R-rel.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Talán lesz este gurulás. (kruz) Tegnap este is volt. [link]
-
Darko_addict
őstag
Csak nekem csalódás ez a Summit Finale?
Ugyanaz, mint bármelyik más unalmas Summit, csak van egy DLC autó főnyeremény. Nem tudom, én voltam-e a naív, hogy mást vártam, de igazán előrukkolhattak volna valami újdonsággal.Sok az olyan meccs, amit könnyebb párosan csinálni. Lesz valaki fent sűrűbben/többet a napokban? Mondjuk főképp a holnap estére gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest