- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , karbantartás van vagy mi a helyzet ? mentem volna pár karikát de semmi
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítettem először a játékot (ha jól emlékszem), de egyszerűen nem bírom elindítani. Újraindítottam a uplayt, ellenőriztem a telepítést, de indításnál csak annyi történik, hogy megnyílik egy kis The crew -s ablak, majd eltűnik.
Hogy lehetne ezt működésre bírni?Köszönöm
-
gabo91
aktív tag
THE CREW® - ULTIMATE EDITION 17Euro most Uplayen (vicces hogy a CAU meg 8,5)
-
-
regener
veterán
Vettem egy 750Ti 2GB-ot ma, a normálisan használt 2GB (128bit) rammal simább az fps ugyanolyan beállításon mint a szintúgy 2GB-os (1,5GB 192bit + 512MB 64biten) húzott 660Ti-vel volt.
lol
-
-
szami777
addikt
válasz
gabo91 #10080 üzenetére
Számít a szint,akik csak kipróbálták, azokkal nem érsz semmit se, vegyél fel még embereket, akiket küldhetsz, a hatvanas szintűekből sokszor elég egy, de én mindig kettőt küldök.
Engem kapásból felvehetsz, ha gondolod (szami777), illetve a másodlagos fiókomat is. (magicmotion1)
Illetve itt egy fórum, ami erre van kitalálva, párat vegyél fel innen is, nagy részük remélhetőleg visszaigazol, legyen kb 15-20 ember, és akkor sima,
én is beírtam ide magam, kb 60 ember vett fel[link]
(célszerű azokat felvenni, akik a legkésőbb írták be a nevüket, ők még tuti nyomják)
-
gabo91
aktív tag
Köszönöm!
Viszont a 30k-s versenyre is ha elküldöm akkor is csak 3k körül hoznak haza :/ illetve a 3. versenytől (5. ember) már mindegy hogy mire küldöm a 10perces 8k-s versenynél is fejenként 1% az esély hogy nyernek... ?
Nézi hogy milyen szinten vannak a barátok? (javarészt olyanok vannak akik máshonnét barátok, ezt csak kipróbálták mikor ingyenes volt)Akciós most a CAU 8,5Eur Uplayen
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10077 üzenetére
Marha jók
-
UFO1
senior tag
válasz
gabo91 #10075 üzenetére
Sajnos a magyar videót törölték, de itt van egy másik csak angolul.
10db-ot tudsz indítani 12 óránként, érdemes a legjobban fizetőket választani (végig kell nézni egyesével), ha 2 barátot indítasz (ehhez már perk kell!) egy küldetésen biztos sikeres is lesz. Ki is írja mennyi az esély a nyerésre (hány %). -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Racing Games WINS Nagyon betegek.
-
satee76
aktív tag
És újra megtörtént a az átalam már megtapasztlt black screen
Itt pedig egy videó magáról a jelenségről, ami mással is megtörténik.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy az ubi-nál tudnak a problémáról, kb 2016 novemberében jelentkezett. Random és nincs megoldása. Egy srác a steam-en irt róla, hogy felvette a kapcsolatot a support-tal, de nem találtak megoldást (mindenféle log file-t kértek a sráctól, de elakadt az ügy, amikor kérték tőle a felhasználónév/jelszó párost-amit nem adott át nekik. )
Nekem is jelentkezett a probléma, aztán megvettem a CAU-t, és egészen hétfőig jó volt (kb. másfél hónap), de most újra nem mükszik.
-
noblem1983
senior tag
A kormányos részhez szólva van ez a jó kis szerkezet, ezzel viszonylag egyszerű a kormányt mozgatni és minőségi darab szerintem Wheel Stand Pro
-
UFO1
senior tag
válasz
ricshard444 #10061 üzenetére
Nekem semmi gondom az árkáddal, ha az jól van megcsinálva (lásd codemasters játékok). Ez speciel nem volt jó a megjelenés után súlytalan össze – vissza csúszkáló autók, betonfalszerű civil járművek. Aztán finomítottak rajta igazán a WR tette valamelyest rendbe a „fizikát”, ha itt egyáltalán beszélni lehet ilyesmiről.
Nekem speciel nagyon tetszett, hogy behozták a motorokat nem nagyon van (vagy talán nincs is) olyan motoros játék ami nyílt területű és 5 fajta (utcai, túra, speed, cross, enduro) géppel lehet csapatni egy játékon belül ráadásul életveszély nélkül akár 400-al is!
A drift az nagyon kellet olyan sincs a fenti paraméterekkel igaz szar volt mikor megjelent most sem jó, példaként a NFS 2015 hátsó nézetből vezetve iszonyatos drift állásban, viszont motorházról érzem merre csúszik a kocsi fara mindezt billentyűzettel, na ez itt nincs.
A nagykerekü jó poén nagyon nem tesz hozzá a játékhoz, de ilyen sincs nagyon semmiben ehhez kapcsolódhat a 2. rész mivel repülős, csónakos, autós játék sincs egyben talán még lesz valamilyen pályaautó is. Nagyon én sem várom semmi újdonságot nem látok benne ami érdekelne is.
És a legnagyobb kérdés árkád vagy szimulátor?
Mindkettő jó lehet, de utóbbi sokkal több szabadidőt, gyakorlást követel (pl.: a 6-os kanyarban hagytam még 2 tizedet) + egy jó minőségű kormányt (le fel szerelgetni naponta akinek nincs külön helye vagy nincs egy komplett cockpit-je), hogy versenyben lehess az élmezőnnyel.
Ezzel szemben egy ehhez hasonló játékot simán lehet billentyűzettel, gamepad-al is használni bárminemű hátrány nélkül.Megj.: nálam a NFS Pro Street (az 1000LE-s Evo IX kis gázadásra is keresztben kezdett csúszni) vitte a prímet, aztán az Undercover. Az elsőben a már majdnem van benne fizika a változatos pályák, versenyek jöttek be, utóbbiban a nagyon kemény rendőrös üldözések (mindenhonnan police autók, szemből dupla Rhino támadás, stb.) és a filmes átvezetők is nagyon jól meg voltak tervezve.
Ui.: sajnos ezt a játékon nagyon eltervezték nem gondoltak a közösségre a nagy térképen 2-3 lézengő valós user, a sok hiba ami a jelzések ellenére sem lett javítva (igaz nálam nem nagyon volt a nem megcsinálható második FDC zavart leginkább ez sem volt még 1 éve).
A 3× teljes áron eladott játék (TC, WR, CAU) sem tetszett igazán. -
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10068 üzenetére
Nagyszerű....
Tényleg olyan nagy dolog ez, hogy 3 évvel a megjelenés után legalább az a full alap funkció működjön? -
szami777
addikt
Nálatok nincs olyan, hogy cimbivel játszotok, behívod a crew-ba de nem látod, csak a nevét és láthatatlanul köröztök egymás körül. Régebben is volt ilyen, de fast travel/kocsiváltás megoldotta, tegnap 2 óra alatt konkrétan 10 percet láttuk egymást, baromira felhúzott.
Tudtok valami megoldást, vagy tippet?
-
MrDerekas
addikt
Nem értem ezt az árkádozást. Tényleg. Vannak sim és félsim versenyjátékok. Akinek az kell, akkor van rá lehetőség. Én a NFS II. óta azon a szérián éltem ki a játékszenvedélyem, egészen a Carbon-ig, és a World-el bezárólag. A The RUN még úgy ahogy elment, de azóta is egy árkád játékért fohászkodtam. Ezen igényemet a The Crew teljesen lefedi. Tehát nekem, aki árkád játékokkal szokott rá, semmi bajom ezzel a résszel. A bugok meg.. melyik nem bugos? A TC2 már kicsit túl ficsőrös nekem, de kipróbálás nélkül biztos nem aljazom le. Ha még árkád is lesz, szinte tuti megvevős. Billentyűzettel játszom és a maradék pár évemre már nem is akarok átszokni másra.
-
Vityaa
tag
Másnál sem indul a játék? Engem #0_39 coddal kidob.
-
Az első rész megjelenéstől fél évig talán addig sosem tapasztalt élményt adott nekem kormánnyal. Aztán elfogyott a tartalom és kezdtek idegesítőek lenni a hibák. Utána kezdtek jönni a /számomra/ béna kiegészítők, amiből csak a motort tudtam belehelyezni az addig még valamennyi realitást képviselő alapjátékba, de kormánnyal az is felejtős volt. A másodikat már át sem gondoltam, hogy megveszem, mert lerágott csontot képviselt.
Élőben néztem az E3--t, kevés játék tudott olyan szintű csalódást kihozni belőlem, mint az úgynevezett 2. rész. Motorcsónak, repülőgép, tetőn ugrálás, full árkád fizika?
A netre felkerült gameplay-k szóra nem érdemesek.
Elhiszem, hogy a Horizon elvitte a közönség nagy részét, de nem kell átmenni B kategóriás gagyiba emiatt.
Elnézést a sok negatívért, természetesen ez szubjektív, de ez szintén csak egy DLC, mintsem 2. rész és az sem a jó irányba. 100%, hogy nem veszem meg, inkább gyűjtök a Horizon 4-re, a 3-t minden nap előveszem, ha csak egy 20 perces kocsikázásra is, a Crew-t már 1 éve nem és nem is tervezem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #10059 üzenetére
Nem kellett resetelnem, gyorsan betöltött. Csak nálam úgy tudott eljönni hogy terheltem a HDD-t, pedig a CPU nincs a helyzet magaslatán, másoknál meg jóval jobb gépen random előjöhet. Bár ezt sose fejtik már meg, mert jön a The Crew 2. Kíváncsi vagyok hány bug kerül át
-
CJ4567
nagyúr
Ma nálam is előjött a maptöltési hiba, épp SSD-ről helyeztem át HDD-re, és közben Origin töltött lefelé, és így se tartott sokáig, gyorsan betöltött a map.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10054 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10049 üzenetére
Alap The Crewről beszéltem
Nem tudni mikor lesz béta.
-
Sose bétáztam még... Mennyi esély van bekerülni?
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10049 üzenetére
Még nem küldtek mailt, bár nem is tudom, mikor kezdődik
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10044 üzenetére
Most egész jól működik, nem volt bajunk egyáltalán, gyorsan egy sessionba pakolt a játék, és nem dobált szét.
-
UFO1
senior tag
válasz
Milyen szinkronizációs hiba egy FDC-t nem lehet egymás után (B) megcsinálni az elmentett 200 m-es pályámon mivel a második sosem ér véget. Ráadásul kiírja, hogy rossz irányba megyek pedig pont középen a kapuk között haladok!
Több mint fél (1?) éves hiba! -
nap
addikt
válasz
Természetesen.
Ez már a TDU-nál is megvolt. Miért pont most javítanák ki? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kíváncsi leszek hogy Crew 2 is lesz-e ez a szinkronizáció hiba, hogy eltűnnek a barátaid autói, meg nem lehet becsatlakozni hozzájuk.
-
szami777
addikt
válasz
sunny84 #10035 üzenetére
Mw2012 irányítása olyan, mintha 600kg féltégla lenne mindegyik kocsi csomagtartójában.
(ettől függetlenül én szerettem, kimaxoltam azt a játékot is, vagy 200 órát beleöltem, csak sokat kellett mókolni a jegyzettömbbe, amíg jó lett az irányítás)Crew2 irányítása már ránézésre is teljesen más.
"ja meg repülő .. csónak egy autós játékban"
Mivel maradt az USA, nem volt választásuk szerintem, valamit be kellett dobni a 2. részre, szerintem annyira nem elvetélt ötlet, másrészt meg nincs leírva egyik szabálykönyvben sem, hogy ez egy autós játék és csak autók lehetnek benne.
-
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10039 üzenetére
Ja. A múltkori neon repülő rájához, most valami galaxis szerű akármit jött, hasonló stílusban.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10039 üzenetére
Én most az egyik kocsimhoz kapok csak matricát.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ti is kaptatok matricákat? Beléptem és egyből bedobott az arcomba valamiStickers feliratot.
-
Perf-es Königsegg agera 60-as szintű cuccal meddig gyorsul?
-
-
sunny84
senior tag
hát nem tudom ... vegyes érzelmeim vannak a crew 2 vel kapcsolatban , én nem csípem ezt a trackmania cuccot kipróbáltam de fúj
nem erőltetnem itt , azok az ütközések is mik ebben :/ , az autók teljesen az nfs mw 2012 böl vett mozgás irányítás így ránézésre , még megjelenésre is csak hd ban turbózva , nekem teljesen azt a fillinget megfűszerezve gta5 el
hozza , ja meg repülő .. csónak egy autós játékban
? , még a motorok a crew1 böl ok elfogadja az ember , de ez na mind1 én vagyok lehet eddig ezen a véleményen , aztán lehet béta után másképpen gondolom.. pacsi
-
22balu
aktív tag
Sziasztok
Most kezdtem a jatekot. es mar a legelso kuldit nemtudom megcsinalni...elso kanyar utan zoe mar 6 masodpercel vezet..megvan a street starter pack de dog lassu. accel. 4339. top speed: 2560..neztem walkthroughtot a jatekrol es youtubon neki a chargerjen pl az accel. mar 2 ezer pontal tobb..mit csinalok rosszul?most kezdtem es mar az elso story kuldit nemtudom megcsinalni es idegbeteg leszek tole
koszi
(ja es ps4 en van bocs de nem talaltam konzolos topikot ebbol) -
MrDerekas
addikt
-
-
szami777
addikt
Fsznak ide repülő, az első részbe is lehet repülni.
Az legalább egyedi. -
UFO1
senior tag
(#9992) COLBrattShaw
(#9994) regener
Nem is tudom hova tegyem annak lenne értelme, ha a Crew összekapcsolódna a 2-vel amúgy nagy változást nem látok, kicsit szebb grafika új versenyek (repülő, hajó, forma autók), új tájak, stb.
Ezt is lehetne fejleszteni csak már nem volt pofájuk még-egy DLC-t kiadni (teljes áron!!), ezért inkább új rész.
Ami tetszik van benne GT3 RS, a forma autó is jöhet, a Buggy nem pattog el a terepen mint itt a kezdetekben, mert az úgy van építve, hogy ne pattogjon el, viszont a csónak úgy mozog mintha zsinóron húznák. Azon azért jót röhögtem, hogy nitrója is van meg a repülőnek is.Kíváncsi vagyok a platformokat összekapcsolják e, mert hogy itt ezt nem tették meg az elég nagy hátránya a játéknak + a gépigényre.
Ez a háztetőkön ugrálás tiszta NFS MV 2012 remélem az irányítását nem másolják le!
Ja és tényleg nincs km számláló! -
CJ4567
nagyúr
Közben ezt megtaláltam, ez alapján könnyű volt. Még jó hogy 204 óra alatt nem jöttem erre rá.Még ha nem is mostanában lesz meg a The Crew 2(2018 eleje előtt nem jön ki, tudom), legalább az autók meglehetnek.
-
CJ4567
nagyúr
Valaki tudja hogy kell megcsinálni a Minute Long Stunt Combot?
-
nyozo
aktív tag
Aki rendelt már az Ubisoft-tól tudna nekem segíteni?
-
fatal`
titán
válasz
Padlás #10014 üzenetére
Én csak azt látom, hogy mennyivel megy, meg mennyi van a nitroból. Én a megtett kilométerekre gondoltam. De mobilról néztem, lehet, hogy nem vettem észre.
Viszont ez továbbra is úgy tűnik mint egy GTA gyaloglás meg lövöldözés nélkül Olyan, mint egy hajó/repülő/formula DLC az első részhez.
-
StormLine
senior tag
Összeírtam némi infót:
The Crew 2 topik(#10011) nyozo:
Igen, akciós mind. -
nyozo
aktív tag
Még mindig olyan olcsó a CAU?
-
fatal`
titán
Látom még a km számlálót is kivették a járművekből. Ez a tetőkön bohóckodás meg.. Vicc.
-
fatal`
titán
Mi a lószar ez? Ezt meg se veszem
Nagyobb baromságot nem igazán tudtak volna kitalálni. Gondolom jön majd a futóverseny dlc
-
Ubinak a youtube trailerek feltöltése akkora sávszélesség loesést okozott ,hogy a Crew szerverei lehaltak... Fél perces késések a meccsekben... stb
-
-
22balu
aktív tag
sziasztok!
Most kezdtem a jatekot megvettem a starter packed elso kuldi a zoé legyozese de mar az elso kanyar utan 6 masodpercel vezet ez mi??? mit romtottam el.. a legelso kuldit is lehetetlen jelenleg megcsinalnom..
-
Bétára jelentkezve. Remélem nem lesz olyan bugos a 2 mint az 1 és jobban lesz optimalizálva.
-
regener
veterán
Naa, nincs neon
(#9997) Emunem
Hát majdnem, most kimaradtak a rendőrök a videókból... Police DLC incoming(#9998) Mike Farrel
Kb, csak kötetlen pályán xD(#9999) SyMbioTe
Énis, persze miután kitiltott vagy 10percre rossz email/pw hibával, mikor közben a gépen azzal léptem be ZSUPléjbe.(#10000) Emunem
Nincs vidikarim, csak az intel megint... nameg aludnom kéne már, mert holnap szóbeli... de meg kellett nézni mit csináltak vele(#10002) laskr99
Szép álmok, ez még Ubi...(#10003) 22balu
Beállításokban rakd az FPS limitet 60-ra a 30-ról és tégy meg mindent hogy meglegyen ha nincs meg, ezután már "gyorsabb" lesz a kocsid.
#UbimagicAll:
Ez a térgörbülős cucc barón néz ki.(#10004) SyMbioTe
Milyen szép kis hsz-t rittyentettem össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest