Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #10061 üzenetére
Nekem semmi gondom az árkáddal, ha az jól van megcsinálva (lásd codemasters játékok). Ez speciel nem volt jó a megjelenés után súlytalan össze – vissza csúszkáló autók, betonfalszerű civil járművek. Aztán finomítottak rajta igazán a WR tette valamelyest rendbe a „fizikát”, ha itt egyáltalán beszélni lehet ilyesmiről.
Nekem speciel nagyon tetszett, hogy behozták a motorokat nem nagyon van (vagy talán nincs is) olyan motoros játék ami nyílt területű és 5 fajta (utcai, túra, speed, cross, enduro) géppel lehet csapatni egy játékon belül ráadásul életveszély nélkül akár 400-al is!
A drift az nagyon kellet olyan sincs a fenti paraméterekkel igaz szar volt mikor megjelent most sem jó, példaként a NFS 2015 hátsó nézetből vezetve iszonyatos drift állásban, viszont motorházról érzem merre csúszik a kocsi fara mindezt billentyűzettel, na ez itt nincs.
A nagykerekü jó poén nagyon nem tesz hozzá a játékhoz, de ilyen sincs nagyon semmiben ehhez kapcsolódhat a 2. rész mivel repülős, csónakos, autós játék sincs egyben talán még lesz valamilyen pályaautó is. Nagyon én sem várom semmi újdonságot nem látok benne ami érdekelne is.
És a legnagyobb kérdés árkád vagy szimulátor?
Mindkettő jó lehet, de utóbbi sokkal több szabadidőt, gyakorlást követel (pl.: a 6-os kanyarban hagytam még 2 tizedet) + egy jó minőségű kormányt (le fel szerelgetni naponta akinek nincs külön helye vagy nincs egy komplett cockpit-je), hogy versenyben lehess az élmezőnnyel.
Ezzel szemben egy ehhez hasonló játékot simán lehet billentyűzettel, gamepad-al is használni bárminemű hátrány nélkül.Megj.: nálam a NFS Pro Street (az 1000LE-s Evo IX kis gázadásra is keresztben kezdett csúszni) vitte a prímet, aztán az Undercover. Az elsőben a már majdnem van benne fizika a változatos pályák, versenyek jöttek be, utóbbiban a nagyon kemény rendőrös üldözések (mindenhonnan police autók, szemből dupla Rhino támadás, stb.) és a filmes átvezetők is nagyon jól meg voltak tervezve.
Ui.: sajnos ezt a játékon nagyon eltervezték nem gondoltak a közösségre a nagy térképen 2-3 lézengő valós user, a sok hiba ami a jelzések ellenére sem lett javítva (igaz nálam nem nagyon volt a nem megcsinálható második FDC zavart leginkább ez sem volt még 1 éve).
A 3× teljes áron eladott játék (TC, WR, CAU) sem tetszett igazán.[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz ricshard444 #8135 üzenetére
Nálam sem volt win7-en, win8.1-en meghülyül crew-ban. Minden más működik rendesen. Cars, Assetto, rF2, F1 2016, ETS2 mind tökéletes. Itt ha elindítom a játékot, kicsit fordítok a kormányon, elkezd darálni. Driverben 450° van megadva, le se szarja, játékban 180°-ot fordul míg bill kombóval be nem lövöm nagyobbra, de darál. Meg amit megfigyeltem, hiába állítom át a controller típust wheel-re, minden indítás után visszarakja autodetect-re.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz ricshard444 #6906 üzenetére
akkor valószínűleg nem fogom megvenni, hacsak nem lesz valami nagy akció pár dollárért, akkor annyit megér, ha jó lett. (karácsonyig kibírom, akkor szoktak lenni ilyesmik akciózva)
-
noblem1983
senior tag
válasz ricshard444 #6895 üzenetére
A Forzára én is kíváncsi leszek de talán ha ehhez csak valami kisebb dolog jön akkor egy jó akció keretében tényleg meg lehet majd szerezni olcsóbban. A WR nekem is először kevésnek tűnt de mióta néha beugrok a summitokba azóta jobban leköt ha van időm
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
SRII
őstag
válasz ricshard444 #5693 üzenetére
remek, amd.....
procival nem volt gond, 57% körül mozgott mikor monitoroztam.sok drivert kipróbáltam semmi nem volt rá megoldás....így marad!
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
OceanStorm
tag
válasz ricshard444 #5460 üzenetére
Én megvettem magamnak meg egy haveromnak is a kieget, gyakorlatilag egy autóm sincs az új spec-ek közül annyira érdekel az egész. Egyszer élünk. Nincs okom elégedetlenkedni mert amire ki lett találva a játék, cruiseolni arra tökéletes, beletoltam eddig 20 ezret az Agera-ba és bele fogok tenni még ennyit az biztos. Teljesen jó ez a játék, a TDU2 az jóval lejjebb volt szintben. Azzal természetesen egyet értek hogy van még számos lehetőség amit még meglehetne valósítani.
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #5460 üzenetére
Értem én, hogy min vagy kiakadva nagyon is jogosan, mert azért én is fel tudnék sorolni még kapásból 10 autót meg 10 motort amit nem ártatott volna belerakni még pluszba a játékba, de hát sajnos ebbe kell beletörődnünk, hogy ennyire méltatják a dolgot. Pedig tényleg ha jobban foglalkoznának vele akkor ebben a műfajban amit a játék képvisel tarolhatnának, csak sajnos úgy látszik ez őket nem érdekli, vagy nem akarnak vele foglalkozni.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #5456 üzenetére
Ezt nem gondolhatod komolyan, elvégre az Ubisoftról beszélünk. Amúgy én azt hittem egy új motor lesz a reward, mert láttam róla a képeket mikor a patchet promózták, de akkor az majd 6 hónap múlva várható, hogy megfelelően legyen elosztva az idő a két jármű között.
U.I.: Kellemes Ünnepeket minden topik lakónak!
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
válasz ricshard444 #5456 üzenetére
Túl sokat akarsz!!4!44!
[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
válasz ricshard444 #5453 üzenetére
Ugyan az az Evora
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #5314 üzenetére
Írj a supportnak senki sem tudja feltenni hibás az egész. Talán pár nap alatt észbe kapnak, ha több ezer hasonló levél érkezik és kijavítják.
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #5287 üzenetére
Ez egy bug a crew telepítőjében (több embert is ismerek aki szív ezzel), nekem amd gépem van ATI kártyával és win10-el gond nélkül megy, havernak intel+nvidia kombó szintén win10el neki nem indult. A titka az, hogy friss telepítés után mikor indítod még pár dolgot fel szeretne rakni, de elakad egy ponton. Ilyenkor feladatkezelőbe be kell lépni, meg kell keresni a crew-t és befejezni a feladatot (elvileg kettő fut abból ami jobban eszi a procit meg a ramot azt kell bezárni) amint megvan, kb 1 vagy 2 percre rá elindul a játék simán. Viszont havernak ezt minden indításnál el kell játszania, különben csak tölt és tölt. Ez azóta van jelen mióta kijött a WR a játékhoz. Sima nem grafika moddolt régi alapjáték gond nélkül ment.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #5287 üzenetére
Megjelenése óta win10-et használok és simán fut a játék.
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #5285 üzenetére
Szerintem a telepítőjét cseszték el, mert annak kellene felrakni az összes a játékhoz szükséges drivert (minden normális játéknál így van csak ennél nem). Próbáld win8-on nekem sosem ment 7-en az új grafika óta, most már 8-on sem, megpróbálom 10-en hátha.
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #5202 üzenetére
Én is úgy tervezem hogy azt bezsákolom, most is meglett. Annyi ebben a könnyű hogy a 3 medálom kívül csak a havi summitban kell odatenni magunkat.
Azért az nem tetszik hogy nem mindenkinek van lehetősége megszerezni. Állítólag később a többiek is megkapják. Ha ez igaz akkor egy fokkal jobb a helyzet.
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #5200 üzenetére
A 8 kicsiből csak 3 kell, és bronz is elég, szóval nem kell sokat játszani hozzá. Amikor térképen ráviszed az egeret a havi summitra ott írja, meg amikor belépsz a kicsibe ott is a havi naptárnál.
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #5197 üzenetére
Szerintem mehetsz, mivel oda csak x számú medál kell. De nézz utána azért megbízhatóbb forrásból is.
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #5016 üzenetére
Rakd fel valami képmegosztóra és úgy oszd meg velünk a szép képeket.
-
amadeuxs
tag
válasz ricshard444 #4976 üzenetére
Szerintem a wild run max 9€ ér meg. tobbet sajnos nem. ennek a játéknak már tavaly így kellett volna kinéznie, és tavaly mar ilyen siman kellett volna futnia. csak hat dupla lehuzas az jo moka.
-
SRII
őstag
válasz ricshard444 #4971 üzenetére
nekem is ugyan az az érzetem, ugyan úgy megy.....
a hibák meg remélem pach formájában ki lesznek javítva és akkor elég jó kis cucc lesz.
-
Csapoati
nagyúr
válasz ricshard444 #4946 üzenetére
Én csak a patchet próbáltam ki, Miamiból Chicagóba mentem. A grafika érezhetően szebb, a tócsák is jók (bár nem fröcsköl a kocsi, ahogy átmegy rajtuk), a felhős fényviszonyok is tetszenek, meg a növényzet is mintha szebbnek tűnne. Amit viszont nem értek: a felhős ég egy homogén szürke paca? Nagyon gáz...
Amúgy 60-ra lockolt fps-nél nem éreztem megakadást (ahogy a patch előtt sem), maximum grafikánál (kivéve az AA-t, az FXAA-ra volt téve, mert nekem szebbnek is tűnik és nem eszi úgy a gépet sem). Illetve egyszer lement 58-ra.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
SRII
őstag
válasz ricshard444 #4933 üzenetére
én nem uplay-en szeretném megvenni, ott drága, így is elkezdi leszedni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz ricshard444 #4917 üzenetére
Hinnye Akkor rámegyek én is a dologra. Most szedjétek ameddig vérpistik hazajönnek az oskolából, utána van egy halvány fogadásom, hogy sokan fogják szedni.
Nyóc giga tömény élvezetés korai megömlésÍrunk
Szerk:
Addig is, ne vegyétek trollkodásnak és senki dolgába nem szeretnék beleszólni csak saját magam is javítanám. Tehát: Nvidiások. Manage 3D Settings azon belül természetesen külön játékprofil létrehozása a játéknak. Ezen belül egy perfomance beállítás és egy v-sync engedély, hogy a program dönthesse el. Amúgy is 60fps-re van elméletileg optimalizálva a játék. Nyilván csodák nincsenek ,kell hozzá egy normál mid range vga. A játékon belül a szűrőkkel effektekkel pedig okosan. Agyig tolni felesleges.
Én hasonló kombóval azt mondhatom korrekt és elfogadhatóan fut a játék Nvidia ShadowPlay mellett is!
SSD-n nem próbáltam, de tuti nagyot dobna. Ha még ezzel együtt sem lenne elfogadható a játékélmény akkor marad prefer to maximum perfomance mód, ott viszont dolgozik a kártya rendesen. Minden más Ubi számlájára írandó és nem user failSzerk:
lanikai Én minimum 15 új autót tudok és annak tuning változatairól, plussz a motorok. Kawa, Ducati, Indian stb.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Darko_addict
őstag
válasz ricshard444 #4843 üzenetére
Cél, hogy egyáltalán elinduljon a játék?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #4833 üzenetére
Itt a válasz a kérdésre, itt előrendelhető csak a DLC alapjáték nélkül. Tehát árulják majd különálló DLC-ként, plusz akinek nincs meg a crew se az megveheti majd úgy, hogy alapjáték+Wild Run.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz ricshard444 #4831 üzenetére
Na akkor ez ki fog maradni nekem. Ilyet se nagyon láttam még, hogy a kiegészítőt csak az alapjátékkal lehessen megvenni...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #4830 üzenetére
Szerintem csak az alapjáték + kieg verzió lesz ami úgymond szimpla, mert "önmagában futtatható kiegészítő", így ki kell megint fizetni a 10k-t a "kiegért"és 2 külön indító lesz a Uplay-ben, mint ahogy a Beta-nál is volt.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
regener
veterán
válasz ricshard444 #4827 üzenetére
A WR-hez kell az alapjáték, szóval ha külön megis veszed az alap akkoris kell.
-
senior tag
válasz ricshard444 #4785 üzenetére
Üdv! Core2duoval és HD4570 laptoppal olyan játék mint egy lassított felvétel.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
HartgeH3-2.8
addikt
ricshard444 Szerintem még éppen határeset, jól beállítva nem esélytelen
Darko_addict Nem szent írás, de kb egész jó lett. Most hogy erősödtek az autók, hát lehet kicsit majd magadra kell formálni, de szerintem ok. Leméreteztem, de remélem látszik.
Az Agera R-től elment a kedvem annyit nincs pofám kiadni Az új kis kedvenc a Lamborghini Gallardo LP 570-4 Supperleggera. Ez az egyik lambo ami (számomra) valamennyire hiteles és nagyon bejön kompletten. Ezért már lehet lesz pofám, csak kéne építeni egy bímmert is
Érdekes a perfivel jóval előrébb járok mint a C-vel. Végigvittem a sztorit nagyon tetszett, remek volt kicsit nyújtottam volna még valami titkos fő gonosszal még vagy rivális bandákkal stb. Na sebaj van ott még feladat bőven.
Frakció küldik is komolyak.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
CJ4567
nagyúr
Én egy E8400+4670-el teszteltem a Trialt, és a CPU kevés, kellene a 4 mag, mert sokszor a VGA 30-40%-on ment
Vigyázz, mert a Wild Run betát már nem vitte DX11 hiánya miatt.
No Sana No Life
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #4689 üzenetére
Látom megkaptad a választ
Version build 468487
A beállításokat átvette az alapjátéktól. -
hszilard666
veterán
válasz ricshard444 #4570 üzenetére
Engem sem érdekel már, nekem csalódás volt a cucc :/
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
regener
veterán
válasz ricshard444 #4517 üzenetére
Neeem, az alapjáték is fog kapni persze.
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #4421 üzenetére
-
Redcaster
őstag
válasz ricshard444 #4425 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ
-
Redcaster
őstag
Felvettelek, mivel ez lesz az első ilyen, amin részt veszek, lenne pár kérdésem:
Csak lvl33 körül vagyok, ez nem gond?
Milyen autóval kell menni?
Mindenkit fel kell vennem, aki jönni fog, vagy elég volt csak téged?
Hogyan kerülhetek majd ugyanabba a sessiönbe, ahol mindenki lesz?Előre is köszönöm a válaszokat
-
Ármester
Ott leszek.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #4407 üzenetére
Én holnap ilyentájt fent leszek, úgyhogy összehozhatunk valamit. Az estét még nem tudom.
-
Ármester
válasz ricshard444 #4407 üzenetére
Vasránap estefele jöhet Én minden jóba benne vagyok
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #4316 üzenetére
Ezúttal nem raideztünk, mert úgy megtetszett a C a végén hogy azzal mentünk utána is. Elmentünk 3-an északra a hó és a Midwest határához, ott csatlakozott HaZarD, váltottunk SLS-re, aztán elmentünk kelet felé nagyrészt autópályán. Ott volt sok 400 feletti sebesség, meg RaZ is ott közelítette meg az 500-at. Newport-ig mentünk, ott készült az utolsó pár képem, ott kilépett mindenki. Még biztos fogok C-zni, de mást is szervezhetünk majd jövő héten.
-
nyozo
aktív tag
válasz ricshard444 #4309 üzenetére
Csak a videó miatt annyi, mondjuk fixen nincs meg a 60 olyan 40-60 között ingadozik.
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
regener
veterán
válasz ricshard444 #4293 üzenetére
Énis köszönöm a szervezést és a töbieknek is az mókát, kimentettem énis pár viccesebb részt - igaz az egyik elsült mert a kép 80%-a alulról felfelé fekete , de a többit majd összevágom szintúgy mint nyozo.
Illetve egy aranyos képkocka az egyikből, a "becsapódás" előtt
Különben csak nekem nem csinál semmitsem a Vsync? Próbáltam a játékból és driverből is bekapcsolni, de ugyanúgy törik a kép
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #4299 üzenetére
Értettem főnök!
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #4297 üzenetére
Áh, cf tiltáskor csak az integrált megy, az meg önmagában kevés.
Majd ha lesz krúz visszarakom a két verzióval ezelőtti drivert az jó volt, csak azzal meg a GTA nem megy.Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Mike Farrel
tag
Szerettem volna menni, de sajna a technika elveszi az öröm e fajta lehetőségét tőlem mostanában. Végre kiadhatnának egy olyan videó kártya drivert ami kimondottan laptop cf-re van, és lehet vele 10 percnél hosszabb ideig játszani a játékot. Azt hiszem ideje lesz az asztali gépembe beszerezni egy videó kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
nyozo
aktív tag
Köszönöm, hogy jöhettem! Hétvégente, esténként nekem elvileg megfelel! Jó volt így együtt gurulni, igaz néha elég lomha voltam
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
nap
addikt
válasz ricshard444 #4290 üzenetére
Sajnos nem tudok menni, megmakacsolta magát a videokártyám, és nem indul el a gép.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
sunny84
senior tag
válasz ricshard444 #4283 üzenetére
üdv , lehet én is beugrok
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
StormLine
senior tag
Kicsit később tudok jönni, remélhetőleg a végére odaérek.
-
regener
veterán
Holnap délelőtt kapok új modemet így végre biztosan tudok majd netezni, s persze jönnék mert elég rég játszottam másokkal. Néha-néha egyedül felnézek de az nem olyan jó.
Persze kikell teszteni a 2014-es Stingray-t is -
nyozo
aktív tag
válasz ricshard444 #4286 üzenetére
Én is jönnék ha lehetséges!
-
Flashke
tag
Jó móka lenne kár hogy melózom
-
Ármester
Én ott leszek , ha semmi nem jön közbe.
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #4256 üzenetére
Hát, ha minden igaz akkor jönni fog pár autó még amit nem jelentettek be.
-
nyozo
aktív tag
válasz ricshard444 #4237 üzenetére
Pedig pont belső nézetből szeretek játszani
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #4228 üzenetére
-
Ármester
válasz ricshard444 #4228 üzenetére
Hétvégére nem lehetne eltolni kicsit? Mondjuk Péntek este fele? Hétközbe sajnos tanulni kell :/
-
Csapoati
nagyúr
válasz ricshard444 #4196 üzenetére
Már kijött, én is furálltam, hogy nem írta itt senki. A minap beléptem és már a Raid pack fogadott.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #4167 üzenetére
Mondom állítsd be azt a vinyot amit szeretnél utána másold be amit leírtam vagy alapértelmezett gomb és beállítja magától, ha nem fosik be közben az uborka.
Én is küzdöttem vele mire rájöttem mi a gebasz.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #4165 üzenetére
Esetleg azt próbáld, meg hogy uplay-en fogaskerék/beállításoknál/letöltéseknél összes játéktelepítő törlése utána állítsd be a vinyot ahova akarod.
Így kell kinéznie, mondjuk D:/Ubisoft Game launcher/cache/installers ez a gyorsitotár és D:/Ubisoft Game launcher/games a letöltés helye.
Nálam azt hiszem a vinyo beállítások után az alapértelmezett gomb oldotta meg.Általános: összes pipa.
Hálózat: poxi pipa, típus automata.
Utána mentés.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #4163 üzenetére
Vírusirtó + egyéb védelem nem kavar be? Igaz nekem magától átengedte mindenen, pedig van még naplózó figyelő + egy féreg irtó is ja és 2 tűzfal.
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #4161 üzenetére
Nekem is volt hasonló, bár az üzenetre már nem emlékszem. Vársz türelmesen és mikor az ubi úgy gondolja letöltheted, nekem 2 órát kellett várnom.
Nekem még a letöltés gomb sem jelet meg![ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #4156 üzenetére
Erre nincs megoldás? Azért jó lenne, ha hozzáférhetnék.
Vannak dolgok...
-
batai15
félisten
válasz ricshard444 #4150 üzenetére
Óriásit csalódtam benne így nálam hamar abba maradt.
-
válasz ricshard444 #4150 üzenetére
Elég szomorú, hogy ezért fizettem 10K-t + SP-t is, de néha még felnézek 1 órát autókázni, hogy mindegyiket kipróbáljam szép lassan, meg a kocsikat felhúzni azon osztályokban ahol még nem 1299-esek, na meg gyűjteni az awardokat, van 1 olyan, hogy játsz a játékkal júli 4-én, na addig tuti fent lesz.
Ha lesz második rész azt nem veszem meg, max ha itt 3 hónap után azt olvasom, hogy még mindig jó.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
amadeuxs
tag
válasz ricshard444 #3603 üzenetére
hát nekem 780 sc acx van es txaa val jatszottam de mikor erdo volt ott nagyon benezett 40 fps re nalam ugyhogy atettem fxaa-ra, es azotta atomstabil a 60 fps adaptive vsync-el, hbao+ -n, az nvidia panelben bealligattam az fxaa elsimitast es szinten reces maradt, de ezek mellett nehol meg bebe laggol, nics fps drop csak a folytonossag kozepette be be akad. idegesito,
-
Reaper
őstag
válasz ricshard444 #3427 üzenetére
Naná, hogy 1080pben, annyira sok különbség nincs a tempóban, ha lentebb veszem, csak minden mást le kellett venni minimálra.
Egyébként kb megjelenéskor vettem én is még az 512-eset, aztán lecseréltem egy Bliss 1GB Golden Sample változatra, és most is az megy. Egész jól bírja ahhoz képest, hogy veterán, ha nincs este, vagy város nagy forgalommal, akkor simán jól játszható. -
laceszgamer
addikt
válasz ricshard444 #3429 üzenetére
Én is használtam anno 4800-as sorozatból kártyákat, jók voltak nagyon, még máig bírják szusszal sok helyen.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz ricshard444 #3427 üzenetére
Hát a 4800-as szériához képest biztosan lassabb lenne, tekintve, hogy anno, a 4850 a 9800GTX fölé volt lőve ( Amire ugye próbáltak a GTX+-al válaszolni ). A 9800GTX meg nem más volt mint egy 8800GTS 512 átnevezve és kicsit feljebb húzva, a GTS pedig majdnem megegyezett a GT-vel, mindössze részegységek mind fel voltak oldva benne.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz ricshard444 #3390 üzenetére
Sajnálatos.
Ezt a 100,000 Crew Creditet érdemes valamire költeni így az elején?
The glass is already broken.
-
amadeuxs
tag
válasz ricshard444 #3186 üzenetére
Szia, code 1038
-
orc88
őstag
válasz ricshard444 #3167 üzenetére
Wow! Kiváncsi vagyok nagyon, az utóbbi időben elég sokat csalódtam a vidi kariban.. Kb 1 hét múlva veszem meg a gamet.
-
Ármester
válasz ricshard444 #3149 üzenetére
Kedvem biztos lesz hozzá, kérdés, hogy időm lesz-e.
-
SAABPEPE
tag
válasz ricshard444 #3138 üzenetére
Szép nagy túra lesz
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #3138 üzenetére
Nagyon várom már
-
tomsolo
addikt
válasz ricshard444 #3050 üzenetére
Nem, hanem végignéztem a ghostokat.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
orc88
őstag
válasz ricshard444 #2982 üzenetére
Köszönöm a választ!
Hol érdemes megvenni? Többi oldalon a TESCO-t írják..."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #2984 üzenetére
FullHD, Medium, FXAA, SSAO. Nagyobb élsimítás azért igencsak kellene(pláne ha 32"-es TV-n tolom ), de sokszor így is felforr szegény lapos. Mondjuk, azt halkan hozzáteszem, nem feltétlen a gépem hibája, hogy nem megy jobban..
(#2985) messi6502:
Én is. holnaptól sajna újra meló, így lehet, hogy nekem csak hétvégén lesz jó, de igyekszem még jönni.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Devastate
csendes tag
válasz ricshard444 #2928 üzenetére
FXAA-n van, de le vettem 30 FPS-re azt beton keményen tartja úgy már barátságosabb 60-at is tartja csak akkor a laptop egy porszívó lesz
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #2916 üzenetére
"Photo mode"-ban
Leveszem a HUDot, a térképen bezoomolok a legközelebbi szintre, visszalépek freerideba, megnyomom a térkép gombot megint (nálam M). Ekkor leveszi a HUDot (ami még maradt, police watch meg ilyenek), töltés képernyő nélkül a kamerát a freeride nézetből átviszi térkép nézetbe, és felteszi a térkép HUDot. És miközben ez a kameramozgás zajlik, akkor nyomom meg a Fraps screenshot gombját (nálam F10). A freeride HUD eltűnése és a térkép HUD feltűnése között.
Azért kell beállítani előzőleg a legközelebbi zoomot, mert különben a kamerát ugyanannyi idő alatt távolabbra viszi, tehát nehezebb eltalálni a megfelelő pillanatot. Még így is kellhet pár próbálkozás ahhoz hogy a jó pillanatban kapjuk el.
A HUDot nem muszáj levenni, csak javasolt, különben könnyebb rossz pillanatban elkapni amikor még nem tűnt el teljesen hanem részlegesen átlátszó.
Nem lehet ezzel szabadon beállítani a kamera szögét, de amíg nincs photo mode addig ez is valami. -
tomsolo
addikt
válasz ricshard444 #2916 üzenetére
sztem megvárja míg beindul a showtime és onnan
-
Aryan
senior tag
válasz ricshard444 #2891 üzenetére
Köszi szépen az infot !
-
StormLine
senior tag
válasz ricshard444 #2765 üzenetére
18 órakor jó lesz?
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #2770 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de több mint 3 óra, 630km.
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #2724 üzenetére
Akkor tegyék kikapcsolhatóvá, vagy hagyják csak billentyűzeten.
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #2722 üzenetére
20 alatt sajnos nem motorfék van, hanem autobrake, ezt kivehetnék mert marha idegesítő
-
dobobazsy
őstag
válasz ricshard444 #2695 üzenetére
én próbáltam kormánnyal a TDU2-t, az is jó volt, de a crew-é jobban bejön nekem is. bár engem amúgy is a TDU2-re emlékeztetett a fizika.
viszont ott legalább van előre beállított profil a kormánynak nem úgy mint itt.. legalábbis nekem be kellett egyesével állítani minden gombot ill. pedált, váltót stb.én nvidia kuponként vettem a játékot itt az aprón 7-ért, ennyit nekem megért, rég kötött le egy játék ennyire.
season pass is lesz szerintem hozzá, ha jónak bizonyul a support is.más: kellene nekem segítség 1-2 küldetéshez, az Istenért sem tudtam megcsinálni egyiket se még a nap folyamán megpróbálom azért hátha meg bírom csinálni, viszont ha nem akkor elfogadnám egy vállalkozó szellemű bandaharcos segítségét
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #2695 üzenetére
Én is így gondolom.
-
laceszgamer
addikt
válasz ricshard444 #2689 üzenetére
Az idők folyamán a TDU2 is élvezhető volt, én szerettem azt is nagyon, csak ráuntam, de a Steam szerint van benne 360 órám.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ricshard444 #2689 üzenetére
Ezzel egyet értek számomra a tdu/2 volt a színvonaltalan monotonítás, ezzel szemben nem mondom hogy tökéletes a játék de engem elszórakoztat hozza amit elvártam tőle, season pass-t is fogok venni hozzá, mivel többen játszanak a baráti körömbe ezért tényleg hozza azt a játék élményt amit akartak a fejlesztők nálam.
Illetve az akadásokra szaggatásokra reagálva i5 2500k-val 4ghz-n r9 280 oc omega driver w8.1 prof-al legalális mai napi update-el nem reccen meg sehol a játék minimum fps-em 40 körül van az igaz érdekes gépigénye van a vsync meg segít stabilizálni az fps-t én kimaxoltam a grafikai beállításokat. -
regener
veterán
válasz ricshard444 #2670 üzenetére
Neis mond, veszek pár kocsit és már semmi sincs belőle...
Eddig csak 14 kocsit 1299-eztem ki, ma a Ford Focus fogom Dirt-re mert megy mint egy M82-ből kilőtt 50.cal golyóDe a képen a Completion volt a lényeg a maga 147%-ával
[ Szerkesztve ]
-
johnny63
tag
válasz ricshard444 #2662 üzenetére
Azt a jó kis Hammer-t meg kéne szerezni. Nem olcsó járgány, szóval jó darabig nem lesz meg.
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #2662 üzenetére
Jó volt, főleg a dirtös része. Egy darabon a végén arrow is becsatlakozott csak olyan gyorsan ment hogy kifagyott.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz ricshard444 #2653 üzenetére
Vagy azt kapod amit mindenki, vagy nyersz egy ubi játékot. Vagy megynersz minden 2014-es ubi játékot ami nincs a fiókodon ha te nyered a fődíjat.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz ricshard444 #2651 üzenetére
Én ezt kaptam: PAPAVERO STEALTH EDITION
Watch dogs kocsi.Szerk.: Nem hinném, hogy véletlenszerű lenne. Minden nap ugyan azt kapjuk.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
-
SAABPEPE
tag
válasz ricshard444 #2644 üzenetére
Aha az is szép
-
nagat0r
tag
válasz ricshard444 #2584 üzenetére
Rajtam nem múlik a dolog. A játékon már annál inkább, mivel néha fogja magát, és lefagy. Persze Murphy rendszerint hozza a formáját, és pont olyankor teszi ezt amikor már közel egy verseny vége...
-
fatal`
titán
válasz ricshard444 #2565 üzenetére
90 ezret, nem a pénz miatt csináltam, ahhoz van rövidebb Le fogom nyomni a Landmark tourt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest