- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
plejik
addikt
válasz
Reaper #10621 üzenetére
Látok pontenciált a Crew Motorfestben , hogy kihívója lesz a Forza szériának. Bár megmondom őszintén, Én sokkal jobban élvezem mint a Forzát pedig nagyon nagy Forzás voltam vagyok az első résztől végigtoltam mindet, de valahogy a Crew-ba a táj a kocsik hangja, fizikát is tlaán ide tenném, sokkal élettel telibb mint a Forza és ez mocsok sokat dob rajta. Sajnos sok benne a repetitív kocsi ezen lehetne mit csiszolni, nagyobb választék , könnyebb farmolhatóság mind kocsi mind pénz terén. Pedig amikor megjelent egyáltalán nem tetszett..
-
plejik
addikt
válasz
Reaper #10604 üzenetére
Nekem meg pont fordítva hat, de isten igazából egykutya árkád mind a 2. Az NFS szériáknál fényévekkel jobbak az tény.
Nekem a tuningolási lehetőségek hiényoznak, hogy az autót jobban testre tudjam szabni magasság sebesség stb. Az itt elég hiányos. Új map szerintem is jó, pont most láttam, hogy jönnek megint új contentek majd lesz benne 1-2 jó cucc is. A látványban egyetértek sokkal jobb, ebben val élet, a háttérzajok is sokat hozzáadnak. Az autók hangjai szerintem jobbak mint a horizon. Engem leginkább az zavar, hogy a pályán vannek ezek a Feet-ek és ott is kiír minden infot és konkrétan belezavar abba hogy mit látok a pályán.. Rohadt idegesítő, nem értem miért nem lehet ott csak egy ikon.
Az pont elég lenne. Ja meg a motorokon az emberek mozgásán lenne még mit javítani...
Az egy Ride szériához képest vicc, a cross és hasonló motorokon még tűrhető.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Reaper #10597 üzenetére
Köszi, hogy kifejtetted!
Crew 1-gyel nagyon sokat játszottam, de akkor adekvát időm is volt hozzá. Crew 2 csak néha bekapcsolós lett, de szinte sehova nem haladok vele. Ilyen szempontból a Forza sorozat - aminek szintén minden tagjával játszottam eddig - sokkal jutalmazóbb. Motorfest sajnos nem az én játékom lesz, egyszerűen kevés időm lenne, hogy igazán élvezzem a fejlődést (mint progress) benne.
-
StormLine
senior tag
Az jó, akkor fejlődik az IVT/Ubi.
(#4032) amadeuxs:
A játék fájljait kell megőrizned és legközelebb letöltéskor megadni hogy hova töltse le. Új feature a Uplayben. -
-
Mike Farrel
tag
Az derék. Asszem nekem is meg kell mókolni az a hotrodot.
más:
Amúgy van egy bug a játékban (ha még nem javították) miszerint, ha fogod a circ-es bentleyt és kimész vele valami földes helyre és elkezdesz tolatni, akkor simán megy ilyen 550-560-at. Az a lényeg, hogy földes legyen, tehát ne a sósivatag meg ne is beton legyen. -
StormLine
senior tag
Jót szórakoztunk éjszaka a rendőrökkel. Felcsalogattuk őket a Black Mount aljára ahol már sziklák vannak. Hát nem mindig boldogultak, érdekes jeleneteket csináltak.
más:
Este cruise, nem elfelejteni. -
Elmör
őstag
Nekem egyelőre a legtöbb kocsi az F kategóriában van, valahogy mindig kevés pénz jut arra, hogy kapjon mindegyik valami kis tuningot is
Aztán utána jön a street és talán a P majd C és Dirt valamint Raid autóm meg talán csak a hidden kocsikon kívül a kezdő 370Z-ből van.SAABPEPE: nem túl nagy eresztés eddig ez a Season pass, azért reménykedek benne, hogy lesz még valami az autókon kívül, pénteken már talán tudok újra játszani, addig nincs vga-m.
-
dobobazsy
őstag
köszi szépen!
a ffb-es extraconfig.xml-be még mindig nem értem pontosan mit kell bemásolni mert a linken angol szöveg is van közbe ami nem az xml-be való.
viszont a kormányt már valamennyire sikerült az ízlésemhez igazítani, még azért persze van mit csiszolni rajta.
bár lehet, hogy csak a feedback miatt nem az igazi még. úton enyhén kanyarodva semmi érzetet nem ad, aztán egy kicsit nagyobb kanyarban meg rángat. de lehet, hogy én vagyok a hülyemindenesetre köszi mégegyszer!
-
-
Edem05
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
Street Legal külön kategória. Street Rod óta nem jött játék, ami olyan szereléssel/tuninggal bírt volna. Crew-ba volt némi remény, mikor a lecsupaszított hajtásláncot mutogatták a videókban, de végül ez se ment még a közelébe se annak a szintnek... Redline meg még az első részt is durván megugrotta autószerelést illetően...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest