- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Én csak valamelyik free weekenden próbáltam, illetve még anno a bétát.
Nem lehet letiltani játékvezérlőt, ezért a repszimes gázkarra össze-vissza ment az autóEz a tetőkön ugrálós baromság nem érdekel, még a kilométerszámlálót is kiherélték. Gyakorlatilag az első TDU óta folyamatosan visszafele fejlődött a játék elég sok szempontból (a fejlesztőcsapat szignifikáns része közös).
Inkább tolom a TDU-t a Platinum Moddal.
-
-
fatal`
titán
válasz
OceanStorm #10207 üzenetére
Mondjuk a crewhoz képest a tdu2 szimulátor volt
Ilyen téren az open-world játékok közül a mai napig az első TDU az etalon. Ahogy elnéztem a crew 2-ről készült gameplay videókat... Inkább hagyjuk...
-
fatal`
titán
válasz
Padlás #10014 üzenetére
Én csak azt látom, hogy mennyivel megy, meg mennyi van a nitroból. Én a megtett kilométerekre gondoltam. De mobilról néztem, lehet, hogy nem vettem észre.
Viszont ez továbbra is úgy tűnik mint egy GTA gyaloglás meg lövöldözés nélkül Olyan, mint egy hajó/repülő/formula DLC az első részhez.
-
fatal`
titán
Látom még a km számlálót is kivették a járművekből. Ez a tetőkön bohóckodás meg.. Vicc.
-
fatal`
titán
Mi a lószar ez? Ezt meg se veszem
Nagyobb baromságot nem igazán tudtak volna kitalálni. Gondolom jön majd a futóverseny dlc
-
fatal`
titán
válasz
Lathronos #9280 üzenetére
Az a helyzet, hogy többet vártam, mert a két előd (tudom, hogy papíron nem TDU utód, de az egész játékon érződik, meg a fejlesztők egy része is ugyanaz) sokmindenben többet nyújtott:
- Nagyobb autókínálat
- Kereskedésekből vehető autók (ad egy hangulatot a játéknak, legtöbbeknek nem fontos)
Rohadt illúzióromboló, hogy redvás, dzsuvás boltokban kell megvenni a verdákat, már amit nem csak a házban listáz
- Házak garázzsal, ahol tartod a kocsikat (szintén mint a fenti)
- Közösségi funkciók
- Normális fizika
- TDU1-ben állítható ülés (kamera belsőnézetben)
- Működő tükör (ez 2016-ban konkrétan sztem egy vicc)
- Normálisabban működő szerver
- Index
- Cabriok, működő tetővel
Stbstb.A 8-as layer már akkor is kicsi volt, de legalább azt együtt lehetett tartani.
Tény, hogy van, amiben a Crew előrelépés, a multi része sokkal jobb, a map is változatosabb, nagyobb, ez igen pozitív.
Bőven lenne hova fejlődni. Pályaautók nem érdekelnek, Horizon 3 meg se a kormányomat nem támogatja (DFGT), és a map is piszok kicsi, talán a Horizon 4.
A rengeteg bugot nem is említem, vagy a helyenként okádék minőségű textúrákat (pl. a Hurracan Circuit festése valami szörnyű), és hogy 5 autóért meg egy nagyon senkit sem érdeklő játékmódért elkérnek 20 eurot az egyenesen röhej. Legalább a bugokat javítanák ki.
Nem mondom, hogy szar a játék, mert az túlzás, én is beletoltam jópár órát, jó szórakozás tud lenni, egyelőre egyszerűen meguntam a bugjait, a két TDU modokkal jobb élményt nyújt perpill, az elavult graf ellenére is.
Szerk.: OFF-ba tettem, mert nem kapcsolódik szorosan a játékhoz.
-
fatal`
titán
Visszaraktam mindkét TDU-t, egyedi hangulatuk van még mindig.
A 2 is egészen jó fizika moddal, meg a plusz, új helyre telepített kocsikkal.
Az 1 meg.. örök klasszikus, kár, hogy a hivatalos szervert lelőtték, a Project Paradise-szal meg kevesen játsszák már
Hiába az 500 autós community mod
Itt kérdezem, mert talán páran játszottatok vele, a topicja meg inaktív:
A steamen vett TDU2 a Steamről tölti az updateket, vagy az is uplauncheren keresztül? Lehet, hogy megvenném oda is, 5 euro.. Mert ha lelövik a szervereket a dobozos nem fog tudni updatelni (bár a felhőbe is tudnék menteni, de steamen jobb lenne, úgyis sok játékom ott van).
-
fatal`
titán
válasz
regener #9163 üzenetére
Az sokkal érdekesebb, hogy jövőre már nem kerül be új autó a játékba a summiton keresztül (szerintem lassan abbahagyják a fejlesztést):
The Summit
After one year of Summit activity we decided to apply some major changes to this event in order to make it more accessible and more rewarding.
In an upcoming update, players will be able to win a new vehicle from the Summit’s activities each week instead of each month.
Here are more details:
Players will be earning ESK points at a higher rate.
Extreme specs tokens have been removed and will no longer be earned from the weekly and monthly wheel of fortune.Starting in 2017, the Summit will be rewarding players with existing vehicles (live lineup) from the game.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9158 üzenetére
Egyetemi háló.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9067 üzenetére
Nehéz lehet írni egy ciklust, ami végigiterál a skilleken és megnézi, hogy mindegyik platina-e. Milyen kódja lehet ennek a játéknak?
Egyébként tavaly igényeltem egy 20% coupont amit nem használtam fel. De hol a fenében lehet beírni a kódot a checkoutnál? Vagy az akció miatt nem lehet rátenni? Mert 14 eur-t lehet hogy adnék a CAU-ért.
-
fatal`
titán
Kb 2 órája - időnként próbálgatva - próbálok egyáltalán a uplay kliensbe belépni, de szar az egész. Röhej :/
Na, végre elindult.
-
fatal`
titán
Na, lvl60 és minden spec 1497-en
-
fatal`
titán
válasz
Balathruin #8933 üzenetére
Igen, így pontosabb
-
fatal`
titán
válasz
Balathruin #8930 üzenetére
Nem a CAU-hoz jár, hanem van a uplayben egy award, 0 pontért, azt lehet beváltani rá.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8884 üzenetére
Én örülök neki azért, hogy nem mennek 600-zal az autók.
-
fatal`
titán
Na, megadta a Huracánt. Királyság
-
fatal`
titán
Csak én játszottam 14 végén, 15 elején úgyhogy egyből dobnia kéne, CAU-t még nem vettem meg (tervben van, csak most úgysincs annyi időm játszani úgyhogy ráérek vele).
Láttam, hogy állították a patchben, jó szar lett
A Circuitje nem rossz, de a PERF borzalom. Nem tudom minek nyúltak hozzá.
-
fatal`
titán
Hol a Huracán?
A nagyobb autószintet most komolyan úgy oldották meg, hogy az 1299-es szintű autó szarabb lett, vagy csak a Gallardot barmolták el, hogy 1000-el kevesebbet forog és emiatt a hangja is ótvar lett?
-
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8623 üzenetére
Csak tizennyolcadikán.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8538 üzenetére
Mindig a pontot nézik. Az a legszopatósabb küldi szerintem
De amúgy szerintem ne kűzdj vele, mert úgyis szétcheatelik.
-
fatal`
titán
válasz
noblem1983 #8458 üzenetére
Berlinetta a CAU-val jön majd úgyhogy nem hiszem.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8405 üzenetére
Igen, de ez nem a teljes lista, csak, amit összeszedegetett mindenki a gameplay videókról meg a screenshotokról.
És ott van még pluszban a Maserati MC-12, ami hivatalos screenshot volt a facebookon. Emlékeim szerint a teljes játékról meg a wild runról se volt autólista megjelenés előtt, csak utólag, amit a mai napig nonszensznek találok, de hát ez van
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8403 üzenetére
Részemről is
Egy fullos autólista azért jöhetne a CAU-hoz, remélem nem 5-6 új gép lesz + a rendőrök, az igen karcsú ennyi pénzért.
-
fatal`
titán
As such, everyone who played The Crew in December 2014 and January 2015 will receive the new Lamborghini Huracán for free, as well as an exclusive 2 year anniversary sticker!
-
fatal`
titán
válasz
noblem1983 #8307 üzenetére
Ezért a minimum hogy azonalli hatállyal betesznek a játékba egy Diablot
-
fatal`
titán
Működik valakinek ez a csoda most?
Server error preventing your favorites to appear. Please restart game.
Újraindítottam de sokat nem ér, ugyanaz...
-
fatal`
titán
Na ez mi a szar, járt már így valaki? Ezüst medálra (summit quali) kiírta hogy kaptam 5000 CC-t, leokéztam de semmi nem történt továbbra is 0.
Szerk.: Na, csak megadta csak várni kellett kicsit
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8203 üzenetére
De lenne
-
fatal`
titán
Nem. Feltételezem, hogy az ingyenes verziót használod, ami az alap Crew és az ingyenes featureök a Wild Runból.
Az FD Challengehez, a motorokhoz, az extreme specekhez (monster, drag, drift) és a summithoz meg kell venned a DLC-t.
De inkább várnék a CAU-ra, abban benne lesz a WR is.
-
fatal`
titán
Az már afterburner bug lesz szerintem.
Érdekes nekem nincs ilyen bug, mondjuk ez DFGT és windows 10, de a driver win7 óta ugyanaz.
Nekem a kormányt kell minden reboot után kihúzni és újrabedugni különben nem látja a profiler. Egyébként reinstall helyett ezt is megpróbálhatod, hátha
-
fatal`
titán
Indexet én is tudnám értékelni
No meg ha lehetne több checkpointot megadni a térképen (hasonlóan a challengehez, csak mondjuk landmarkok között)
Plusz az autólista nem csekély bővítése sem lenne rossz, bár így is el lehet lenni
Kiváncsi leszek a CAU-ban hány plusz autó lesz.
-
fatal`
titán
~1 óra múlva érkezem a szerverre
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
Balathruin #8039 üzenetére
Nekem csak ez az AA bug van és mivel korábbi driverrel jó, ez driver hiba.
-
fatal`
titán
Sajnos hiába fotózol FXAA-val, a photo mód akkor is MSAA-val ment ami AMD kártyákon bugos, én is ezzel kűzdök. De legalább játszani lehet
Javíthatná az AMD ezt a bugot, mert röhej.
Tud valaki driver verziót ami megjavítja? Még a Wild Run előtti időkben nem volt ilyen gondom.
-
fatal`
titán
válasz
hakydakillah #7943 üzenetére
Megkaptam már a motort éjjel, ma még nem indítottam a játékot
15-16. voltam a drag listán.
-
fatal`
titán
válasz
hakydakillah #7919 üzenetére
Ezt nem is láttam
Jól értelmezem, hogy a summitos drag első 200 helyezettje kap egy RT35-t + a drag specet hozzá?
Akkor erre még véletlen se költök bucksot
-
fatal`
titán
válasz
hakydakillah #7903 üzenetére
Az nem valami sok.
Na majd meglátjuk, az ehavi küldik jók voltak
-
fatal`
titán
Köszi a gurulást srácok
Sajnos most nézem, hogy pár awardot nem adott meg, de annyi baj legyen.
Más: Tud valaki olyan radeon drivert, amivel működik az MSAA és nem lesznek képhibák? Sajnos így a fotó mód sem megy mert ugyanúgy hibás képeket csinál
Szerk.: Találtam valami fallout 4 fixet (DLL) ami elvileg ide is jó, meglátjuk.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7845 üzenetére
Persze hogy lehet (ha van cau-d). Ha volt wild runod ingyen kapod (játékon belül)
-
fatal`
titán
Ad alkatrészt is, csak nem mindig. Ellenben én úgy vettem észre, hogy könnyebb felhúzni az autókat, mint régen, mert mindig nagyobb alkatrészt ad. Régen órákig kellett farmolni egy 50-es alkatrészt a 49-es helyett
(#7831) regener: Nekem lenne, de csak este leszek itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest