-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
WhiteHawk24 #10552 üzenetére
Én is lépkedtem már az ügyben,de ekkorát nem.
Teljes vállszélességgel leszek mellettük.. -
Elims
veterán
Persze,ez jött divatba x évvel ezelőtt.Aki kitalálta úgy tálalta,hogy jogos legyen és az emberek nagy %-a igazat adjon nekik,én viszont azt mondom,hogy ők tartalomgyártók és ha -direkt- lemezen veszek meg vmit akkor azt azért veszem meg,hogy azzal akár 100év múlva is játszhassanak.
Majd vmikor jön egy nagyokos és ugyanígy előadja egy tv-nél is,addig használhatod a tv-t,amíg működik rajta a szoftver..na tudod mikor..nem azért veszek tv-t közel 700e-ért.Ugyanígy gondolom a játéknál.Ha megveszem azt a lemezt,amire ők felégettek vmit akkor addig játszhassak vele,amíg szeretnék.
Zenei lemezek ugyanígy..
Gyorsan ideírom,hogy ez az én saját véleményem. (Pénzt adtam a termékükért.) -
Elims
veterán
válasz
CJ4567 #10544 üzenetére
De ez így akkor is egy gusztustalan húzás.Kibéreltük akkor a játék vásárláskor??Ha tudom előre,biztos nem veszem meg.Ami a legszomorúbb,hogy a motorfest-et is megvettem megjelenésekor. :-/
Most ugyanígy tartok a division 1-nél.Játszom is a survival-öket amíg megy.
Nagyon hasonló véleményen vagyok MasTer-rel..
Pl. egy ideje nagyon szemezek az anno-val,de ezek után biztos nem veszem meg.Egyetlen Ft-ot sem adok érte és ezt az ügyfélszolgálatnak is megírom normál hangvételben.
Piszokul bosszant,hogy nem dobtak hozzánk egy offline frissítést.Nem lehettek ennyire gagyik,hogy ennyi év alatt ne tudták volna összehozni. :-/
Nagyon sajnálom ezt a crew 1-et.Több mint 1-1.5évig csak ezzel játszottam és hiába vettem elő másik játékot -mert persze közben megvettem mindent ami megjelent és érdekelt- nem tudtam magam rávenni semmi másra csak a crew 1-re.Így kihúzni alólunk merész,tuskó és legfőképp hülye döntés volt.
-
Elims
veterán
válasz
SH4D0W2011 #10532 üzenetére
👍
Örülök,hogy sikerült. :-)
Nekem a legrosszabb trófea a pvp-s volt. -
Elims
veterán
válasz
SH4D0W2011 #10530 üzenetére
Szia!
Bármelyik este tudok benne segíteni.
Én ismeretlenekkel csináltam meg.A lobby-ban(?) behívtak és mentem.4-en lenyomtunk egy drift-et -ha jól emlékszem- és meglett.
Írj és megpróbálhatjuk 2-en,meghívunk még 2 idegent.
Az írásom ps-re vonatkozik. -
Elims
veterán
válasz
MasTer #10522 üzenetére
Bizony,ezen én is elhondolkoztam. :-( De már benne vagyok/vagyunk nyakig.Assassins creed-ek/division-ök/stb. és még hezitáltam,hogy megvegyem e az anno-t.Ezek után??Kizárt!
Nap: Ha meg is csinálják gondolom csak számítógépre.A konzolos crew-nak füst lesz. :-/
CJ: Ez egy igazi...hülyeség.Vkinek a fejéből kipattant és azóta ezt fújják.
Eddig is így volt minden játékkal,megvettük (lemezen) és azzal addig tudunk játszani,amíg jó a lemez/gép.Ez lenne a normális.
Mindegy.Még azért teszek egy lépést.. -
Elims
veterán
Amióta megírtátok,hogy megszüntetik,azóta levelezek az ügyfélszolgálattal.
Most nagy nehezen megírták a végleges helyzetet:"Thank you for reaching out to Ubisoft Support! My name is RustyMittens and I will be assisting you further today.
Unfortunately, The Crew cannot be an offline only game as it requires a server for functionality, since these servers will be decommissioned, it is not possible.
We realize that this is not the ideal outcome for you and sincerely apologize for any frustrations and inconvenience caused.
Feel free to contact us for any further questions or concerns that you may have, and we will happily assist you further. We will now be closing this case
Have a great day and thank you again for being part of the Ubisoft Community. Take care!"Tényleg megcsinálják!! 😡
Még azért arra rákérdezek,hogy vajon minden játékuk így fog járni??
Gusztustalan húzás ez.Biztos lesznek olyanok,akik vhol azt írják/úgy gondolják,hogy "de hát x évig ment" én erre viszont azt írom,hogy nem kölcsönözni akartam a játékot amikor Kifizettem! -
Elims
veterán
Megvannak a trófeák (motorfest).Most pihentetem kicsit.
Ha vkinek kell vmikor segítség,írjon rám.Ps4 és ps5-ös kiadások vannak meg. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Pár hete játszom a crew motorfest-et,kb.100óra van benne és mostmár jó lenne vhogy összehoznom a demolition royale trófeát (ps-en).Hogyan lehet átváltani a monster truck-ra játék közben?Összeszedtem több ledobott loot-ot,kiütöttem több játékost,de nem akar átváltozni a kocsi. :-/
Mit kellene még csinálnom? -
Elims
veterán
Sziasztok!
A mostani summit-ba melyik lenne szerintetek a legjobb drag autó?
Volt 2 dragster kit-em,rátettem 2 kocsira,de mégsem azokat adta be. Kb.6 ilyen kocsim van összesen,egyiket sem adja be csak a camaro ss-t.
Pedig már direkt rátettem a 2013-as viper-re is ami abban a megyében van. -
Elims
veterán
válasz
Balathruin #8082 üzenetére
Sok helyen rövidítettél? :-)
-
Elims
veterán
Olyan képeket csináltok,hogy a muslicákat megtudom számolni a képeiteken. :-)
Én a mostani summit-ban/slalom-ban az 1290-es c-s ktm-mel hasítottam egy 11e körüli pontot úgy,hogy a végén telibe kaptam egy buszt....a vége előtt 3sec-mal.Az még legalább két nyilacska lett volna.
Nagyon jó motor!!! (és lehet,hogy placebo,de én tényleg úgy érzem,hogy amit én húzok fel és amire megveszem a tuningot,különböznek.Tényleg. :-) )Ja,meg elköltöttem 1.1m-t perk pontokra.Sok kell még az egészhez. :-/
Ezért kell a pénz. -
Elims
veterán
válasz
regener #7959 üzenetére
Nem fakók! Jól sikerültek nagyon! :-)
Tudja esetleg vki,hogy mit takar crew-ban a "single car"?
Szeretném az ap pontjaimat növelni kicsit (a napi bónusz miatt) és most rp és ap "vadászatba" kezdtem. :-)
Picivel több mint 8e ap pontom van,de 15e-t lehet elérni.Tudom,hogy ez rengeteg idő lenne,nem is akarok 1x e-t csak egy-két ezerrel megnyomni lassan ezt az ap-t és ez az overclocker sokat adna.Szóval ezért érdekelne a téma. -
Elims
veterán
válasz
sunny84 #7853 üzenetére
Ezen a képen a jobb szélső kocsit keresem úgy,hogy a pótkerék hátul ferdén van rajta.
Melyik autó lehet az?CJ4567: "összes sztori küldetés platinára"
A Zoe-s küldetést milyen kocsival csináltad meg?Amiben fel kell vinni a havas szerpentinen?
"Rajtam kívül van olyan elvetemült..."
Én felhúztam 1299-re,nem költöttem rá. :-) Nekem is hasonló a p-s hummer-em. :-)
Tixem: "...asszem ideje kukázni a ctr-t..."
Kb.1 órával ezelőtt húzott fel egy barátom (ps4-en) egy ruf ctr-3-at és ugyanezt mondta.Drag-ban.Elmondtam neki,hogy majdnem minden tulajdonság top speed kivéve kettőt,ami gyorsulás. (én azt vettem észre,hogy így a legjobb)
Kipróbálta a drag versenyt és nem ment neki.Ugyanúgy ment vele mint a drag skyline-nal és nem sikerült jobbat menni.
Én azt mondom,gyakorolj vele sokat.Tényleg sokat! :-) Nekem már mindegy,hogy milyen versenyen megyek vele,már matricát sem kapok a kocsira csak pénzt.Minden megvan rá. -
Elims
veterán
válasz
COLBrattShaw #7782 üzenetére
Tényleg,írtad is a múltkor a gt500-at,meg is vettem. :-)
A 458-as ferrari meg tényleg iszonyat jó!
Őszintén szólva nekem kicsit hihetetlen ez a "bizalom" dolog.Oda már tényleg rengeteget kellene menni,hogy vki így nyomja..
Esetleg.. :-) megírnád őszintén ha "úgy" lenne? :-) Szóval nem csak vmi trükkel van eltüntetve a youtube-on a hud?Értem ezt úgy,hogy te mégis azzal mész,de mire a youtube-ra kerül már nincs rajta semmi.
?
Nem sértésből írom,tényleg.De anélkül úgy menni ahogy a videón nyomod Nem kicsit gyilkos.. :-)Akkor vmivel keverem. :-/ Arra emlékszem,hogy vmit lehet állítani a g25-ön és a g27-en nem.
Tegnap felhúztam kb.4-5kocsit+1motort max-ra,nem pénzből...megcsináltam egy "párszor" a szokásos speed skill-emet.
Nem tudom próbáltad/próbáltátok-e már a 670-es lamborghini-t.c-ben és p-ben is max-oltam.
C-ben 1050-1100-ig veszettül ment és jól irányítható volt.Ha besokalltam egy kanyarban csak csúsztattam picit és minden jó lett,most 1280. szint körül már nehezebb megtartani...
P-ben felhúztam még a mclaren f1-et,nagyon jó kocsi lett! :-)
Motorban pedig megvettem a 2.motorom.Úgy emlékeztem,hogy Ufo vhol azt írta,hogy nagymotorban az 1290-es ktm a legjobb,így azt vettem.Felhúztam és tényleg nagyon szépen megy!Megdöntöttem vele a c-s 670-es lamborghini pontját azon a speed skill-en. (Ha van még tippeteket nagymotorra,kérem írjátok meg.) -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7737 üzenetére
Nekem nem lenne ott olyan szerencsém. :-)
Köszi!Az a mini az??Legalább mostmár tudom. :-)
COLBrattShaw: Szerintem nyugodtan kijelenthetem,hogy te ebben a játékban egy igazi Őrült vagy!! :-) Igaz,nagyon profi őrült!!
Aki látja ezt a videót elejétől a végéig az megérti miről írok. :-)
Végig próbáltam megjegyezni a momentumokat,de annyi összejött a végére,hogy a felét elfelejtettem. :-) :-//
Kb.300-zal bezuhansz kanyarban két Szembejövő kocsi közé??'hát ez komoly??? :-) AZ bakker!!!!
A piros amerikai kocsiddal (a muscle car ami iszonyat erős,de csúszik-mászik) úgy radírozod a kanyart,mintha rajzolnád!!! :-) Ralph barátodra piócaként tapadtál!!!Egyetlen karcolás nélkül!!
Tényleg iszonyat amit Művelsz!!! :-))))
Ééés mindezt mindenféle kijelzés nélkül!
Bár ez utóbbi nekem kicsit hihetetlen,mert jönnek-mennek a kanyarok és előre nem tudhatod,hogy milyen kanyar lesz térkép nélkül(!),de mégis tökéletesen veszed be mindegyiket bármilyen kocsival!Pedál kamera. :-)))
Köszi!Így már látom,hogy megy a téma. :-) Jó dolog ez!
Mondjuk azért azt megjegyezném,hogy a fékpedálod biztos nem fog elkopni. :-))) Annál inkább a gáz!
A H váltóval szerintem nehezebb menni mint a szekvenciálissal.Ennyiben jobb a g25 mint a 27.A g25 váltóján át lehet állítani szekvenciálisra.Mindent összevetve,Nagyon jól nyomod!!!! :-)
Regener: Szerintem ez gázos így nagyon. :-(((
-
Elims
veterán
válasz
COLBrattShaw #7715 üzenetére
Mostmár minden világos. :-)
Kíváncsian várom a pedál kamerát. :-)
Nem tudom,hogy kuplungot használsz-e?Én gt6-ban g25-tel kiszereltem,mert mindig beleakadt a lábam és nagyot csattant. (a potméterre vissza kellett rakni az érintkezőket,mert anélkül gázadáskor csak üresen pörgött.)De,hogy nektek OceanStorm-mal együtt leggyakrabban kanyarban/levegőben jut eszetek hátra/oldalra nézni..? :-o :-)))) Véletlenül sem tiszta,egyenes úton tekintgettek.. :-)))
Szomrúan olvasom,hogy ennyire gázos számítógépen a játék. :-(( Nálam szerencsére közel sincsenek ilyesmik.El is venné a kedvem az egésztől.
A mostani summit-ban a scramble versenyben nagyon jó időt mentem. :-) Először nekimentem a majdnem full-os 370z monster-rel.Nem sok pontot értem el.Már kezdett a kedvem is elmenni tőle.Összevissza pattogtam,majd megpróbáltam lassabban,a köveket megjegyezve hol lassítottam,majd gyorsítottam.A barátom pontszámát ill. ghost-ját nem értem utól..amíg nem próbáltam ki a hummer-t (ami akkor kb.1050.szintű volt).Azzal jobban haladtam,már majdnem elértem a barátom pontszámát. :-) Aztán jött egy eső. :-/ Gondoltam most lett csak a gáz,De Nem,épp ellenkezőleg!!! :-)
Komolyan.Érezhetően nem pattogott annyira ki jobbra-balra a kövektől és így kb.500pontot adtam a barátomra,de még mindig tudnék rajta húzni kb.4500pontig. (A hummer-em kb.1200.szintű lett.)
Szóval én nagyon ajánlom,hogy esőben is próbáljátok ki. ;-)A hill climb-et kipróbáltam 370z-vel (raid-ben persze),hummer-rel,de a favorit a buggy lett. :-) Veszett gyors.Ajánlom. :-)
De ha sokan vannak akkor lehet akármilyen jármű. :-(( Én is rászaladtam már párszor.Vagy voltak ott páran vagy esett az eső (és az ide nem volt jó).Hakydakillah: "Drága jó Hill Climb hibának..."
Mi is az?? :-)))
-
Elims
veterán
válasz
OceanStorm #7633 üzenetére
Annyira nagyon szépen mentek.. :-)) Sajnálom,hogy nincs olyan komoly számítógépem mint nektek (sajnálnám rá a pénzt).
A kanyarban ha mind a 4 kerék csúszik sincs pánik. :-)) Vagy ha kitör a kocsi hátulja sincs gáz.Olyan szépen megfogjátok,hogy tényleg hihetetlen. :-)
ColBrattShaw a rendszámod egy párszor letakarította... :-) Az elején a sötétben sokszor nappal volt a kocsidban ColBrattShaw fényszórójától. :-)) Folyamatosan csak azt láttam,hogy 20m-re van tőled (volt amikor 24-re. :-))) )
Mintha vontattad volna. :-))Ezzel az együtt kocsikázással kapcsolatban felmerült bennem vmi..Miért nem vagytok ilyenkor egy crew-ban?Vmint miért nincs kijelölt útszakasz?Azt ugye olyankor mki látná.Persze azt tudom,hogy ez közel sem az első helyért megy. :-)
Szerk.: Ja,és azt írd meg légyszives,hogy milyen kocsival mész??
-
Elims
veterán
válasz
noblem1983 #7709 üzenetére
Így van.Visszaszívom.. :-)
Most próbáltam ki én is a summit-os versenyben.Elég könnyen irányítható.Mint egy kezesbárány. :-)
Még most.1200.szint körül biztos jobban táncol a segge. (?) -
Elims
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #7687 üzenetére
"...egyéni jogom eldönteni."
"Privát jogom ezt eldönteni."Ez így van.Ezért nem érdemel vitát szerintem. :-)
Viszont azzal kevésbé értek egyet,hogy lehúzás lenne.
Ma már minden cég ezt csinálja.Nem azt mondom,hogy rendben van így,de nem is tartom lehúzásnak,mert ahogy CsapoAti is írta,mi már x ideje "használjuk" a játékot.
De részemről is ennyi. :-)Most is van igye az az egyedi autós verseny.Most zonda f-fel lehet nevezni.
Megvettem,de szerintem közel sem ér annyit amennyiért adják.
Van ebből a zonda-ból olyan kategória ami szerintetek jó lehet? (P vagy c?)Lenne mégvmi..Szerintetek ebben a játékban melyek a "single car"-ok?
A fullstock-os lenne? -
Elims
veterán
válasz
Csapoati #7674 üzenetére
Nem szeretnék HartgeH ellen írni,de ezen hsz-od minden karakterével egyetértek.
Remélem ps-re nem jön nagyon drágán.Engem a rendőr üldözés nem mozgat.Kicsit sem.
A season pass-t is azért vettem meg most,mert akciós.Mindent leszámítva,CsapoAtit idézve: "...jó a játék." :-)
-
Elims
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7587 üzenetére
És adott érte pénzt?
Noblem: "Na akkor lesz még egy "kis" tennivalód a játékban"
Igen.+50óra legalább. :-) Szépen lassan fejlesztgetem mindegyiket. :-)
Hartgeh: Csak azt ne mond,hogy azt a lamborghini-t te fotóztad..?? :-o
Az vmi photoshop-olt fotó lehet. :-)
Ja,most olvasom...
Ha neveztek,linkeljétek légyszives.Szeretnék szavazni.Oceanstorm: Köszi a videót!Este megnézem.
-
Elims
veterán
válasz
FehérHolló #7565 üzenetére
Így van.Akkor azokat onnantòl màr meg tudod venni a következő kocsikhoz.
749. Ez 100%. Ma is vettem két kocsit,egy mercit,a dràgàbbat+a 3400k-t és mindkettő is 749-ről indult.
Raid-re írnék csak kis tippet. :-)
Nissan 370z és hummer.Írtàk a buggy-t is,tényleg jò!Pàr summit-tal ezelőtt volt egy R verseny ahol buggy-kkal kellett hosszù dombos pàlyàn menni,abban többször első voltam.De rövidebb,kanyargòsabb pàlyàra én az előbb írt két kocsi közül vàlasztanék.Kiegészíteném Hakydakillah íràsàt:
"- Summit PVP - Itt 2lényeges különbség van – faction rangod változatlan marad..."Nem teljesen ugyanis minden summit pvp verseny utàn kapsz Rp-t is ami ranngod növeli amikor eléri a következő szintet.
Headshot: Hànyadik lettél a hosszù versenyen?
Megvan a yeti. :-) O.K. Most mehet a trikornis. :-)
Mivel komoly ubisoft akciò van a ps store-ban,megvettem pàr hiànyzò jàtékot és a "rég" vàrt crew season pass-t. :-) Mostmàr tényleg rengeteg kocsim van. :-) És benne van az eddig hiàba keresett,de nem talàlt 458 Italy.Ennek nagyon örülök! :-)
Annak viszont màr kevésbé,hogy az összes ilyen autòm 320. szintű. :-/
Az összes többi 749-ről indul ugye,de a season pass-osak 320-asok. :-/
Mi lehet a gond?
Holnap kipròbàlom,hogy a 458-at hùzom fel és akkor kiderül,hogy àtkattan e 749 fölé.
Remélem. :-(Szerk.:
Xenon: -
Elims
veterán
válasz
FehérHolló #7560 üzenetére
Nem.Teljesen fel lehet hùzni,platina 50-ig minden alkatrészt.
740. körüli?? :-o
:-)))) Ha veszek egy ùj kocsit 749-nel indul az alap szintje. ;-)
Rakd àt a perk pontjaid (akàrhànyszor reset-elheted) oda ahova írtuk és nàlad is nagyobb lesz a kocsi szintje. Ha tudod,nem szòltam.Bocs. :-)Ufo: Köszi!
Playstation-ön jàtszom. :-/
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7552 üzenetére
Én leggyakrabban felhùzom a kocsikat és nem megveszem rà a cuccokat.Igaz,van 4-5 olyan amihez megvettem full-ra.
Gondoltam,hogy ezt írjàtok. :-)
Kívàncsi lennék a többiek véleményére is. :-)Xenon: Kemény vagy!! :-)))
Na neked írja vki,hogy "ez egy szar". :-))))) -
Elims
veterán
válasz
COLBrattShaw #7532 üzenetére
Persze,tudom,kormànnyal könnyebb. :-)
Viszont hozzà kell szokni.Nincs olyan,hogy joy utàn vesz vki egy kormànyt és màr hasít is.Tapasztalatbòl írom..Az a menüpont amit írtàl sajnos nekem nincs. :-(
Külön van a game settings és külön a wheel settings.Nem tudom joy-ròl kormànyra àllítani.Csak akkor menne ha lenne a géphez csatlakoztatva kormàny. :-( (Azt viszont nem tervezek ùjra venni.A mùltkorit is pakolgattam dobazba be- majd ki azt is nagyritkàn.Nem hagyhatom a nappali közepén az asztalon,a szobàban meg kàbelek szaladgàlnak. :-( Pedig kipròbàlnàm egy fasza kormànnyal.)Hakydakillah: "...tényleg elég napi 2x barátokat hosszú küldire rakni + beszedni a napi jutalmat, és nálam ott a napi minimum 300ezer, havi 9millió szinte a semmiért. Aztán persze Summit versenyek során is jön a pénz szépen.
Nekem pont elég, mert Summiton sose bírom megállni, hogy ne vegyem meg a hiányzó kocsit a megadott speccel. Ha így folytatom, lassan meg lesz az összes autóm. Nem igaz, hogy nem akar olyan Summitot adni, ahol nem kellene kocsit vennem."Hirtelen azt hittem,hogy ezt én írtam. :-))))
Nekem ugyanígy van. :-)
Annyival kiegészítve,hogy a hiànyzò kocsit megvéve rögtön hùzom is föl 1000-1100 köré. (A mostani merci vmi brutàl jò!)"...ez direkt nick..."
:-DDD
Most viszont megkérdezem amit màr napok òta szeretnék.Van egy sejtésem,de valòszínű,hogy megcàfoltok...
Szerintetek az a kocsi amit megvesztek majd a tuning-nàl rögtön felhùzzàtok van-e olyan jò,mint amit megvesztek és x òra alatt vhol felhùzzàtok 1299-re?
Ti azért màr "picit" régebb òta jàtszàtok..kívàncsi lennék a véleményetekre. -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7514 üzenetére
Kérdeztem már,de nem írt rá senki választ. (Lehet,hogy nem tudjátok?)
Nem tudok én nektek cc-t átadni vhogyan??Az ubi oldalon keresztül?
Van 2x e,két embernek tudnék adni 10-10e-t. (vagy 4x5-6,de az szinte semmi.)
Ha lesz időd vmikor,nézz rá légyszives.Kérdés nélkül küldöm. :-)Headshot: Bírd ki és tartsd meg a cc-id.Ha most az elején vagy,picit nehezebb lesz,de nem tart sokáig és utána dől a pénz. :-) Komolyan.
Persze minden nap időt kell rá szánni.COLBrattShaw: Azért egy 5-10e-s kormány meg egy g27 között van némi különbség. :-) Szerintem.
Viszont arra tényleg kíváncsi lennék,hogy billentyűzettel könnyebb vezetni a játékban?? :-o
Én úgy tudtam,hogy kormánnyal a legjobb. ?Nem szeretnék vitát indítani,tényleg.Szimplán kíváncsiság. :-)
Ban járna a "szájtépésért"? :-o Ez egy fórum,ahol azért vannak a topikok,hogy az ilyesmiket megbeszéljük. :-))
Lehet,hogy már rég másik játékkal játszanék,ha nincs ez a topik és nem vagytok Ti. :-)
Nagy kár lett volna érte. -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7501 üzenetére
Akkor nektek nagy szerencsétek volt. :-) Nekem kb.60körül volt az 50.szintkor,szòval nem erőltette agyon magàt.Nem gond,azòta vettem màr legalàbb 15-öt. :-)
Furcsa,de nekem is cc-t adott most is pedig csak arany lettem.
Én a cc-t màr -íràsaitok alapjàn- biztos nem költeném perk-re.
A legelső 100e-t sajnàlom. :-/ Megvettem belőle a m4-est.Jò kocsi!,de kàr volt így elszòrni.Bàr akkor kellett vmi "komolyabb".Az ingyenessel nem tudnak summit-on versenyezni ha jòl tudom.Így mki megvette volna?
Esetleg vmi letöltött wild run nem lehet benne? -
Elims
veterán
Köszi!
Headshot: Nincs Mit. :-)
Majd írj a kocsiròl.COLBrattShaw: Jaa,g27-tel! :-) Így màr értem..
Nekem g25 volt,ps3-hoz hasznàltam.Gran turismo-ban és a dirt 2-ben mentem vele.A joy-os időimre szinte mind ràvertem tizedeket. :-)Kipròbàlom amit írtàl.Köszönöm szépen!! (Remélem nekem is lesz olyan menüpont.)
Hakydakillah: Kb.8. szintű lehettem amikor elkezdtem rà pakolni.Adott is többször duplàt.Tényleg nagyon jò! :-)
-
Elims
veterán
válasz
cyberkind #7486 üzenetére
"...ebben a kategóriában ami jó lenne..."
De ha ez is szar akkor miért vagy rajta?
Ill. ami a lényeg,hogy miért írod le ide 5x a "szart",közben meg segítséget kérsz,hogy hogyan lehet benne pénzt szerezni.??
Senkinek nincs szüksége itt,hogy kóstolgasd.Nézz szét olyan topikban ahol vevők a crew fikára.Megvettem a silverado-t,megcsináltam c-re. 'háát.. :-)) hoosssszúúúú kocsi. :-) És kicsit billegős.Nem rossz.Tettem rá egy szép sticker-t,nem lett rossz.
Headshot: Csak neked. :-)
Perk-ek jelentése:Zoe:
On a dime: 1%-5% fékezéshez ad bónuszt. Fontos,legjobb ha max-on van.
Double Down: 2%-20% esélyed lesz,hogy dupla perk pontot kapsz szintlépéskor. 50.szint felett fölösleges.
Word on the Street: 3%-30%-kal olcsóbban tudod megvenni a street-re alakítást ill. a street autókba való alkatrészeket.
Missionary: 2%-10%-kal több xp és Bucks küldetések után.
The crew: 2%-10%-kal több xp és Bucks coop küldetések és frakció küldetések után.Omar:
Like a glove: 1%-5% kezelhetőség/kormányzáshoz ad bónuszt. Ezt is fontos max-ra húzni.
Insurance: 5%-50%-kal csökkenti a javítási költséget.
The inside track: Ezt teljesen nem tudom,nem próbáltam még,de olyasmi lehet,hogy abban a skill-ben ahol egy csíkon kell menned (race line) kiírja,hogy mennyivel menj,így nem sodródsz le a vonalról -annyira-.+még tud vmit a satellite-ekről. Amiket felfedezve nagyobb darabot látsz a térképből.
Dealer discount: 3%-30%-kal olcsóbban tudsz új járművet vásárolni. Ez mindig fontos új jármű vásárlása eéőtt,1milliós kocsinál ezzel 300e-t tudsz spórolni.Harry:
Mobile mechanic: 200%-100%-ra tudod csökkenteni a kocsi javítást Bárhol.Nem kell visszamenned a főhadiszállásra. Pont a napokban kérdeztem ezt és kiderült,hogy szinte teljesen fölösleges erre pontot tenni.
The new world: 550m-1km-ig tudod növelni a "látásod".Azaz amikor mész a térképen nagyobb rész lesz látható ha ezt növeled. Nyersen,gyorsabban fogy a "köd" a térképen. :-)
Skills pay bills: 2%-10%-kal több xp és Bucks skills-ekben. Jump/escape/speed/stb.
Dirty deals: 3%-30%-kal olcsóbban tudod megvenni a dirt-re alakítást ill. a dirt autókba való alkatrészeket.Alita:
Holeshot: 10%-100%-os nitróval indulsz a pvp és egyéb versenyeken. Ha ezen nincs,üres nitróval rajtolsz.
Light the fires: 2%-20%-kal gyorsabban gyorsul a kocsi nitró közben. Ez is a fontosak közé tartozik.
Daredevil: 2%-10%-kal több Bucks stunts-okban.
A perfect price: 3%-30%-kal olcsóbban tudod megvenni a performance-re alakítást ill. a performance autókba való alkatrészeket.Roxanne:
Shifting gears: 1%-5%-kal jobban gyorsul a jármű. Ez is nagyon fontos,max-old.
Friends with benefits: 2-max.4 barátod tudod küldeni a küldetésekbe. Ez is lényeges.Nagyobb eséllyel sikerülnek a küldetések ahova a barátaid "küldöd".
Notorious: 2%-10%-kal több Rpont frakció küldetések és pvp-k után.
It's a steal: 3%-30%-kal olcsóbban tudod megvenni a Raid-re alakítást ill. a Raid autókba való alkatrészeket.Vincent:
Highly skilled: 3%-15%-kal több pontot érsz el a skill-ek alatt. Ha lesz sok pontod erre érdemes lesz pakolni.Ettől lehet több pontod mondjuk egy jump után mint másnak aki ugyanakkorát ugrott mint te.
Redline: 1%-5%-kal jobb a végsebessége a kocsidnak/motorodnak. Ez is nagyon fontos!
Mvp: 2%-10%-kal xp és Bucks pvp events-ek után.
The bottom line: 3%-30%-kal olcsóbban tudod megvenni a Circuit-re alakítást ill. a Circuit autókba való alkatrészeket.Ha véletlenül elírtam volna vmit,bocs.Kicsit beszélem a nyelvet.
-
Elims
veterán
válasz
StormLine #7453 üzenetére
Köszi!! :-)
CJ4567: Megnézem.
Áh,inkàbb megveszem. :-)
(2 naponta 700-800e megvan. :-) )Headshot: Én olyan viper-t az ubi oldalàròl vettem az ottani "fizetőeszközből".Neked is az van meg?
COLBrattShaw: :-)))))))
Jòl csinàlod,ez 1000%! :-)
Kormànnyal vezetsz??Én joy-jal megyek,de ha àtàllítom kormànyra szerintem nem is érzékelné a joy-t.Minden esetre kipròbàlom.
Köszi!Hakydakillah: "...2gyerek mellett én kidobnák 60eurót játékra, akkor másnap a tojásaim lennének reggelire"
A baràtnőm is ilyen.. :-) Amikor egy hònapban megveszem a 2. gyűjtői darabot szinten 40e-ért+még megfejelem egy pàr darab 6e-s feltöltővel (ps-re elég jò àron veszem..) akkor azért megemlíti. :-) Pikk-pakk el tud menni egy 100-as.Szinte oda se figyel az ember. :-((( És amikor ez megismétlődik "egyszer-kétszer" akkor azért én is megkérdezem magamtòl a dolgot.
Viszont szàzszor szivesebben költeném inkàbb a gyereke/i/mre.Cyberkind: "...itt a Crew-ban annyira rossz még ez a túl árkád fizika, hogy szavak nincsenek rá, még darabokban se tartalmaz realitást..."
Őszintén írom:
Te nekem szimpatikus voltàl mindig is,én neked a kis üzletünk òta kevésbé pedig te voltàl az eladò.Én rögtön fizettem neked.Mindegy,ez a része hidegen hagy,az viszont màr kevésbé,hogy ide jössz a jàték topikjàba sirànkozni,hogy alig vàrod a pénzt a ferrari-ra közben meg köpködöd ezt a Szart.
Minek jàtszol vele??Én nem akarom megmondani,hogy mivel jàtsz és mivel ne,de ennyire ellentmondàs ne legyél.Fikàzod orrba-szàjba közben meg erre vagy kattanva.
Ha nekem vmi nem jön be hagyom a faszba,nem kínzom vele magam.
De ha te mazochista vagy szived joga,de akkor ne szapuld itt.
Tiszteletben tartom a véleményed(!) 100%-ig csak ne legyen "sok".... -
Elims
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #7451 üzenetére
ÉÉÉrtem!Akkor ezért változik napról-napra a küldetések szintje! :-o
Nézegetem minden nap és észrevettem,hogy mondjuk reggel x küldetés 78lvl és ahhoz kevés egy 50.szintű barátomat elküldeni.Olyankor vagy rakok mellé még vki/ket/ -kisebb szintűekből szoktam szemezgetni,hogy a nagyobbak megmaradjanak- vagy keresek egy másik küldetést ahol max. lvl 50-et ír,mert akkor elég oda egy barát is (50.szinttel).Megvilágosodtam. (?)
-
Elims
veterán
válasz
OceanStorm #7414 üzenetére
Most néztem meg a videók egy részét.
Like-oltam. :-)Annyira szépen mentek belső nézetből,hogy vmi fantasztikus!!! :-) Úgy veszed te is az íveket,hogy rajzolni lehetne és 40-nel... ;-)
Én 10m-t nem tudnék így menni.Most este a summit pvp-ben Nagyon szééép kocsit láttam vkinél.Én a -lassan max-ra húzott- p-s hummer-emmel voltam,az a vki pedig egy c-s chevrolet camaro 1969-nel.
Annyira megtetszett,hogy azonnal vettem egyet (van miből,miattatok! :-) ).
Megcsináltam circuit-ra,adtam neki egy pofás külsőt és kipróbáltam.Mivel amerikai muscle kocsi,felvoltam készülve,hogy batár lesz,jól gyorsuló,kicsit nehézkesebben irányítható.
Közel sem az! :-) (mint a múltkori impala)
Olyan mint egy szöcske és -nem akarom elkiabálni,mert még csak kb.800-as szintű- minimum annyira irányítható mint a c-s bmw kedvenc. :-)
Ha lesz időtök,keressetek rá -vagy már rég meg is untátok.. :-) -.
Chevrolet camaro 1969. Ja,és circuit-ként.Summit.
Most a summit-ba lépve rögtön a helyezetteket lehet látni ugye.Most közel 17e-n vannak bent,legalábbis ott írja,hogy bronz.Ufo: Raid kocsik.
Nekem a 370z nagyon bevált.Tudom,írjátok a skyline-t is,majd megveszem később azt is.
Hummer raid tényleg nagyon jó viszont én úgy vettem észre,hogy elég könnyen billen.Könnyebben mint a 370z vagy buggy.
A buggy tényleg gyorsabb talán mindkettőnél,annál viszont az a problémám,hogy nagyon könnyen kifarol.Szóval hiába a nagy sebesség,de jobban csúszkál mint az előző kettő.
Mindent összevetve,szerintem is a hummer a legjobb rais kocsi. Írom ezt úgy,hogy közel sincs sok autóm,kb.30.Szerk.:
Micsurin: :-DDDD :-))))
Hogy is szokták?
"+1" -
Elims
veterán
válasz
OceanStorm #7415 üzenetére
Vmi kis takony langyos lehet aki erre megy el. (Ha olvasod ezt,üzentem neked.)
Like-oltam COLBrattShaw videòjàt,de lehet,hogy a teljes nevem írja ki.Hogy tudom azt -modjuk- Elimsre vàltoztatni? -
Elims
veterán
válasz
COLBrattShaw #7382 üzenetére
Nagyon szépen nyomod!!!! :-)
Raid kocsiban,tele bukkanokkal,kövekkel,kb.200-nál te kinézel "nyugodtan" jobbra. :-D Ja,és nem egyszer.. :-)
Ugratók után nagyon megtudod fogni a kocsikat!!!Hihetetlen!!! :-)
Nem tudom -sejtem..-,hogy mióta játszod ezt a játékot,de nagyon érted a témát!!
Utána jött egy precision skill.Megnéztem azt is,mert a linkelt videód kb.1percnek tünt. :-)
Arra nagyon kiváncsi lennék!Milyen kocsival csináltad??
Ha nem látom a km órát,azt mondtam volna,hogy fake videó. :-)
500-zal csinálsz meg ilyeneket?????? :-o Nagyon komoly! :-)))
Gondolom vmi dragster kocsi,de hogyan tud így kanyarodni??Gersomn: Kapcsold ki a hdr-t.Biztos,hogy az!Én a napokban kapcsoltam be és akkor vettem észre,hogy jobban tükröződik a kocsi.
Én így hagytam.Még most jobban tetszik. :-) -
Elims
veterán
válasz
cyberkind #7368 üzenetére
Addig is minek kínzod magad ezzel a szarral??Ne légy mazochista.
Szerk.: "Ki mit venne ha egyszer lesz pénze..."
23-ig?Semmit.
Szerintetek fontos a perk-nél lévő mobil javítàst növelni?
Ma költöttem 900e-t az "az ùj autò vàsàrlàsakor 30% kedvezmény"re. Még egy hiànyzik és megvan a 10.Jobb lesz,nem kell midig nullàznom ùj jàrmű vàsàrlàsakor.
Most ezen a mozgàs közbeni javítàson gondolkodom. -
Elims
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #7322 üzenetére
Nem gàz,hogy làtszik az ip címed?
Engedélyezd az upnp a router-ben. Vmint nekem 10000 a port mindkét helyen.Ps4-ben. -
Elims
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #7310 üzenetére
"Fogalmam sincs mi lehet a gond..."
Én nem vagyok egy nagy számítógép guru,de szerintem akadhat vmivel. ?
Esetleg vmelyik driver-ből régebbi kellene?Loveless: "Egyébként még életemben nem fordult elő velem, hogy egy amúgy működőképes játékot ne tudnék valahogy elindítani, a Crew az első
"
Cimbike: "ez velem is így van még 1 játékkal se volt bajom de ez ez kifogott"
Na ez a gáz.
Így biztos,hogy a játékkal lehet vmi. :-/ -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7269 üzenetére
Tényleg jò a helyzet!! :-)
És làtom az előzőekben is "ott" voltàl! :-)Symbiote: Megnéztem a Dubai-os videòt is.
Nagyon nyomja!!!! :-)"80-90. hely körül vagyok."
Akkor te is nyomod neki.. :-))
OceanStorm: "Szétbasz az ideg ettől a programozási katasztrófától..."
Én ezt komolyan mondom,nem értem. :-///
Szàmítògépre is minimum olyan fontos lenne hibamentesen megcsinàlni egy jàtékot mint konzolra.
Biztos vagyok benne,hogy sokkal több ember jàtszik szàmítògépen mint konzolon.Ez 1000%!
Nagyobb a tàbor!A pénz miatt is fontos lenne,hogy ne legyen ennyire bug-os vmi. (Nem csak a crew-ra értem.)
Ps4-en közel sem ennyire gàz..
Egy hibàt talàltam benne.Ha belépek,elindítom a jàtékot,làtom a térképet,stb.,jàtszom,kilépek a telefonbòl,hogy biztosan elmentse a dolgokat és ha szeretnék visszamenni,mert mondjuk elfelejtettem vmit akkor màr nem lehet csak forog a kis fehér karika jobb lent.Ekkor ki a ps menüjébe,close application és ùjraindítani az egészet.
Ezen kivül semmi gàz.Baràtokat rögtön megjeleníti amikor belépek és egy térképre rak.Ha baràtom feljön közben,hozzàm rakja és írja is,hogy xy online.Szerk.:
Zoltan: Szia!Ismerős a téma.Vàrjatok kicsit,van amikor csak meg kell vàrni,hogy betöltsön a màsik.Vagy teleportàljon el a térkép màsik felére majd vissza.
Működik. :-) -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7223 üzenetére
'hát ő nagggyon keni!!! :-)
Iszonyat,hogy mit megy a géppel!Asztakurva.. :-)
Vajon hányszor próbálhatta el.?? :-)
Nagyon-nagyon érzi a kocsit.Ufo: Hihetetlen mit megy ez a "gyerek"!!! :-) Végig a számat tátottam,aztán jött a repülős rész (is)... :-)
Nagyon kemény!!!!Ps3-on a dirt 3-ban -ha jól emlékszem- vannak hasonló feladatok.Nagyon tetszett!
Hakydakillah: "...4k tv..."
Hiába.Állítólag nem veszel észre különbséget 2-3m-ig (átmérőben).Mindegy,hogy szép full hd vagy 4k,nem veszel észre különbséget.
Mostani summit.
A ti rx7-esetekkel sikerült mennem egy 2xx. helyet. :-) Persze tudom,most még lehet ilyet menni. A múlt 3napos summit-ban kb.11e-en voltak.És megint cc-t kaptam. :-)
A hill climb-ben a kb. 1200. szintű raid nissan-nal mentem egy olyat,hogy a gyorsabb full-os buggy-val hiába előzőm meg,a végére a nissan jön ki több pontra. :-o
Hammer. :-))) Kb.900-as szintű,de olyat mentem vele,mint a 1200-as nissan-nal (hill climb).
Jó lesz ez. :-)
Ti hogy álltok? :-) "lecsúsztok" 100.helyezés alá? :-)Jaa,Ufo által ajnározott agera.
Szárazon a véleményem változatlan.A laferrari-val biztos,hogy lenyomom bármiben/bárhol. (és mindegy,hogy mire van pakolva a tuning.Egyébként az agera-ban kb. a tuning 80%-át grip-re raktam,laferrari-ban vegyes.)
Viszont véletlenül elkaptam egy esős rész -agera-val. :-) Na ott jött a meglepetés. :-)))
Majdnem úgy megy esős úton,mint szárazon a laferrari!Ez halál komoly!! :-) Ha nem így lenne nem írnám ezt fölöslegesen.
Köszi Ufo!Szerk.: Hvégén tesztelem jégen is. :-)
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7232 üzenetére
Komoly kép.. :-)
A hàtsò szélvédő jobb alsò sarkaban làtod a szùnyogot?Az egyik làba törött. :-))"Érdekes, hogy borderless beállítással ismét jóval szebbnek látom a játékot, mintha növelte volna a felbontást, mert távolabb került minden - autó, adatok, gyors menü is kisebb."
Na ilyet kellene nàlam is csinàlni,mert nekem is picit közelibbek a dolgok.Mintha a jàték nagyobb felbontàsban lenne.
Egy samsung ue48h6400-as tv-m van (a ti hyper felbontàsù monitorotoktòl messze van.. :-) ) és azon ùgy làtom.De csak ez az egy jàték.A többi jò. -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7221 üzenetére
Pár ezrest meglehet úgy spórolni. :-) Ha tudsz mivel játszani az akciókig,mindenképp megéri.
Tudja esetleg vki,hogy hogyan lehet olyan csatornát(?) nyitni a youtube-on?Megmutatnám egy barátomnak ezt a crew-t és ő a youtube-ot választotta lehetőségként.
Vmikor regisztráltam a youtube-ra,de nem nagyon emlékszem az account-om nevére. Persze a facebook-on is fent vagyok,de csak két ismerősöm van és nem jelöltem vissza soha senkit.
A gépben vhogy lehet így youtube-on közvetíteni,már olvastam vhol róla.Szerk.:
XSanyi: "Le vagyok döbbenve én is..."Én a régiről csak hallottam/olvastam.Állítólag nagyon gáz volt.Én kb.1 hónapja vettem azóta csak ezzel játszom.Nekem nagyon bejön. A segítségetek miatt. :-)
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7190 üzenetére
Lesz nekem is elég kiadni valò..mafia 3 (vmi komolyabb gyűtői),xcom 2,+menet közben ami még jön. :-) De ezt megoldottam volna. ;-)
Teljesen érthető.
Egyébként a mostani crew a régihez képest ég és föld.Atomstabil(!!),gyors,szép,nincs akadàs/lag-olàs.Komolyan semmi.
Hibàtlan.Én ugyanígy jàrtam a hvégén. :-) Minden bronzost megcsinàltam platinàra,kisujjbòl. :-)
Nagyon jòl írtad a "2" wild run verziòt.Ugyanígy voltam én is ahogy XSanyi és a ps4 topikban felvilàgosítottak.
-
Elims
veterán
Köszönöm!!!! :-)
Megmondom mit:
Van egy sztori küldetés amiben a csajt (Zoe?) kell felvinni egy szerpentines jeges ùton.Az a küldetés nekem csak ezüstre sikerül.Mentem a laferrari-val/lamborghini-vel/bmw-vel,de nem nagyon tudok ezüsttől jobbat menni. (Igaz,4x pròbàltam még csak a küldetést.)
Ezek szerint ez lesz az én autòm! :-)
Sima aszfalton a laferrari-val simàn lenyomom.Stabilabb,kanyarban ùgy kanyarodok 300km/h körül mint a villamos.Komolyan. :-)
De jégen..
Szeretném minden küldetésemet platinàzni,hogy a baràtaim akik "elküldenek engem küldetésbe",elég legyek én egyedül,100%-ra.Hakydakillah: Van ps4-esed.Nem pròbàltad még ki azon a jàtékot?
Elég stabil és summit-ban is vagyunk 7-8e minimum.
Ha kipròbàlnàd,üzenj nekem légyszives.Állom a felét. :-)
[SP]Nem "szegénynek" gondollak,közel sem.. :-)
Biztos vagyok benne,hogy nem egy ilyet tudnàl venni....
Csak egy kis ösztönzésnek szànnàm. :-)[/SP -
Elims
veterán
Megtaláltam az írásokat. :-)
Autó tesztek:Ufo: 5902
"Most nézem, hogy a mostani summit-os drift pályát én találtam ki és mentettem el mikor normálisra programozták a keresztben csúszós kocsikat, ott teszteltem őket.
"
Ez a komoly.... :-))
Symbiote: 7088
Tudom,többen segítettetek,de most csak az autókat írtam össze.
Vettem mostanában egy-két kocsit -nektek hála :-) - és bizony van benne olyan is amiért kár volt kifzetni a kb.1milliót full tuninggal. (Koenigsegg)Bocs ezért a hsz-ért.Leginkább magamnak írom ezt,később ne kelljen nagyon keresgélni.
-
Elims
veterán
válasz
OceanStorm #7171 üzenetére
Itt csak akkor lehet làtni ha jàtszol?
Ha van még vkinek feltöltve videòja,kérem linkelje.Megnézném mennyire nagyon kenitek neki. :-) ((Gondolom,hogy nagyon. :-) ))
Noblem: Nekem szerencsére cc-t adott pedig csak arany lettem.
Ha lehetne vhogy àtadni cc-t,adnék neked 7e-t.
Nézz utàna légyszives,hàtha. Ubisoft account-om Elims_Hun. -
Elims
veterán
válasz
COLBrattShaw #7168 üzenetére
Egyiket sem hasznàlom,se facebook,se youtube.((nem akarok ùgy ràkattanni mint az emberek 90%-a...))
Tényleg hihetetlen!! :-) Nagyon vered neki!! :-) És olyan nézetből! :-o
Ps4-re is jò lenne hasonlò tàrsasàg,de sajnos nagyon sok a fiatalka (1x,2egynéhàny).
Így màr értem,hogy miért közlekedsz a jàtékban is a bal sàvban! :-DMotorok közül szerintetek melyik a legjobb?
D/R/P és C-re.?
D/R-re ajànlottàk és sajnos meg is vettem megkérdezésetek nélkül.. egy 60e. B-os ktm-et. -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7154 üzenetére
Ps4-en játszom. :-( Ott volt.Bár nem kizárt,hogy számítógépen is nyomja.
COLBrattShaw: " A sebessegnek aldoztuk ezt a delutanunkat.
"
Asztakurva.. :-))) Már bocs,de te egy őrült vagy!!! :-))) ((jó értelemben))
Hallod,mit csapatsz..iszonyat!! :-)) Sajnos csak 5percet volt időm megnézni a videódból -sajnos nem nagyon izgat a youtube,nem is nagyon használom-,de abból kiderült,hogy az angoloknál hiszed magad :-DD,nagyon jól vezetsz belsőnézetből,drift-elni is nagyon tudsz!! és jump után megfogni azt a batár amerikai(?) kocsit.
Le a kalappal!!!! :-) -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7151 üzenetére
Tegnap engem is lökdöstek keményen. (Mjozef7555) Aztàn amikor adtam neki a pàlya elején pàr sec-ot,kilépett.
De miért?? :-// :-)
Persze a szavazàskor mindig a kontaktosra szavazott...Egyébként àltalàban (mondom ezt kb.3hét utàn :-) ) normàlis jàtékosokkal "talàlkozom".
Nektek hàla,dől a pénz. :-)
Viszont a rank-om nagyon nehezen akar under boss lenni.A legkisebb csoportba jöttem amikor Symbiote megírta,viszont nem csak én...Szerk.: Csalòk.Vannak ugye a youtube-on is olyan videòk amiben bemutatjàk a csalàst.Soha nem jutna eszembe megcsinàlni. Vmikor,ps1-en,resident evil 3-ban,ott ment. :-)
-
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #7129 üzenetére
Kár,hogy nem ps-en játszod. (Legalábbis gondolom.Ha tévedek,írj!! :-) )
Most megnéztem a linkelt videót.'hát az a kommentelő játékos hihetetlen korrekt módon elmondta a lényeget.Nem volt sok vagy kevés csak a tömör lényeg és érthetően. (like-olnám ha tudnám. :-) )
A barátküldést már ugye tudtam,azt viszont nem,hogy mitől függ a nyerési esély vmint az a nagyon gyors faction küldetés. -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7114 üzenetére
Bizony ez lehet a helyzet!
De te hogyan tudtál ma már játszani??Én is próbáltam,de vmi szeptember 26-tól írja. :-(Addig viszont kipróbáltam több faction mission-t és találtam egy aránylag gyorsat és könnyet. 3:20 alatt van 8000Bucks+220Rp. The bootlegger a neve és egy raid check point-os verseny.Nyugat felé van.
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7104 üzenetére
Egy ùjratelepítés nem oldhatnà meg?Nem tudom csak egy kòsza tippszerű.
Colbrattshaw: A drift először 7000pont körül sikerült,aztàn jött a rx-7 és 12e lett. (kb.800-as szintű a kocsi.) azt nem tudom,hogy drift autònàl melyik tulajdonsàgra kellene ràmennem..?Tapadàsra,gyorsulàsra?Top speed-re gondolom nem.
A monster az...monster.Szoknom kell az irànyítàsàt.Annak az ùtvonalnak viszont utànanézek.
Minden màs O.K.,ez a kettő ami gàzosabb. :-/
Köszi! :-)Darko addict: És ha sokat bukom a pvp-ben mínuszba is le tud menni a pont?
Nagyon pofàs kocsi!!! :-) Ez a mx-5 lenne?? :-oEgyébként hasznàlhatò vmire az a nyereményautò?Érdemes energiàt tenni bele vagy majd később amikor màr minden kocsim full-on lesz?
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7102 üzenetére
Köszi! :-)
Ilyen hill climb-ben az első 200-ban voltam (akkor még 370z-vel),meg volt még egy-kettő amiben az első 1000-ben (drag-ban is,az íràsaitok utàn.. :-) ).
Ezért lett meg.
A legrosszabb a monster és drift lett,55xx,42xx.
Viszont ha sima pvp-be megyek versenyezni akkor csökkenhet is a rp,nem?Ha nagyon rossz helyen végeznék.Szerk.: És nektek sikerült a mazda......? :-)))))
Inkàbb ùgy kérdezem,benne voltatok az első 500-ban? -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7099 üzenetére
Éértem..akkor ezért volt tegnap este majdnem 2100-on!Onnantòl biztos megnyerte vki a kocsit.
Engem letoltak 18xxvmennyire,de nem törtem magam,így is meglett a mx5 (sajnos?).
Nézegettem ezt a mx5-öt (most,ps4 ps vita-ra stream-elve)...hààt,nem tudom.
Szerintetek mire jò ez a kocsi?
Most vettem meg a rx7-et (Symbiote miatt.. :-) ) és ez drift-re tényleg hihetetlen jò!
Màr megvan minden kategòriàra a legjobb autò.
Nem lett volna jobb ehelyett inkàbb a nagyon fontos perk növelő cc?Közben megvettem azt a lp-700-as aventador-t is.
Fullstock award-okat csinàltam vele,gondoltam növelem a nevem alatt lévő bronz színű 4-es szàmot,de sajnos meg se nyikkan. :-( Pedig reménykedtem benne,hogy feljebb tudom azzal vinni.
Ahelyett a napi pénzem +szàzalék màr 19-re emelkedett. :-) Vàratlan volt,de nem bàntam. :-)
A baràtküldéssel nem csak pénz jön..rp is keményen.Màr 71.800-at hoz naponta és nem sok kell a következőhöz. :-)
Kaszàlàs van! :-)
Miattatok!! :-)Colbrattshaw: Köszi!Neked is! :-)
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7097 üzenetére
Az alàíràsodbòl ítélve nem a levegőbe beszélsz. :-)
Tegnap pvp-ben kb.800 helyezést haladtam felfelé. (2400-ròl 1600 körül),a summit rank-ban meg csak egyet léptem fel.
De furcsànak tartom,hogy tegnap 1683. helyezést elérők platinàk voltak,ma meg màr elég volt 17xx vmennyinek lenni. -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7095 üzenetére
Elfelejtettem megnézni. :-(( A baràtnőm elvette a figyelmem..
Köszi!! :-) -
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7093 üzenetére
Sajnos a pvp nem szàmít bele abba a rangba. :-(
Nekem viszont probléma van.. :-/
Most bekapcsoltam a ps-t,jàtékot elindítom és a legelején jobb felső sarokba kiírta,hogy "Faction missions completed",de pénzt sehol nem adott. :-((
Egy 12òràsba küldtem 4 baràtomat,sikerült is.Mikor adnà meg a pénzt? -
Elims
veterán
Mindent elolvastam,a linkelt hsz-odbòl.A linken belüli linkeket is,de a videòt eddig nem néztem meg,most pòtolom.
Mindent részletesen,érthetően írtàl. :-)Symbiote: Köszönöm!! :-))
Most egy pàr napig szüneltetem magam,nehogy "sok legyek"...
Profik vagytok nagyon és legalàbb annyira segítőkészek!
Mindenki előtt mélyen le a kalappal!! :-) -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7088 üzenetére
Köszi Mindent! :-)
A rx-7-et màr mondta egy baràtom is.Lenne mégvmi...
Amikor elküldenek mondjuk engem ilyen küldetésbe (virtuàlisan persze),szerintetek szàmíthat az,hogy én a legutolsò bejelentkezésemkor milyen kocsival voltam?
Szòval ha mondjuk vmi alap kocsit hagyok bent és ùgy kapcsolom ki a gépet,nem lehet,hogy a baràtom 12òra mùlva nem fogja megkapni a vàrt pénzt.? (Most véletlenül a p-s hotrod-ot hagytam bent 550szinttel.) -
Elims
veterán
válasz
Darko_addict #7085 üzenetére
Ha vàltaniszeretnék hol/mikor tudnàm megtenni?
Levàltanàm a jelenlegit a legalacsonyabbra.Egyébként minden nap jàtszom a summit-on belüli pvp-ben és a legelső verseny utàn amikor jòvà írja a pontokat akkor underboss---------boss csík tele van.Vhogyan jò lenne azt megtartani,de a következő verseny utàn màr az igazi gangsta---- thug -ot ír.
Pccar: Köszi!!
"- Éremtáblát nem befolyásolja"
Sajnos valòszínűleg igazatok van. :-(
Most is mentem pàr kört ebben a pvp-ben (summit-on belül és csak egyetlen helyezettel lettem jobb a summit-ban. 1683. helyezettől jobb,platina.
Amikor beléptem pont ott àlltam.A pvp-k utàn 1682. lettem.Most anyagilag nem àllok nagyon vészesen,kb.800e van.
Majdnem megvettem a lamborghini aventador lp-700-at,de gondoltam előbb megkérdezlek titeket.
Drift autònak jò kocsinak szàmít az? Most egy àrban van a lp-570-nel.Gondolom a 700-as jobb.
Van drift kocsim,a nissan 370 (monster is az).
1000. szint körül àll a drift és a monster is.Szerintetek melyik a legjobb drift ill. monster kocsi a jàtékban? Ezt màr pàr napja meg akartam kérdezni csak nem akarok szòfosàst...
Van egy ingyes drift lehetőségem,akàr a mùltkori tanàcsotokra is rà tudnàm tenni (porsche ctr-3).
Oh,mégvmi..tényleg igaz,hogy a legjobb raid autò az összegyűjthető buggy??
-
-
Elims
veterán
Mindenkinek Nagyon Köszönöm!!! :-)
"Minden virtuálisan történik, és a másik fél nem is tud róla, senkinek nem kell csinálnia semmit."
Így màr minden vilàgos. :-)
Ufo: Több ok miatt nem lenne jò szàmítògépen jàtszanom.Kb.20 évvel ezelőtt jàtszottam egy kicsit gépen utoljàra,ahogy olvasom tőletek több bug van a jàtékban mint ps4-en (viszont a grafika nektek szebb lehet..),a gépem nagyon sovàny lenne ehhez a jàtékhoz (egyszerű dual core 3db. 80gb-os winchester-rel),vmint elleneteket egy szemernyi kis esélyem sem lenne. :-) Itt ps4-en legalàbb össze tudom szedni a platina díjat (aztàn majd kiderül,hogy megéri e a mx5-ért...).
Jàtékosszàm szempontjàbòl pontosat nem tudok.Azt tudom,hogy a monster kocsival a legelső versenyem utàn (a jelenlegi summit-ban) 7e körüli helyezésem volt.Azaz ennyien biztos jàtszàk.De így mostmàr nem gond,profi tàrsasàgot talàltam. :-)
Sisu: Egy baràtom azt monda,hogy minden hònap elején -vagy végén?- lehet vàlasztani,de érdemes àllítòlag a legjobb csapatban lenni,mert lehetőség lesz olyan küldetésekben részt venni amiben sokat lehet kaszàlni.
Most a farkasok nyertek,én is abban vagyok,de nem talàltam meg azokat a különleges lehetőségeket.
Darko addict pedig ezt írta:"Plusz érdemes abban a Faction-ben lenni, ahol a legkevesebben vannak, mert sokkal könnyebb előre jutni."
-
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #7072 üzenetére
Darko addict: Az O.K.,hogy "elküldöd az ismerőseid",de mivan akkor ha nem mennek?
Én ezt pontosan nem tudom,hogy hogy működik,de engem hiàba küldözgetnének ha én mondjuk summit-ban akarom azt a napi 1òràmat eltölteni.
Van amikor fellépek és feljön vmi,hogy menjek versenybe,nem megyek,mert fontosabb a summit-ban a platina.
Olyankor mivan? -
Elims
veterán
válasz
Csapoati #7068 üzenetére
Roppant fasza. :-((((
Köszönöm!Symbiote: Köszi!!
Kellemetlenül érintett... :-( Van még mit tanulnom.
Most kezdhetem elölről.
Van esetleg vmi olyan lehetőség amivel azt az alap 7e vmennyit meg tudom picit emelni -àllandòra-?Egy 10-essel màr kiegyeznék. :-) Vagy ez mkinek ennyi és kész? -
Elims
veterán
Vki kérem segítsen. :-/
Tegnap nagy nehezen elértem azt a szintet,amikor a napi pénz 17e-re nőtt (7e-ről).Ma belépek és ugyanùgy 7e-t kaptam. :-((
Csak erre min.20òràm biztos elment,most meg mégsincs meg.
Bug lehet ez?
Gondoltam megyek egy reputation pontos versenyt,hogy mégis hogyan àll a dolog.Kerestem egy rövid versenyt,drift (pedig nem nagyon szeretem..) vhol nyugaton,rx-7-tel,203RP.És a végén nem hozzàadta a rp szàmaimhoz,hanem elvette belőle. :-/// Làttam,hogy a csík mínuszba megy,nem emelkedett picit. :-/
Ez így irtò nagy szipka...Egy baràtom aki kb. velem egyidőben vette meg a jàtékot,màr 70(!)e-t ad naponta.Ennyit szerintem glitch nélkül nem lehet elérni.
Ez nem is gond,de nekem meg még a 17e-t sem akarja megadni.
Vagy esetleg ma ilyen "bolond" nap volt?
Egyébként nàlam nincs meg -hàl'istennek- az a probléma amit írtok,hogy a summit-on belül pvp vagy a fd.vmi nem emeli a summit rank-ot.Még csak az hiànyozna... -
Elims
veterán
Jàtsza itt vki ps4-en a crew-t?
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #7006 üzenetére
Én megmondom őszintén nekem pont fordítva szokott lenni a dolog.
Megyek egy villàm kocsival egy tényleg jò időt mondjuk egy precision skill-ben (summit-on belül),2481. helyezett vagyok,majd restart,megyek ugyanott egy lassabb kocsival picit rosszabb időt,de akkor màr 18xx vmennyit ír. ??
Van amikor ùgyis hagyom nehogy lerontsam vissza.
Van több apròbb bug a jàtékban (mint a ubisoft-osokban àltalàban,de én ezektől eltekintve mind nagyon szeretem.Assassins creed sorozat nagy kedvencem.) -
Elims
veterán
Mindenkinek köszönöm!
(Profi topikot talàltam.. :-) )
Megvettem.Most a következő kérdésem az lenne,hogy hol lehetne egyszerűen/viszonylag gyorsan 1299-re hùzni,de nem kérdezem meg,mert a ti eszmecseréiteket jobb olvasni.Sokat tanulok a témàban. :-) -
Elims
veterán
Vmikor mostanàban veszek egy drag autòt.Nem tudjàtok véletlenül,hogy melyik lenne a legjobb vàlasztàs?
Vagy nem kell nézni ilyesmit és akàr a 370z-ből is csinàlhatnék+1299szint?Vmint a fd.stunt.Tegnap elindítottam pàr màsodpercre,de 0-ròl kellett kezdnem pedig a mùltkor màr 8.szintű voltam.
Vagy ez direkt ilyen és ne vàrjam azt,hogy idővel több 100-as szintű lehetek? -
Elims
veterán
válasz
SyMbioTe #6984 üzenetére
Az egyik fullos kocsim nekem is ez.Nem is gondoltam az elején,hogy ez lesz belőle...
Naggyon jòl megy! :-)
Viszont az autò szintet nem tudom 1283 (vagy 1286)-tòl feljebb hùzni. :-( Minden 50-es szintű,így màr nem ad semmi alkatrész pluszt. :-(
Laferrari/370z/ez a bmw,mindhàrommal így jàrtam. -
Elims
veterán
Köszönöm szépen!! :-)
-
Elims
veterán
válasz
Balathruin #6958 üzenetére
Köszönöm a gyors a választ!
És vajon ezt bármelyik autónál el lehet érni vhogyan vagy amennyit összetudok szedni annyi marad?
Találtam egy jó tuning helyet,speed skill 107,megtettem már egy párszor... -
Elims
veterán
Nem tudjátok véletlenül,hogy egy autónak mennyi a maximális szintje?Van egy nagyon patent circuit bmw,annak 1286,most egy ferrari-t tuningolok,1277-nél tartok.Egy vmit kivéve (E.C.U) minden 50.szint benne.
-
Elims
veterán
Azt,hogy ha kilépek (abort) utàna ne előlről kellene kezdeni.Nem vàrok semmi tròfeàt vagy hasonlòkat.
Vagy nincs ilyesmi és innen csak ùgy lehet kilépni ha abort-olom?Ezt pedig magamnak rakom ide be ha később visszajönnék csak ràkeresnék a hsz-ra:
"UFO1: Ha nagyon kp. kell:
Küld el a barátaidat kamu faction mission-okra. 107.000/12ó
Játssz PvP versenyeket 10-15.000/futam
Indulj summit kihívásokon, ill. teljesíts skill-eket
Driftelj valamelyik repülőterén 2x szorzó esetén 2000/1perc
Ugrálj a sósivatag melletti dűnéken valami R géppel, esetleg Vegas alatt a szélerőműveknél a dombokon 30-50.000/5-10 perc
Vagy egyszerűen kocsikázz, driftelgess az utakon szinte mindenre ad kp-t."Nagyon hasznos íràs ez!Tudtam ebből pàr dolgot,de vannak benne olyanok is ami nekem is ùj.
Köszönöm!!!
-
Elims
veterán
válasz
hakydakillah #6925 üzenetére
Köszi!!
Ufo: Neked is köszönöm!
"...ha megszakítod..."
Én sajnos abort-oltam. :-/
Meddig tart ez egyébként?Meddig kell csinàlni a feladatokat? 8-as szintre értem fel,de még nem adta meg. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Ps4-en jàtszom a jàtékot,de remélem az a fd.stunt rész ugyanolyan szàmítògépen is.
Elkezdtem ezt a "versenyt",8-as "szintig" mentem benne aztàn kiléptem.Nem adott semmit.
Meddig kellene csinàlni,hogy adjon egy pàr ezret?Szerk.:
Hakydakillah: Gratulàlok!! :-) Nem 50-en jàtszanak vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest