Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azt nem tudom, hogy a PL5 zárproblémás lenne. De amúgy nem lenne sokat használva. (Zárat cserélni sem lehetetlen benne, ellentétben a m4/3 obikban a szalagkábellel
) Szóval lehet, hogy az nálad volt egyedi hiba, nem feltétlen írnám le.
A stabilizátor viszont abban is szeret meghalni
Ahogy néztem, abban drót szakad le a léptetőmotorokról. -
Először nekem is tetszett, de amúgy a kezelőfelület és a szoftver nagyon rossz (kisebb baj, tudtam vele élni), a képminőség akkoriban még jó volt, ma meg már kevés
Főleg, hogy én szoktam kézből sötétben is fotózni 
A stabilizátor kevésbé hiányzott volna, az csak egy érdekes hibaok

E-PL5 akartam helyette, de sokkal jobb ajánlat jött egy Pana G3-ra, így most az a másdováz.
-
peppe79
senior tag
De jó lenne manapság egy hasonlóan faék egyszerűségű, kevés feature-rel bíró, kisebb, de még normális fogással, és programválasztó tárcsával ellátott masina! Ritkán ugyan, de néha még ma is használom. Sajnos az időt minden akkucsere alkalmával be kell állítani, és valamiért az első expo után vagy kikapcsol, vagy alulexponált lesz a kép, utána viszont gond nélkül dolgozik. Nagyon szerettem ezt a gépet, nekem ez a vonal jobban tetszett, mint a későbbi széria.
-
Már nincs meg a gép
A pillanatragacs amúgy kb. semmire nem jó. Maró gőze van, ami megmarja a körülötte levő dolgokat/kicsapódik rajta (van ott mellette egy szenzor
) És nem tart, igazából ilyen törékeny szilárd valamivé szárad, ha nem tudja oldani a két felületet. (Legalábbis a mezei ciánakrilát.)
Kétkomponensű műgyantással lehetett volna megpróbálni, de a tengely felülete is sima, nem tudom mennyire tartotta volna meg a fogast. abból viszont egy kicsi odébb kenődik, és az a cucc nem forog többet
És akkor ott van az is, hogy a képeken látható, hogy szétnyílt a fogaskerék, így nem biztos, hogy a motor le tudta volna győzni annak a fognak az ellenállását, mert kézzel forgatva is érezhető volt. Meg hogy ez okoz-e a stabi mozgásában pl. ugrást, ha le tudja. -
joghurt
addikt
Egy csepp pillanatragasztóval nem éri megy egy próbálkozás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- SzoftverPremium.hu
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Szóval lehet, hogy az nálad volt egyedi hiba, nem feltétlen írnám le.
Főleg, hogy én szoktam kézből sötétben is fotózni