- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcCar
tag
válasz
OceanStorm #10198 üzenetére
"Congratulations sechuan78 !
You’ve been selected to participate in The Crew 2’s Technical Test Server program, starting on October 18th, 2017, 8AM UTC."
Más is kapott értesítést ?
Elindult a letöltés is. -
Emunem
őstag
válasz
OceanStorm #10196 üzenetére
Mikorában?
-
OceanStorm
tag
-
nap
addikt
Én szoktam krúzolni, de már nem minden nap.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10186 üzenetére
Én is, meg R6S.
-
Emunem
őstag
Ki szokta még elővenni? Én nagyfiammal csapatok párszor... (5)
-
Gigi01
őstag
Ok,nem tudtam,letöltés gomb megnyom,1perc és játszható,ha ezt tudom.
-
Gigi01
őstag
Hali!
Rég jártam itt,rég játszottam Crew-el.
Szerintetek a jelenlegi configommal hogy menne,3 monitorral?
Lehet felteszem újra,jó lenne egy kicsit csak úgy kocsikázni.
ETS2 ritka kaka,néha úgy beesik az fps,akár egy monitorral is,marad ez,vagy a TDU2 lazulásra.Ja vagy még a GTAV. -
-
-
-
válasz
CJ4567 #10166 üzenetére
+regener
VGA van a monitoron és a 1060 csak digitális. A monitorom 17-én lesz 3 hóbapja szervízben. Hívtam az edigitalt és semmit se tudnak róla. Aktív átalakítót meg nincs kedvem venni mert vagy megy vagy nem és rosszabb a kép. Ha a monitorom kész lesz akkor meg kidobtam 2000-5000 forintot.
-
-
Fehdavee
tag
Valaki esetleg nem jön? crewba?
-
Fehdavee
tag
Hali!
Egy pár gyors kérdés:
Ha megveszem a calling all units dlc akkor tudok summitozni is azaz az előző dlc is megveszem?
Prefre jó lehet az arega r vagy mot mi jó prefre és streetre? -
nap
addikt
válasz
noblem1983 #10150 üzenetére
Akkor ideje megnyitni a Crew 2 topikot.
Ezt meg bezárni. -
noblem1983
senior tag
The Crew 2 megjelenés 2018.03.16 [link]
-
csubi8
csendes tag
sziasztok, nem tudom játszik-e valaki még ezzel a játékkal (én mostanában elég sokat) és keresek 3 embert, akivel faction küldetéseket tudnánk együtt csinálni! (pl az AWARDok kimaxolásához is)
most a héten minden este/éjszaka fent vagyok a játékban CsubiHUN becenévvel, akit érdekel keressen!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
sunny84
senior tag
üdv , uplayben van az akciókban dlc státusz csináld magad vagy angolul do it yourself ... és nem adja meg pedig már régen meg kellene lennie
-
madstunt
addikt
Sziasztok
Van infótok, hogy az 50 landmarkot egy playsessionben kell meglátogatni ? -
sunny84
senior tag
ez azért baráti zséé
-
sunny84
senior tag
kösz fiúk
, alapból nekem a jobb shift és a ctrl ( döntés , emelés ) pedig nem állítottam ... Na mind1 most már f@sza lehet tolni 1 keréken mókásan viszont most vettem észre ha nagyot ugratok mocival , trükköznek ezek a kis mocsok pilóták
-
-
sunny84
senior tag
Üdv , hogy lehet 1kerekezni a mocival , ebben a personal stunt cuccban kéri meg a whellie stopot és fogalmam sincs
, billentyűvel megyek nem paddal .. köszi
#10137) nzozz drivereket nézd át , de a dx10 újratelepítés meg a net framework is sokat segít
-
-
gabo91
aktív tag
Platina alkatrésznél hogy vannak a bónuszok? lvl 59-60-as cuccaim vannak a kocsiban de csak simákat ad, régen mindig volt hozzá bónusz :/
-
regener
veterán
2-en vagyunk, még valaki? 8-ig várhunk.
-
regener
veterán
válasz
MrDerekas #10126 üzenetére
Akkor Highway
+(#10127) CJ4567
+(#10128) gabo91Mit szóltok egy 19:30-as kezdéssel egy hosszú úti gyerekhez akkor?
Valami ilyesmi formában kéne (jééé egy bot... volt, nééézd hogy repül a susnyába miután meglökte "valaki"
), szóval lehet akár coasttocoast is részemről, max 23-ig free vagyok, utána alvás hogy felbírjak kelni xD
-
regener
veterán
Van valakinek kedve egy Highway Childhoz vagy akár a Landmark Tourhoz?
Indítok ts szerót is akár.
-
CJ4567
nagyúr
Másnak se adta meg ma a játék az Independence Day awardot?Csinálni kell valamit a játékban, pl. 1 verseny. -
CJ4567
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Szép reggelt!
Lehet ebben a játékban új karriert kezdeni PC-n, és ha igen, hogy?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
CJ4567
nagyúr
-
Nagyon kemények vagytok. Én a fél órás futamokat is alig tudom megcsinálni. Az e feletti versenyeket nem is csináltam meg.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
MrDerekas #10106 üzenetére
Én tegnap a Frontier Tourt csináltam meg, azért telt 112 percbe maxos Huayrával, mert volt egy rész ahol hirtelen visszadobott több kilométert, és volt egy kanyar amit alig tudtam bevenni, folyton 3 kilométereket dobált vissza (csak annál a pontnál), nem tudtam első lenni ez miatt
De jó élmény volt, jók ezek a hosszabb túrák.
Landmark tour az olyan volt, hogy 3 perc hátrányban voltam, RaZ-t kidobta a végén az internetje a versenyből(bezzeg PVP-ben percekig képes a játék váratni), csak egy ember ért be a célba. (Azóta más a nevem, nemröhög
Visszakaptam a CJ4567-et uPlayen, support segített.)
A háttérben levő RUF 3400K-val mentem ~1460KM-et, a Huayrámban már ~2300 van.
Jó lenne megnézni melyik autókkal mentem a legtöbb kilométert, de nem lehet, egyesével nem fogom az összes specben megnézni az autóimat.
-
MrDerekas
addikt
válasz
CJ4567 #10100 üzenetére
Egyszer? Volt, hogy minden vasárnap hajnalban letoltam
(#10101) szami777 Arra a helyzetre ott van a család
Asszony, lányom és a fiúk is beültethetők. De nem szokott kelleni. Három órát ki lehet bírni, főleg ha nagyon behúzza az embert. Single futamban meg tényleg meg lehet állítani, van Esc opció. A mait speciel crewban indítottam, csak 20 perc után kiszállt a delikvens. Összesen kétszer robbantam fel. Egyik a saját f@szságom miatt, a másik örök rejtély marad
(#10103) Rony949 Olyan 600+ kilométeres a táv és minden nagyobb város és táj érintve van. Levágások sikere és pályaismeret elég sokat jelent. Jól összerakott pálya a Landmark Tour. Egyetlen negatívum, hogy a végére van hagyva a havak meg Colorado. Az azért nehezebb és majd három óra koncentrálás után nyögdécselős néhol egyáltalán az úton maradni. Mi játszottuk úgy itthon, hogy a fiúk közül egyik beült mellém a másik géphez és csapattuk. Egy élmény volt, sok-sok röhögéssel, káromkodással és csodák is történtek. (Ezeket a nem élmény szintjén játszó kollégák valami rejtelmes hangzású BUGnak nevezik
) Tehát mi igenis tudjuk élvezni a játékot, plusz én a hosszú versenyeket is. A coloradós részeket meg a Colorado Crawl pályán érdemes gyakorolni. Ott benne van minden nyűge a kanyonnak. Az is megvan már 60-tól kevesebb perc alatt. Szóval. Aki kedveli a hosszabb versenyeket, kiemelten ajánlom a Landmark Tour négyórásra hirdetett pályáját. Nagyon jó! Én először 570 pont körüli kocsival ugrottam neki. Vért izzadtam, hogy benne legyek a háromban. (233 perc volt) Aztán másik accon, valami előtte vett alap dirtessel, csak az alap dirt level cuccokkal. Volt hogy sírni tudtam volna, de csak meglett
(238 perc rémlik)
(#10105) laskr99 A Showtime megvolt már 99 és 98 perc alatt is
De átlag a 110 perc nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest