Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper

őstag

válasz plejik #10605 üzenetére

Jó, hát a motoros élmény nekem talán a TDU-ban volt a legnagyobb, ahogy be lehetett bújni a plexi mögé, belső, sisak nézetben. :)
    A Forza tuningot én is szerettem nagyon, csináltam is sajátokat, de rengeteg időt elvett és a végén pont az autók saját karaktereiből nem maradt semmi, mindegyik kb ugyanolyan jól működött kategórián belül. Pl saját tuning 77-es Transammel folyamatosan versenyben voltam vele egyidős Countach, F40 és társaival. Meg hogy a tuning alapja, A katban mindig legalább egy motor csere. Persze megvolt annak is a szépsége, ha a pálya nem lenne olyan, amilyen, akkor lehet ott többet időznék most is.
    Ezeket a Feateket asszem ki lehet teljesen kapcsolni, egyszer megtaláltam, gondolom konzolon is megvan hozzá a lehetőség, valami indiai tuti elmondja neked youtubeon :D
    Nagyobb bajom, hogy itthon a jó régi kormányom, cseréltem is volna, de ezekhez nem éri meg. Szimulátorozni nem akarok, freerideban jó lenne autózni, ehhez meg ezek a játékok nem jók, illetve a kontroller sokkal hatékonyabb. (Régi X360 kontroller, ami kicsit húz már jobbra :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák