- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Lehet, hogy hülye vagyok, az is megeshet, hogy túl öreg a mai poénokhoz, de nem értem.
Egy eset a való életből.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
Lathronos
őstag
Még egy kérdés. Ha teljesítettem a training-et, akkor kötelező végigjátszani a rendőr küldetéseket, vagy kiléphetek ebből a játékmódból?
-
Lathronos
őstag
& (#8790) CactuS & (#8791) Emunem
Köszönöm a tanácsokat, akkor újra megpróbálom hátha sikerül. Aztán ha túl vagyok rajta, álmosan többé nem játszok. Nehogy még egyszer megszívassam magamat.
Hogy én is említsek egy bugot, a GPS is romlott. Ha csak térképen jelenítem meg az útvonalat és nem a horizonton, akkor sokszor megszakad egy idő után a kék csík és beletelik néhány másodpercbe amíg újra megjelenik.
-
Emunem
őstag
válasz
Lathronos #8788 üzenetére
Neked is van ellene cuccod. De ha lemaradsz, ha jól tudom R-t nyomva a közelében leszel. Amúgy nem gáz, meglehet csinálni hamar.
Jobban lehet falazni, mintha a skyline C-ben jobban irányítható lenne. De több az uthiba. Elég gyakran száll el az autó láthatatlan 'ugratók' miatt.
-
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Tegnap este félálomban rányomtam arra a rohadt rendőr mission-re és nem enged kilépni, a training-ben le van tiltva az abort. Alex-et meg lehetetlen elfogni, mert rámvillant, és mire újra látok már lementem az útról ő meg 1 Km-re van tőlem. Tudja valaki hogyan lehet ettől megszabadulni? Ha letörlöm a játékot és újratelepítem, az gondolom nem segít. Kezd elegem lenni az egész játékból a szopatásai miatt. -
csab991
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #8786 üzenetére
Azt olvastam, hogy sajnos 60-on sem adja vissza ahol eredetileg voltál, hát így jártunk, engem platina 1 ből dobott vissza, szóval megint jöhet egy jó hosszú grind.
-
misiizsai
tag
Játszottam már több mint 1 órát.Mintha bugosabb lenne...A Ferrarim beakad a betonba és elkapnak..A másik meg hogy befagyott egy helyre az autó...
-
Simi37
őstag
Áhh ez mi. Megcsináltam aventodorral egy silver deliveryt. Mikor adná a jutalmat kivág 0_39es hibával utána meg nem enged vissza 0_1 proxy error... ubisoft én így szeretlek.
ed: Ja igen, most már az út közepén is kapok néhol cpu limitet nem csak a városok közepén... nesze neked i5K
-
csab991
senior tag
Aki tesztelgette már esetleg a Ford GT-t és a Gallardo-t az észrevett valami érdembeli változást? Úgy láttam mindenkit visszadobott bronz rang-ra pvp-ben ez vajon csak ideiglenes amíg el nem érjük a 60-at, vagy lehet újra farmolni elölről?
-
fatal`
titán
Csak én játszottam 14 végén, 15 elején úgyhogy egyből dobnia kéne, CAU-t még nem vettem meg (tervben van, csak most úgysincs annyi időm játszani úgyhogy ráérek vele).
Láttam, hogy állították a patchben, jó szar lett
A Circuitje nem rossz, de a PERF borzalom. Nem tudom minek nyúltak hozzá.
-
Lathronos
őstag
Mindenki a rend éber őre most a játékban? Remélem azért nem fognak szívatni állandóan.
-
fatal`
titán
Hol a Huracán?
A nagyobb autószintet most komolyan úgy oldották meg, hogy az 1299-es szintű autó szarabb lett, vagy csak a Gallardot barmolták el, hogy 1000-el kevesebbet forog és emiatt a hangja is ótvar lett?
-
-
szami777
addikt
És a kocsi max level nagyobbítás is csak cau tulajoknak lesz? Mert lenyomtam egy skillt és 1299re nem adott jobb alkatrészt.
-
Balathruin
veterán
Asszem decemberben megy az uninstall, ez hígfos. 10 perc alatt elment tőle a kedvem, egy darab rendőrt nem láttam a közelemben, az összes mellett elsuhantam.
-
regener
veterán
A mapot még mindig nem tölti be rendesen, egyelőre nincs vásár.
-
szami777
addikt
Igen, bekaptam a csalit én is.
Leesett már
Menjenek a picsába.Francért igy jelzi amugy, egy pillanatig elhittem...
-
szami777
addikt
Azt hittem a nissan gtr az dlc tartalom lesz, most látom h megvehetem én is.
Mindent megbocsájtok UBIMondjuk a rendszert nem értem kicsit se.
-
CJ4567
nagyúr
4 autót látok csak megvehetőnek, hol a többi? Fragmentes? (meg kell szerezni ilyen puzzlés izéből?) Motoroknál üres hibaüzenet.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #8761 üzenetére
-
Lathronos
őstag
Most vagy azért nem tudunk játszani mert elfáradt a Ubisoft csapata és hazamentek mondván kapjuk be, vagy meglincselték őket, és felgyújtották a székházat a közelben lakó játékosok.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8758 üzenetére
Nálam is ennyi volt.
-
Lathronos
őstag
Ja ajándékot. Flintstones mobilt?
-
Ilyen az én formám. Gondoltam, ha már megvan az alapjáték, akkor kipróbálom, hogy mit tud. Tegnap csak pár percem volt rá, így ma akartam belevetni magam. Erre nem sikerült egy olyan estét kiválasztanom, amikor kb. egész napos karbantartás van?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Lathronos #8748 üzenetére
Ezek készek. De kapunk ajándékot!
-
Lathronos
őstag
Vár még valaki a csodára? Én már kezdek beleunni.
-
CJ4567
nagyúr
-
misiizsai
tag
Látom még mindig nincs szeró :/
Ha majd valaki akarja tolni keresek embereket
Nick:misiizsai1993 -
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #8738 üzenetére
-
Lathronos
őstag
-
StormLine
senior tag
válasz
szami777 #8704 üzenetére
Ahogy mondod. Leírom bővebben
A Season Passben nincs benne a Wild Run.
A Season Passben nincs benne a Calling All Units.
A Wild Runban nincs benne a Season Pass.
A Wild Runban nincs benne a Calling All Units.
A Calling All Unitsban nincs benne a Season Pass.
A Calling All Unitsban benne van a Wild Run.És egy kis néznivaló amíg várakozunk:
CAU dev talk #1
CAU dev talk #2
CAU launch trailer -
sisu2
aktív tag
Állítólag már megy van aki játszik.
-
szami777
addikt
És az ég kék...
(#8727) orc88
Most komolyan, meglepődnénk?
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8721 üzenetére
Épp azt teszik, azért nem halad a munka.
(#8720) orc88
Lesz abból még több is, hidd el.
(#8723) StormLine
Az egy dolog. De simán megtehetik, hogy szűrik verzió szerint, ki férhet hozzá először a szerverekhez. De ne legyen igazam.
-
orc88
őstag
Rádobtak még ~2 órát.
Forum
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8717 üzenetére
Mindjárt bejelentik a 19:00-t is, ahogy megjósoltam. Van egy olyan érzésem a Ubisoft-ot ismerve, hogy ebből ma már nem lesz játék.
A CAU és WR tulajok érthető okokból prioritást élveznek, ez van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Due to some technical issues, our maintenance on PC and PS4 has to be extended until 6PM CET (Paris Time). Thank you for your understanding."
De gáz!
-
szami777
addikt
Láttátok az uj jutalmakat?
Érdekes, nem vettem meg, de nekem is megjelentek.- ingyen 50.000 CC
- ingyen alfa romeo
- egy matrica(nem mertem még a feloldásra kattintani, szarakszik a rendszer, nehogy ne kapjam meg az 50k cc-t
)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Már rég elmúlt a határidő,és még mindig maintenance van........ubifos please.
-
Lathronos
őstag
válasz
ashiaor666 #8713 üzenetére
Ismerem az órát, és az időzónák fogalmával is tisztában vagyok ha erre próbáltál célozni.
-
ashiaor666
csendes tag
-
Lathronos
őstag
válasz
ashiaor666 #8710 üzenetére
Jó az 19:00-nak is. Tekintve hányan fognak lógni mostanában a szervereken, nem csodálom hogy húzzák az időt. Megpróbálják a legtöbbet kihozni a masinákból, hogy bírják a terhelést(úgy se fogják). A konfiguráláshoz és a terhelés teszthez meg ugyebár idő kell.
(#8711) CJ4567
Úgyis jön a karácsony, szerintem 20-a körül majd leárazzák 10-15%-kal. Ettől függetlenül a GTR nekem személy szerint nem ér annyit, hogy az egész DLC-t megvegyem csak az miatt.
-
Lathronos
őstag
Épp, hogy kiadták az új DLC-t, és máris túlterheltek lettek a Ubisoft szerverei.
Tiszta TDU2 feeling.
Kíváncsi vagyok meddig fog ez tartani.
-
regener
veterán
Mit találtam fórum böngészés közben:
1. Fleeing the Country (Street Spec, A to B, Midwest, ~10mins) - 223k Bucks/h
2. Highway Child (Circuit Spec, Race, West Coast, ~55mins) - 217k Bucks/h
3. Leaving LA (Circuit Spec, Race, West Coast, ~10mins) - 209k Bucks/h
4. The Hurrane (Dirt Spec, Race, Midwest, ~2:40min) - 189k Bucks/h
5. On Thin Ice (Dirt Spec, Race, Mountain States, ~2:40min) - 184k Bucks/h
6. White Mountain Loop (Dirt Spec, Race, East Coast, ~2:40min) - 181k Bucks/h
7. The Point Of No Return (Circuit Spec, Race, Mountain States, ~2:45min) - 180k Bucks/h -
szami777
addikt
válasz
StormLine #8702 üzenetére
Köszi a gyorstalpalót, pont azért néztem fel, hogy megkérdezzem, mi a helyzet most.
1 valami nem tiszta már csak:
A calling all unitsben akkor a season pass car pack cuccok nincsenek benne ugye?Tehát ha fullt akarok a mostani alapjátékomhoz, akkor jól értelmezem, hogy meg kell vegyem a season pass-t és a calling all units csomagot is?
-
StormLine
senior tag
Segítség a vásárláshoz:
A Calling All Units egy kiegészítő, tehát kell hozzá az alap The Crew. Meg lehet venni külön, vagy csomagban.A Season Passben nincs benne a Wild Run.
A Season Passben nincs benne a Calling All Units.
A Calling All Unitsban benne van a Wild Run.Többféle csomag létezik:
The Crew Gold Edition = The Crew + Season Pass
The Crew Wild Run Edition = The Crew + Wild Run
The Crew Complete Edition = The Crew + Season Pass + Wild Run
The Crew Ultimate Edition = The Crew + Season Pass + Wild Run + Calling All Units
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest