- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Az Aston Martinok miért ilyen szarok a játékba?
Ugye megvolt a Zagato a Season Passal, most meg megvettem a Vanquish-t és még a kereke is alig fordul nem hogy az autó, próbáljátok ki, 100-nál már nem tud bevenni egy olyan kanyart ami bármilyen más kocsinak megy 150-el minimum... -
regener
veterán
válasz
Balathruin #8397 üzenetére
-
Zsoxx
senior tag
Mekkora egy rohadt csaló ez a játék! Vannak ezek a take down küldetések, amit egyébként is rühellek, de most rajtakaptam ezt a trágyadomb fost, hogy csal. Az idő lejárta előtt több mint 1 perccel felborítottam az üldözött kocsit, erre a szemétláda talpraállt és ment tovább.
Azt is megfigyeltem, hogy az elején akármilyen erősen és akárhányszor belerongyolok az autóba, nem állítja meg, de a vége felé már egy kis koccanás is elég neki hogy felboruljon. -
tixem
addikt
Mást sem enged belépni a uplay?
Vagy csak megint engem tisztel meg?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Már 27 napra változott a Faction napok száma.
-
Strauss
senior tag
A Lotus Evorat megéri megvenni jó gép? Most 30 % al olcsóbb....
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8381 üzenetére
nekem 27 napot ír
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8378 üzenetére
Nekem 6 autó hiányzik, nem volt kedvem farmolni.
Másnál is azt írja hogy 12 nap a frakcióháború végéig?
-
OceanStorm
tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Minden kocsi megvan (kivéve a DLC-s és a motorok) kb. 7 millát farmoltam.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
csab991
senior tag
Üdv, beállítottam a routeren azokat amit a ubi support írt, de ha belépek a játékba a barátokat, továbbra sem látom. A NAT Type az Open, és azt írja hogy rendben konfigurált. Esetleg van még valami amit érdemes csekkolni?
-
Simi37
őstag
Melyik az beallitas ami legjobban eszi a procit? Azt visszavennem kicsit mert katasztrofa h ha beerek LAba 44re le az fps szaggat szejjel es nem birok rendesen iranyitani. Meg neha random us bedroppol a proci miatt.
-
regener
veterán
válasz
OceanStorm #8360 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem lesz jobb a grafika (kivéve SMAA, mert szerintem jobb mint a beépített FXAA, MSAA-hoz pedig erőmű kell sok vrammal), viszont a színek és effektek testreszabása ami jó az ilyesmiben, így mindenki a saját csínyjére-bínyjére állítgathatja a dolgokat.
Jut eszembe, észrevettétek hogy a tunerekbe elmosottak a kocsi textúrái mint amikor kint vagy?
Amikor rámegyek hogy menjen vissza az utcára akkor szebbé (normálissá) válnak és úgy megy ki, pedig High-on van a textúra. -
OceanStorm
tag
Ha mást nem, legalább képet lehet lőni.
-
StormLine
senior tag
válasz
OceanStorm #8361 üzenetére
Túlzás hogy másfél évig jó volt a játék. Sose volt megbízható a sessionben maradás 1 crew-n felül. Megjelenés óta ritkaság számba megy ha 4nél többen tudunk huzamosabban menni.
-
OceanStorm
tag
Én meg azt hittem hogy majd jókat gurulok a haverokkal, tévedtem. Hiába próbálok csatlakozni nem adja be őket, ha behívnak crew-ba mindenki a föld alatt van és csak a nevük látszik, időnként eltűnnek mintha a szerver próbálna szinkronizálni de semmi, random játékosok közé dobál folyamatosan, azokkal jó a szinkron. Nem értem igazából, másfél évig jó volt a játék, utána kaptunk egy patch-et ami 3 hónapig elbaszta az egészet ugyanezekkel a hibákkal, utána a sok panasz miatt gondolom javítottak valamit mert jó volt egy hónapig az-az a most Okt 26-ai szerver baszkurálásig, bár ez az egy hónap sem volt probléma mentes mert az online barátokat offline-nak mutatta a játék de legalább tudtál csatlakozni arra akit épp online-nak mutatott. Most napok óta megint egy katasztrófa az egész, remélem újabb több hónapig. Érthetetlen számomra hogy egy ekkora cég mint az Ubisoft, nem tud egy normális szervert biztosítani egy kibaszott MMO-hoz ? Minden esetre én biztos hogy több pénzt nem fogok ebbe a játékba tolni, eddig az összes dlc-t megvettem, a cau-t tartsák meg. Tiszta vicc amit művelnek.
-
OceanStorm
tag
válasz
regener #8359 üzenetére
Imádom ezeket a third party grafikai programokat. Rárak egy kis HDR-t, megvariálja kicsit a fényeket, azt van aki azt mondja hogy most jobb lett a grafika. Szerintem nem ettől lesz jobb a grafika, az a textúrák minőségénél kezdődik. Egyedül az iCEnhancer a GTA IV -hez amit úgy ahogy elismerek, bár ott sem a színek variálása volt a legnagyobb durranás, hanem az hogy az élsimítást elérhetővé tette.
-
regener
veterán
ReShade első teszt 3 képben:
Beállítások
Alap látvány
Aktivált effektekkelÍgy utólag nézve a Curves nem is kell, mert az már túlzottan erőssé teszi a színeket.
SweetFX-hez hasonlóan csak saját felelősségre használni, sosem tudjuk mit rejt a holnapi Ubielme. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Köszi a segítséget srácok Factionre.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
3 ember majd jöhetne Bonus Factionre.
(farkasok)
-
Strauss
senior tag
Sziasztok, melyiket éri meg megvenni a season passt , vagy a wild runt ? ( 1 -et )
-
szami777
addikt
Haver visszaért faction küldiből, de csak pénzt kaptam Rp-t nem.
Ez azért van, mert nincs épp faction war? Vagy bug? -
macy
addikt
Steamen 50€ a Complete pack és abban nincs benne a Call All Units. Uplayen 10€ a WR és 10€ a Season Pass.
-
válasz
Mike Farrel #8347 üzenetére
Hol 5900? Én csak drágábban láttam.
-
Mike Farrel
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8346 üzenetére
Ebben benne van minden, bár így is picit sok az a 15K
Most legolcsóbb helyen 5900 a DLC magában.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akinek van joga a játékoslista szerkesztéséhez,légyszí törölje már a régi Beast_En3rGy-s részt. (az új mellé odaírtam hogy HU,legalább tudják hogy magyar vagyok)
Köszi!
-
Harbonah
csendes tag
válasz
Balathruin #8338 üzenetére
Kollégával mi is szívtunk csomót ezzel a feladattal, ő eddig zondával próbálkozott vele én skyline-nal.
Most vett egy BMW X6-t, én meg egy avantadort és mindketten elsőre platinára futottuk. Eddig csak ezüstre sikerült.... -
Simi37
őstag
Szerintetek melyik kocsival lehet megcsinálni az Escape Velocityt platinára? Az összes story mission platina de ez silver...akármilyen ügyesen vezetek 0% sérüléssel viszem be de egyszerűen túl lassú összességében. Van vmi trükk vagy kifejezetten legjobb autó erre a küldire?
-
satee76
aktív tag
válasz
Balathruin #8334 üzenetére
Sajnos az csak hétfőtől péntekig 9:30-21:30-ig (GMT) elérhető.
Az e-mailra 48 órán belül válaszolnakZozzz2000
Nekem nem a Wild Run-nal van baj, hanem vettem egy autót euróért, és az tűnt el.
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Júl.1 óta van meg a WR. Aznap vettem egy Spykert is 4,99 Euróért.
Pár napja eltünt a HQ-ból az autó, és újra megvásárolható kategóriában van. Valaki találkozott már ilyennel?
Én azt már megvettem saját ,valós pénzen. Miért vették el? -
Simi37
őstag
Sziasztok!
Kéne pár uplay barát mert az enyéim közül csak 1-2 néha crewozik. Kéne pár állandó társ
Uplay név aláírásban.
-
OceanStorm
tag
Tegnap összejött egy ~3 órás event, szűk körben indult majd később csatlakoztunk egy másik társasághoz így full session lett belőle. Bár a csatlakozás illetve a sync még hagy némi kívánnivalót maga után.
-
Harbonah
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8326 üzenetére
Én jönnék majd, átléptem gyorsan farkasokhoz még a war vége előtt 8 nappal
UPlay: Bucser
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8326 üzenetére
Amikor megkapjunk a versenyeket, én benne vagyok.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aki a farkasoknál van Faction-be,ha lehet akkor a Bonus versenyekre jöjjön Crew-ba az awardok miatt.
Köszi!
-
Emunem
őstag
Mindjárt itt a november skacok... Ki nevezett be a CAU-re?
-
regener
veterán
Support ticketem "Updated"-ről átváltott "Escalated"-re, mióta írtam nekik hogy pár ismerősnek is ezt csinálja és így élvezhetetlen a játék.
(Mapbug)
-
szami777
addikt
válasz
hakydakillah #8321 üzenetére
Ohh, így már más a leányzó fekvése, köszi szépen.
Bár azért ez nagy genyóság.
-
szami777
addikt
Srácok, adjatok valami magyarázatot erre légyszi, mert kezdek megőrülni.
Faction menüben van a kis fejlődéscsík, hogy milyen szintű vagy és hogy mennyit kapsz naponta, miért van az, hogy nekem többször is kevesebbet mutat, mint amennyi előző nap volt, mintha levonnának valamiért.
Naponta kétszer küldöm el a barátaimat faction küldire, de délelőtt, amikor felveszem a kest és megnézem, kevesebb, mint előző este.Ugyanez haveromnál is, pont átment este rank 4-be, majd reggel amikor belépett, megint rank 3 volt.
-
sisu2
aktív tag
Megint működik
remélem nem sok ilyen lesz.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
mozesapo
tag
Friss kiírás
The Crew - DEGRADATION - PC
We are currently investigating an online services issue impacting The Crew on PC.We apologise for the inconvenience and thank you for your patience while this issue is being investigated.
-
regener
veterán
Egy srác kommentelte hogy megfigyelve a játékot amikor a bug van egy thecrewgame.cfg-t keres állandóan a gyökérkönyvtárában, de olyan sehol sincs és nemis volt eddig. Ha létrehozott egyet akkor csak megnyitotta és bezárta végtelen ciklussal.
Illetve az audioeszközöket is összevisszta próbálta változtatni. -
sisu2
aktív tag
válasz
noblem1983 #8312 üzenetére
Gondolom vagyunk még páran, jól megcsinálták.
-
tixem
addikt
Na, írtam a ticketemre amit a pályaeltűnős bugra küldtem még be. Legalább kerek lesz a sztori, küldtek egy rakás semmirekellő tippet, korábban már végigzongoráztam mindet de nem lett tőle jobb semmi.
Elküldtem nekik a mostani hibát is meg úgy határozottan de diszkréten elküldtem a fejlesztőket a búsba és beterjesztettem az igényem pár ingyen CC-re vagy valamire kompenzációként, ha már annyira töketlenek, hogy nem képesek egy két éves játékot végre rendesen megcsinálni.Rohadt kíváncsi vagyok mit válaszolnak. De ha leterelnek akkor biztos nem leszek ennyire udvarias, és bár semmi eredménye nem lesz, de nekem jobb lesz tőle a hangulatom
-
noblem1983
senior tag
válasz
noblem1983 #8307 üzenetére
Uplay problems máshol is írják, hogy gond van
-
fatal`
titán
válasz
noblem1983 #8307 üzenetére
Ezért a minimum hogy azonalli hatállyal betesznek a játékba egy Diablot
-
regener
veterán
Nekem "Connection to proxy failed..." hiba van, valaki még valami?
Megpróbáltam másik fiókkal:
Simán beengedett...Aztis felveheti aki akarja: RaZ024
-
fatal`
titán
Működik valakinek ez a csoda most?
Server error preventing your favorites to appear. Please restart game.
Újraindítottam de sokat nem ér, ugyanaz...
-
PcCar
tag
Két profilom van, két külön loginhoz rendelve.
Az egyikkel be tudok lépni a játékba 10-ből 10x, a másikkal 10-ből 10x hibakód fogad.
Ugyanaz a gép, oprendszer és telepítési könyvtár
Jó lenne, ha újabb fizetős dlc-k helyett, végre ezekkel a nevetséges hibákkal foglalkoznának..
Ez amúgy a mai "javításnak" köszönhető, délelőtt még ment mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest