- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
GPS off-road útra térít, egy Lamborghini Gallardoval
-
CJ4567
nagyúr
Autóra tehető 99-es szintű 6512 bucks!
Átmentem a ládán, bedobott valakihez, majd kaptam az értesítést hogy meghívtak ahhoz akihez bedobott, minden rendben
Látható volt hogy hárman voltunk, erre letartóztatott a senki egyből.
-
regener
veterán
Igaz, hogy csak azt írja gyémántoknál hogy "Acceleration Bonus", de a többit is növeli.
-
nap
addikt
A szintlépéssel kapcsolatban az 50-es szintig csak egyféle speckót lehet választani a négyből, afelett pedig a másik hármat adja a gyémántos alkatrész. Tehát nem mind a négyet.
-
regener
veterán
5000CC, hát nem dobtam el az agyam miatta xD
Mi is volt az a másik ikon amit adott volna?
-
Nyethuszar
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8982 üzenetére
Nekem letiltotta az agyhalott Uplay a fiókomat 10 percre mert sok volt a sikertelen bejelentkezés a balfxságuk miatt.. A poén,hogy a 10perces letiltás majd 1 órája tart ..
-
szami777
addikt
"Update: We are still working to resolve this disruption. We appreciate your patience in the meantime."
22 perce.2011 óta van uplay fiókom, de még mindig nem sikerült kibéküljek a 2 naponta esedékes "we are working hard" , "we are still working hard" és a "We appreciate your patience in the meantime." tweetekkel.
-
fatal`
titán
Kb 2 órája - időnként próbálgatva - próbálok egyáltalán a uplay kliensbe belépni, de szar az egész. Röhej :/
Na, végre elindult.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Engem most dobott ki Crew-ból hogy Elveszett a kapcsolat a Uplay-el, Indítsam újra a játékot. Vicc!
Uplay-be sem enged be ez a szar!
Gratula UBIKA.
-
szami777
addikt
válasz
ashiaor666 #8980 üzenetére
Jelentkezz be offline párszor ki-be, majd vált online-ra, nekem így sikerült.
A játékon belüli hibaüzenetet meg kb 65-ször okéztem be és 66. alkalommal megengedett.
Hiába, meg kell szenvednünk a szórakozásért. -
sunny84
senior tag
válasz
ashiaor666 #8978 üzenetére
nekem elvileg jó , vagy is most szedem le az ac3 at ubi30 ból
-
ashiaor666
csendes tag
Ez a
UbisoftUbiBug kész vicc úgy, ahogy van! Kikapcsolják a szervert 2-3 órára azzal a kifogással, hogy javítanak ezt-azt, erre aznap már nem működik semmi úgy ahogy kellene! Kábé 3 órája léptem ki a játékból, addig ment úgy-ahogy... 3-4 alkalommal kidobott vagy csak egyszerűen leállt a játék. Most viszont már a júpléj sem enged be! Hát most senki se nem pléj...szerk:
Ahogy nézem a teljes uplay szerver odalett, már a fórumra sem lehet belépni!Cannot connect to uplay | Forums "The request timed out while forwarding to the backend service. Login error!"
-
regener
veterán
Brand Speedtrap-ot nem tudom toli Summiton mert az indián motor kell neki, tegnap meg chevi terepjáróval simán ment. Kölcsönbe se adja, piros zár lett rajta egyszerűen, wtf.
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8972 üzenetére
Nekemis kidobta, nyomtam egy entert és már szedem ki a factionpénzt a térképen.
-
szami777
addikt
válasz
Le kellett volna kopogjam délelőtt...
uplay sem enged be, gondolom midnenki rárepült az ingyenes ac3-ra.
Az origin és a steam már meg tudta oldani ezt, hihetetlen, ennyi balfasz ember hogy tud egy helyen dolgozni. -
tixem
addikt
válasz
Akkor úgy látom nem csak nekem szar. Uplay úgy ahogy van kaka.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
ashiaor666
csendes tag
Ládázásból ez sem rossz szerzemény ingyé'!
És ha esetleg valakinek kell egy kis infó a százalékokról...
-
CJ4567
nagyúr
Kaptunk matricákat ingyen kárpótlásképp
Kemény 3db-ot.
-
szami777
addikt
Azért ennyire nem rózsás a helyzet, megcsináltam 4 platina rendőrös küldit, és bár írta, hogy fragment won, egyik után sem kaptam meg.
-
tooolz
tag
frissítéssel sikerült kijavítani v ezzel nem is foglalkozik senki? nem hinném h nem kaptak még visszajelzést..addig is gyorsan elmegy az ember életkedve több óra után 2-3 mp -5-10 km vissza eséssel..köszönöm..
re re 2016.12.05
Szép napot .. valaki találkozott már hasonló hibával esetleg a megoldásával .. 1.5 h pvp módban helyes útirány mellet többszörösen felvillan a worning way.. ami ne mis nagy gond viszont ütközés ill kicsúszás esetén többször is a legutolsó cheat kapunál indít újra..vagy ahol jól esik.. ami az 1 helyezésről akár 1-5 km távolságra is visszadob sz val reménytelen a továbbiakban 2x kicsúszás esetén ami pár másodperc alatt is bekövetkezhet több 10 km hátrány 5-6 mp belül.. több óra vezetés után!! a nagy upgrade óta rendszeres hiba .. minden esetben köszönöm..
reboot refresh nem segit.. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
COLBrattShaw #8964 üzenetére
Baszki olyan reflexeid vannak hogy én már rég összetörtem volna magam.
-
szami777
addikt
11:44
Hihetetlen, de tényleg befejezték időben a karbantartást. -
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
Itt az uj videom, te is foszereplo vagy benne tobb jelenetben.
Ladas uldozos video, kaosz edition[link]
Epilepsziasoknak nem ajanlom! lol -
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
-
regener
veterán
The Crew Calling All Units Maintenance – December 7th
We will be performing a maintenance, Wednesday, December 7th, from 8:30 AM to 10:30 AM UTC on PS4, PC and Xbox One.
This maintenance will allow us to improve the global stability of the servers.
Thank you for your understanding.
Magyar idő szerint: 9:30-tól 11:30-ig (+ az Ubi "még egy kis várakozás" üzenete valószinűleg)
-
Simi37
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8959 üzenetére
Annyit még adnék is érte
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Emunem
őstag
De jó, hogy kb 2 hónapja nem summitozok. Valahogy elment a kedvem a bugos miatt. Bameghogyha megvehető lesz, akkor meg minek? 😄 Ha CAU lesz a nagy díj, akkor sem tudnék most leülni, és 'sokat' farmolni hozzá.
Rendőrként lehet csak úgy simán is embereket kergetni (pl neki megyek trollkodasból) vagy mindenképpen a sima autós kell, h ütközzön?
-
regener
veterán
Elkezdtem a Summitot, már 9xx hely, erre most time attackban nincs kapcsolat xD
-
-
Üdv! Bejelentkeznék ledgeri néven alapból, ha valaki szeretne egy gululó társat magának...
Egy kérdésem van amire csak biztonságilag kérdezek: Ugye a mentés a felhőbe megy? Mit kéne csinálnom rosszúl hogy elveszítsem jelenlegi állásom, van-e valami ismert tipikus hiba amit elkövethetek?
-
UFO1
senior tag
Most hogy is van ez mi a különbség WR és a CAU között?
CAU-val meg tudom venni az új kocsikat/motorokat + a rendőrösöket, ill. tudok ezekkel üldözni gyanútlan játékosokatés van pár új sztori küldetésem.
Ennyi az egész? Vagy …? -
CJ4567
nagyúr
AMG GT a finale summit nyereménye.
(ami után mindenki megveheti később
)
-
tooolz
tag
Szép napot .. valaki találkozott már hasonló hibával esetleg a megoldásával .. 1.5 h pvp módban helyes útirány mellet többszörösen felvillan a worning way.. ami ne mis nagy gond viszont ütközés ill kicsúszás esetén többször is a legutolsó cheat kapunál indít újra..vagy ahol jól esik.. ami az 1 helyezésről akár 1-5 km távolságra is visszadob sz val reménytelen a továbbiakban 2x kicsúszás esetén ami pár másodperc alatt is bekövetkezhet több 10 km hátrány 5-6 mp belül.. több óra vezetés után!! a nagy upgrade óta rendszeres hiba .. minden esetben köszönöm..
reboot refresh nem segit.. -
regener
veterán
Szavazni lehet hogy milyen rendőr hotrod jöjjön, de semmi extra, csak matricát kaptak kb...
Illetve ha már megvan mind a 3 akkor miért nem rakják be mind?Kommenten egy srác linkelt egy olyat ami jobban tetszik a felajánlottaknál.
-
regener
veterán
-
StormLine
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8942 üzenetére
Szívesen, nekem is érdekes volt draggel húzni
Úgy tűnik, megkaptuk a választ a hiányzó autó kérdésére: a driver ID szerint a Mercedes-AMG GT lesz a következő summit nyeremény!
-
lanikai
aktív tag
új nap, új bug, 9/10 fragmentnél leragadt egy motor, hiába szerzem meg a hiányzót, nem kapom meg...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Köszi a játékot srácok (Storm és Symbiote)
Jó lenne még ilyen kruzokat tolni,mondjuk minimum egy 8-as bandábanKülön köszönet a Speed és Long Jump skillekért Stormnak!
-
Lathronos
őstag
Összetarháltam némi zsetont PVP-n, s mivel nem volt elég a Vanquish-re, gondoltam megnézem mi tetszik mindenkinek annyira az exotic supercar kategóriában és vettem egy na mit? Aventador-t.
A Huracan belseje nekem túl spártai. Azt kell mondanom, nem is csúnya. És az irányíthatósága sem katasztrófa, egész kellemes. Már csak össze kell guberálni a platina alkatrészeket, aztán meglátjuk mire képes.
Remélem nem dobtam ki a pénzem az ablakon.
-
fatal`
titán
Na, lvl60 és minden spec 1497-en
-
Lathronos
őstag
válasz
szami777 #8936 üzenetére
Tipikus Ubisoft hozzáállás. A TDU2-ből okulva biztosan tudták. El tudom képzelni, mit jelent náluk a szakszerű munkavégzés ha a szerverek karbantartásáról van szó.
-
fatal`
titán
válasz
Balathruin #8933 üzenetére
Igen, így pontosabb
-
fatal`
titán
válasz
Balathruin #8930 üzenetére
Nem a CAU-hoz jár, hanem van a uplayben egy award, 0 pontért, azt lehet beváltani rá.
-
Lathronos
őstag
válasz
Balathruin #8930 üzenetére
Hogy az a...
-
sunny84
senior tag
mire kaptam 50ezer cc -t ? nem baj jöhet még
-
Lathronos
őstag
válasz
szami777 #8925 üzenetére
A fekete medvékkel még talán le is lehetne lökni őket az útról.
Én már kiírtottam a kontinens teljes vadállományát, mert sosem fékezek ha elém ugrik valamelyik.
Akkor én leginkább bigfoot lennék, és Hulk üzemmódba kapcsolnék. Célba dobósat játszanék a kocsikkal. Ja ez nem GTA V?
-
szami777
addikt
válasz
StormLine #8923 üzenetére
Akkor valószínűleg én tévedtem.
Aranynál volt többször is, hogy ötödik alkalom után sem adta, de annyira nem zavart, mert a bronz is minden 2. alkalommal dobott kb.(#8924) Lathronos
Az lenne a poén, ha belebújhatnánk mondjuk az állatok bőrébe, és akkor lehetne trollkodni a versenyzőkkel, hogy eléjük ugrunk verseny közben egy kiélezett pillanatban.
Lehetne crew-t is csinálni, és akkor már egy teljes csorda menne szívatni a versenyzőket. -
Lathronos
őstag
Lehet, hogy az Ubisoft meglep valami karácsonyi ajándékkal minket (egy GTR-nak nagyon örülnék vagy feljavított AI-nak, esetleg valóságosabb autó fizikának), és máris szebb lenne a világ.
Én már unom a PVP-ket, az egész hangulatát elrontják a sebességmániás játékosok. Folyton az agyatlan száguldozás, semmi más. A checkpoint-os és koronás match-eket viszont szeretem, de az senkinek sem jó. Mindig csak a verseny, amit én személy szerint egyáltalán nem élvezek(talán mert mindig utolsó vagyok).
Ha már MMO-nak tervezték, jó lenne ha például ki lehetne szállni a járművekből, és gyalogos mission-ök is lennének benne. Például lopd el a rivális csapat kocsiját, és értékesítsd alkatrészként.
Vagy csak úgy kötetlenül lehetne sétálgatni a városokban, erdőkben, futkosni az éhes medvék, farkasok és pumák elől gombaszedés közben.
Vagy lehetne házat, yacht-ot venni és telepakolni a garázsokat mint a TDU-ban. És van még pár megvalósításra váró hülye ötletem.
-
StormLine
senior tag
válasz
szami777 #8922 üzenetére
A legtöbb próbálkozásom egy ládánál eddig 5 volt, akkor adta meg a fragmentet, de az bronz volt. Bronznál átlagosan 4 után adja meg. Szerintem random, csak mivel emberek vagyunk, hajlamosak vagyunk belelátni olyan dolgokat amik nincsenek ott. Ebben a hírben is azt írják hogy újra lehet próbálni.
-
szami777
addikt
válasz
StormLine #8917 üzenetére
"Ha nem kaptuk meg a fragmentet, akkor újra lehet próbálkozni."
Érdekes, nekem olyan 60-70 lejátszott ládás küldetés után az tűnt fel, hogy ahol a legelső próbálkozásra nem adott kocsi alkatrészt, ott ötödik próbálkozásra se fog. Volt olyan amit négyszer ötször újra nyomtam, és nem jött kocsi alkatrész, csak pénz. Így, legyen bármilyen színű a láda, ha elsőnek nem ad, utána hagyom.
Nálad nem így volt? -
StormLine
senior tag
Ma 19 órakor tartunk egy
nyugisközös gurulást.
A találkozó Daytonaban, a cél pedig Seattleben lesz:Ha valaki útközben felhergeli a rendőröket (
) akkor részt veszünk az üldözésben ízlés szerint versenyzőként vagy rendőrként. Nem kell a fenti útvonalon haladni, de azért jussunk el a célhoz, ami a 18-as láda lesz (West Coast régióban lévő platinum láda). Amikor odaérünk, valaki átmegy rajta és megcsináljuk az üldözést.
Jöhet az is akinek nincs meg a CAU, és nem kell max szintű jármű se. Vegyen fel Uplayen akinek még nem vagyok az ismerősei között, StormSim néven vagyok fent. -
Lathronos
őstag
"Én nekem meg megvan az összes autó amit meg tudok venni."
És ebből használsz talán 3-at.
Mivel én egy éven keresztül alig játszottam vele(mindig felidegesített valamivel és hagytam a fenébe), így sok mindent be kell pótolnom. Majd karácsony és újév között legalább nem fogok unatkozni, és a vérnyomásom is helyreáll, mostanában elég alacsony.
-
OceanStorm
tag
Na mi van fakabátok ???
-
StormLine
senior tag
A rendőrös üldözésekről:
2 féle üldözés van, a sima menekülés (getaway) és a ládás (police chase / crate). Ezeket versenyzők tudják kezdeményezni (rendőrök nem). A sima menekülést a megszokott módon lehet kezdeményezni, úgy hogy nekimész egy rendőrnek vagy lerombolsz dolgokat / összetörsz forgalomban résztvevőket. A ládásat úgy lehet kezdeményezni hogy felveszel egy ládát.
Mindkettőbe tudnak mások csatlakozni; vagy meghívást kapnak, vagy automatikusan részt vesznek ha közel vannak. Versenyzőként az alap The Crew játékosok is részt tudnak venni; rendőrként részvételhez meg kell venni a CAU-t.30 láda van a térképen elszórva; minden régióban 6. A ládák lehetnek bronze, silver, gold vagy platinum "rangúak". Minél magasabb a láda "rangja", annál nagyobb esély van a 2 közül a jobb nyereményre (fragment bucks helyett vagy 2x bucks):
Bronze: 25%
Silver: 50%
Gold: 75%
Platinum: 100%Ha nem kaptuk meg a fragmentet, akkor újra lehet próbálkozni. Ha megkaptuk, akkor aznap abból a ládából már nem tudunk másikat szerezni, mert "looted", azaz ki van fosztva.
A ládák helyei naponta változnak, de az állandó hogy minden régióban 2 bronze, 2 silver, 1 gold és 1 platinum van. A ládák számozva vannak (ez is állandó), így könnyebb beazonosítani őket:1: bronze láda East Coast-ban
2: bronze láda East Coast-ban
3: silver láda East Coast-ban
4: silver láda East Coast-ban
5: gold láda East Coast-ban
6: platinum láda East Coast-ban7: bronze láda The South-ban
8: bronze láda The South-ban
9: silver láda The South-ban
10: silver láda The South-ban
11: gold láda The South-ban
12: platinum láda The South-ban13: bronze láda West Coast-ban
14: bronze láda West Coast-ban
15: silver láda West Coast-ban
16: silver láda West Coast-ban
17: gold láda West Coast-ban
18: platinum láda West Coast-ban19: bronze láda Mountain States-ben
20: bronze láda Mountain States-ben
21: silver láda Mountain States-ben
22: silver láda Mountain States-ben
23: gold láda Mountain States-ben
24: platinum láda Mountain States-ben25: bronze láda Midwest-ben
26: bronze láda Midwest-ben
27: silver láda Midwest-ben
28: silver láda Midwest-ben
29: gold láda Midwest-ben
30: platinum láda Midwest-ben -
Lathronos
őstag
De rácuppant mindenki erre a Huracan vadászatra.
Én jól elvagyok a ZR1-esemmel meg a Mustangokkal. Már csak az Aston Martin Vanquish-t kell megszereznem kemény 900.000 B-ért és több nem is kell. A Lamborghini, Ferrari, meg Porsche engem valahogy sosem vonzott, én Muscle Car mániában szenvedek.
Más: ti is tapasztaltok laggolást játék közben? Nálam random meg megáll a játék egy pillanatra, PVP közben meg a játékostársak akadnak kegyetlenül. A CAU frissítés előtt még semmi baja nem volt. Valamint kilépésnél 5 percig darál a HDD, és nem tudom miért.
Valamint nálatok is belassult a szintugrás 50 felett?
-
Simi37
őstag
Nema... megint csinalja... kisorsolja a fragmentet, de nem adja meg. Csinaltam 3 platinat es 0/10 fragment -.-
-
regener
veterán
-
PcCar
tag
Megvettem az összes új elérhető járművet, a ládás küldetésekkel így csak a jelenlegi summit fődíja volt elérhető, azóta csak buck vs buck sorsolás van.
-
COLBrattShaw
csendes tag
-
tixem
addikt
Hát emberek én nem tudom ez a játék velem szándékosan ilyen paraszt? Huracan-om még mindig nincs és fragmant-ekből sem adja, csak ilyen totál leszarom autókat, mint agera, f40 és társai.
Nem felelek meg valami feltételnek vagy mi a jóisten?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez a különbség az 1299 és 1497 között: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest