Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
-
-
UFO1
senior tag
válasz gabo91 #10075 üzenetére
Sajnos a magyar videót törölték, de itt van egy másik csak angolul.
10db-ot tudsz indítani 12 óránként, érdemes a legjobban fizetőket választani (végig kell nézni egyesével), ha 2 barátot indítasz (ehhez már perk kell!) egy küldetésen biztos sikeres is lesz. Ki is írja mennyi az esély a nyerésre (hány %).[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz ricshard444 #10061 üzenetére
Nekem semmi gondom az árkáddal, ha az jól van megcsinálva (lásd codemasters játékok). Ez speciel nem volt jó a megjelenés után súlytalan össze – vissza csúszkáló autók, betonfalszerű civil járművek. Aztán finomítottak rajta igazán a WR tette valamelyest rendbe a „fizikát”, ha itt egyáltalán beszélni lehet ilyesmiről.
Nekem speciel nagyon tetszett, hogy behozták a motorokat nem nagyon van (vagy talán nincs is) olyan motoros játék ami nyílt területű és 5 fajta (utcai, túra, speed, cross, enduro) géppel lehet csapatni egy játékon belül ráadásul életveszély nélkül akár 400-al is!
A drift az nagyon kellet olyan sincs a fenti paraméterekkel igaz szar volt mikor megjelent most sem jó, példaként a NFS 2015 hátsó nézetből vezetve iszonyatos drift állásban, viszont motorházról érzem merre csúszik a kocsi fara mindezt billentyűzettel, na ez itt nincs.
A nagykerekü jó poén nagyon nem tesz hozzá a játékhoz, de ilyen sincs nagyon semmiben ehhez kapcsolódhat a 2. rész mivel repülős, csónakos, autós játék sincs egyben talán még lesz valamilyen pályaautó is. Nagyon én sem várom semmi újdonságot nem látok benne ami érdekelne is.
És a legnagyobb kérdés árkád vagy szimulátor?
Mindkettő jó lehet, de utóbbi sokkal több szabadidőt, gyakorlást követel (pl.: a 6-os kanyarban hagytam még 2 tizedet) + egy jó minőségű kormányt (le fel szerelgetni naponta akinek nincs külön helye vagy nincs egy komplett cockpit-je), hogy versenyben lehess az élmezőnnyel.
Ezzel szemben egy ehhez hasonló játékot simán lehet billentyűzettel, gamepad-al is használni bárminemű hátrány nélkül.Megj.: nálam a NFS Pro Street (az 1000LE-s Evo IX kis gázadásra is keresztben kezdett csúszni) vitte a prímet, aztán az Undercover. Az elsőben a már majdnem van benne fizika a változatos pályák, versenyek jöttek be, utóbbiban a nagyon kemény rendőrös üldözések (mindenhonnan police autók, szemből dupla Rhino támadás, stb.) és a filmes átvezetők is nagyon jól meg voltak tervezve.
Ui.: sajnos ezt a játékon nagyon eltervezték nem gondoltak a közösségre a nagy térképen 2-3 lézengő valós user, a sok hiba ami a jelzések ellenére sem lett javítva (igaz nálam nem nagyon volt a nem megcsinálható második FDC zavart leginkább ez sem volt még 1 éve).
A 3× teljes áron eladott játék (TC, WR, CAU) sem tetszett igazán.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10044 üzenetére
Milyen szinkronizációs hiba egy FDC-t nem lehet egymás után (B) megcsinálni az elmentett 200 m-es pályámon mivel a második sosem ér véget. Ráadásul kiírja, hogy rossz irányba megyek pedig pont középen a kapuk között haladok!
Több mint fél (1?) éves hiba![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
(#9992) COLBrattShaw
(#9994) regener
Nem is tudom hova tegyem annak lenne értelme, ha a Crew összekapcsolódna a 2-vel amúgy nagy változást nem látok, kicsit szebb grafika új versenyek (repülő, hajó, forma autók), új tájak, stb.
Ezt is lehetne fejleszteni csak már nem volt pofájuk még-egy DLC-t kiadni (teljes áron!!), ezért inkább új rész.
Ami tetszik van benne GT3 RS, a forma autó is jöhet, a Buggy nem pattog el a terepen mint itt a kezdetekben, mert az úgy van építve, hogy ne pattogjon el, viszont a csónak úgy mozog mintha zsinóron húznák. Azon azért jót röhögtem, hogy nitrója is van meg a repülőnek is.Kíváncsi vagyok a platformokat összekapcsolják e, mert hogy itt ezt nem tették meg az elég nagy hátránya a játéknak + a gépigényre.
Ez a háztetőkön ugrálás tiszta NFS MV 2012 remélem az irányítását nem másolják le!
Ja és tényleg nincs km számláló![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Manapság nagyon nehéz ütős játékot csinálni. Minden felgyorsult már a mesefilmek is akciófilmek lettek.
Ez is és a NFS is ott tévedett, hogy elég egy nagy terület vagy a régi sablon (UG), de nem töltötték meg tartalommal. Ezt próbálta némileg orvosolni a WR, majd a CAU alias HP, de az itteni csatlakozási problémák a kevés játékos egy világban mind megölte ezt, ill. a NFS-et is.
A legnagyobb túlélő ezen a téren a GTA (igaz az nem autós játék) a maga 12-es verseny lobby-jával ami free-ben 30 fő. Persze ezt úgy kéne összehozni, hogy a barátlistán szereplők elsőbbséget élvezzenek és azonnal oda lehessen teleportálni melléjük mit annak idején a NFSW-ben. Volt, hogy órákat csetelgettünk, (volt /kineveztünk magunknak/ „saját magyar” chat), kocsikáztunk a lényegesen kisebb térkép ellenére.
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9954 üzenetére
Most élőben tolja Crew vs. Crew-ban!
Ja, és nem ő nyert mindig![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Nekem sem volt még soha map bug!?, több mint 2 év alatt (az saját hiba nem a játéké), vagyis volt a NFS-ben mikor kevés RAM volt a gépbe (beestem a semmibe). Amint megtoldottam 8GB-al többet nem jött elő.
Valószínű eszi ott valami a memóriát, le-fel töltés, egyéb program, OS hiba, stb.Más: a PvP befagyás meg legtöbbször akkor jött elő, ha valaki a kilépett a cél előtt ALT+F4-el és játék nem tudta mi van ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Ja, saját kocsival nekem is ment volna ez a küldi, de én a kapott fostalicska mustang-al mentem szerintem a videón szereplő LvL szinten és annyira instabil volt, ill. elpattogott, hogy többszöri próbálkozásra sem ment. Volt hogy csak 1-2 hibázott a végén! Aztán hívtam valakit és meglett.
(#9840) tutuhawer
Jó mos fellépek, de nem sokat érek rá max. ½, 1 órát! -
UFO1
senior tag
Szerintem a 3400 az egyik legjobb vagy az 5 ajtós Mini, a Buggy sem rossz persze hullámos pályára a Hummer viszem csak kanyarodni nem nagyon szeret a drágám!
A leggyorsabb viszont R-ben a Challenger SRT summit piros folt terjeszkedésnél használandó, csakis sík terepen kicsi hullámon is elszáll, mint a papírrepülő![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9835 üzenetére
Nem gáz persze csak így elesel a kocsivásárlások, tuningolások, 30%-os kedvezményétől + kevesebbet kp.-t nyersz versenyen, kevesebb pontot is kapsz!
Azt kell eldöntened mit akarsz a játéktól csak kocsikázni tök jó FS (full stock) kocsikkal nem kell perk vagy belecsapsz és probálsz a világelsők közé férkőzni? Ahhoz kell minden amit eddig felsoroltunk, ja meg legalább a WR (Wild Run, a CAU-ban az is benne van! + az R35!!), mert abban van a summit ami pár napos kihívásokból áll és hó végi nagy summit-ból.
Egyik nagy király ott ő, de a fenti írásomban is ö keresgéli az antennákat.
Van magyar summit világ 5-10 helyezett (volt) is, ide is írogat néha nagy szimes arc (leginkább rally) elég keményen tolja HC-ban (Hard Core), kormánnyal és belső nézetből!!!Csak az alap kocsikat kaphatod meg az R35-hoz kell a CAU (Calling All Units), miért nem jó az R34 ez volt a kedvenced a World-ben. És van belőle mind az 5 spec. Nekem nem jön be nagyon szeret keresztben csúszkálni igaz kicsit finomítottak rajta.
Egy kicsit később fellépek és ha gondolod megnézem, hogy bénázol itt!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Most jut eszembe van egy szűz profilom mikor ingyé volt a játék, mingyá kiokosítom magam mi hogy is volt/van!
Csak a sztorit tolom vagy először fedezzem fel az antennákat, mert ha jól tévedek csak akkor látszanak a roncsok a Buggy meg jól jöhet?!
Mondjuk már arra sem emlékszem lehet e saját kocsival menni R-es versenyen?Az Audi-s üldözésnél az oválnál akkor sem (most sem! ) voltam képbe mit is kéne csinálni, erről meglesek egy végigjátszást szerintem.
A rohadék láda szedegetéstől már előre hányingerem van!(#9831) tutuhawer
Azért nem tudsz, mert nincs meg az az oszlopod a perk táblán ahová ha tennél el tudnál küldeni 2 játékost, de ahhoz meg az kéne, hogy végigtold a sztorit!
Ha meg nem megy valami itt kérsz segítséget és valószínű kapsz is, különben többen tolni a sztorit sokkal jobb móka mint szimplán![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9829 üzenetére
Ezért kell 2 user-t elküldeni akkor tuti hogy nyer, de ö nem tud arra a perk-re tenni ami ezt engedné nincs meg az a sor vagy inkább oszlop (no sztori, no teljes perk tábla).
Különben ha jól emlékszem az antennák felderítése után jelennek meg a faction küldetések is a térképen vagy csak a skill-ek?
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9820 üzenetére
Azért olyan nagy reményt ne fűzz, hogy a barátlistások sok lóvét fognak neked keresni, mert hogy 100%-ra nyerjen a „kamu” faction küldin (magyarázat lejjebb) ahhoz 2 user-t kell elindítanod, de ahhoz viszont tenni kell arra a perk-re, hogy engedje. Viszont, hogy megjelenjen neked az a sor (az 5.) végig kéne tolni a sztorit.
Sőt továbbmegyek, hogy sokat nyerj tenni kell arra a perk-re ami növeli a nyerhető összeget, de te mivel nem vagy hajlandó végigtolni egy kb. 10-órás sztorit, na kapi … ?A legnagyobb gondod, hogy csak addig kapsz perk-et amíg el nem éred az 50/60?-as (több mint 2 éve mikor én toltam csak 50-es LvL volt) szintet. Arra már nem emlékszem, hogy csak a sztori küldetéseken ad e vagy úgy egyébként is szintlépésenként?
Ami javasolt nagyon gyorsan letolni a sztorit
vagy add oda a szomszéd kisfiúnak a belepőkódot és letolja helyetted 1-2 nap alatt.
Ha ez megvan a fogod a CC-t és veszel rajta perk-et, az egészet elköltheted, mivel csak egy valamire való kocsi van amit csak CC-ért lehet megvenni ez az 5 ajtós Mini, de neked az úgysem kell majd.Enjoy!
Megj.: azért írom, hogy kamu faction küldi, mivel itt valós verseny nincs csak a gép dönti el nyertél e vagy sem 1 barát elküldésénél esélyes, hogy nem nyersz 2-nél 100% hogy nyersz, ha az illetőnek van az adott versenyre alkalmas megfelelő LvL számú autója.
Ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz, mindenki így kezdte én is direkt kivártam 1 hónapot, hogy olvassam a fórumot és tudjam a trükköket. Tanulni sosem szégyen és nem árt megfogadni a javasoltakat.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9809 üzenetére
Azért van csak Zoe mert nem nyomod a sztorit ezért írtuk ne a szintel foglalkozz hanem a sztorival. Így most megszivtad! Veheted meg a perk-et drága pénzért!
Alkatrészt nem tudsz venni már írtuk 1-1 spec-re meg kell szerezni az összeset utána tudod megvenni jó drágán pláne, ha nincs azon a perk-en amitől olcsóbb lenne.
Mi azért írunk neked hogy segítsünk, de ha nem fogadod meg hátrányba kerülsz.
Ez nem NFSW és nem Real Racing 3 nem úgy kell játszani! -
UFO1
senior tag
Ja, még ami fontos, ha gyorsan fel akarod húzni a kocsikat (a sztori után!!) a sósivatagban a speed skill-nél a legegyszerűbb, de ha jól emlékszem csak akkor fogod látni, ha az ottani antennát megtalálod (de a versenyeket sem látod antenna felderítés nélkül!!).
Új kocsiba alkatrészt venni meg csak akkor célszerű, ha már 60-as szintű vagy, mert úgy magasabb pontszámú alkatrészt nyersz. Elég egy kocsival megszerezni az adott spec-re az összes (11db) alkatrészt! Ezeket mindig építsd be, mert úgy az autó szintjéhez mérten erősebbet fogsz nyerni legközelebb, nemkülönben könnyebb is a skill-t teljesíteni. (HQ-ban úgy is úgy pakolod ahogy akarod. Nagy jelentősége amúgy sincs mivel bejöttek a gyémánt alkatrészek és abból sajnos nincs 4 fajta. Régebben még valamelyest testre lehetett szabni a járgányokat pl. csak grip-el telepakolva sokkal jobban tapadó, irányítható lett!)
Legnehezebb az R-es kocsikat felhúzni, de a sivatagban az is csak 1 óra!+ A térképen van szűrő gomb ugye az Ő – Ú betűkkel navigálsz a B-vel meg lehet szűrni mit keresel!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9799 üzenetére
Igen én is csak tegnap vettem észre, de találtam egy angol versönt remélem elmondja a lényeget a többit itt leírtam (az kamu faction összege mára már feleződött!!) van egy pár link benne, olvasd el mind!!
A gyors kp. lényege elküldesz 20 embert a barátlistádról a legjobban fizető faction küldikre 10db van (keresd meg őket) tehát 2-2 embert kell és dől a lé!
A sztorit told végig élvezetes is az ott adott gyenge kocsikkal és nem túl hosszú. Van amit nem tudsz majd megcsinálni egyedül, legalábbis nekem nem ment (a ládaszedegetést) arra hívnod kell valakit segítségnek
Nekem egy hét volt napi 1-2 óra játékkal, de nekifeküdve 1-2 nap alatt letolható. Ott kapsz jó sok perk-et, ha tettél a duplázóra a többit meg majd megveszed játékpénzért, esetleg vásárlás előtt átpakolod!Még egyszer: ez is fontos!!
„Na, megy a fejlődés. Nekem a Zoe engedett 20-as szintre felépített Dirt autót venni, meg persze 10-est is, de nyilván a 20-asra nyomtam rá.”Ne nyomj rá hanem …
Ha egy új kocsit a megfelelő spec-re akarod átalakítani ne nyomj rá egyből hanem a jobb nyíllal menj a 40-es szintre így sokkal olcsóbban, erősebb járgányod lesz.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9780 üzenetére
Írtam már neked mit csinálj, a perk mindenképp kell igaz nem mind, de pl. hogy nitróval tudj indulni vagy hogy erősebb legyen ahhoz is kell!
Perk kell a max. végsebesség, gyorsulás, fékhatás eléréséhez és a jobb irányíthatósághoz is.
Régen platina szintnél 1299, most 1497 a maximális autó szint ennek eléréséhez kellenek a megfelelő prek-ek, de az autó vásárlás, tuningolás, javítás, stb. is olcsóbb, ha van rajta perk-ed. Igaz lehet resetel-ni, de az elég időt-rabló. Ezért írtam a sztoriba tegyél először a perk duplázóra, hogy kevesebbet keljen venned, mivel nem olcsó 100.000 Bucks/db.
Tehát, ha nem tolod végig a sztorit, nem lesz meg mind a 6 sor a perk tábládon, így azokat nem is tudod fejleszeni!!A CC-t ne szórd el, mert azt nem tudsz venni csak valós pénzért, vagy ha meglesz a WR/CAU akkor nyerhetsz is. Perk-re el lehet költeni, de mivel azt venni is lehet nem érdemes inkább csak CC-ért vehető autóra célszerű.
Gyors kp. szerzés az összefoglalóba, de ahhoz is perk kell mivel 1 barát elküldésével nem 100% a nyerés legalább 2 megfelelő szintű kell, ahhoz meg mi kell …?
A sztorit végig kell tolnod, a szatellit antennákat fel kell fedezned ez ilyen játék, ha nem teszed mindig hátrányban leszel.
Különben nem értem miért zárkózol el ennyire a sztori küldetésektől a játék legjobb része sokan újrakezdtük volna, de sajnos nincs lehetőség rá! Vagyis lenne csak egyesével kéne kimazsolázni melyik jön a másik után.Megj.:
Egy lehetőség van a sztori kihagyására (de lehet ahhoz is kell?), ha megveszed a WR/CAU-t, mert ott a summit PvP-kben a gép adja a kocsikat mégpedig mindenkinek egyformát, egyforma szinttel.Megj2.:
Ha egy új kocsit a megfelelő spec-re akarod átalakítani nem nyomj rá egyből hanem a jobb nyíllal menj a 40-es szintre így sokkal olcsóbban, erősebb járgányod lesz.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Nem értem mi a gond?
A WR-el megvehető motorok:BMW R1200 (S, D, R)
BMW 1000RR (P, C)
Ducati Diavel (P, C)
Ducati Monster 1200 S (S, D, P, C)
Ducati Panigale R (P, C)
Indian Scout (S, P)
Kawasaki Ninja H2 (P, C)
Kawasaki Z1000 ABS (P, C)
KTM 1290 Superduke R ABS (P, C)
KTM 450 EXC (S, D, R)Ezt akárhogy számolom 24 spec. + 10db full stock! Ennyi nem elég??
Amit nem tudsz megvenni pedig csak 5 típus (11spec.):
Kawasaki GPZ 900 R Ninja (P, C)
Ducati Hypermotard (S, D)
Indian Chief Dark Horse (S, P)
Kawasaki KX 450F (S, D, R)
KTM 1190 RC8 R (P, C)Nekem speciel csak a KTM hiányzik igaz a C-s verzió kicsit (nagyon) ocsmány lett.
Megj.: ne a kereskedésben keresd őket, hanem a garázsodban a táblán.
[ Módosította: tiv83us ]
-
UFO1
senior tag
válasz ForRedGlory #9742 üzenetére
Nálam sokkal simábban fut a játék, ha Borderless-re van téve a felbontás nem full screen-re!
-
UFO1
senior tag
Igen, de a gépigény Q9300, az 5440 kb. Q9550 szintjén van. Igaz a WR kicsit (nagyon) elcseszte a optimalizálást, a beta 2 magon is full simán futott!
Nekem is hasonló van a gépben csak az 5460-as (Q9650) és nincs lag 30 FPS szinte mindig megvan, igaz itt pihen az asztalon egy i5 lappal együtt csak időhiány a táp híján még nincs összerakva.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz MrDerekas #9715 üzenetére
Win 10? Nem kell irtani, ki kell kapcsolni!
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Elvileg így kéne bejönnie HQ-ba az utolsó roncs megtalálása után, de nem jött be a táblán sincs. A kereskedésekben nem néztem, mert oda nem is fér el az összes kocsi, de átnézem.
Most nézem kicsit félregépeltem a full stock-ot.
(#9697) Emunem
A listában sincs![ Szerkesztve ]
-
-
UFO1
senior tag
válasz laskr99 #9652 üzenetére
Kipufogó tűz jópofa nem hallottam még így leírni, valószínű a nitro-ra (NOS) gondolsz.
HQ-ban a perkek-nél tudod aktiválni, hogy verseny kezdeténél is feltöltött legyen, ill. az erejét is tudod növelni. Érdemes beleolvasni az összefoglalóba.A billentyű beállításoknál keresd meg és tedd oda ahova neked tetszik. Arra már nem emlékszem jár e alapból vagy el kell e érni valamilyen szintet.
Más: Valaki nem tudja ugye a mobile mechanic eltűnt a mobilról akkor nem is lehet csak a garázsban javítani?
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9613 üzenetére
Szeva!
A sztorit mindenképp told végig mert úgy nyílnak meg az egyes területeken lévő spec. műhelyek!
Az összefoglalóba is érdemes beleolvasni pl. gyors kp. + perk-ek!! Műhold antennák feldetitese, roncsok, stb.
Mindenképp a perk duplázóra tegyél először!!!Azt hittem soha nem látlak már ebben a játékban!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz Lathronos #9527 üzenetére
Ha szereted a kemény meneteket (némely brutál kemény) esetleg festegetnél autókat (elég komoly szinten) akkor NFS 2015. Ennyit simán megér!
A kocsi hangolása nem könnyű annyi állítási lehetőség van, de én nem bántam meg!
Ezért is töröltettem az egyik hsz-ombol az off. részt, mert rájöttem a be kell áttiltani a járgányokat![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz batai15 #9494 üzenetére
Neked is csak ezt tudom írni, egy hátránya van a PS verziónak, hogy innen kevesen vannak azon, de persze biztos van magyar, ha ez szempont és sajnos a platformok közt nincs átjárhatóság (valószínű másik szerveren vannak)! Volt aki ott tolta és azt írta, hogy a PC-s verzión lévő hibák ott nem jelentkeztek.
[ Módosította: CoolMan ]
-
UFO1
senior tag
válasz Vadernagyúr #9463 üzenetére
A játék teljesen használható a sztori kifejezetten jóra sikerült és kellően nehéz az ott használható gyengécske járgányokkal, bár egy kicsit talán rövid.
Gyűjteni is van mire egyrészt alkatrészt partolsz meg minél több kp.-t, hogy meg tudd venni az óhajtott kocsit, kiegészítőt, stb. Persze vannak bug-ok, kapcsolódási gondok (nálam egyik sem jelentkezett zavaróan).
A terület nagy van mit felfedezni, ha belevágsz írj és segítünk mit hogy kéne, de az összefoglalóba is érdemes beleolvasni sok hasznos infó van ott is!
Megj.: érdemes a Wild Run-t is beszerezni, ha motorozni, drift-elni, gyorsulni (drag), vagy nagykerekűvel autókázni is szeretnél.
A Calling All Units kiegészítő csak akkor fontos, ha rendőrként szeretnéd ütni – vágni a népet, ebben benne van a WR is.
Természetesen az alapjátékkal (ingyenes is volt lehet valaki tud is adni egy nem használt acc-ot) is el lehet lenni, de pl. summit-on csak WR tulajként tudsz részt venni és az napi/havi kihívásokat állít eléd természetesen, ha részt szeretnél venni rajta!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz Szoszo94 #9396 üzenetére
Szerintem fontos neki a fizikai 4 mag sokkal simábban fut így, 2 magost húzhattam bármeddig akadt és maxon pörgött.
(#9410) szami777
Menj az R-es H1-el az mindenhol átmegy nem lökik le, részemről örülök neki. hogy kicsit nehezebb lett az offense a peccs előtt nem volt ilyen, hogy az aszfaltos menekülés vége földúton van (mondjuk engedhetné a jármű váltást is), ja meg szerencsé(m)re sokkal agresszívabbak is lettek a sünök.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Milyen OP rendszer, ha Win 7 akkor kell az SP1, gondolom DX 11 van különben nem fog menni.
Volt régebben ilyen hiba ezt olvasd el, hátha segít. -
UFO1
senior tag
válasz Barthezz2 #9336 üzenetére
Volt már róla szó kiüt nyomsz egy R-t betesz utána és mindjárt vége is az üldözésnek!
-
UFO1
senior tag
(#9287) regener
Igen azt láttam csak az fizetős ingyé meg nem találtam (ha valaki tud jöhet pü-ben), viszont a Vireio Perception ugyan azt tudja csak át kell irkálni 1-2 dolgot az ini fájlokban. Sajnos ez a játék nem szerepel a listában aki esetleg nagyon vágja mit hol kéne átírogatni szívesen venném ha leírná.Más:
Engem speciel nem érdekel mennyi autó van, úgy is spec-enkén csak 1-2-t használ mindenki, nem kell különleges extra, a grafika nekem megfelel még a visszapillantó sem érdekel, viszont ha már online a játék legyen is az (azért ne legyen már minden autó ugyan olyan gyors és jobban térjen el a karakterisztikájuk!)!!Tehát legyen free-ben több autó a környezetemben (20-30 valós játékos), mert így tök kihalt ez az órási map.
A küldetéseket csak úgy lehessen platinára megcsinálni, ha valós ellenféllel játszol, mert így 99%-ban ez egy szervereken futó offline játék (online több pont, XP, stb.).A summitot is csak akkor lehessen platinára megfutni, ha nem magaddal, ill. a boot-okkal játszol!
A hó végi csak online (online ellenfél ellen) legyen!!
Persze legyen single player mód is a pályákat nem árt gyakorolni, de ha akarsz fejlődni, keresni, stb. menj valós ellenfél ellen.
Azért az röhej, hogy alig találok ellenfelet/társat a summit online pályáira, ill. a PvP-re.És ami nagyon hiányzik egy normális tuning rendszer ami változtatja is az autó viselkedését.
Normális és sokkal több kiegészítő body, szárny, felni, stb.
Ja igen és legyenek matricák és színpalettáról választott festő rendszer ez az előre beállított kocsiszínes marhaság már 10 éve is béna volt.Bocs régebben már írtam hasonlót, de akik akkor olvasták már nem nagyon néznek errefelé.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Valaki próbálta már VR-ben játszani és ha igen hogy kell. Nem a szemüveg vételre és a megfelelő telóra vagyok kíváncsi hanem mit hogy kell utána (spéci meghajtó progi kell e, kép a telefonra varázslás, stb.).
Így legalább arra néznék amerre szeretnék! -
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #9090 üzenetére
Ja nem úgy értettem az automatát hanem a szakállas, szemüveges, bőrjakos csóka nem nyúl a váltóhoz csak mikor 5.-be vált. Az elejét figyeld!
Lehet olyan sebességgel indult(ál), hogy nem merte elengedni a kormányt?!.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #9087 üzenetére
Na ne basz még egy fajtárs (melyik naprendszerből )!!
Mi az a sofőröd elfelejtett váltani 1-2-3-4-be az elején vagy addig automata a járgány utána meg manual?
Ja el (te is gondolom DiRT Rally) nem sok időm van manapság játszani, viszont pár hete feltűnt egy régi cimbi (tutuhawer) ő pont úgy rá tud állni 1-1 pályára mint te teszed és nem is kutyaütő egy versenyző.
Nem tudom fut e a játék nála, mert az újbóli telepítés szerintem még mindig hibás nekem is ki kell lőnöm a letöltési/frissítési? képernyőt, mert különben nem indul el csak feladatkézöböl az insall helper-t kilőve pedig csak egy fájl ellenőrzést csináltam pár hónapja.Más:
Érdekes benéztem pár napja a DiRT3-ba és 8-as lobbi fogadott multiban pedig az már hány éves játék.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Most hogy is van ez mi a különbség WR és a CAU között?
CAU-val meg tudom venni az új kocsikat/motorokat + a rendőrösöket, ill. tudok ezekkel üldözni gyanútlan játékosokat és van pár új sztori küldetésem.
Ennyi az egész? Vagy …?[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #8633 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá a legnehezebb beállítással (hard) és lehetetlen nézetből tolod (belülről) ráadásul kormánnyal ami nagyságrendekkel felértékeli az elért idődet.
Azt a Viper-es fickót nem is értem, hogy tudott hátulról annyit menni nálam bill-el irányítatlanok úgy a járművek igaz ö gémpaddal megy, de akkor is. -
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #8583 üzenetére
Miért jó lett volna az, ha átugrod az öblöt (persze így lehet aztán időt nyerni )! Ugye nem belülről mentél 57-et, mert lassan avatárt kéne cserélnünk. Különben érdekes, hogy neked most csúszik jobban szerintem pont a WR óta tapadnak jobban a járgányok.
(#8603) }{3@Đ$}{0ot
Gondolom te sem bill-el tolod.?!Más: segítsen már valaki mit töröljek, hogy eltűnjenek a játék beállításaim (melyik fájlt honnan és nem szeretném az egész játékot), mert nem tudok semmit elmenteni, úgy hogy meg is maradjon.
(#8611) PcCar
Nekem ez az xml fájl átírogatás sosem működött, hiába írtam át bármit mikor beléptem szépen visszaírta a játék az eredeti értékeket.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #8536 üzenetére
Ha már így visszanéztél tolhatnál egy Leaving LA-t kormánnyal, fal nélkül, HC-ban (+ videó), hogy lássuk mennyi az annyi! 👅 👍
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz Krisz0418 #8241 üzenetére
Ez a játék ilyen optimalizálás = 00, e miatt szinte tök mindegy milyen vasad van és milyen felbontáson játszol! (sokkal gépigényesebb játékok is simán futnak, de ez akad). Amit tehetsz átteszed a képméretnél borderless-re és nem kézzel állítod a minőséget hanem custom-ra teszed. Pár FPS-t nyersz vele.
Különben mostanában nálam is akadozik (meg meg áll a kép) lehet a lentebb leírtak miatt? Előtte nem volt hasonló hibám.Más:
Nálam is előjött a 6/6 betöltési hiba fel akarja telepíteni a Windows6.1-KB2670838-x64-et (pedig már rég fent van), mert én balga csináltam egy fájl ellenőrzést a játéknál hátha működésre tudom bírni a menü mentést úgy, hogy meg is maradjon. Nem marad meg viszont most vagy a nemre kell nyomnom mikor kiírja a frissítést vagy kilövöm az install helper-t feladatkezelőből.
Valakinek egyéb ötlete?
Annak még jobban örülnék, ha megmaradna a beállításom pl. mindig HC-ból kezdek, mert amikor még jó volt oda volt téve.(#8245) hunfatal
Le kell menni talajszintre (ESC) csak akkor frissít és hozzá is adja, ugyanez a helyzet a földön, ki kell ugrani a világűrbe (M), ha nem adja hozzá a nyert kp.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Ez fog bekerülni az összefoglalóba a perkek-röl amit Elims fordított kicsit átfésülve + 2videó.
Az alapjáték végigjátszása, ill. egy kis bemutató a WR-ről természetesen nem maradhat ki a könnyű kp. szerzős videó sem. -
UFO1
senior tag
Az hogy mi a leggyorsabb szinte nem is nagyon számít, kivéve oválon vagy nagyon egyenes szakaszú versenyeken. Pl. Miami-tól balra a tengerparton van egy P küldetés (kanyar kanyar hátán) és ott a Zonda F-el mentem a legjobbat, mert sokkal jobban tapadt, mint bármi más és viszonylag gyors is.
(#7989) tixem
Pedig javíthatnák már!! Amíg nem volt ingyenes általában elsőre mentem egy 500. helyet (tisztán) drag-on, most 2-3-ból csak 900-lettem. A sok ingyenes vérpistike mindig kihasználja a hibákat + esetleg külső progikat! A rükverces bugot a sivatagban is kijavították talán ez is sikerül valamikor.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
+ Régebben próbálgattam az oválon mi lehet a legjobb és a Viper gyorsult a legjobban NOS nélkül (nitrója az harmat gyenge) és az tartotta a legjobban a sebességet a kanyarban. Végre nem tudom, mert free-ben egyedül mentem, de én azért csak megmaradok a jó öreg króm CTR-nél. Csukott szemmel is végigmegy mindkét kőrpályán!
-
UFO1
senior tag
Volt más sokszor szó róla ezeket ajánlom figyelmedbe: 1, 2, 3.
Aventador,-t rég nem próbáltam az csak a Salt Lake-i kieséses csúszkálásban volt top járgány, de ami késik nem múlik gurulok vele párat.
(#7977) tixem
Ja, ja az a Salen az nagyon megy régen nem fordult és mivel nincs meg nem tudok véleményt írni, csak a F.S. próbáltam pár hónapja, de az jobban irányítható mint a megjelenéskor. -
UFO1
senior tag
Na igen ez lett volna a Bugatti konvoj (későn volt már +1 t?! ), azért érdekes meg lehet csinálni a sebességérzetet 200-nál is nem kell mindig a 400!
Azért az is érdekes, hogy a kocsi hangokat mennyivel erőteljesebbé tették lehet érezni, hogy van benne erő nálam itt max-on is nagyon csenevész mindennek a hangja.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Nem sokat mentem ezzel az új Z1000-es Kawasakival csak a Mazdás pályán pár karikát, de szerintem C-ben ez fordul a legjobban olyan P-s KTM-esen.
Ja és még mondja valaki, hogy nagyon túloznak a játékban a sebességekkel!(#7967) regener
Én meg pont, hogy azt várom, hogy brutál HP-s kőkemény rendőrhad legyen ne ez a lepkefing ami manapság van, nehezen áttörhető Rhino sorfallal, dupla szögest dobáló helikopterekkel, konvojban támadó Bugati-kal, stb.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Egyáltalán nem mindegy mivel mész drag-on az sem mindegy milyen alkatrészek vannak benne! Elárulom a gyorsulás a menő nem a speed és főként nem a fék. Itt egy teszt a drag-ról.
Különben a 4 perfect sem szentírás nekem jobb időm van néha ha 3.-ban bad-id huzatom annyi a hátránya, hogy 2 kerékre áll és elkezd kacsázni. Nem szoktam kuplung bugozni, de elsőre CTR-el kb. 500. helyet megyek, ha kicsit jobban ráérek akkor kicsit előbbre is sikerül végeznem.Az ingyenesség egyik hátránya, hogy jön vele a szemét a sok kis vérpistike (és esetleg tolja a csalást is), mert a fizetőst nem tudta volna megfizetni.
Írtam már: szerintem a Charger a legjobb drift-re, ha hosszú nyújtott kanyarok vannak, ha szűk a pálya RX7, vagy BMW M5 esetleg Focus.
(#7823) tixem
Hill climb-en meg a monster Hummer-t használom a legstabilabb nem pattog kicsit nehezen fordul, de szokható. Néha a motorok a jók, ha nagyon meredek a lejtő és sima a terep.+ A drift-nél nem mindig számít hányas szinten van az leginkább akkor fontos, ha emelkedőn megy a pálya, mert akkor oda már kevés a 800 lvl.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #7717 üzenetére
Szerintem a térkép mérete pont megfelelő ugyebár az USA-ról van szó tehát nem lehet kicsi a valóságban sem az. Így is le van butítva rendesen és nem is ott van minden ahol a valóságban, ezt akkor vettem észre amikor a Hollywood feliratot kerestem és teljesen máshol van a Google map-on mint itt.
Ez a 8 ember egy világban valóban egy baromság legalább 12 vagy 16 kellett volna, de egy 20-30-as lenne az igazi. Valószínű az optimalizálatlanság miatt nem bírnák a szerverek a 8-nál többet ezt úgy ahogy van elcsesztek. Legalább azt megoldhatták volna, ha haladok a térképen mindig az ott tartózkodó 8 játékost lássam, mert ez vagy működik vagy nem, de inkább az utóbbi. Azt is el tudnám képzelni, hogy térképnézetben lenne egy olyan menü, hogy játékosok és ott lehetne váltani a világok között 10-20-30 közül és lenne barátlistás opció is mikor csak őket dobná be. Sajnos a játék lényege sem valósul meg, mert szinte lehetetlen crew vs. crew versenyt hívni ki sincs dolgozva pedig ez lenne a játék lényege.
Különben a WR-t is csak összecsapták (ezért van a sok hiba + az indokolatlanul megnövekedett gépigény), mert gondolom látták egyre kevesebben játszanak és kellet valami ütőset kihozni a NFS 2015 ellen. Most a Forza miatt jön a rendőrös üldözés a la NFS HP.
A HP az egyik kedvencem a béna irányítás ellenére remélem itt is jól lesz megcsinálva és nem lesz olyan lepkefing a gépi rendőrbácsi üldözése mint jelenleg, mert pl. egy C-s Kawa-n ülve egy erősebb gázadással le lehet őket rázni. -
UFO1
senior tag
Nem hinném mivel bármilyen gémpaddal lehetne játszani, de ha sikerül belőnöd akkor leírhatnád ide vagy nekem pü-be mit hogy kell, mert régebben próbáltam az emulátort beállítani egy nagyon olcsó cucchoz, de az istenért nem akarta. Sajnos a saját driver-ével nem sokra megyek túl érzékeny a legkisebb joy mozdulatra is majdnem keresztbe áll minden kocsi.
(#7576) xenon2
Jaaaa, … azért volt most is valami 400.000 feletti kp-d a summit PvP-n.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #7566 üzenetére
Azért én az RT35-ről lebeszélnék mindenkit irányíthatatlan egy jószág a X6 is billeg mint egy bálna. A 3400K viszont precíz gyors, nem is kell annál jobb!
(#7565) FehérHolló
Újra: Ajánlott autótípusok teszt alapján (gyorsaság, irányíthatóság). -
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #7468 üzenetére
Nem 8 hosszú küldetés van hanem 9 (régen volt még 2 csak lecsökkentettek és akkor a nyerhető összeg dupla ennyi volt és ha jól emlékszem 3 óránként lehetett újraindítani, tehát dőlt a lé rendesen) és 10-re tudod elküldeni a barátokat, de már leírtam.
(#7492) Elims
Jó fordítás és fontos, ha időm lesz átnézem esetleg kiegészítem és beteszem az összefoglalóba.(#7535) }{3@Đ$}{0ot
Hozzáadja, ha nem látszik egyből akkor M → ESC általában megoldja!(#7551) Elims
Ha lehúzod a gémpadot és rádugod a kormányt akkor azt állítod és meg is marad a beállítás, ha visszadugod a joy-t akkor annak a beállításaid fogod látni (legalábbis PC-n így van). Sajnos nálam ez a mentés nem működik valami megmagyarázhatatlan hiba miatt!(#7553) xenon2
Te biztos valami bot vagy a játékból nem?
DE!![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz StormLine #7449 üzenetére
Melyik konfig fájlt nézzem, hol van? Amit írtál → C:\Users\xxx\Documents\The Crew\Config az nem írásvédett és én nem is nyúltam hozzá. Nálam hibát ír normális mentés (enter → esc) után, akkor ez csak nálam lenne?
(#7459) COLBrattShaw
Mennék én úgy ha normális fizika lenne, de nekem ez nagyon ingoványos irányítás, „normális” játékban kikapcsolom a segítségeket ahol érzem mikor és miért csúszik. A valóságban elég sokat kocsikázok napi szinten (igaz nem 200 felett) és nem hiszem, hogy át akarok szokni ehhez az fiz.., irá. nem tudom mihez, mondjuk azt sem értem aki úgy megy, hogy csinálja, lehet ufo? -
UFO1
senior tag
A menüben pl. ha beállítod a HC módot (vagy akármi mást) és el akarod menteni hagyományos módon nem tudod (enter → esc), mert hibát ír ki ez kb. már fél éves hiba és szarnak rá pedig írtam annak idején a support-nak is. Nekem minden belépésnél vissza kell tennem F.A.-ba, mert mikor még jó volt HC-ban maradt.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Én azt sosem nézem, nem tudom egyáltalán fontos e, a végsebesség meg amúgy sem nagyon számít hacsak nem teljesen sík terepen mész olyan meg R versenyen nem nagyon van. Inkább az acc. alkatrészek amik segítenek, persze van eleve lassabb jármű ezt ki kell tapasztalni, de pl. a Hummer pont azért jó nagyon hullámos szakaszon, mert nem repked össze vissza.
Nálam az alacsonyat ugró nem ficánkoló járgányok a favoritok jó köztes lehet pl. az ingyenes Buggy is.
Ami még stabil az a 3400K az új RT35 és az 5 ajtós Mini. Végre meg szerintem a Challenger (ezt csak később próbáltam a tesztnél még nem volt feltekerve) az egyik legjobb valamelyik summit-on az vált be, de csak nagyon lapos tájon, mert hullámoson vége van.
A Silverado pont középtájon van gyors is kevésbé ficánkol, de sok Ford-al és Dodge-al, stb.-vel is lehet találkozni a PvP-ken ki mihez szokott.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
E5460-al 3,16-on, GTX 560OC alapon 30 FPS alá csak ritkán megy olyan 27 mindig megvan városi forgalomban is.
És nem csak CPU igényes a játék, hanem eszi a RAM-ot is, ha csak 4 van benne elég neki, de ha dobsz neki még 4-et azt is szépen megkajálja igaz így sokkal több mindent tud betölteni (forgalmat, tájat, stb.).És utoljára mindenkinek!!
Ha borderless-re teszed a felbontásnál nem full screen-re akkor kb. 10 FPS-t nyersz!
Legalábbis nálam![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz szami777 #7387 üzenetére
+(#7386) cyberkind
Itt leírtam mikre érdemes figyelni az újaknak (kp. gyűjtés, CC, stb.)!
A legjobb autók, motorok.
Kiegészítve: a Pagani-k általánosságban a legjobbak, a Zonda jobban a tapad a Huayra kicsit gyorsabb, de nehezebb úton tartani, nagyon kacskaringós pályán meg a Mini a favorit. A La Ferrari gyorsulása talán a legjobb csak nagyon szeret csúszkálni végre is elmarad a Pagani-któl.
R-be ma láttam, hogy van RT 35 mivel ez a legjobb D-ben a kocsik között fel is rántottam 1299-re és nagyon jól muzsikál. Nem szitál be ugratok után, laposat ugrik, az hogy milyen gyors még nem tudtam kipróbálni, mert kifagyott a PvP.(#7398) CJ4567
Ott a link leírtam![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
De az már csak a másikon múlik akar e veled menni. A cseten (F3) is írhatsz neki (jobb oldalon látszik ki van a te világodban) és ha véletlen észreveszi (nincs bezárva nála) akkor mehet a kocsikázás.
(#7330) Pecc
Feljebb leírtam amúgy 8-an.Más: Majd pár új user-t én is bejelölök a nevem meg elég érdekes lesz leírva, de magyarul is érthető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Akinek valami gondja van a telepítéssel talán ez segít régebben is volt hasonló hiba (1-et javítanak 2 hibát betesznek ez a valóság sajnos) több heti küzdés után sikerült feltelepítenem a linkben szereplők szerint. Csak Win7 prof.-on indult ult.-on nem.
Win8-on sem ment a 8.1-et meg a gépem nem bírja. A röhej az, hogy jó párunknak ment sima Win8-on és 10-en is pedig a support szerint az nem támogatott!(#7282) StormLine
Lehet rosszul fogalmaztam. Behívod crew-ba indítasz magadnak egy „sziget kör” FDC-t. Természetesen ö nem fogja látni a kapukat de mivel egy crew-ban vagytok látni fog téged és tud menni utánad, neked meg nem kell állandóan kiugrálni a térképre újraszerkeszteni a GPS útvonalat.(#7301) Zoltan89PC
Úgy alapból nem nagyon fogod látni kicsit elcseszték az egészet, de ha simán behívod crew-ba látni fogod! 4-en lehettek egyszerre. Lehettek 8-an is, ha valaki csinál egy másik 4-es crew-t és indíttatok egy crew vs. crew versenyt, akkor 8-an is mehettek együtt és az abból való kilépés után is látni fogjátok egymást csak nem szabad nagyon eltávolodni egymástól(#7311) }{3@Đ$}{0ot
Neked és másoknak is ott van jobb felül a játékoslista oda is fel lehet iratkozni.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz Balathruin #7278 üzenetére
Szerintem csak javít mindenen nekem akadt f.s.-ben így meg nem.
(#7280) StormLine
Behívod egy FDC-be és van neki is szigetkör izé kontinens vagy országkör!?[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz Balathruin #7237 üzenetére
Csak a feletted levő hsz.-omat kéne elolvasnod és egyből lenne 4:3, 5:4 vagy akármilyen képarány!
(#7271) OceanStorm
Nincs itt semmiféle programozási gond ez mindig ilyen volt csak ritkán jött elő, most kapott a játék több 100, 1000, esetleg 1.000.000 ingyenes felhasználót és egyszerűen nem bírják a szerverek.(#7276) Hugeshift
Felül jobb oldalt van a játékoslista oda feliratkozhatsz, ill. találhatsz barátokat is![ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #7232 üzenetére
Miért zavarna bele? Ki, hol írta? Ez nem egy külső cucc mint pl. az MSI afterburner, Fraps, stb. ami egy külön progi és valóban levesz a teljesítményből a gyengébb gépeknél.
Nyugodtan kapcsold be nekem az épen minimum gépigényemmel majdnem minden high vagy ultra és szinte mindenhol megvan a 40-60 FPS uPlay kijelzéssel!Különben érdemes full screen helyett borderless-re tenni akkor hozzáigazítja a kijelzőhöz a felbontást nekem úgy fut a legsimábban!
(#7223) SyMbioTe
Ez a Ken Block mindenhol ott van? Dirt, NFS, FH3. Bírom a fickót és egyáltalán nem sajnálom tőle amit kap ezekért, mert kitolja a szemét a vasaknak és a gumival sem spórol. Én is hasonlóan tolom tökig gáz mindenhol (persze csak játékban).
+ 1 videó (nem friss), csak az autók miatt, ja meg hogy legyorsulja a Veyront az sem kutya fas.a!?[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Na akkor csak próbálj más járgánnyal végigmenni a jeges utas küldetéseken, PvP-ken (meg nem mondom fejből melyek ezek) az Agera magasan a legjobb, legstabilabb talán az Aventador tud még labdába rúgni mellette csak az nagyon szeret keresztben csúszkálni!
Nem mellékesen egy kuriózum autóról beszélünk amiből a valóságban nagyon kevés példány készült!
Megj.: amit írtál nem kell off-ba tenned, mivel a játékhoz tartozik (szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Sokszor volt róla szó, ha rákeresel a nevemre találsz még pár fontos infót.
Segítség újból!Megj.: ha PC-n tolnád sokkal több mindenkivel tudnál innen menni, különben mennyien vannak PS-en a summit-on, mert itt az átlag 5000-es létszám a semminél is kevesebb. Egy ilyen volumenű játéknál 2, de inkább 3 nullával több játékosnak kéne lennie (5.000.000!?)!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #7038 üzenetére
A drag-ba csak gyorsulás alkatrész kell (mint régebben írtam szinte mindenbe az kell) leteszteltem vegyesen, csak speed-el, mindenhogy, de így jobban tartja a sebességet különösen, ha emelkedő van a pályán és így is eléri a 600-at.
Ha valaki rekordozni akar 4-es crew-ban kell menni, mert akkor tudják egymást húzni és a CTR 615 körül megy így végre, ha jól emlékszem (talán 620-is?). Lehet, hogy jobb, de a kuplungosat nem próbáltam.Régebben xenon2 kollégával így 20. hely körül mentem egyszer mikor még napi szintem toltam a játékot, de még ... !?
Nem akarok ötleteket adni, de ö(k) így vannak szinte mindenben elöl.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
A tuning műhelyben ingyen nézethegheted a külső kiegészítőket, szárnyakat, stb.-ket, kivéve ha megnyerted/megvetted azokat, mert akkor átkerül HQ-ba. Különösen azért, mert a szárnyak a stabilitást, irányíthatóságot is befolyásolják + vagy – irányban.
(#6994) COLBrattShaw
Nekem nem sikerült kikapcsolnom, max. kicsit mérséklődött a mozgás pedig belső nézetben állítottam, mivel máshogy nem is lehet.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Nem tudom mit kéne megadnia itt nem nyersz semmit csak kp.-t ill. minél magasabb szintre érsz annál jobb helyezésed lesz a summit-on.
Megj.: Ha nincs még megnyitva az aktuális summit akkor a F.D.S. 3. szint teljesítésekor megnyílik.
(#6929) noblem1983
Ha nincs meg az 5 ajtós Mini azt érdemes megvenni CC-ért.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Akkor tisztázzuk először is az FD. Stunt az nem verseny hanem különböző feladatokat kell teljesíteni pl. egykerekezés, hegyre fel, gyorsan menj ide-oda, stb., ha egyedül végzed minél feljebb jutsz annál előrébb kerülsz a summit ranglistán, ha megszakítod nem adódnak össze a pontszámok, hanem előröl kell kezdeni, tehát egyhuzamban kell teljesíteni. Van a csapatban végzett ott van olyan feladat mikor a crew master-t kell követni, mert csak akkor teljesül a feladat.
Ha nagyon kp. kell:
Küld el a barátaidat kamu faction mission-okra. 107.000/12ó
Játssz PvP versenyeket 10-15.000/futam
Indulj summit kihívásokon, ill. teljesíts skill-eket
Driftelj valamelyik repülőterén 2x szorzó esetén 2000/1perc
Ugrálj a sósivatag melletti dűnéken valami R géppel, esetleg Vegas alatt a szélerőműveknél a dombokon 30-50.000/5-10 perc
Vagy egyszerűen kocsikázz, driftelgess az utakon szinte mindenre ad kp-t.(#6901) noblem1983
Nem lesz 2 MX5-öd ez nem NFSW. Nekem mikor megvolt az adott kocsim CC-t adott, ha jól emlékszem 20.000-et.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Nekem speciel tetszik ez a rendőrös üldözéses mód, de a HP-ban igazán a nagyon kemény rendőrök teszik izgalmassá az offline részt: szögesdrótok + dupla szögesdrót. Azért ettől „többet” is ki lehetett volna találni!
Igazán akkor élénkülne meg az érdeklődés, ha az online felé telnék a népet.
A kővetkőző kiegészítő meg ennek alapján fog felépülni?[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Most látom elírtam R-re a leggyorsabb a Challenger, nem a Charger.
(#6884) satee76
Feladatonként nem 1 valamit nyerhetsz meg, hanem mindig ad valamit akárhányszor is ismétled. Summit-nál alkatrészeket (ha nincs meg az összes abból a spec-ből), más kihívásoknál akármi mást is optikait, festést, felnit, stb.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #6882 üzenetére
CTR drag-on a leggyorsabb.
Drift-et feljebb leírtam.
D-re ott a tesztem az a legjobb.R-re sok a választék Silverado elég jó, végre a Charger a nyerő, hullámos pályán Hummer vagy a csak CC-ért megvehető 5 ajtós Mini (na erre érdemes elkölteni a CC-t).
C-re leírtuk a 370z-nél nem nagyon van jobb és gyorsabb (tapad, könnyen fordul, gyorsul mint az istenverés) attól csak a 458 (valós kp. vagy SP) megy jobban, kanyargós pályán meg a Mini-t használom nem lehet ledobni az ívről.
Motorból (P, C) a Kava a jobb, jobban gyorsul, fordul és gyorsabb is a BMW stabilabb kicsit.
Megj.: különben, ha rákeresel a nevemre van pár leírás mik a „jobb” autó típusok!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #6873 üzenetére
Amit megnyertél egy adott kocsival azokat az alkatrészeket HQ-ban bármikor csereberélheted ingyen és megjelennek az adott spec-ben (és csak abban) a tuning műhelyben, ahol megveheted őket játékpénzért. Ilyenkor kell a perkeket átpakolni arra a specre amit tuningolni szeretnél, mert akkor jóval olcsóbb (ha nem tévedek 30%-al).
Tehát minden spec-ben külön kell megszerezni, érdemes summit versenyeken (vagy skill) gyűjtögetni, mert ott, ha jól emlékszem csak platina cuccokat dob, ha eléred azt a pontszámot. Régen simán kiugráltuk, de az manapság nem annyira ad inkább a sima speed vagy escape skill-ekre ad jobban.Nagyon nem befolyásolja 1-1 típust, hogy mi van benne (ezt sajnos nagyon elcseszték) természetesen a csak grip-el telepakolt kocsi jobban irányítható, jobban tapad, stb., viszont kicsit lassabb. Speed-nél magasabb lesz végre, de nem lényegesen. Nálam a versenyzésre használt kocsikba szinte csak gyorsulás alkatrész van, de van olyan típus amibe kell 1-2 másfajta is. Tesztelni kell, 1-2 fékkel jobb féktávot veszel 1-2 grip-el kicsit jobban irányítható, de egy alapjában csúszós kocsi sosem lesz villamos, ami meg olyan mint a gokart az sohasem fog csúszkálni ilyen pl. a Mini.
És ami fontos itt a látszólag optikai tuningok is sokat segítenek az irányíthatóságban pl. egy baromi nagy és egyben iszonyat ronda diffuzor tényleg odaszívja a talajhoz a gépet a szárnyaktól stabilabb lehet vagy éppen jobban fordulhat. Ilyen pl. a Huayra a gyári billegős első és hátsó szárnyakkal sokkal jobban fodrul, ha rádobod a legnagyobbat hátra stabilabb lesz, de kevésbé akar kanyarodni.
Ez könnyen kipróbálható egy drift kocsival telepakolt szárnyakkal (elöl-hátul-alul) alig fog csúszkálni!Ja igen és tesztelni bármit lehet ingyen (igaz üresen: full stock), ha megtalálod az autósboltban és nem muszáj azon a nyomvonalon menni ami ki van jelölve, de egy idő után visszadob a boltba.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #6870 üzenetére
Akkor most a következő cél, hogy mind a 11 alkatrészből meglegyen mind a 4 fajta. Utána sok-sok-sok … kp. gyűjtés, hogy a már megszerzett alkatrészeket meg tudd venni a többi kocsiba is.
Drag-hoz pl. a sósivatagban 2-3 óra alatt megyszerezhető az összes ami felesleges is, mert csak a gyorsulás és a speed alkatrészek a fontosak.
Monster-ből szerintem a Challenger az egyik legjobb nagyon jól ugrik és nem pattog el annyira, az R34 sem rosszz hullámos szakaszon viszont (vagy hegyre fel „Hill climb”) a Hummer verhetetlen.
A Laferrari is jó gép, de ha majd „beülsz” a Zonda-ba → u baz ez tapad a kanyarban is.?!!? Utána beszerzel egy Huayra-t → azt a ku.va ez olyan mint a Zonda, de sokkal gyorsabb.
Viszont gokartozni (4 kerékkel erőcsúsztatva kanyarodni ) csak a Minivel lehet motorházról, mint minden másnál is úgy a legstabilabb vagy bentről csak onnan sajnos nem lehet kilátni (tökéletesen).[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #6850 üzenetére
+(#6853) Fehdavee
Én a CC-t nem költeném perkre, mert most már megvehető játékpénzért is igaz kicsit megemelték az összegét, de ha csak napi 2x elküldesz 10×2 embert a kamu faction küldikre az már 2x107.000. Kicsi kocsikázás, PVP, summit, stb. és megvan a napi 4-5 kiló. A perkeket meg amúgy is le lehet nullázni, ha versenyre mész az azokhoz szükségesre pakolsz, ha vásárolsz, tuningolsz akkor arra.
Amúgy, ha már CC-s verda akkor az 5 ajtós Mini egy jó választás R-ben elég jól hasit nem csúszkál nem nem pattog el.
Ajánlott autótípusok teszt alapján (gyorsaság, irányíthatóság).(#6858) hakydakillah
Nem a kocsi lvl szintje szerint pakol össze PvP-ben hanem a rangod (rank) szerint. Általában, ha bronz vagy nem nagyon kapsz ezüstnél magasabbat kivéve, ha kevesen vagytok az adott világban.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Szerintem a Charger a legjobb driftre, ha hosszú nyújtott kanyarok vannak, ha szűk a pálya RX7, vagy BMW.
Más-oknak:
Grag-on gumimelegítés perfect-re utána gáz elenged, zöld lápánál nyélgáz perfect-nél (zöld csík) váltás. Nálam ez jött be, nem mondom, hogy nem kell gyakorolni, de így indul a legjobban.Volt már de … Drag cars tested
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz COLBrattShaw #6434 üzenetére
Nekem speciel pont a szimulátorok tűnnek könnyebnek ehhez képest, mert ott van egy érezhető tapadás itt + nem nagyon találom és ami a legfurcsább az autók hátulja tör ki kanyarban nem csak besokall (értsd: elkezdi tolni az orrát).
Ott van pl. Monza-ban (GTR Evo, segítség off + kormány) a célegyenesre ráfordító nagy parabola, ott ha túl gyorsan mész nem a hátsó kerék csúszik meg, hanem egyszerűen nem tudsz elfordulni és mehetsz a kavicságyba.Pár hónapja toltam kicsit a DiRT Rally-t (csak a gép ellen) bár nagyon nehéz és csúszkál az erdőben, de meg lehet fogni. Aszfalton meg tökéletesen lehet érezni az autó minden mozdulatát (sodródás, kézifékkel hajtű bevétel, stb.). Tudom nem egy RBR szintű szim, de nem is full arkad és ha már arkad annak nem az a lényege, hogy könnyebb mint egy igazi szimulátor?
Legjobb (legrosszabb?) példa erre a drift járgányok kezelhetetlensége amit egy valósághoz közelebbi szintre programoztak szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Ott van fent pár kormány beállítás az összefoglaló alján sőt az egyik magyar nagymenő név szerint is említve van aki ráadásul HC-ban tolja(ta) és az első 5-10-ben volt mikor még summit-ozott.
Nem tudom, hogy csinálta nekem sem sikerült tökéletesre állítani a kormányt, mert minimális késése még belső nézetben is volt, ráadásul megmagyarázhatatlan okokból olyannyira csúszóssá vált néhány járgány, hogy nem lehetett megfogni őket még F. A.-ban is.Érdekes módon ugyan ez a kormány tökéletesen és precízen működött pl. a GRID, DiRT, NFS Shift, NFS PS, NFS HP, F1, egyes részeiben nem különben a szimulátorok használatakor (pl. GTR Evo). Nem volt késés és érezhető volt az úttal való kapcsolat, tehát közvetlen volt. Itt ezt többek között nagyon elbaltázták.
Valamelyest javítható a helyzet, ha az érzékenységen visszaveszünk és adunk neki egy kis holtjátékot nagyjából 5-10 egységet a max. ill. a 0 értékhez képest. Sajnos autó és spec. típusonként is más és más beállítás a megfelelő.
Motort kormánnyal igaz nagyon furcsa vezetni, de nagyságrendekkel jobban fordul úgy, sajnos ez csak a plexi mögül megvalósítható hátsó nézetből rossz az irányítás nagyon beszitál.
Drag-os kocsi viszont úgy fordul, így mintha egy sima P-st vezetnénk! -
UFO1
senior tag
Nem a térképen kell keresni, mert nagy valószínűséggel másik világban van (layer), hanem shift + F2 (ott látszik játszik e a játékkal) és uPlay-ben kell neki írni (jobb felül ki fogja neki írni ki kereste), utána egyszerűen F és crew-ba kell hívni. Akkor már fogod látni.
-
UFO1
senior tag
Most nézem, hogy a mostani summit-os drift pályát én találtam ki és mentettem el mikor normálisra programozták a keresztben csúszós kocsikat, ott teszteltem őket.
Igaz akkor csak az íveken mentem kilincsel előre ahogy kéne, talán egyszer erre is rájönnek, hogy az a normális!?[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz ghostrider20 #6414 üzenetére
Tavaly karácsony előtt kb. 2 héttel volt hasonló hiba, akkor is valamit elcsesztek és nem lehetett feltelepíteni hagyományos módon csak ahogy leírtam. Nekem akkor a support azt írta, csak Win7 SP1-en és 8.1-en fut a játék semmi máson (értsd: nem kompatibilis mással! ).
Hiába írtam, hogy sok mindenkinek megy jelenleg is Win8-on, 10-en is ( aki nem telepítette újra) nem értette meg, hogy a hiba náluk van!!Próbáltunk sok mindent nem indult el, Win7-en csak a prof. verzión ment nálam, sima 8-on nem, másnál 10-en sem indult, tehát vagy szerzel/letöltesz megfelelő drivereket ehhez a 2 OP rendszerhez vagy vársz még kijavítják a hibájukat. Akkor ez kb. 2 hónap alatt sikerült is nekik.
Természetesen nem biztos, hogy ugyan az a hiba most is mint tavaly, de akkor másnak is sikerült a leírásom alapján feltelepíteni a játékot. Javaslom írj a supportnak, akkortájt még volt live cset (chat) most nem találtam.
Megj.: már kb. 1 hónapja hibás a játék menüje, mert nem lehet normálisan ESC-vel kilépni, ha változtatsz valamit és mindig visszaáll az előbbi beállításra, ha ki-be lépsz. Próbáltam gamepad-ot is beállani, de azt sem lehet menteni.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz ghostrider20 #6401 üzenetére
Volt régebben hasonló hiba próbáld meg ezt, hátha!
-
UFO1
senior tag
Pedig ha Mo.-on vennéd egy 15-20E nyernél ami egy jó minőségű új táp ára (vagy a lenti RAM KIT-é), ha használtan (amit írtam) akkor egy 40-50-es maradna abba már beleférne egy jól szellőző ház és 2×8GB RAM KIT-ben ami azért nem ártana egy ilyen konfighoz.
De ha nem sürgős pl. ebay még occób.
Megj.: RAM-ot csak KIT-ben 2×4, de inkább 2×8GB-ot!!
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz SyMbioTe #6380 üzenetére
Használtan egy 4460-at talán meg lehet csípni 35-ért, de 6400-at nem találsz 50 alatt és teljesítményben kb. egyformák, persze a 6400 14 nm, kisebb, fogyasztás, újabb, stb., de szinte észrevehetetlen a különbség.
2011 storno
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok