-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Elvileg így kéne bejönnie HQ-ba az utolsó roncs megtalálása után, de nem jött be a táblán sincs. A kereskedésekben nem néztem, mert oda nem is fér el az összes kocsi, de átnézem.
Most nézem kicsit félregépeltem a full stock-ot.
(#9697) Emunem
A listában sincs! -
UFO1
senior tag
Szerintem a Charger a legjobb driftre, ha hosszú nyújtott kanyarok vannak, ha szűk a pálya RX7, vagy BMW.
Más-oknak:
Grag-on gumimelegítés perfect-re utána gáz elenged, zöld lápánál nyélgáz perfect-nél (zöld csík) váltás. Nálam ez jött be, nem mondom, hogy nem kell gyakorolni, de így indul a legjobban.Volt már de … Drag cars tested
-
satee76
aktív tag
Én nem találok a térképen ilyen ikonokat (vagy ez valamilyen szinthez van kötve?)
Itt nincs olyan, mint a NFS Wordban, hogy egy versenyre ráállok és multiba nyomjuk?
Csak a multi miatt vettem meg ezt a játékot, a térképen vándorolni, singlet játszani stb. arra ott volt a TDU 2.
Csak az meg haldoklik.
Ettől meg annyira nem vagyok elájulva. Sokan ezt a játékot ajánlották az NFSW után, de ez engem inkább a TDU2-re emlékeztet (a roncsok keresése meg kifejezetten onnan van) -
COLBrattShaw
csendes tag
Azzal nincs is gond, en nem fogalmaztam jol. Ez foleg a "nagykutyaknal" zavaro, amikor valakinek 10mp elonye van legelol, de meg mindig minden kis tukkbe belekapszkodik, hogy tovabb novelje az elonyet.
Vegulis, mindenki masban talalja meg az oromet, szoval amugy sem konnyu hasonlo beallitottsagu versenyzokre talalni, ezert is jo osszehozni egy barati crew-t, ami jo, de egyben azzal el is veszik a veletlenszeruseg varazsa, amiben sokszor talaltam oromomet es persze káromat is.
tooolz:
A felbontast nem emlitetted, lehet az van 800*600-on!?
Emunem javaslatat tamogatom, mert lehet hogy kulon csak a crew profiljaban van valami elallitodva, ha pedig driverre gyanakszol, egy probanak visszaugorhatsz 1-2 verziot. Ha ugy tennel kiprobalhatod az uninstallt az AMD "tiszta uninstall" driver eltavolitojat. [link] vagy a Display Driver Uninstaller-t [link] bar lehet a ketto ugyan az, en nem hasznalom. -
Piftu85
csendes tag
Köszönöm a biztató választ . pedig régen szerettem most akartam kipróbálni a wild runt de akkor ezek szerint felesleges pénz kidobás volt
.
Akkor várom a csodát hogy valami jó történjen.Már sajna mindent próbáltam letöröltem újra raktam uplayt is többször is de nem .
Akkor te is "boldog " lehettél. -
COLBrattShaw
csendes tag
Az kemeny,
hat jahh, a Crew-nak teljesen egyedi atmoszferaja van.
Erdekes, nalam verseny kozbe meg soha nem fagyott a game, nalam mindig a lobbyba a rulettnal fagy meg.Haha, vicces pm btw. lol
Es se tudtam, hogy te Magyar vagy, ha jo lenne ha tenyleg lehet mar egyedi matricazast csinalni az autokra, palettas szinvalasztast pedig nem is emlitenem, mert olyan alap dolog.
Nem szoktam tul surun pvp-zni, valoszinuleg legkozelebb akkor megyek majd amikor az uj nyeremeny esedekes, foleg csak kruzolni jarok fel. Eleg jol tartom magam, de a "nagyagyuk" ellen nincs nagyon eselyem.
Sajna a pvp manapsag vagas/kiszelesites hegyekrol szol, en meg az uton vezetos tipus vagyok, ugyhogy altalaban egy szoros versenyel, ha valaki elonyt szerez egy ilyennel, el is szoktam venni a gazt, had vezessen elol, ha annyira szeretne ott lenni.Ezeknek a csavoknak nem csak jo palya ismeretuk van(ami nagy elony alapbol), de vagjak az osszes "kiskapu"-t is.
Szvsz a pvp akkor lenne tuti, ha bejelolheto lehetne a slipstream mentes, ill. a "hc" verseny, amiben ha 4 kerekkel elhagynad a palyat, kirakna az utra mint ha a reset gombot hasznaltad volna.
Speed skill-eknel alapbol szigorubb szabalyrendszer van, ahogy 1-2 kerekkel kigurulsz a vonalon, egybol nem szamolja a metereket. -
orc88
őstag
Procit eszi meg a játék a városokban, erdőben pedig a GPU-t. Én 8GB-al játszok mindent, Crew + Mozilla 3 lap + Skype, Steam, Uplay, Battle.net de még így is marad 1GB kb. Egy ideig volt 16GB is, de 1-2FPS-nél többet nem adott. Nézd meg YT-on az összehasonlításokat, nem sok játéknál ad sok +FPSt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
xenon2 Ez az UltraWide gaming valami elképesztően jó Crew esetében is. Teljesen új dimenzióba hozza a játékot szó szerint. Kár hogy menüben nem lehet kicsit részletesebben állítani aspect ratiot, fovot, ez mintha automata lenne teljesen.
Micsurin Akkor mégse jött be az Agera R? Én is arra gyűjtök elvileg, csak mint elverem a pénzeket.
Nekem bejön a kocsi, csak az a műszerfal valahogy nem az igazi. Ferrariba legalább van fantázia. Még amit kaptunk ajándékba CC pont az is megvan kb 140k, csak pl Ferrarihoz meg kevés. Agera esetében tele van adatokkal a kijelző, de mindegyik fake. Elég gagyi ez így. Némi fogyasztás mérés, vagy megtett km a kijelzőn nem fért bele a fejlesztésbe? Hihetetlen. -
Micsurin
nagyúr
-
UFO1
senior tag
A numerikus billentyűkön elfér az összes fontos gomb (gáz, fék, kézi, NOS, kamera nézet, hátra lesés, mini map méret, hasalás, egykerék, kürt, jobbra, balra nézés, stb.), igaz a num enter-t elszarták és nem lehet beállani (a beta-ban még be lehetett) így maradt a +, az irányítás nekem mindig a bal oldalon van (pl. Í, X).
-
csaba951
veterán
Igen, hogy szakadna rájuk az ég!
TheCrewGame @TheCrewGame 43 p43 perccel ezelőtt
RT @UbisoftSupport: We are aware of an issue accessing online services. Thank you for your patience. http://forums.ubi.com/announcement.php?f=717
-
StormLine
senior tag
Ja, olyan mintha sajnálnák a fejlesztésre a pénzt. Nem tudom, milyen összegek mozognak itt, de egy jármű elkészítése pl biztos drága. Modderek tudják mennyi munkaóra? Ha a WR utáni 1 évet nézzük, ha 2 havonta van új jármű havonta helyett, akkor máris megspóroltak 6 járművet. Lehet hogy most bukás volt nekik pénzügyileg hogy decemberben hogy nem tudták a Zondát CC-ért lenyomni a torkunkon, mert az érinti a jövőbeli járműveket is. Kíváncsi lennék hogy mit gondolnak.
A pályák elkészítése tényleg nem tűnik nagy munkának. FreeDrive Challengeben elég könnyú jó pályákat csinálni. De látni lehet hogy a fejlesztőknek még az FDCnél is jobb fejlesztőeszközeik vannak. Ők szabályozni tudják a checkpointok szélességét is. Akkor miért van ilyen kevés pálya? Talán sok idő alaposan letesztelni őket. Bár a summit pályákon még a botokra se kell figyleni. De ha sokat tesztelik akkor miért van ilyen sok levágás? Jó lenne ebbe is belelátni.
-
-
UFO1
senior tag
Teljesen más, tiszta fém (pillangók is) a kormánykerék igazi bőr. Csapágyas és állítólag tovább bírja mint egy G25. Annyival tud kevesebbet hogy ezen nincs bot váltókar. Egy a baj vele csak 270°-os, ezért az olyan játékokban (mint ez) amibe alapból nincs integrálva nehezebb az irányítás. Különben semmi gond vele, mert a valóságban sincs nagyon olyan autós verseny amiben ennél többet használnak, talán csak a drift, ha nincs áttételezve.
Ha tudsz piros MOMO-t jó áron vedd meg egy örök darab lesz.(#5475) sunny84
Ne ult.-et tegyél fel, hanem prof.-ot azon meg. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Futás, futópályák
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest