Hirdetés
- Elképesztően jó kihozatallal működik a TSMC-féle CoWoS
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- 300 dolláros Windows notebookokat ígér idénre a Qualcomm
- Felküzdötte magát a dobogóra a NAND flash lapkák piacán a kínai YMTC
- Olcsóbb SSD-ket eredményezhet a SanDisk és a Kioxia új 3D NAND flash lapkája
-
10000 - 9901
10743 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
én is a GTA-t nem arra használtam, amire a többség, hanem arra, hogy kiélvezzem a moddolt autókat, és repülőket.... TDU-san, vagy CREW-osan használtam

megyek csapok egy karikát ennek örömére
Jön vlaki? -
SyMbioTe
Ármester
The Crew 2: E3 2017 Cinematic Announcement Trailer
The Crew 2: E3 2017 Motorsports Gameplay
Béta jelentkezés:
thecrewgame.com/beta(#9995) Emunem
Azért még ne siesd el, ha 8 fő marad ennyi fajta járműre, na az lesz a kemény...Elég várósan néz ki, kifejezetten érdekel.

Bétára már jelentkeztem is.Emunem:
Néha nekem is eszembejutott róla a GTA, de ez nem feltétlenül gond
. -
Mike Farrel
tag
Béta jelentkezés:
Azért még ne siesd el, ha 8 fő marad ennyi fajta járműre, na az lesz a kemény...Hát én a gameplay első felén néztem egyet, ez a házon ugrálunk kocsival dolog érdekes. Mi ez Trackmania modern köntösben?

-
Emunem
őstag
Béta jelentkezés:
Azért még ne siesd el, ha 8 fő marad ennyi fajta járműre, na az lesz a kemény..."gameplay" szerint sztem 8-8 kategóriánként, ami azt jelenti, hogy 8*4 az 32... amennyiben stabilan tartja a 8-at, nekem úgy is megfelel...
Kicsit GTA feeling nem?
-
nap
addikt
Béta jelentkezés:
Azért még ne siesd el, ha 8 fő marad ennyi fajta járműre, na az lesz a kemény...Wow! NFS underground!
-
Emunem
őstag
engem megvettek kilóra....

-
regener
veterán
Béta jelentkezés:
Azért még ne siesd el, ha 8 fő marad ennyi fajta járműre, na az lesz a kemény... -
regener
veterán
Udv mindenki!
Aki fent lenne a kesobbi orakban, azoknak itt a link az E3 Ubi streamhez, fel oran belul indul 10-kor. Masfel oras lesz es tobbek kozt a Crew 2-t is bemutatjak.
[link]Nem akarok spoilerezni, de annyit mondok, hogy erdekes amerikai motorsportokkal fog gazdagodni a Crew vilaga, reszben "tul az utakon"!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Press Conference-et nézem, mutattak játékokból pár dolgot, de mikor ezt megláttam rá kellett keresni:
Poopiesoft -
COLBrattShaw
csendes tag
Udv mindenki!
Aki fent lenne a kesobbi orakban, azoknak itt a link az E3 Ubi streamhez, fel oran belul indul 10-kor. Masfel oras lesz es tobbek kozt a Crew 2-t is bemutatjak.
[link]Nem akarok spoilerezni, de annyit mondok, hogy erdekes amerikai motorsportokkal fog gazdagodni a Crew vilaga, reszben "tul az utakon"!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sziasztok. Láttam a uplayen elég jó árban vannak a DLC-k. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek DLC-k mit adnak úgy általában az alapjátékhoz? Gondolok itt elsősorban arra, hogy változtatnak a grafikán, szebb lessz a játék, vagy elsősorban plussz autókat meg versenyeket adnak? Előre is köszönöm a segítséget.
DLC-től nem szokott változni a grafika.

-
noblem1983
senior tag
Sziasztok. Láttam a uplayen elég jó árban vannak a DLC-k. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek DLC-k mit adnak úgy általában az alapjátékhoz? Gondolok itt elsősorban arra, hogy változtatnak a grafikán, szebb lessz a játék, vagy elsősorban plussz autókat meg versenyeket adnak? Előre is köszönöm a segítséget.
Plusz autókat és egyéb küldetéseket pl amit a CAU ad a rendőrös missziók azt csak rendőr verdákkal lehet teljesíteni
-
BK87
senior tag
-
laskr99
addikt
Azon nem tudsz festést változtatni, elvileg.
Ahh értem köszi.
Más:
Nincs valakinek kedve ma együtt csapatni? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
laskr99
addikt
Paint part mit csinál a kocsival? Most kaptam circuit hurakán-hoz de nem tudom hogy kell használni.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
-
regener
veterán
Mondogattam is, hogy lesz itt summer sale és akkor 10€ lesz de alám licitáltak. Már csak azt remélem a paypal feltöltésem gyorsabb lesz mint, hogy lejár az akció
Feltöltés? Miért nem csak egyszerűen azon keresztül használod a kártyád?
Akkor instant vásárolhatsz.
-
noblem1983
senior tag
-
szami777
addikt
Lehet azért mert jön a Crew 2?
Sanszos, a CAU-ért ez már elég korrekt ár.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
Season pass, most le van akciózva uplayen. 6,8 €
A Cau is 8.5€, ez eddig a legjobb ár érte. -
MrDerekas
addikt
Ja. Mondjuk így meg is maradt az időm
Már fel sem b@szom magam. Legalább megírtam az újabb bejegyzésem, amit három hete odázok. -
szami777
addikt
-
MrDerekas
addikt
-
szami777
addikt
Nálatok megy a uplay?
-
UFO1
senior tag
Manapság nagyon nehéz ütős játékot csinálni. Minden felgyorsult már a mesefilmek is akciófilmek lettek.
Ez is és a NFS is ott tévedett, hogy elég egy nagy terület vagy a régi sablon (UG), de nem töltötték meg tartalommal. Ezt próbálta némileg orvosolni a WR, majd a CAU alias HP, de az itteni csatlakozási problémák a kevés játékos egy világban mind megölte ezt, ill. a NFS-et is.
A legnagyobb túlélő ezen a téren a GTA (igaz az nem autós játék) a maga 12-es verseny lobby-jával ami free-ben 30 fő. Persze ezt úgy kéne összehozni, hogy a barátlistán szereplők elsőbbséget élvezzenek és azonnal oda lehessen teleportálni melléjük mit annak idején a NFSW-ben. Volt, hogy órákat csetelgettünk, (volt /kineveztünk magunknak/ „saját magyar” chat), kocsikáztunk a lényegesen kisebb térkép ellenére.

-
szami777
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Láttátok az NFS Payback trailerét?
Mintha egy Crew 2.0-t látnék xD
De valahogy jobban izgat mégis mint az igazi Crew2...NFS: The Run + The Crew + 2016 Need for Speed = Need for Speed Payback

-
CJ4567
nagyúr
-
Mike Farrel
tag
De valahogy jobban izgat mégis mint az igazi Crew2...Kemény. Lehet picit összekeverték a játék trailereket a srácok.

-
SyMbioTe
Ármester
De valahogy jobban izgat mégis mint az igazi Crew2...Erre a képkockára mondjuk reflexből rávágnám, hogy GTA

Ezt leszámítva tényleg hajaz kicsit Crew-ra, ami nem is biztos, hogy baj. A Crew nagy nyílt terepét, és az nfs tuninglehetőségeit + autópalettát összedobnának egy játékba, abból elég siekres játék jöhetne össze. -
regener
veterán
De valahogy jobban izgat mégis mint az igazi Crew2... -
MrDerekas
addikt
Furcsa hogy ez a jelenség is csak a köcsög Crew-ban van. Eddig akárhány autós játékkal játszottam, ilyen nem volt, ha valaki kilépett vagy elment a nete.

Need for Speed Worldben azért az ott volt, mikor már a plusz kört is a végére jártam, a brazil mobilnetes meg akkor ment át döcögve az első körön
Szóval ott a szinkronban mutatta magát. Ezt itt, gondolom az esélykiegyenlítés miatt így oldották meg a fejlesztők, hogy összeszinkronizálja/bevárja ha valaki pár mp-re kiesik a netből. Tök jó/toleráns dolog lenne, ha nem menne az idegeire az embernek. -
CJ4567
nagyúr
Furcsa hogy ez a jelenség is csak a köcsög Crew-ban van. Eddig akárhány autós játékkal játszottam, ilyen nem volt, ha valaki kilépett vagy elment a nete.

Bezzeg amikor a 4 órás versenyt játszottuk RaZ-t úgy kidobta a sessionunkból mintha ott se lett volna, PVP-ben meg percekig képes eljátszani ezt a játék.
Nap: Simán lehet szándékosan csinálni ezt.
-
nap
addikt
Tegnap felmentem PvP-re, valaki bebugoztatta a gamet evvel a Connectivity szarsággal, mindig 5sectől számolt vissza és a Waiting for player szöveget nyomatta. Azt hogy lehet? A játék szar vagy megtudja csinálni a játékos is?
Szerintem nem szándékos, csak a net szolgáltató nem áll a helyzet magaslatán.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt

-
CJ4567
nagyúr
Most ha jól értem, azért csinálta ez a connectivity szart mert valaki ALT-TAB-ozik? wut?

Borderless Windowed és Windowed módban nem működik ez, csak Fullscreen módban. Igen, jól érted, mert ALT+TAB-nál The Crewnél kis ideig fekete képernyő van, és ezt a játék úgy érti, hogy elment a neted.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
CJ4567
nagyúr
Tegnap felmentem PvP-re, valaki bebugoztatta a gamet evvel a Connectivity szarsággal, mindig 5sectől számolt vissza és a Waiting for player szöveget nyomatta. Azt hogy lehet? A játék szar vagy megtudja csinálni a játékos is?
Játssz Borderless Windowed mód helyett Fullscreenben, és folyamatosan ALT+TAB-olgass. Idegesítő nagyon, és nem lehet ellene mit tenni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
nap
addikt
Játszotok még?

Persze.
Bár a legutóbbi frissítés után néha elég durván átmegy stratégiai játékba: kb 1-2 fps 5-6 másodpercen keresztül.
-
szami777
addikt
Játszotok még?

Nagy ritkán, a napi egy óra játékidőmben inkább witcher 3-at zúzom.
-
laskr99
addikt
Játszotok még?

Mostanában nem nagyon, kicsit ráuntam. Most inkább Bf4,War thunder , Dreadnaught, Prison architect megy.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játszotok még?

-
OceanStorm
tag
A Panagival Bratt van?
Igen.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A Panagival Bratt van?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Én ilyeneket nem szoktam!

-
Lathronos
őstag
Ekkora csicska játékot.......nem lehet becsatlakozni a haverokhoz mert szar az egész...... kedves ubi, rakjon meg egy aidses majom!

-
nap
addikt
Ekkora csicska játékot.......nem lehet becsatlakozni a haverokhoz mert szar az egész...... kedves ubi, rakjon meg egy aidses majom!

Mondjuk ez járna nekik azért is, amit a Heroes of Might and Magic sorozattal csináltak...

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt

-
szami777
addikt
Tényleg el fogják készíteni a Crew 2-t. Akkor viszont az 1. része játszhatatlan lesz, mert törlik a szervereikről azonnal és sokan nem tudunk majd játszani vele. Mert én biztos nem veszek egy új játékhoz új PC-t is. Mert ugyebár ilyenkor megszokták duplázni a gépigényt általában.

De mért törölnék egyből a szervereket? Hol olvastál ilyet? 4-5 éves ubi játékoknak mai napig megy a multija.
-
Lathronos
őstag
Tényleg el fogják készíteni a Crew 2-t. Akkor viszont az 1. része játszhatatlan lesz, mert törlik a szervereikről azonnal és sokan nem tudunk majd játszani vele. Mert én biztos nem veszek egy új játékhoz új PC-t is. Mert ugyebár ilyenkor megszokták duplázni a gépigényt általában.

-
laskr99
addikt
Anno is benyeltük, most is, mert hasonlót csak a Forza 3 nyújt... eddig ez a kettő volt egy szinten. (A GTA5 már nem ez a kategória, bár attól függ, honnan nézzük)
Őszintén, ez kell a népnek, szabadság, nem mindig zárt, korlátolt aszfaltcsíkok... Mert így igazán ki lehet élvezni az igazi autók által nyújtott szabadságot. Az ellentéte az a vonatozás... lehet azt is élvezni, de kötött útvonalon, túlságosan kiszámíthatóan.
+1
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Emunem
őstag
Anno is benyeltük, most is, mert hasonlót csak a Forza 3 nyújt... eddig ez a kettő volt egy szinten. (A GTA5 már nem ez a kategória, bár attól függ, honnan nézzük)
Őszintén, ez kell a népnek, szabadság, nem mindig zárt, korlátolt aszfaltcsíkok... Mert így igazán ki lehet élvezni az igazi autók által nyújtott szabadságot. Az ellentéte az a vonatozás... lehet azt is élvezni, de kötött útvonalon, túlságosan kiszámíthatóan.
-
Emunem
őstag
Azért válaszoltam neked mert volt már linkelve hogy jön a Crew 2, neked pedig kimaradt a látómezőből.
Mint mondtam, kacsa hírnek véltem... nekem valahogy a Facebook-os hírek sosem a megbízható információk kategóriába tartoznak.
De itt be is fejezem a téma firtatását. -
nap
addikt
Persze, pontosan látják, és pontosan ugyanúgy leszarják, mert a marketing hozza a pénzt, nem a játékfejlesztés. Találkoztál a crew-ben a tdu-ból ittmaradt bugokkal (fícsőrökkel)? Tehát tolnak alá másik mapot, aztán rögtön másik játék.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
Azért 3 év alatt ők is látják pontosan, mi a crew gyengébb oldala, ezeket nagyon simán ki tudják javítani, szerintem a második részre odateszik magukat még jobban.
Csak ne így gyűjtsék a munkaerőt.

-
satee76
aktív tag
Hát a Crew fejlesztő csapatába ott vannak a régi TDU-sok is... úgyhogy bármi lehet. De ha javul (inkább optimalizáltabb lesz a grafika), és jobb lesz a fizika...nekem már elég is lesz. Most vettem meg a CAU-t, nov. körül szívesen megveszem a Crew 2-t is.
-
csab991
senior tag
Vajon hasonló lesz, mint a TDU 2 koncepciója? Kapunk egy másik kontinenst, pl. Európa, de átemelik a mostani pályát is és eladják új játékként? Nyilván csiszolt grafikával és remélhetőleg jobb fizikával. Vélemények?
-
Emunem
őstag
Néha csak egy kicsit kéne visszaolvasni: "(#9914)"
Kacsa hírnek véltem...
Nem hiszem, h pont én kellet volna, hogy címzett legyek... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Néha csak egy kicsit kéne visszaolvasni: "(#9914)"
-
Emunem
őstag
-
laskr99
addikt
Német és csak angolul tudok

-
Redneck
nagyúr
Inkább örülnék egy ilyennek mint egy Crew2-nek....
Kíváncsi lennék hogy a fejlesztők kipróbálták-e a 4x-es MSAA-val a játékot vagy csak belerakták... vagy úgy egyáltalán, mert hogy 59 FPS-nél olyan mintha csak 40 FPS lenne, az már szánalom

A nemrég említett Vsync bug is szuper:
- Vsync off: tearing
- Vsync on: stuttering#rage
-------
Most pont nincs kártya a gépemben, de ha lesz jó lenne játszani vele ismét, legalább az achikat kiszedni mielőtt leállnak a szerverek, mert kitudja meddig megy ez majd ha jön a 2...
Az ehhez hasonló kommentek igazolják hogy nem fantomokat kergetek... }{3@Đ$}{0ot-nak bejött a megoldás amit találtam, nekem nem. Egy darabig smooth, aztán véletlenszerűen stuttering.

Egy dolgot fogok még kipróbálni, csak pár napig várok vele (erőt gyűjtök az újabb kínlódáshoz), V-sync, Force Triple buffering, és Maximum Pre-rendered frames 4. Hátha bejön. Just Cause 2-nél sikerült vele megoldanom az akár 120fps-nél (Fast Sync) is jelentkező problémát.
-
sunny84
senior tag
-
szami777
addikt
Kíváncsi lennék hogy a fejlesztők kipróbálták-e a 4x-es MSAA-val a játékot vagy csak belerakták... vagy úgy egyáltalán, mert hogy 59 FPS-nél olyan mintha csak 40 FPS lenne, az már szánalom

-------
Most pont nincs kártya a gépemben, de ha lesz jó lenne játszani vele ismét, legalább az achikat kiszedni mielőtt leállnak a szerverek, mert kitudja meddig megy ez majd ha jön a 2...
Hát amilyen minőségűek a crew szerverei, észre sem vennénk, ha leállítanák
Egyébként így hogy jön az új rész, a caut nem hiszem, hogy már megveszem, a season pass kocsik közül még így is van 10-15 db, amit ki kéne maxoljak.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt

-------
Stutteringre ezt próbáld meg Nálam jó lett.
Másik észrevétel: az EVGA FTW kártyám gyári boostja feltolja a kártya órajelét 1962MHz-re, észrevettem hogy ha ki van kapcsolva a ReShade akkor csak 1062-1100MHz-re tolja fel max. Amúgy ez a stuttering még ReShade alatt sem jelentkezett.

-
regener
veterán

-------
-
CJ4567
nagyúr
-
Mike Farrel
tag
-
UFO1
senior tag
-
laskr99
addikt
Akadásmentes játékmenet Paks II.-re rákötött szuperszámítógéppel xD
(stutteringre gondoltam)Elég lesz oda egy 2300 magos 15 titan X-es gép
. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
nap
addikt
Még ne igyunk előre a medve bőrére......

Sok bug, kevés játék, fizetős dlc-k, max 8 fő?

Ja, és a szuper anti-cheat rendszert ki ne hagyjam! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
szami777
addikt
-
fatal`
titán
-
MrDerekas
addikt
-
xenon2
senior tag
Most olvastam,hogy jön a the crew 2. Ebből már nem tudnak több lét kipréselni,jöhet a második rész.
Reméljük a következő rész jobban össze lesz rakva. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Redneck
nagyúr
Nem akarlak elszomorítani, de nálam amúgy ugyan ez a hiba volt, de most hogy ez a fixet megcsináltam, nálam simán fut, egyszer sem akadt be.

Használsz V-syncet? Én most letöröltem, de majd feldobom újra, mára kiégtem tőle!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ha legalább azt látnám hogy valamelyik hardver miatt van megérteném. De nem, egyszerűen ilyen.
A Ubisoft supporttal nem is próbálkozom. Anno a PoP: The Forgotten Sandsnél már kiégettek. Egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
Nem akarlak elszomorítani, de nálam amúgy ugyan ez a hiba volt, de most hogy ez a fixet megcsináltam, nálam simán fut, egyszer sem akadt be.

-
Redneck
nagyúr
Hát ez elég szomorú, hogy ilyen szarokat kell módosítani hogy "talán" simán fusson egy qrva játék.

Ha legalább azt látnám hogy valamelyik hardver miatt van megérteném. De nem, egyszerűen ilyen.
A Ubisoft supporttal nem is próbálkozom. Anno a PoP: The Forgotten Sandsnél már kiégettek. Egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tudtok valami tippet arra hogy a random stutteringet megszűntessem? Most raktam újra a játékot, de ugyanúgy random akad mint anno Phenom II + 750 Ti esetén. Bárhova állítom akad, hiába van 60 fps.
Ezzel próbálkozom de egyelőre addig jutottam hogy csak néha csinálja pár másodpercig.
Hát ez elég szomorú, hogy ilyen szarokat kell módosítani hogy "talán" simán fusson egy qrva játék.

-
Redneck
nagyúr
Vannak hibák természetesen. Csak ez mellett sokan, teljesen jó minőségben tudnak vele játszani. Érdekes, hogy a magam vga-jához ajánlott beállításokkal, rohadtul szaggat a játék. Egyszerűen elvérzik az élsimításnál. Előtte i3 procival toltam és hát nem tudtam sokkal fentebb venni a minőséget. Mondjuk a laggolás bőven mérséklődött, megszűnt. De tény marad ettől, hogy valahol, valami bibi van a játékkal. Azért még kétszer, háromszor tuti eladják nekünk

Tudtam hogy nem látok rémeket, a külföldi kommentek is ezt igazolták. Bibi az van, de mekkora kár érte, szívesen tolnám de már végképp elvette a kedvemet. B*sz*djon meg az Ubi, tőlem aztán egy vasat sem látnak ezek után!

-
MrDerekas
addikt
A netemmel semmi gond, ahogy a géppel sincs egyéb címek alatt. Olvasgattam a kommenteket, a külföldi fórumokon sok a panaszos, tuti megoldást nagyjából senki sem tudott, a Ubisoft pedig szarik rá, már bezsebelték a lóvét. A többség pedig tolja képtöréssel, pedig a jelenséget ennyire feltűnően csúnyán még egy játékban sem láttam.
Tényleg kár érte, jó játék lehetne, de így nem tudom élvezni.

Szerk:
A legkevésbé rossz "játékélményt" az 59Hz, FPS="59" és az Ultra, FXAA beállítás hozta, de egyébként bárhova állíthattam ugyanúgy össze-vissza futott.
Régebben a kommentek alapján azt gondoltam hogy egy jobb konfiggal jó lesz, de ez sajnos nem igaz, ez egy igénytelen port.Vannak hibák természetesen. Csak ez mellett sokan, teljesen jó minőségben tudnak vele játszani. Érdekes, hogy a magam vga-jához ajánlott beállításokkal, rohadtul szaggat a játék. Egyszerűen elvérzik az élsimításnál. Előtte i3 procival toltam és hát nem tudtam sokkal fentebb venni a minőséget. Mondjuk a laggolás bőven mérséklődött, megszűnt. De tény marad ettől, hogy valahol, valami bibi van a játékkal. Azért még kétszer, háromszor tuti eladják nekünk

-
Redneck
nagyúr
A netemmel semmi gond, ahogy a géppel sincs egyéb címek alatt. Olvasgattam a kommenteket, a külföldi fórumokon sok a panaszos, tuti megoldást nagyjából senki sem tudott, a Ubisoft pedig szarik rá, már bezsebelték a lóvét. A többség pedig tolja képtöréssel, pedig a jelenséget ennyire feltűnően csúnyán még egy játékban sem láttam.
Tényleg kár érte, jó játék lehetne, de így nem tudom élvezni.

Szerk:
A legkevésbé rossz "játékélményt" az 59Hz, FPS="59" és az Ultra, FXAA beállítás hozta, de egyébként bárhova állíthattam ugyanúgy össze-vissza futott.
Régebben a kommentek alapján azt gondoltam hogy egy jobb konfiggal jó lesz, de ez sajnos nem igaz, ez egy igénytelen port. -
MrDerekas
addikt
Feladtam, letöröltem, próbáltam HDD-n, SSD-n, minden grafikai beállításon, de a játék random akad. Kinyomtam minden lehetséges zavaró dolgot, de semmi nem segített, ha be van kapcsolva a v-sync (egy autós játéknál miért ne lenne) akkor stuttering, ha off akkor tearing.
Kár pedig amúgy szívesen tolnám, de nem idegeskedek tovább, elkönyvelem a 20€ veszteséget...
A neted stabil? Ha van a közeledben másik játékos és akár annak szarabb kicsit a kapcsolata, azt a közelben levők is megsínylik.
-
Redneck
nagyúr
Feladtam, letöröltem, próbáltam HDD-n, SSD-n, minden grafikai beállításon, de a játék random akad. Kinyomtam minden lehetséges zavaró dolgot, de semmi nem segített, ha be van kapcsolva a v-sync (egy autós játéknál miért ne lenne) akkor stuttering, ha off akkor tearing.
Kár pedig amúgy szívesen tolnám, de nem idegeskedek tovább, elkönyvelem a 20€ veszteséget...
-
Redneck
nagyúr
Tudtok valami tippet arra hogy a random stutteringet megszűntessem? Most raktam újra a játékot, de ugyanúgy random akad mint anno Phenom II + 750 Ti esetén. Bárhova állítom akad, hiába van 60 fps.
Ezzel próbálkozom de egyelőre addig jutottam hogy csak néha csinálja pár másodpercig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
10000 - 9901
10743 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ÚJSZERŰ, GARIS! Dell Latitude 5540 - 15,6" FHD IPS / i5-1335U / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / HDMI
- iPhone 15 Pro 128/256/512GB, Fekete, Fehér, Kék, Natúr Titán, Független - Számla, 2ÉV Garancia!
- Microsoft Xbox Series S, 512Gb szép állapotban eladó
- HONOR Magic 8 Pro 5G 512GB (Arany) Végig tokban, fóliázott! 2029-ig garanciális!
- GIGABYTE G5 KF // i5-12500H // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4060
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott tartozék csere edény a Tefal Cook4me+ Connect multifunkciós főzőedényhez XA605011
- Akyga Mid PC /i3-10100/8GB/GT710/240GB SSD/WIN11 Pro/
- BESZÁMÍTÁS! Alienware Aurora R11 brand számítógép - i7 10700F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB WIN11
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar

.
Jön vlaki?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)