- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
engem megvettek kilóra....
-
regener
veterán
The Crew 2: E3 2017 Cinematic Announcement Trailer
The Crew 2: E3 2017 Motorsports Gameplay
Béta jelentkezés:
thecrewgame.com/beta(#9995) Emunem
Azért még ne siesd el, ha 8 fő marad ennyi fajta járműre, na az lesz a kemény... -
regener
veterán
válasz
COLBrattShaw #9992 üzenetére
Press Conference-et nézem, mutattak játékokból pár dolgot, de mikor ezt megláttam rá kellett keresni:
Poopiesoft -
COLBrattShaw
csendes tag
Udv mindenki!
Aki fent lenne a kesobbi orakban, azoknak itt a link az E3 Ubi streamhez, fel oran belul indul 10-kor. Masfel oras lesz es tobbek kozt a Crew 2-t is bemutatjak.
[link]
Nem akarok spoilerezni, de annyit mondok, hogy erdekes amerikai motorsportokkal fog gazdagodni a Crew vilaga, reszben "tul az utakon"!
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Láttam a uplayen elég jó árban vannak a DLC-k. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek DLC-k mit adnak úgy általában az alapjátékhoz? Gondolok itt elsősorban arra, hogy változtatnak a grafikán, szebb lessz a játék, vagy elsősorban plussz autókat meg versenyeket adnak? Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9987 üzenetére
Ahh értem köszi.
Más:
Nincs valakinek kedve ma együtt csapatni? -
Paint part mit csinál a kocsival? Most kaptam circuit hurakán-hoz de nem tudom hogy kell használni.
-
regener
veterán
válasz
noblem1983 #9982 üzenetére
Feltöltés? Miért nem csak egyszerűen azon keresztül használod a kártyád?
Akkor instant vásárolhatsz.
-
szami777
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9980 üzenetére
Sanszos, a CAU-ért ez már elég korrekt ár.
-
szami777
addikt
Season pass, most le van akciózva uplayen. 6,8 €
A Cau is 8.5€, ez eddig a legjobb ár érte. -
szami777
addikt
Nálatok megy a uplay?
-
UFO1
senior tag
Manapság nagyon nehéz ütős játékot csinálni. Minden felgyorsult már a mesefilmek is akciófilmek lettek.
Ez is és a NFS is ott tévedett, hogy elég egy nagy terület vagy a régi sablon (UG), de nem töltötték meg tartalommal. Ezt próbálta némileg orvosolni a WR, majd a CAU alias HP, de az itteni csatlakozási problémák a kevés játékos egy világban mind megölte ezt, ill. a NFS-et is.
A legnagyobb túlélő ezen a téren a GTA (igaz az nem autós játék) a maga 12-es verseny lobby-jával ami free-ben 30 fő. Persze ezt úgy kéne összehozni, hogy a barátlistán szereplők elsőbbséget élvezzenek és azonnal oda lehessen teleportálni melléjük mit annak idején a NFSW-ben. Volt, hogy órákat csetelgettünk, (volt /kineveztünk magunknak/ „saját magyar” chat), kocsikáztunk a lényegesen kisebb térkép ellenére.
-
-
regener
veterán
Láttátok az NFS Payback trailerét?
Mintha egy Crew 2.0-t látnék xD
De valahogy jobban izgat mégis mint az igazi Crew2... -
MrDerekas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9964 üzenetére
Need for Speed Worldben azért az ott volt, mikor már a plusz kört is a végére jártam, a brazil mobilnetes meg akkor ment át döcögve az első körön
Szóval ott a szinkronban mutatta magát. Ezt itt, gondolom az esélykiegyenlítés miatt így oldották meg a fejlesztők, hogy összeszinkronizálja/bevárja ha valaki pár mp-re kiesik a netből. Tök jó/toleráns dolog lenne, ha nem menne az idegeire az embernek.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9964 üzenetére
Bezzeg amikor a 4 órás versenyt játszottuk RaZ-t úgy kidobta a sessionunkból mintha ott se lett volna, PVP-ben meg percekig képes eljátszani ezt a játék.
Nap: Simán lehet szándékosan csinálni ezt.
-
nap
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9960 üzenetére
Szerintem nem szándékos, csak a net szolgáltató nem áll a helyzet magaslatán.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9962 üzenetére
Borderless Windowed és Windowed módban nem működik ez, csak Fullscreen módban. Igen, jól érted, mert ALT+TAB-nál The Crewnél kis ideig fekete képernyő van, és ezt a játék úgy érti, hogy elment a neted.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9960 üzenetére
Játssz Borderless Windowed mód helyett Fullscreenben, és folyamatosan ALT+TAB-olgass. Idegesítő nagyon, és nem lehet ellene mit tenni.
-
nap
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9956 üzenetére
Persze.
Bár a legutóbbi frissítés után néha elég durván átmegy stratégiai játékba: kb 1-2 fps 5-6 másodpercen keresztül. -
szami777
addikt
válasz
Nagy ritkán, a napi egy óra játékidőmben inkább witcher 3-at zúzom.
-
válasz
Mostanában nem nagyon, kicsit ráuntam. Most inkább Bf4,War thunder , Dreadnaught, Prison architect megy.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játszotok még?
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9954 üzenetére
Most élőben tolja Crew vs. Crew-ban!
Ja, és nem ő nyert mindig! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
OceanStorm
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9951 üzenetére
Igen.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
OceanStorm #9950 üzenetére
A Panagival Bratt van?
-
OceanStorm
tag
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9946 üzenetére
-
nap
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9946 üzenetére
Mondjuk ez járna nekik azért is, amit a Heroes of Might and Magic sorozattal csináltak...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ekkora csicska játékot.......nem lehet becsatlakozni a haverokhoz mert szar az egész...... kedves ubi, rakjon meg egy aidses majom!
-
Lathronos
őstag
Tényleg el fogják készíteni a Crew 2-t. Akkor viszont az 1. része játszhatatlan lesz, mert törlik a szervereikről azonnal és sokan nem tudunk majd játszani vele. Mert én biztos nem veszek egy új játékhoz új PC-t is. Mert ugyebár ilyenkor megszokták duplázni a gépigényt általában.
-
-
Emunem
őstag
Anno is benyeltük, most is, mert hasonlót csak a Forza 3 nyújt... eddig ez a kettő volt egy szinten. (A GTA5 már nem ez a kategória, bár attól függ, honnan nézzük)
Őszintén, ez kell a népnek, szabadság, nem mindig zárt, korlátolt aszfaltcsíkok... Mert így igazán ki lehet élvezni az igazi autók által nyújtott szabadságot. Az ellentéte az a vonatozás... lehet azt is élvezni, de kötött útvonalon, túlságosan kiszámíthatóan. -
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9938 üzenetére
Mint mondtam, kacsa hírnek véltem... nekem valahogy a Facebook-os hírek sosem a megbízható információk kategóriába tartoznak.
De itt be is fejezem a téma firtatását. -
satee76
aktív tag
-
csab991
senior tag
Vajon hasonló lesz, mint a TDU 2 koncepciója? Kapunk egy másik kontinenst, pl. Európa, de átemelik a mostani pályát is és eladják új játékként? Nyilván csiszolt grafikával és remélhetőleg jobb fizikával. Vélemények?
-
Emunem
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9933 üzenetére
Kacsa hírnek véltem...
Nem hiszem, h pont én kellet volna, hogy címzett legyek... -
-
Emunem
őstag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
regener #9924 üzenetére
Az ehhez hasonló kommentek igazolják hogy nem fantomokat kergetek... }{3@Đ$}{0ot-nak bejött a megoldás amit találtam, nekem nem. Egy darabig smooth, aztán véletlenszerűen stuttering.
Egy dolgot fogok még kipróbálni, csak pár napig várok vele (erőt gyűjtök az újabb kínlódáshoz), V-sync, Force Triple buffering, és Maximum Pre-rendered frames 4. Hátha bejön. Just Cause 2-nél sikerült vele megoldanom az akár 120fps-nél (Fast Sync) is jelentkező problémát.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
regener #9924 üzenetére
Stutteringre ezt próbáld meg Nálam jó lett.
Másik észrevétel: az EVGA FTW kártyám gyári boostja feltolja a kártya órajelét 1962MHz-re, észrevettem hogy ha ki van kapcsolva a ReShade akkor csak 1062-1100MHz-re tolja fel max. Amúgy ez a stuttering még ReShade alatt sem jelentkezett.
-
regener
veterán
Inkább örülnék egy ilyennek mint egy Crew2-nek....
Kíváncsi lennék hogy a fejlesztők kipróbálták-e a 4x-es MSAA-val a játékot vagy csak belerakták... vagy úgy egyáltalán, mert hogy 59 FPS-nél olyan mintha csak 40 FPS lenne, az már szánalom
A nemrég említett Vsync bug is szuper:
- Vsync off: tearing
- Vsync on: stuttering#rage
-------
Most pont nincs kártya a gépemben, de ha lesz jó lenne játszani vele ismét, legalább az achikat kiszedni mielőtt leállnak a szerverek, mert kitudja meddig megy ez majd ha jön a 2...
-
UFO1
senior tag
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9919 üzenetére
Elég lesz oda egy 2300 magos 15 titan X-es gép
.
-
nap
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9917 üzenetére
Sok bug, kevés játék, fizetős dlc-k, max 8 fő?
Ja, és a szuper anti-cheat rendszert ki ne hagyjam! -
Devastate
csendes tag
-
Most olvastam,hogy jön a the crew 2. Ebből már nem tudnak több lét kipréselni,jöhet a második rész.
Reméljük a következő rész jobban össze lesz rakva.
-
Redneck
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9909 üzenetére
Használsz V-syncet? Én most letöröltem, de majd feldobom újra, mára kiégtem tőle!
-
Redneck
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9907 üzenetére
Ha legalább azt látnám hogy valamelyik hardver miatt van megérteném. De nem, egyszerűen ilyen.
A Ubisoft supporttal nem is próbálkozom. Anno a PoP: The Forgotten Sandsnél már kiégettek. Egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
-
MrDerekas
addikt
válasz
Redneck #9904 üzenetére
Vannak hibák természetesen. Csak ez mellett sokan, teljesen jó minőségben tudnak vele játszani. Érdekes, hogy a magam vga-jához ajánlott beállításokkal, rohadtul szaggat a játék. Egyszerűen elvérzik az élsimításnál. Előtte i3 procival toltam és hát nem tudtam sokkal fentebb venni a minőséget. Mondjuk a laggolás bőven mérséklődött, megszűnt. De tény marad ettől, hogy valahol, valami bibi van a játékkal. Azért még kétszer, háromszor tuti eladják nekünk
-
Redneck
nagyúr
válasz
MrDerekas #9903 üzenetére
A netemmel semmi gond, ahogy a géppel sincs egyéb címek alatt. Olvasgattam a kommenteket, a külföldi fórumokon sok a panaszos, tuti megoldást nagyjából senki sem tudott, a Ubisoft pedig szarik rá, már bezsebelték a lóvét. A többség pedig tolja képtöréssel, pedig a jelenséget ennyire feltűnően csúnyán még egy játékban sem láttam.
Tényleg kár érte, jó játék lehetne, de így nem tudom élvezni.
Szerk:
A legkevésbé rossz "játékélményt" az 59Hz, FPS="59" és az Ultra, FXAA beállítás hozta, de egyébként bárhova állíthattam ugyanúgy össze-vissza futott.
Régebben a kommentek alapján azt gondoltam hogy egy jobb konfiggal jó lesz, de ez sajnos nem igaz, ez egy igénytelen port. -
Redneck
nagyúr
Feladtam, letöröltem, próbáltam HDD-n, SSD-n, minden grafikai beállításon, de a játék random akad. Kinyomtam minden lehetséges zavaró dolgot, de semmi nem segített, ha be van kapcsolva a v-sync (egy autós játéknál miért ne lenne) akkor stuttering, ha off akkor tearing.
Kár pedig amúgy szívesen tolnám, de nem idegeskedek tovább, elkönyvelem a 20€ veszteséget...
-
Redneck
nagyúr
Tudtok valami tippet arra hogy a random stutteringet megszűntessem? Most raktam újra a játékot, de ugyanúgy random akad mint anno Phenom II + 750 Ti esetén. Bárhova állítom akad, hiába van 60 fps.
Ezzel próbálkozom de egyelőre addig jutottam hogy csak néha csinálja pár másodpercig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest