- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
válasz
fatal` #10208 üzenetére
"Mondjuk a crewhoz képest a tdu2 szimulátor volt" Mi van ? Ha megfordítod a címeket akkor sem lenne teljesen ok ez a vélemény, nem kis különbség van az arcade és a szimulátor között még fogalom szintjén sem, így viszont végképp hülyeség. A TDU 2 egy akkora arcade fos volt hogy még egy-két NFS rész is übereli, ebből is látszik hogy egyiket sem toltad eleget hogy ilyeneket írsz. Én is nézek gameplay videókat, de a véleményemet csak azután írom le miután a saját kezemmel is kipróbáltam hogy mi a helyzet, mert ez a mérvadó.
-
-
Lathronos
őstag
Sajnos manapság a játékfejlesztés így történik: elkészítenek egy világot, amely a cselekmény színhelyéül szolgál, elkészítik a modelleket (autók, emberek, játékhoz tartozó NPC-k), megnézik pl. autónál, hogy elindul-e, megáll-e, jobbra balra kanyarodik-e, aztán ha igen, ezzel le is van tudva a játék. Ezt követően pedig a virtuális világot felpakolják szerverekre, hogy 100%-ig tőlük függjön, mikor és meddig játszhatunk. Aztán készítenek egy nyálcsorgatós mézesmadzag trailer-t hozzá(aminek a fele se igaz) amit feltöltenek YouTube-ra csaliként, mi pedig naívan ráharapunk. A többivel meg foglalkozzon aki akar, nekik nincs kedvük több időt pazarolni a játékra. Egyszóval a mai játékfejlesztők nem a játékos társadalomból kerülnek ki, és a rajongás, elhivatottság, fantázia hiánya ezt eredményezi. A lényeg, hogy megvegyük és ebből pénzük legyen, a többi nem számít.
-
Lathronos
őstag
Ha az ember nem vár többet a játéktól mint amit nyújtani tud, nem csalódik. Ez egy nyílt világgal ellátott autós játék leginkább, ahol változatos tájakon kocsikázhatunk. Se több-se kevesebb. Aki fénysebességgel száguldó autóversenyre vágyik, a Project Cars-t válassza vagy az Asseto Corsa-t, esetleg majd idővel talán még a Foza Horizon 3 is jó lesz. Én már szinte ott érzem magam a virtuális világban, annyira jól sikerültek a modellek(legfőképp a városok épületei, az egész környezet szinte él, annyira dinamikus(az agyatlan forgalom és gyalogos AI azért tud rontani olykor az élményen). Én ezért szeretem ezt a játékot, órákig tudok ide-oda kocsikázni és még egy év elteltével is járok olyan helyen, ahol azelőtt még nem voltam.
-
-
tixem
addikt
Most már oké, látom a wranglert, mc12, nissan gtr. De Huracán-t továbbra sem, új Merci szintén, ládákat most elkezdtem de szutyok Zondára kezdte el dobálni a fragmenteket. Hát kösz, de én Huracán-t akartam....
Ráadásul itt is előjön a szeretett mapbug, egyik asphalt gold ládánál első kilométer után elfogy az út és még resettel sem tölthető újra, ergo abort és újra, de hát úgyis ugyanott megint elszaródik, vagyis az a láda élből felejtős
De azért fizessek még Season Pass-szal is a dlc-ért hát a büdös ***aszt
A hibákat meg képtelenek javítani.
-
Lathronos
őstag
1 hete félálomban töröltem a mentésemet a uplay profilomból, így újra kellett kezdenem.
Még nagyon az elején járok. 3. vagy 4. küldetés. Emlékeim szerint még 5-6 küldetés van hátra mire Zoe elengedi a pórázomat. De free drive-ban is ugyanúgy száguldozik mindenki össze-vissza. Ezért kérdeztem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mercedes-Benz GLC Coupe + Ferrari F12 + Lamborghini Huracán + Jeep Wrangler + Nissan GTR Spec-V + KTM RC8 (motor)
Ezt a listát találtam
Major changes
1. max level raised to 60 = 60-as rang szint
2. max car rank 1399 = max tuning szint
3. new skill rank Diamond = gyémánt szint a nyereményeknél platina után
4. new playable drivers
5. retuned Police AINew cars
1. Jeep Wrangler (dirt)(raid) (perf?)
2. Lambo Huracan LP 610-4 (perf)
3. Ferrari F12berlinetta (perf)
4. Nissan GTR R35 (perf)
5. Mercedes AMG GLC43 (dirt)(raid)
6. ktm rc8 (perf,circuit)Ezek a kocsik lesznek rendőrként használható
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
7. Mercedes GLC"Small changes made"
new tab section "Infractions"
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színek -
OceanStorm
tag
Én meg azt hittem hogy majd jókat gurulok a haverokkal, tévedtem. Hiába próbálok csatlakozni nem adja be őket, ha behívnak crew-ba mindenki a föld alatt van és csak a nevük látszik, időnként eltűnnek mintha a szerver próbálna szinkronizálni de semmi, random játékosok közé dobál folyamatosan, azokkal jó a szinkron. Nem értem igazából, másfél évig jó volt a játék, utána kaptunk egy patch-et ami 3 hónapig elbaszta az egészet ugyanezekkel a hibákkal, utána a sok panasz miatt gondolom javítottak valamit mert jó volt egy hónapig az-az a most Okt 26-ai szerver baszkurálásig, bár ez az egy hónap sem volt probléma mentes mert az online barátokat offline-nak mutatta a játék de legalább tudtál csatlakozni arra akit épp online-nak mutatott. Most napok óta megint egy katasztrófa az egész, remélem újabb több hónapig. Érthetetlen számomra hogy egy ekkora cég mint az Ubisoft, nem tud egy normális szervert biztosítani egy kibaszott MMO-hoz ? Minden esetre én biztos hogy több pénzt nem fogok ebbe a játékba tolni, eddig az összes dlc-t megvettem, a cau-t tartsák meg. Tiszta vicc amit művelnek.
-
macy
addikt
Igen, ha belövök egy profilt, hiába állítom 450-re a kormányszöget, a játékban 180 lesz. Profil nélkül, de globális beállításban 450-re állítva a játékban is 450.
MasTer: G25-ön van bill kombó a kormányszög állításra. A sebváltón a két középső piros gombot kell nyomva tartani és a 4 fekete gombbal lehet változtatni a kormányszöget. A felső fekete 180, a bal kb. 450, a jobb kb. 720, és az alsó a 900°. Ezt játék közben is lehet állítgatni.
-
macy
addikt
Profillal használtam, ffb 100, kormányszög 450, pipa kivéve az allow game to adjust settings elől. Mégis mikor beléptem a játékba, kormányszög 180°-on és rázta a kormányt. Ha újratelepítettem a logi profilert, akkor jó volt.
Meg azt vettem még észre, hogy ha játék közben be van kapcsolva az afterburner osd, akkor röcög a kép, mintha mikrolagok lennének. Mikor kikapcsoltam rögtön kisimult a játék. -
-
tixem
addikt
Hála égnek nekem is motort adott
Megérte szenvedni az aranyért. Bár nem tudom CC-ből mennyit kaptam volna, de gyanús, hogy sokra nem mentem volna vele.
(#7897) regener az a jó steam
nekem payday 2-vel csinálja, tele van vele már a tököm finoman szólva. Origin is és Uplay is ezerszer egyszerűbb és jobb momentán.
-
zo-lee
aktív tag
Mi is így tapasztaltuk, de a játék elején még vannak olyan küldetések, amikor automatikusan ugyanazokat a kocsikat, ugyanazzal az erősséggel dobja be alád a gép.
Kicsit később, amikor van lehetőség autók váltogatására, akkor az tiszta sor, hogy lehetnek minőségbeli különbségek, de így .....
-
hakydakillah
senior tag
Az autók száma ott olyan, mint itt a térkép mérete – feleslegesen nagy. Pont ezért is sok bug, a grafika instabil, a környezet üres, élettelen + ha MMO-nak hirdették jó lett volna az online játékosokból többet (ha nem mindenkit) egyszerre látni, nem így, hogy a giga mapon kószál vagy 8ember. Királyság lett volna szervezni találkozókat, ahova eljött volna akár több száz/ezer ember
Félreértés ne essék, imádom a játékot, de azért van egy csomó gyenge oldala is mai napig.
Maphoz visszatérve mondjuk én is attól félek, hogy ezután a játék az összes többi játék kicsinek fog tűnni, de még a GTA is.Emunem - két gyerek mellett muszáj annak lenni
De további rinya helyett megvárom amíg valahol max.15ért lesz. Ha a WR DLC tartalmát nézem, annál többet a CAU nem ér.
-
hakydakillah
senior tag
Azért durva, hogy mennyire érződik rajtuk a pénzéhesség. Alap játékot ingyenessé teszik, valamint bejelentik a CAU-t, melynek áráról semmi infót nem adnak. A sok újdonsült tulaj vágyik a WR kiegre, meg is veszik – addigra már brutálisan megnövelt áron. Szerintem ők kapják az igazi pofont, mert aki most megvette 20euróért, az tegnap megkapta, hogy 2hónapot kellett volna várni, és meglett volna ingyen a CAU mellé.
Szóval ez átb@szás a friss tulajokkal szemben, de velünk szemben is, mert WR tulajoknak kedvezményes ár, és nem egy nyavalyás verda járna a hűségért.Ha zsarus üldözésre vágyom, ennyiért inkább megveszem a NFS-t.
-
-
-
ToMM23
tag
-
MasTer
tag
-
G@be22
tag
-
StormLine
senior tag
Térkép játékos bug. Azaz hogy az offline barátokat is zöld ikonnal mutatja a térképen mintha online lennének, meg belépéskor sokáig sorolja őket a jobb felső sarokban ha be vannak kapcsolva a social notificationök. Az előző patchben jelent meg és úgy volt hogy a mostaniban javítják.
Nem jön más a találkozóra? Csak ketten vagyunk, nem látok mást a térképen ott. Aki még jönne írjon rám Uplayen.
-
-
Mike Farrel
tag
Na azt még kipróbálom, bár most megpróbálom egyszer még letölteni. Legyalultam minden hozzá kapcsolódó dolgot, mert eszembe jutott, hogy egyszer hétfőn első indításnál ezt kiírta, de utána többet nem találkoztam vele. Lehet nem tetszett neki, hogy manuálisan beraktam a mentést. Közben meg sikerült arra is rájönnöm, hogy a másik winyón is fent volt nekem a játék, az meg nem lett leformázva és még mindig ott figyelt. Lehet az is bekavart most neki hirtelen valamit.
-
StormLine
senior tag
Nem lett jó sajnos az sem.
És egy új bugot is hozott a patch, többen is találkoztunk már vele: a térképen egy csomó barátot mutat mintha ott lenne, közben meg már rég kilépett a játékból. Van akit nekem 1 napja ugyanott mutat. A Uplayt kell ilyenkor nézni, az jól szokta mutatni hogy a játékban van-e az illető.
-
StormLine
senior tag
Úgy értettem hogy azzal várja meg hogy eldönti hogy arra költi-e a CC-t.
Nekem csak 4000-be kerül a resetelés.
Biztos függ a pontok számától. De az igaz hogy olcsón resetelhetők, még a 10-15 ezer se sok. És egyszerre úgysincs szükség az összes perk-re. Szóval a perk pontok száma nem is nagyon probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest