- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8298 üzenetére
Továbbra is sz>r.. Felmegyek majd support live chatre vele, de most várok egy kicsit mert momentán több sorban küldeném el az első elém kerülő ügyintézőt a büdös francba a vacak játékukkal együtt.
-
tixem
addikt
Fél órája ezek váltják egymást
-
Elims
veterán
Sziasztok!
A mostani summit-ba melyik lenne szerintetek a legjobb drag autó?
Volt 2 dragster kit-em,rátettem 2 kocsira,de mégsem azokat adta be. Kb.6 ilyen kocsim van összesen,egyiket sem adja be csak a camaro ss-t.
Pedig már direkt rátettem a 2013-as viper-re is ami abban a megyében van. -
Emunem
őstag
válasz
speedmetal #8284 üzenetére
és neked is megesik, hogy felesik 63-ra az FPS...?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Corolado Crawl-ra tudna jönni 3 ember? Tegnap bugzott a game és nem adta meg,1 órás volt a verseny,szóval nem olyan kemény. (88.000-es) D autóval kell menni.
-
Simi37
őstag
Úgy érzem nagyon jól optimalizált a játék
LA város közepe i5 6600k 4,5GHz (GPU limit nincs, de a CPU limit...) -
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8276 üzenetére
Megyek, szabad mindegyik faction.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki Faction-re? 3 db 88.000-es van asszem. És olyan kéne aki nem futtatja a szolgákat.
(az enyém éjfél-kor jár le)
-
mozesapo
tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akik ráérnek,tudnának jönni segíteni Faction Mission-be (3 ember) 4 faction hiányzik asszem,és olyan kellene akinek nem fagy ki a game.
-
Moonline.
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8260 üzenetére
Én előrendeltem, de amúgy elég nagy butaság hogy amíg az nem aktiválódik, a wild runt nem használhatom.
-
eXorcisto
csendes tag
válasz
speedmetal #8267 üzenetére
Rá egy fél órára már működött rendesen.
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Félve léptem be az előttem leírtak miatt, de semmi változást nem tapasztaltam: rendesen betölt és tökéletesen működik. -
Krisz0418
őstag
Helló!
Eddig ügye olyan problémám volt hogy droppolt a játék elég szépen stb..Most reggel megjött az új monitor, először vibrált a kép utána csináltam egy windows visszaállítást, vissza állította tegnap estére. Biosban beállítottam a procimat rendesen, kikapcsoltam a turbo core-t és állandó feszültséggel dolgozik.A hőfök is beállt 55-60körül gyári hűtővel. Crysis2, far cry 3 tökéletesen fut. De a crew nem tölt be, bejön a főmenü nyomok egy continuet és csak tölt lent a sarokba, de nem megy tovább..mitől lehet?
-
tixem
addikt
Másnak is makacskodik a játék? Indítás után a menüben ha be akarok lépni nem tölti be az indító térképet. Csak forog a töltés..... Most már el se indul, rohadt jó.
Nincs két hete, hogy újraraktam az egészet...
-
olloczky
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8260 üzenetére
Köszönöm
De a kérdésre még mindig szeretnék választ kapni.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Az alapjátékhoz meg lehet venni CSAK a wild run kiegészítőt?
üdv
-
Romlott
újonc
Ohh értem
kösszi a gyors választ
majd akkor megnézem
és az dob rajta 60 pontot ?
-
Romlott
újonc
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Huayrat, és megszereztem egy csomó platina cuccot hozzá, már csak egy nem maximális platinás. A kosci szintje 1237. És nagyon messze vagyok a 1299-től. Miért lehet ez ?
A válaszokat előre is kössszi -
Emunem
őstag
válasz
Balathruin #8253 üzenetére
Sztem meg full bugos a játék
Attól még jelenlegi kedvenc.
-
fasterware
aktív tag
válasz
COLBrattShaw #8240 üzenetére
Köszönöm a segítséget, rákukkantok majd, nekem amúgy tetszik a játék, jó lenne ha tovább jutnék a küldetésekben.
-
Krisz0418
őstag
Koszi a valaszt, 1giga vramtol tuti nem droppolhat, lowon is droppol ha nem full hd akkor is. Kiprobaltam a crysis2-t az fix 60 ultran.
Ui: amikor droppol akkor azt veszem eszre hogy a vga kihasznaltsag leesik 95rol 20-25kore,es a proci hofok is csokken, afterburner szerint.
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy az normális-e az, hogy a "Scramble Skill" típusú feladatnál, eltalálom az összes jelet, a hátam mögött van a Platina szellem, de mégis utána végzek a pontok alapján és csak az aranyat kapom meg, amikor lejár az idő. -
UFO1
senior tag
válasz
Krisz0418 #8241 üzenetére
Ez a játék ilyen optimalizálás = 00, e miatt szinte tök mindegy milyen vasad van és milyen felbontáson játszol! (sokkal gépigényesebb játékok is simán futnak, de ez akad). Amit tehetsz átteszed a képméretnél borderless-re és nem kézzel állítod a minőséget hanem custom-ra teszed. Pár FPS-t nyersz vele.
Különben mostanában nálam is akadozik (meg meg áll a kép) lehet a lentebb leírtak miatt? Előtte nem volt hasonló hibám.Más:
Nálam is előjött a 6/6 betöltési hiba fel akarja telepíteni a Windows6.1-KB2670838-x64-et (pedig már rég fent van), mert én balga csináltam egy fájl ellenőrzést a játéknál hátha működésre tudom bírni a menü mentést úgy, hogy meg is maradjon. Nem marad meg viszont most vagy a nemre kell nyomnom mikor kiírja a frissítést vagy kilövöm az install helper-t feladatkezelőből.
Valakinek egyéb ötlete?
Annak még jobban örülnék, ha megmaradna a beállításom pl. mindig HC-ból kezdek, mert amikor még jó volt oda volt téve.(#8245) hunfatal
Le kell menni talajszintre (ESC) csak akkor frissít és hozzá is adja, ugyanez a helyzet a földön, ki kell ugrani a világűrbe (M), ha nem adja hozzá a nyert kp. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kicsit durván bugos volt nálam az award rész.......
Van az S/D/P/C-nél olyan hogy Overtake 25000 vehicles,megcsináltam a C-nél,erre az mind a 4-nél megadta.....xD De például S-nél még az Overtake 5000 vehicle meg sincs csinálva. (75%) -
fatal`
titán
Na ez mi a szar, járt már így valaki? Ezüst medálra (summit quali) kiírta hogy kaptam 5000 CC-t, leokéztam de semmi nem történt továbbra is 0.
Szerk.: Na, csak megadta csak várni kellett kicsit
-
Balathruin
veterán
válasz
fasterware #8239 üzenetére
Az a te szinted nem a kocsié.
-
Krisz0418
őstag
Krisz0418
(újonc)
(Szerkesztés)Valaki tudna segíteni? Nem tudom hova kell ezt irni, ezert irom ide.
Lenne egy pc-m:
Alaplap: asus m5a78-lx3
Proci:amd fx 6300 jelenleg 3,7re huzva.
Ram: 8gb hyperx fury 1866mhz
Vga: sapphire hd 7850 1gb oc, jelenleg 970/1300 an van.
Hdd: seagate 1tb 7200rpm
Tap: 550w rasurbo
A the crew full hdben ultran fut, 45-50fps..de ledroppol 20ala is néha.. Mitol? Ha leveszem lowra akkor is!!
Hofok rendben van. -
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
fasterware #8239 üzenetére
Udv
A grazsban a legegyszerubb autot venni, bemesz es ott a nagytablarol kivalasztod.
Ketto fele level van, story moddal ill. versenyekkel 50-es szintig juthatsz, ami felold minden korlatozast, az autod szintje pedig 1299-ig huzhato. Ha egy autod szintje meg nem eri el az ajanlott erteket egy versenynel, barmikor fejlesztheted, kuldikkel, pvp-vel, de leggyorsabban skill-ekkel tudod. (speed, prec, jump,stb) A nyert alkatreszek barmikor megvehetove valnak az adott kategorian belul barmelyik kocsira a tuning boltban.Eltunos ut bug manapsag sokaknal fordul elo, probald meg ilyenkor a gombbal visszarakni az autot az utra. (reset gomb (de nem a gepede
)
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Valaki meg tudja mondani hol, vagy melyik menüben lehet másik autót venni, mert story módban amit vettem mustangot az elején, level 12 - ig tudtam felvinni, viszont van olyan verseny ahol level 14 - es autó kellene, de nem tudom hol lehet másik autót venni.
Másik kérdésem lenne van e valami trükk arra, amikor egy piros porsche - val kell menni, hogy a játék hibáján túl jussak, mert versenyzek és valamelyik checkpoint - nál az autó megáll egy helyben, motorhang van, a többiek meg elhúznak előlem, olyan mintha megszűnne az út, már próbáltam az útról lemenni terepre, de ugyanaz a hiba fenn áll. -
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8236 üzenetére
Szintúgy, jól elvoltunk. Főleg a Coast to Coast-on
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Köszi a gamet srácok,ez a Faction rész jó volt,szét szivattuk a botokat.
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8229 üzenetére
+CJ4567
Dirt-re van award illetve gold és platinára, de egyszerűen béna vagyok hozzájuk a billentyűzettel még full assistban is.
Próbáltam minivel is mert az kissebb de nem lett jó vége
-
regener
veterán
Ezekre a szar Precision skillekre ti mit használtok?
Eddig Focussal jutottam a legtovább bennük, de egyik sem sikerül platinára... A nyomorék eső is csak állandóan esik... -
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8226 üzenetére
Ez történik ha WC-re mész közben, meg egyszer még a játék is kitol veled és utolsónak dob vissza.
De meglett az award és a pénz, még egyszer nem akarom újra ezt letolni.
-
sisu2
aktív tag
válasz
Balathruin #8224 üzenetére
Mennyit mentetek ez azért már durva
ez már felér egy kínzással.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8218 üzenetére
3:09-re se kaptam, tegnap óta adják oda azoknak akik nyertek. Annyira nem jó autó, de jól néz ki. 595k, az gyorsan összehozható.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8216 üzenetére
Nincs ranglista, ők látják az időket. Szerintem.
A lényeg hogy idődtől függ hogy kaptál-e autót. Én se kaptam.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8213 üzenetére
Sehol semmi, vagy kaptál autót vagy nem, időd függvényében.
-
válasz
Balathruin #8211 üzenetére
Hát igen,a pvp-t is azért hanyagolom,mert majdnem mindig van egy csaló az indulók között. :/
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Balathruin #8209 üzenetére
Ranglista van valahol erről?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #8211 üzenetére
Nekem meg csak ez hiányzik a garázsból, majd úgyis megveszem. Gratulálok amúgy
Nekem meg odaadhatná az Ubisoft a 340k CC-m
-
válasz
Balathruin #8209 üzenetére
Úgy örülsz mintha tényleg ott állna a garázsban.
-
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8203 üzenetére
De lenne
-
CJ4567
nagyúr
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8203 üzenetére
Hétvége kérdéses, de ma mehetünk, csak írj rám uborkán.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
7végén nem lenne kedve valaki(k)nek konvojozni? Mert nekem ég hiányzik pár darab.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sikerült a pink/sárga award is,elég fura hogy nem mind1 neki hogy melyik színt rakom rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest