- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hol van ez a bug pont? Én még sosem láttam ilyet a 800+ óra játék alatt.
Sokan mondták,hogy 30 fps-el lassabb a játék. Nálam ez nem jött be. Többet számít mivel irányíthatom a pixelautókat.
-
tixem
addikt
válasz
regener #8196 üzenetére
Ugyanott fagy ki nekem is ahol neked a második képen. R-rel sem megy, mert az autó teljes egészében beleesik a bugba, míg a többinél tapasztalatom szerint ahogy eléri az orra meg is áll és azoknál működik.
Eddig csak ezen az egy helyen találkoztam ezzel a szintű hibával, emlékezet nincs más megoldás. Előtte satufék és r.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #8196 üzenetére
Nekem nem tudom hány óra ment kukába az extra mileval, most meg várom a pénzt tőlük, kb fizetünk hogy hallgass szituáció van nálam. Ha odaadják a pénzt valamikor.
Support EA-nél(mármint nem az Ubisofté rosszabb, hanem az EA az Ubinál) rosszabb, napokba telt mire értelmes emberrel kapcsolt össze a support, és tudta is mit akarok(acc összevonás).
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8195 üzenetére
Nekem azt megadta anno, igaz még WR előtt csináltam meg.
Az awardot megadta arra amelyikről ma kifagytál? The Longest Course névre hallgat.
Mai lógok a versenyről jelentkezőink
36. perc:
56.perc:Még a Reset car sem ment itt már, előtte 4x működött.
Végülis pénzt és awardot megadta a 4 játékosra (igaz Beast kifagyott), de ez akkorsem állapot.
Illetve végülis belement a kocsiba ~100 KM úgy hogy egy helyben lebegtem.
Support megint odajutott el hogy R-t nyomjam ha ez van, de ha az sem segít? 25 percet vágjak kukába?... - Költői kérdések.Köszönöm Bucser és Gaga a végigvezetést.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nektek sikerült megcsinálni a Fruit Salad awardot? 8km-t kell menni pink/sárga autóval,de amit beállítok videó alapján színt,nem számolja,lehet bugos ez a szar?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8191 üzenetére
Az a bajod, hogy 2 éve megvetted, és most ingyenes lett? Tehát ha visszakéred az árát, akkor elismered, hogy 2 évig ingyen használtad a terméket.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nem tudnál jogilag érvényesíteni semmit, az árazásra sehol nem vállalnak garanciát (miért is vállalnának, gondolj már bele...). Amikor a Steamen ingyen osztogatták a Killing Floor 2-t, nem emlékszem olyanra, aki emiatt kiverte volna a balhét. Aztán olyat se hallottam még, hogy valaki asztalt borogatna a Microsoftnál, mert fekete pénteken olcsón szórták az Xboxokat. Nem, teljesen nonszensz az, amit levágsz, már ne is haragudj, főleg annak fényében, hogy ha jól emlékszem egy kulcsoldalon vetted a játékot töredékáron. Ebben semmi személyes nincs, félreértés ne essék. Fizettél a játékért, játszottál vele elég sokat, milyen visszatérítésről is lehetne itt szó?
A csalók kezelése és a játék minősége totál más kérdés, nem is értem minek keverted ide. -
Padlás
senior tag
válasz
Egyáltalán kell tartalmazni az EULA-nak a játék árával és forgalmazásával kapcsolatos dolgokat?
Nem vagyok képben, de nem hiszem, hogy egy licencszerződésnek tartalmaznia kell a garanciát arra, hogy a forgalmazásban nem lehetnek változások.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ubisoft vs nem hagyom magam madárnak nézni player , második fejezet. (záró)
We checked your account and noticed that you purchased "The Crew" on and the "Wild Run" DLC (drága jó Brunó elírta a dátumot)
We understand your concerns and we would like to advise you to keep an eye out for further information that will be released in the forums. I want to apologize for the inconvenience caused and thank you for the understanding on this matter. If you have any other questions please don't hesitate to contact us as we are here to help you. Kind Regards, Bruno
Ubisoft Customer SupportFentebb elnézést kért a kellemetlenségért + blabla. Nem egyértelműen, de elismerte, hogy az EULA nem tartalmazza azt a kitételt, hogy később majd INGYENES LESZ a két legfőbb csomag, azaz nem hozhattam meg a döntést, hogy IGEN várok két évet, ezzel a szarral. Mert az.
Eddig ok. Sajnos nincs ügyvédem, hogy jogilag érvényesítsek bármit.Ami érdekes ebből
We understand your concerns and we would like to advise you to keep an eye out for further information that will be released in the forums.Azaz megértik a problémámat, és tartsam a szemem?! a fórumokon?!
..vagyis lehet kapunk valamit. Lehetséges a szemünk alá kettőt.Nyilván nem vagyok/vagyunk a velem egyet értők ezzel beljebb, de nem szabad hagyni még egy UBISOFTNAK sem, hogy madárnak nézze a kis embert. Aki persze a való életben is hagyja magát eltaposni annak lelke rajta.
Lehet válaszolok rapper stílusban. Na jó nem
Throw your hands up Mr. Bruno, why? Big Mike Tyson 'bout to brutalize that ass tonight.
2pac -
hakydakillah
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8189 üzenetére
Javítják a múlt heti javítást
-
Padlás
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8187 üzenetére
Minden szerdán délelőtt maintenance van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mi ez a sok Maintenance mostanában?
-
fatal`
titán
Nem. Feltételezem, hogy az ingyenes verziót használod, ami az alap Crew és az ingyenes featureök a Wild Runból.
Az FD Challengehez, a motorokhoz, az extreme specekhez (monster, drag, drift) és a summithoz meg kell venned a DLC-t.
De inkább várnék a CAU-ra, abban benne lesz a WR is.
-
Zsoxx
senior tag
Van ez az FD Challenge nevű feladat. Elindítom, erre kiírja, hogy meg kell vennem a Wild Runt. De hát én azzal játszom, ez a The Crew - Wild Run. Vagy nem?
-
regener
veterán
Nem nagyon sikerült olyan hamar hazaérni.
Bár előte belépett öcsém de mire én géphez ültem tixem már a kocsit zúzta xD -
tixem
addikt
Mostani summit kvalifikáción hogy a pékbe lehet összeszedni több, mint 10 ezer pontot a speed challange-ben? Mentem egyet rendesen, 6800, aztán rámentem kuplunggal és még a rendes időt sem tudtam megfutni a rohadt forgalom miatt. Valahogy biztos, mert van olyan ember top-ban aki biztos nem trükközik, maximum kuplunggal nagyon ügyes.
Fél óráig szerencsétlenkedtem vele aztán abbahagytam mert már az agyvérzés kerülgetett
Ugyanígy vagyok a monster arena-val, az egyik rámpán van egy láthatatlan fal is, vagy nem tudom, de a két hátsó kerék nem megy át az illesztésen, bár freedrive-ban néztem, lehet eventben nincs.
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8165 üzenetére
+(#8166) tixem
Zsír, negyedik csak meg lesz a fentlévők közül
Tegnap az egyiket (Raid konvoj) nekem sem akarta megadni, hiába csináltuk újra.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szami777 #8168 üzenetére
Neked kell újra felvinni a frakció rangod, award után ad többet, csak hónap végén van bónusz küldetés, perk nélkül 80k, perkkel 88k pár perc alatt.
Igen, arra gondolok. Nekem sincs kedvem, de muszáj
346k C-re az upgrade perkkel.
Tipp: ha lehet vedd meg a legalacsonyabb szintű kitet, olcsóbbak az alkatrészek.
-
szami777
addikt
Arra gondolsz, hogy mondjuk addig csinálom a skilleket, amíg 50-es platinákat nem kapok?
Azt megpróbáltam, m4-es bmw-vel, de hosszú távon monoton, nincs kedvem így, inkább összegyűjtök 200k-t faction versennyel, vagy hegyi drifteléssel.____
Más kérdés: Ha factiont váltok (pl arra, ami már egy ideje vezet), akkor többet ad napi jutalomként a játék? -
regener
veterán
Este 8-9 fele Colorado Crawl faction? 4-en kéne
Már csak az hiányzik a Landmark Tour-on (amin kifagyok mindig 1,5 óra után egy városos részen mert szétlaggolja magát) és a The longest Course-on kívül
-
macy
addikt
Igen, ha belövök egy profilt, hiába állítom 450-re a kormányszöget, a játékban 180 lesz. Profil nélkül, de globális beállításban 450-re állítva a játékban is 450.
MasTer: G25-ön van bill kombó a kormányszög állításra. A sebváltón a két középső piros gombot kell nyomva tartani és a 4 fekete gombbal lehet változtatni a kormányszöget. A felső fekete 180, a bal kb. 450, a jobb kb. 720, és az alsó a 900°. Ezt játék közben is lehet állítgatni.
-
szami777
addikt
válasz
hakydakillah #8160 üzenetére
Értem köszi, ez kellemetlen hír, kicsit drágák ezek a cuccok.
-
szami777
addikt
Hogy van ez a level 50-es platina alkatrész most? Nekem az rémlett, ha mondjuk Perf kocsival nyerek egyet, elküldöm hq-ra, akkor más perf kocsira rárakhatom. Legalábbis nekem a bronz, ezüst és az arany alkatrészeknél valamiért ez rémlett. Minden kocsira külön meg kell vegyem a level50-es platina cuccokat?
-
MasTer
tag
Én is global device settings-t használok (G25, win 10). Teljesen véletlenszerűen adja a 180 fokos korlátozást. Ilyenkor többszöri Win restart, imádkozás, sörkeresés, aztán egyszer csak jó. De ha játék közben bemegyek a setup-ba, akkor megint nem jó: GoTo Win restart stb. Ez bug, vagy fícsör?
-
macy
addikt
Na, úgy tűnik megoldódott a kormány gondom, de sajnos csak úgy, hogy töröltem a profilokat. Global device settings, 100% FFB, 450° kormányszög. Ha profilt használok egyszerűen letojja és a játékbeli beállításokat használja.
-
fatal`
titán
Az már afterburner bug lesz szerintem.
Érdekes nekem nincs ilyen bug, mondjuk ez DFGT és windows 10, de a driver win7 óta ugyanaz.
Nekem a kormányt kell minden reboot után kihúzni és újrabedugni különben nem látja a profiler. Egyébként reinstall helyett ezt is megpróbálhatod, hátha
-
macy
addikt
Profillal használtam, ffb 100, kormányszög 450, pipa kivéve az allow game to adjust settings elől. Mégis mikor beléptem a játékba, kormányszög 180°-on és rázta a kormányt. Ha újratelepítettem a logi profilert, akkor jó volt.
Meg azt vettem még észre, hogy ha játék közben be van kapcsolva az afterburner osd, akkor röcög a kép, mintha mikrolagok lennének. Mikor kikapcsoltam rögtön kisimult a játék. -
fatal`
titán
Indexet én is tudnám értékelni
No meg ha lehetne több checkpointot megadni a térképen (hasonlóan a challengehez, csak mondjuk landmarkok között)
Plusz az autólista nem csekély bővítése sem lenne rossz, bár így is el lehet lenni
Kiváncsi leszek a CAU-ban hány plusz autó lesz.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ma lesz valami award vadászat vagy konvoj?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #8142 üzenetére
Hogy fogják visszaadni a fele lóvét, mikor a G2A-ról vetted (meg x játszott óra után...) ?
Ráadásul pont te baszod itt a fillért, aki 40%-os áron húzta be. Cuki.
Hakydakillah árazási ötletében amúgy van ráció. Szerintem a WR is drágán kezdett a tartalomhoz képest és nagyon hamar le is akciózták. Aki ráér, az várjon majd kicsit szerintem.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8142 üzenetére
Én azért ennyire szívemre nem vettem, mint te. WR részbe már úgy 200órát verhettem, ráadásul leárazva vettem. Ezek az új árazások elég durvák, mert például ott a complete, amiért 50dolcsit kérnek majd, miközben tartalmazza az ingyenes Crew alapot, a hamarosan ingyenes WR-t, a 25dolcsis CAU-t, és a 10dolcsis season passt. Ez nekem inkább 35, mint 50. Ha korrektek akartak volna lenni, lett volna 3pack:
- csak CAU, azoknak, akiknek meg az alap és WR – 15dolcsi
- CAU + WR pack – 25dolcsi
- complete – 35
De mind1, nekem bőven elég lesz a Summit, CAU-t majd egyszer-talán olcsóbban, vagy esetleg jövőre, amikor a legújabb DLC-hez a CAU-t hozzácsapják ingyenEmunem - Én is nagyon örülnék olyan apró kis marhaságoknak, mint játszadozni a tetővel, indexekkel, fényszórókkal stb.
-
Emunem
őstag
Nem lehetne, hogy egyébről beszéljetek?
Kicsi OFF:
2 emberséges megoldás van a problémára:
- Nem játszik vele az illető, és elhatárolódik a kiadótól. (esetleg ír a supportnak a problémájáról)
- Játszik, és lenyeli a békát. (de legalább már játszott vele annyit, hogy ne foglalkozzon vele)Az embertelen megoldások sora meg csak az adott személy kreativitásán múlik...
ON:
Azért a CAU-hoz jöhetne valami tisztességes fizika Update is. (mint az történt a TDU2-nél, 1.66 patch)
Vicces, hogy a Street, Perf. és Circuit autók ugratása megszakad, ha aszfalt kerül alájuk. Vagy a monster pattogása oly mértékű kicsi kavicson, mintha busznyi sziklákon hajtott volna át az ember.
De a tükrök tükröződése lenne a fénypont, vagy az irányjelző.Szerk: Esetleg a kabrió autók tetőlehajtása.
-
nap
addikt
válasz
hakydakillah #8109 üzenetére
Ne sírjon a szád! En azt vártam, hogy a wr kiegészítő ára lemenjen egy kiegészítő árának a szintjére, de így hogy kidobták ingyen az alapjátékot, megint fent van az egekben. Pedig az elsők között vettem meg a játékot, mégsincs rá semmi kedvezmény.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hakydakillah #8113 üzenetére
Hagyd. Teljesen felesleges erőltetni. Van akik szerint ez a marketing stratégia teljesen rendben van. Van aki elfogadja, sőt még tapsolnak is a Ubisoftnak. Persze, hogy annak aki letölt egy ingyenes játékot, utána megvesz 6k-ért majd egy kiegészítőt és mellé kap full ingyen egy 6-9k értékű játékot annak miért is lenne ez gond? Te mindent megvettél, és lehúznak rólad egy sokadik bőrt, úgy kell neked/nekünk. Majd kapsz a pofádba egy autót. Jó az a parasztnak. Mi leszünk a marhák ha megvesszük. Abban is teljesen igazad van a CAU annyit nem tesz hozzá, mert a WR adja a játék gerincét, fő lényegét.
Ismételten megírtam nekik, hogy pofátlan amit csinálnak, és addig fogok a nyakukra járni ameddig vissza nem adják a lóvét, vagy nem adnak egy 50% kupont a CAU-ra, ugyanis az lenne a korrekt. Én az életben többet ubisoft játékot nem veszek az biztos. Inkább megyek a virágboltba érte. Arról nem is beszélve az összes eredmény el van csalva a játékban és a speedhacktől kezdve mindent használnak az orosz vérpistik.
-
Emunem
őstag
kuplung-bug:
hogy a pöcegödörbe váltotok ti kuplung-buggal? Nekem lassúbbnak tűnik a normálisnál...
pl csak összehasonlításként: Minden Perfect, és mégis van a két eredmény között 0,4 mp. (direkt nem használtam ki a bugot a teszt érdekében) Az autó: ctr ruf. Nameg milyen gyorsan pörög az ujjatok rajta?nekem valahogy nem adja. Örülök, ha megvan a 600 bugga-kuplunggal semmi egyéb segedelem nélkül. (no nitro, no szélárnyék)
-
OceanStorm
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8137 üzenetére
Ha ott a G27 akkor ne játsszon már billel.
-
macy
addikt
válasz
ricshard444 #8135 üzenetére
Nálam sem volt win7-en, win8.1-en meghülyül crew-ban. Minden más működik rendesen. Cars, Assetto, rF2, F1 2016, ETS2 mind tökéletes. Itt ha elindítom a játékot, kicsit fordítok a kormányon, elkezd darálni. Driverben 450° van megadva, le se szarja, játékban 180°-ot fordul míg bill kombóval be nem lövöm nagyobbra, de darál. Meg amit megfigyeltem, hiába állítom át a controller típust wheel-re, minden indítás után visszarakja autodetect-re.
-
-
macy
addikt
Na, nekem eddig tartott a játék. Csak nem jó G27-tel, minden indítás előtt újra kell raknom a logi profilert, különben szétrázza a kormányt. Ehhez meg már nincs kedvem. Jó, hogy nem vettem meg a WR-t. Jó száguldozást nektek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
-
CJ3
senior tag
Sziasztok mitől bug-os a játék...inkább textúra, árnyék bug van benne.
Régen játszottam vele, de most ez fogadott.
Az autó is húz magával egy pálmafa árnyékot. Valaki tapasztalta már? mi a megoldásIlletve újra rakom a Windows-t a mentések online profilban meglesznek, vagy hol találom őket?
-
regener
veterán
Fent vagyok, pvp-zek amíg nincs még 3 ember
-
Padlás
senior tag
válasz
eXorcisto #8119 üzenetére
Ha a vanillától kezdted, akkor bizony minden egyes kieget meg kellett venni. Jelen esetben ez a Crew, WR és a CaU; és így van, aki most akar becsatlakozni, az töredék áron megteheti és ezzel nincs is semmi gond. Aki megvett egyesével minden kieget, annak megtérült az ára a beletolt órák révén. Aki meg most akar becsatlakozni, minek fizessen (közel) teljes árat minden irreleváns kiegért külön, amikor csak az aktuális élvezhető úgy, ahogy a fejlesztők megálmodták. Ugyan ez a helyzet itt is. Az lényegtelen hogy a WR az alapjáték mellé vagy a CaU mellé jár.
hakydakillah pedig pont azt nehezményezi, hogy az aktuális contentért annyit kell fizetnie, mint aki most csatlakozik be.
-
eXorcisto
csendes tag
Azért ez nem teljesen igaz. WoW-nál is pont hogy nem kell megvenned egyesével minden kieget. Pontosabban veszel egy battlechest-et ami kábé 4 ezer forint (elég nyomott ár ez az alapjátékért +5 kiegért) és ezért az összes kieget+alapjátékot megkapod kivéve a legújabbat. Pedig ott aztán tényleg van tartalom a kiegekben, szóval én egyáltalán nem csodálom, hogy ingyé adják crew-nál.
-
Micsurin
nagyúr
Ez a játék egy RSV4-et is elbírna szerintem!
Motor kedvelőknek Meddes atya többi vidijét is ajánlom ... ez a fószer garantáltan nem normális!
-
hakydakillah
senior tag
válasz
satee76 #8115 üzenetére
Erosen ketlem, hogy Summitra, vagy extreme classra szukseg lenne zsarus uldozeshez. A beharangozott ujdonsagokat nezve 90%ban fogjuk a WR ujra kifizetni, es 10% lesz a CAU.
Persze en is tiszteletben tartom mas velemenyet, en igy latom, 25dolcsiert inkabb veszek egy nfs jatekot, ahol a zsaru ai tenyleg minosegi. Itt latnom kell eloszor, hogy mekkora lesz az a bizonyos javulas. -
satee76
aktív tag
válasz
hakydakillah #8113 üzenetére
"COD példádból kiindulva, van egy aktuális "A" nevű DLC a COD-hoz, amiért 20dolcsit kérnek jelenleg, majd jön az újabb "B" DLC. De nem adják el neked külön, hanem összevonják az elsővel, és kizárólagosan a szándékosan összevont "AB" DLC-t veheted csak meg. Ki lehetett volna adni egy B DLC-t, és akinek csak az alap verzió van meg, egy összevont AB DLC-t."
Szerintem nem szándékosan vonták össze a két DLC-t, hanem egyszerűen a CAU a WR-re épül rá, ergo annak megléte nélkül nem működne. Nem lehet ez az ok?
Mellesleg aki csak alapjátékkal rendelkezik és megveszi a CAU-t, még így is hátrányban lesz a WR tulajokkal szemben.
De tiszteletben tartom mindemki véleményét
-
hakydakillah
senior tag
válasz
satee76 #8111 üzenetére
Érvelésedben ott a hiba, "ott sem adják olcsóbban a harmadik DLC-t csak azért, mert az első kettőt megvetted". Mert nem egy újabb DLC-t adnak ki külön, hanem megfizettetnék velem újra a WR-t.
COD példádból kiindulva, van egy aktuális "A" nevű DLC a COD-hoz, amiért 20dolcsit kérnek jelenleg, majd jön az újabb "B" DLC. De nem adják el neked külön, hanem összevonják az elsővel, és kizárólagosan a szándékosan összevont "AB" DLC-t veheted csak meg. Ki lehetett volna adni egy B DLC-t, és akinek csak az alap verzió van meg, egy összevont AB DLC-t. Nem tudom milyen matek ez náluk, de ha a WR jelenlegi eszmei értéke 20, akkor a CAU rész 5dolcsit ér.
Ez reális is, mert amíg WR-hez kaptunk Summitot, napi versenyekkel, 3ú extreme classt és mocikat, addig a CAU-ban a rendőrös üldözés lesz az új. Ezért mondom, hogy megvetetnék velem újra a WR-t, de én ezt ilyen pénzéhesség mellett passzolom. Elég lesz a Summit -
satee76
aktív tag
-
Padlás
senior tag
válasz
Mégis miért kellene kedvezménnyel adniuk a WR tulajoknak?
-
OceanStorm
tag
Ma is volt egy kb. 4 órás meeting. A videó minőségileg valamiért hibás 2 órától nagyjából fél órán keresztül, valószínűleg a router kavart be mert már régi is, hibás is, de ettől függetlenül nézhető a cucc.
-
StormLine
senior tag
Nekünk sikerült végül összeszedni pár konvojos és factionös 4 fős awardot.
Ma este jöhet a folytatás?
regener: Ott mi is jártunk.
(Ott indul az egyik konvojos. (West Point))
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bocsi srácok,de "The Crew működése leállt"-al kidobott a game-ből.
Köszi a játékot,meg az awardokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest