-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
CJ4567 #10544 üzenetére
De ez így akkor is egy gusztustalan húzás.Kibéreltük akkor a játék vásárláskor??Ha tudom előre,biztos nem veszem meg.Ami a legszomorúbb,hogy a motorfest-et is megvettem megjelenésekor. :-/
Most ugyanígy tartok a division 1-nél.Játszom is a survival-öket amíg megy.
Nagyon hasonló véleményen vagyok MasTer-rel..
Pl. egy ideje nagyon szemezek az anno-val,de ezek után biztos nem veszem meg.Egyetlen Ft-ot sem adok érte és ezt az ügyfélszolgálatnak is megírom normál hangvételben.
Piszokul bosszant,hogy nem dobtak hozzánk egy offline frissítést.Nem lehettek ennyire gagyik,hogy ennyi év alatt ne tudták volna összehozni. :-/
Nagyon sajnálom ezt a crew 1-et.Több mint 1-1.5évig csak ezzel játszottam és hiába vettem elő másik játékot -mert persze közben megvettem mindent ami megjelent és érdekelt- nem tudtam magam rávenni semmi másra csak a crew 1-re.Így kihúzni alólunk merész,tuskó és legfőképp hülye döntés volt.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
CJ4567 #10542 üzenetére
Köszi a tippet, nézegettem én is. A Crew-t azért szerettem,minden hibája ellenére, jó volt benne kocsikázni amerika szerte. Ez hiányzik, igaz vannak más autós játékaim is, addig beérem azokkal. A versenyek nem igazán érdekeltek. Kijelöltem egyik szegletből a másikba egy útvonalat és irány neki. Szerettem a zenéket is összességében benne.
Meg vannak valahol a játék mappában, hogy kimentsem? A TDU-nál úgy emlékszem megvoltak mp3 -ban.
Lehet leporolom újból azt is 1-2-ig. -
HEAHEA
aktív tag
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
CJ4567 #10459 üzenetére
Nekem 11 lista van kész, de a 10-et csak a fast travel miatt toltam le, az nagyon kellett.
A legendary partok legendásan szarul esnek, mondjuk discordon van pár őrült, viszont van akinek 95 óra után sincs még meg egy szett.
Ezt mondjuk tudtuk előre, de rosszabb, mint hittem. Szerencsére a nehézség ezt nem befolyásolja itt.
Ja, meg a recalibrate olcsó, 1500 bucks és 150 scrap minden esetben, nem emelkedik, mint TC2-ben.HC, ST1,ST2, Drag, RAID és Rally van nálam maxolva, viszont még jövő hétig monstert is ki kell, lesz summiton. Azután szerintem AGP-re megyek, mert slalom skilleken azokat szeretem.
Én grand race-el nem foglalkozom, azt olvasom róla túl kaotikus, meg csak akkor éri meg, ha top 3-ban vagy.
Vintage playlist , Kiss me Kombi eventet farmolhatod partokért, az az egyik legkönnyebb, és legrövidebb event.
A main stage miatt aggódom amúgy, nagyon lassan halad, viszont nagyon tolni kell, mert resetkor legend pontokká alakulnak majd a progress pontok, ami még nem teljesen tiszta, hogy lesz, jött róla mail ma hajnalban.
-
-
válasz
CJ4567 #10166 üzenetére
+regener
VGA van a monitoron és a 1060 csak digitális. A monitorom 17-én lesz 3 hóbapja szervízben. Hívtam az edigitalt és semmit se tudnak róla. Aktív átalakítót meg nincs kedvem venni mert vagy megy vagy nem és rosszabb a kép. Ha a monitorom kész lesz akkor meg kidobtam 2000-5000 forintot.
-
MrDerekas
addikt
válasz
CJ4567 #10100 üzenetére
Egyszer? Volt, hogy minden vasárnap hajnalban letoltam
(#10101) szami777 Arra a helyzetre ott van a család
Asszony, lányom és a fiúk is beültethetők. De nem szokott kelleni. Három órát ki lehet bírni, főleg ha nagyon behúzza az embert. Single futamban meg tényleg meg lehet állítani, van Esc opció. A mait speciel crewban indítottam, csak 20 perc után kiszállt a delikvens. Összesen kétszer robbantam fel. Egyik a saját f@szságom miatt, a másik örök rejtély marad
(#10103) Rony949 Olyan 600+ kilométeres a táv és minden nagyobb város és táj érintve van. Levágások sikere és pályaismeret elég sokat jelent. Jól összerakott pálya a Landmark Tour. Egyetlen negatívum, hogy a végére van hagyva a havak meg Colorado. Az azért nehezebb és majd három óra koncentrálás után nyögdécselős néhol egyáltalán az úton maradni. Mi játszottuk úgy itthon, hogy a fiúk közül egyik beült mellém a másik géphez és csapattuk. Egy élmény volt, sok-sok röhögéssel, káromkodással és csodák is történtek. (Ezeket a nem élmény szintjén játszó kollégák valami rejtelmes hangzású BUGnak nevezik
) Tehát mi igenis tudjuk élvezni a játékot, plusz én a hosszú versenyeket is. A coloradós részeket meg a Colorado Crawl pályán érdemes gyakorolni. Ott benne van minden nyűge a kanyonnak. Az is megvan már 60-tól kevesebb perc alatt. Szóval. Aki kedveli a hosszabb versenyeket, kiemelten ajánlom a Landmark Tour négyórásra hirdetett pályáját. Nagyon jó! Én először 570 pont körüli kocsival ugrottam neki. Vért izzadtam, hogy benne legyek a háromban. (233 perc volt) Aztán másik accon, valami előtte vett alap dirtessel, csak az alap dirt level cuccokkal. Volt hogy sírni tudtam volna, de csak meglett
(238 perc rémlik)
(#10105) laskr99 A Showtime megvolt már 99 és 98 perc alatt is
De átlag a 110 perc nekem.
-
-
UFO1
senior tag
Ja, saját kocsival nekem is ment volna ez a küldi, de én a kapott fostalicska mustang-al mentem szerintem a videón szereplő LvL szinten és annyira instabil volt, ill. elpattogott, hogy többszöri próbálkozásra sem ment. Volt hogy csak 1-2 hibázott a végén! Aztán hívtam valakit és meglett.
(#9840) tutuhawer
Jó mos fellépek, de nem sokat érek rá max. ½, 1 órát! -
UFO1
senior tag
Szerintem a 3400 az egyik legjobb vagy az 5 ajtós Mini, a Buggy sem rossz persze hullámos pályára a Hummer viszem csak kanyarodni nem nagyon szeret a drágám!
A leggyorsabb viszont R-ben a Challenger SRT summit piros folt terjeszkedésnél használandó, csakis sík terepen kicsi hullámon is elszáll, mint a papírrepülő! -
tutuhawer
őstag
-
UFO1
senior tag
Igen, de a gépigény Q9300, az 5440 kb. Q9550 szintjén van. Igaz a WR kicsit (nagyon) elcseszte a optimalizálást, a beta 2 magon is full simán futott!
Nekem is hasonló van a gépben csak az 5460-as (Q9650) és nincs lag 30 FPS szinte mindig megvan, igaz itt pihen az asztalon egy i5 lappal együtt csak időhiány a táp híján még nincs összerakva. -
-
-
-
szami777
addikt
Jól látom, hogy egyszerre több stickers van fent?
Szerk:
Az korrekt.
Egyébként az mennyire gáz, hogy én 3 napja vettem észre, kb 300 óra játék után, hogy lehet csinálni a kocsira kétszínű festést?Láttam van egy ilyen award, én meg csak nézek, hogy wat. Rágugliztam, erre olvasom, hogy ilyen létezik a játékban.
-
szami777
addikt
7 napon belül lemondod, nem vonja le.
Értelemszerűen utána igen."Your first 7 days are FREE if you sign up before March 7! After your trial ends you'll be charged monthly or yearly, depending on the plan you choose. Cancel anytime during your 7-day free trial and you won't be charged."
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
Pont ez az, hogy be kéne. kb 15 játékkal próbáltam ki az elmúlt 3-4 nap, és mind egyből felismerte, tök klafa volt, viszont itt még fel sem ismerte egyből (újraindítás után sem), mehettem beállításokba mindent egyesével beállítani.
Az eddigi pár nap tapasztalata alapján nem a kontrolleré a hiba, hanem a játéké, kár érte, marad a 2500ft-os kontroller ennél a játéknál.
-
-
regener
veterán
-
tixem
addikt
Van lámpa, világít is csak semmit nem ér. Azon a fényerőn amin nappal használom éjszaka 2 centit nem látni előre és csak flipperezik a szalagkorláton meg az AI-n az ember fel-alá. Legalább ennyire agysorvasztó az alagútból kihajtás, amikor 5 másodpercig egy atomvillanásba kell bámulni.... Realism FTW
Petyyyyy + }{3@Đ$}{0ot
Ha nekem nem is, legalább másnak jó pillanatokat okoz a játékkal ápolt bensőséges kapcsolatom
-
regener
veterán
Egyik játékbeállítás sem befolyásolja, sőt még az sem hogy AMD/Intel procid vagy AMD/NV vidikarid van.
HDD/SSD se, ram mérete sem, ez egy játékbug hogy egy idő után elkezdi keresni a crew.cfg-t ami nincs, illetve váltogatni akarja a hangkimenteket mégha csak 1 is van aktív (egy játékos elemzése alapján, Ubi ennyit se mondott).Ha elkezdi egyszer. nem tudsz tőle szabadulni csak Windows refresh/reinstall ment meg.
-
Lathronos
őstag
Hmmm... érdekes. Csak a gyűjtögetés és a küldetések miatt játszani egy játékkal, nem is tudom. Szerintem ez nem erről szól. Én például órákig tudok kocsikázni, élvezem a változatos tájakat, például Nevadában végiggurulni a 66-os úton.
Vagy Los Angelestől Miami-ig, stb. Ez a játék szerintem erről szól leginkább, a nyílt világ szépségéről, mely véleményem szerint gyönyörűre sikerült. Az ember már szinte úgy érzi, hogy tényleg ott van.
-
szami777
addikt
Nekem még nem minden auto van maxon még kb 10 circ, 15perf és 10 raid hátravan, azzal el tudok lenni még egy darabig. Én is meglepődtem nagyon h ennyire beszívott a játék, a gamer korszakomat már rég magam mögött hagytam, de mégis, ez a bugos, hibáktól hemzsegő gamma érte el azt nálam, ami már évek óta nem volt nekem játéknál. Egy ubi játék. Micsoda paradoxon
-
Lathronos
őstag
Én néhanapján még a TDU2-t is elindítom. Már csak azért is, mert abban van GT-R.
Nem olyan rossz játék ez, ha az ember csak kocsikázni szeretne. Viszont a sok száguldozó agyatlan balf@sz akik azt élvezik ha felboríthatják a másikat vagy totálkárosra törhetik a kocsiját sokszor fel tud idegesíteni.
-
Emunem
őstag
De jó, hogy kb 2 hónapja nem summitozok. Valahogy elment a kedvem a bugos miatt. Bameghogyha megvehető lesz, akkor meg minek? 😄 Ha CAU lesz a nagy díj, akkor sem tudnék most leülni, és 'sokat' farmolni hozzá.
Rendőrként lehet csak úgy simán is embereket kergetni (pl neki megyek trollkodasból) vagy mindenképpen a sima autós kell, h ütközzön?
-
Lathronos
őstag
Lehet, hogy az Ubisoft meglep valami karácsonyi ajándékkal minket (egy GTR-nak nagyon örülnék vagy feljavított AI-nak, esetleg valóságosabb autó fizikának), és máris szebb lenne a világ.
Én már unom a PVP-ket, az egész hangulatát elrontják a sebességmániás játékosok. Folyton az agyatlan száguldozás, semmi más. A checkpoint-os és koronás match-eket viszont szeretem, de az senkinek sem jó. Mindig csak a verseny, amit én személy szerint egyáltalán nem élvezek(talán mert mindig utolsó vagyok).
Ha már MMO-nak tervezték, jó lenne ha például ki lehetne szállni a járművekből, és gyalogos mission-ök is lennének benne. Például lopd el a rivális csapat kocsiját, és értékesítsd alkatrészként.
Vagy csak úgy kötetlenül lehetne sétálgatni a városokban, erdőkben, futkosni az éhes medvék, farkasok és pumák elől gombaszedés közben.
Vagy lehetne házat, yacht-ot venni és telepakolni a garázsokat mint a TDU-ban. És van még pár megvalósításra váró hülye ötletem.
-
Lathronos
őstag
"Én nekem meg megvan az összes autó amit meg tudok venni."
És ebből használsz talán 3-at.
Mivel én egy éven keresztül alig játszottam vele(mindig felidegesített valamivel és hagytam a fenébe), így sok mindent be kell pótolnom. Majd karácsony és újév között legalább nem fogok unatkozni, és a vérnyomásom is helyreáll, mostanában elég alacsony.
-
szami777
addikt
Nálad mit csinált?
Én rámentem az equipre és egyből app crash.
Csak fáradtan legyintettem XDTixem:
Van egy los angelesbe és egy san franciscoba, mindkettto kb 30 mp és 15k xp korul ad. Az egyik egy menekulos a másik take down.Szvsz a menekulos jobb, gyorsabb, az la-ben van.(performance)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest