Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
plejik #10603 üzenetére
A horizonban sokkal jobb a fizika szerintem, kevésbé árkádos, a nitrót se szeretem, pláne nem így, visszatöltődősen, de a map az unalmas és kicsi és még csak nem is szép, az utolsó jó map a 3ban volt.
Itt viszont szép a környezet, a színek is jobbak a szememnek, egész jók a hangok, heti pár órát belenyomva, jó sok kihagyással, nekem is 200 fölötti óraszám van benne, de az tetszik, hogy még mindig reszelgetik kicsit, pl az új sziget is jópofa.
Néha jó belevetni magamat a káoszba, amit a grand race jelent, viszont jó az az újítás is, hogy néha az ütközések ki vannak kapcsolva, így lehet "szépen" versenyezni is.
Más open world autós játék sajnos nincs jelenleg, ami ilyen szórakoztató és szép. Asszem én is 60-ra fixáltam az fpst, PCn, de ebben nem vagyok 100%ig biztos, de akadást nem is emlékszem, hogy lett volna bármikor is, pedig nem csúcs hardverem van (3070Ti).
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync